Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Oyyyy maşallah canım ya çok sevindim eşinde çok sevinmiştir artık kendini yormak yok işte stres yok ve içtiğin bitki çaylarına dikkat et seni seviyorum kuzum darısı buket,burcu ,nazan,tuba diğe4r bütün arkadaşların başına...

cnm çokkkkkkk sevindim rabbim kesesini görmeyi klap atışlarını ve kucağına almayıda nasip etsin senin için sabahtan kalktım eşime diyorum yasemin hamileymiş gülüyor dedi hayırlı olsun o da aşka geldi diyor bugunden başla klomene sende dedim yok bir ay dinlenecem diyor niye dinlenme sen başla normalde doktor lafı etmez diyor yarın doktora gidip soralım başla derse hemen başla

aminnnnnnnnnnn cümlesinin başına inş............

Allah razı olsun canlarımm
dr ilaç vermedi kanaman yok dedi, 1 hafta sonra gel dedi, haftaya cumartesi gidicem inşallah.
hakkaten adamın aklını aldım yani sabah sabah. yaptıklarımı tabiki yazarım ama etrafımda birsürü tip var. müsait olunca yazacağım kuşlarım

haftaya vercek demekki tatlım..verir bebeğin gelişimi için önemli ilaçlar..hadi kolay gelsin sanada mutlu haberi aldık bende evimi toparlıyım artık :)

tamam canim en kisa zamanda a dan zye bilgileri istiyoruz hic bir ince detay kacirmadan
tekrardan hayirli olsun Allaha emanet ol kendine ve mercimegine iyi bak
haftaya vercek demekki tatlım..verir bebeğin gelişimi için önemli ilaçlar..hadi kolay gelsin sanada mutlu haberi aldık bende evimi toparlıyım artık :)

ay evet ya bende artik evimi temizleyebilirim güle oynaya
havada acti burda nasilda üseniyorum bi baslasam devami gelecek iste hadi Bismillah diyorum

Allah çıktığınız bu uzun yolda heeep yüzünü güldürsün inşAllah. çok duygulandımm yaa okurken yazdıklarını, heyecanını yüreğimden hissediyorumm.. seninde bi gidip hemen doğurasın geldi mi acaba? Allah yardımcımız olsunn..

Canımm şükürler olsunn şimdi bana inandın mıı doktora git bak korma diye neden dediğimi canımmm herkes için söylüyorum bunu. Değerinde çok güzel çıkmış olması gerektiği gibi, Hem gebe olmana hem dualarımızın yerini buluyor olmasına sevindimm. Bir an o anın gözümde canlandı ne güzell. Kocan tabii şok olmuştur adamcağız sabah sabah noluyor diyee ama öğrenince uyku kalır mı onda da. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin İnşllahh sağlıklı, süper bir gebelik geçirirsin bitanemm..

yasemin walla o kadar çok sewindim ki ağladım yaa nasıl hiç tanışmadığımız halde böle hissedebiliyorum çok mutlu oldum gerçekten rabbim inşallah sağlıkla tamamına erdirsin cnm kucağına alacağın günleride nasip etsin .. hepimizin inşallar .. burdaki bütün arkadaşlarımızın dilekleri kabul olsun .. hayırlı olsun tekrardann çok öptümm senii

Bende bu birkaç ay normal denemeye karar verdim zaten yaza kadar beklicez. Ama reglilerim düzensiz olduğu için ovulasyon tesi sipariş edicem yine her ne kadar normal yolla zor olur deselerde aşılamadan sonra normal yolla gebe kalabilen çok var ilaçlarında etkisi sürüyormuş bir ay zaten ilk aşılamadan sonra regl oldum ondan sonraki reglim baya gecikmişti dr girekt gebelik testi yaptı gebe olabilirim diye çok varmış öyle nasip birkaç olmazsa zaten tüp bebeğe geçicez Rabbim yardımcımız olsun peşpeşe güzel haberler alalım artıkk..

canim maşallah Rabbim beladan, kazadan, kötülükten, kem gözden, nazardan, fesat düşünceden korusun ve sağlıkla tamamına erdirsin, eşine söylemen cok romantik olmamiş ama elinde çiş çubuğuyla heyecandan titrerken insan ancak bu kadarını yapar :))))))) 41 kere maşallah

Bende bu ay sadece her sabah ac karnina bir kasik cörekotu yagi icecegim ve okuyabildigim kadar dua ve sure okuyacagim inşallah, bakalım ondan sonraki ay yani mayista aşılama ayım olacak, tabiki Rabbim neyler,ne kısmet eder bilemiyorum :)

canım Rabb im gönlüne göre versin daha fazla bekletmesin inş.acaba meryem suresine mi başlasak beraberce ben bikaç defa başladım ama hep yarım kaldı 41 gün okunuyor ya

yassssssssssssssooooo kuzum çok şükür bu günleride gördük..allah tamamına erdirsin..allah sağlık sıhhat versin...gitmedin gitmedin doktora en sonunda bak ne güzel sonçlar oldu..hayırlısıyla kucağına al inşallah...

Kızz okurken bi tuhaf oldum sabah sabah kalkıp çubuğa işedin sonrada uykuların kaçtı demi:))çıt çıt çıt..bak bundan sonra dikkatli, ol...sende benim gibi pata küte iş gören birisin..atlayıp zıplayıp merdivenleri tırmanmak yok...ona göre:))offf..rahatladımm..

Darısı isteyenlerin başına..

Ya kızlar ben duaları okuyamıyom hafta sonu düzene sokacam inşallah...kimseye bi hayrım olmadı..hakkınızı helal edin...burcucum yaptığın dualara okuduğun kuranlara çok teşekkür ederim..allah kat be kat fazlasını versin sana..

Ayy bi tuhafım ya..valla sevindirik oldum ...yaso yavv..

canım Rabb im gönlüne göre versin daha fazla bekletmesin inş.acaba meryem suresine mi başlasak beraberce ben bikaç defa başladım ama hep yarım kaldı 41 gün okunuyor ya

Ben geçen ay başladım canım Allah kabul eder dualarımı kabul eder inşallah sende başla hatta hepiniz başlayın kızlarrr Allah büyüktürrr
Kuran biliyosun hatimede başlaaa
Herşey duaylaaa...

Senin kendini rahat bırakıp kafanı yormadığın an da kendiliğinden geliceğine çok inanıyorummm.. hayırlısıyla inşAllah..

canım bende teyzeme okuttum meryem süresini 41 gün ben okumadım arapça bilmiyorum yazılışınıda okusam içime sinmezdi gibi türkçe okudum anlamı için bi kere o yüzden teyzem benim için okudu sağolsun 41 gün bitmeden ben hamile olduğumu öğrenmiştimm...inşallah bidaha başlarsın senin okuyamadığın zaman senin için birine sölesen o okusa oluyomuş ben öle okumuştum ...

herkese merhabalaaaarrrrr nasılsınız bakem? ben annemlerdeydim 2 gün kaldım annişimin yanında çokkkk özlemiştim bi güzel hasret giderdim çok ii geldi valla

nazan serap yasemin dualarınızı okudum canlarım rabbim hayırlısıyla kabul etsin inşallah

Ben geçen ay başladım canım Allah kabul eder dualarımı kabul eder inşallah sende başla hatta hepiniz başlayın kızlarrr Allah büyüktürrr
Kuran biliyosun hatimede başlaaa
Herşey duaylaaa...

Allah kabul eder inş evet canım kuran biliyorum hatta hafızım ben 5 dakikamı bile almıyor ama adet olunca kalıyor.bu sefer adet olm bitsin başlayacağım inş Rabb im kabul edecek inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…