- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #20.961
canım Rabb im gönlüne göre versin daha fazla bekletmesin inş.acaba meryem suresine mi başlasak beraberce ben bikaç defa başladım ama hep yarım kaldı 41 gün okunuyor ya
Allah kabul eder inş evet canım kuran biliyorum hatta hafızım ben 5 dakikamı bile almıyor ama adet olunca kalıyor.bu sefer adet olm bitsin başlayacağım inş Rabb im kabul edecek inş
Canım ben bu ay bitirdim ve kesinlikle sana da tavsiye ediyorum cünkü cok huzur veriyor, hergün 1 tane 41 gün boyunca, ben bir bardak suya okudum ve içtim ben adetliyken eşim okudu ve 41 i tamamladik hic bekleme, kimseye demene bile gerek yok eşinle beraber yapin, hadi bismillah
kızlaaarr geldimmmmm geldimmm, geçmişi okuyayım dedim ama almış başını gitmiş, bi yazimde bari ardından geçmişe gideyim dedim:))
ayy doktordan geldim, kan değerim 204 çıktı, 2 haftalık hamilelik dedi doktor, ilk önce göbekten baktı çişimi tutmuştum sıkışıktım, sırf göbekten baksın diye, ama üstten göremeyince alttan baktı, ama çok yeni görünmez zaten dedi, e arkadaş ozaman ne soktun:))) neyse yani kan değerlerim ile sabitledim çok şükür kızlar ALlahım tamamına erdirsin inşallah yaaa.
şimdi gelelim ilk andan itibaren anlatmaya;
sabah namaza 2 dk kala kendiliğimden uyandım zaten 5 e doğru işte saat. hemen kalktım, plastk bardağa çişimi yaptım, 3 damla damlattım o şeye, sonra koydum kenara, döndüm arkamı abdest aldım filan, umutsuzca döndüm bi bakim dedim, anammmmmmmm birde ne göreyim ikinci çizgi belirmeye başlamış, eee tabi ben daha uyku sersemi gözlerimi ovuşturdum birdaha baktım ki gerçekten çıkıyor..... hemen ağlamaya başladım, aynaya baktım saçlarım başlarım birbirine karışmış, iğrenç vaziyetteyim. o an düşündüm nasıl söylesem eşime diye, ama ağlamaktan kendimi tutamadım saçımı şöyle bir elimle apar topar düzeltip kapıyı açtığım gibi fırladım tuvaletten, hemen yatak odasının bütün ışıklarını açtım sonuna kadar, aşkımmmm ikinci çizgi çıktı çabuk uyan dedim. adam tabi gözlerini açamıyor, nerde hani ben göremiyorum dedi, ne biçimsin beee bak işte orda çabuk kalk dedim, aç gözlerini bunda görmeyecek ne var filan derken o da gözlerini açtı zavallım, böylece öğrendi büyük bir şok ile.
sonra hemen namazları kıldık, dedimki benim içim içime sığmıyor, hadi beni sahile götür dedim, gittik, hava yağmurlu, azıcık yürüdüm, sonra geldik arabaya güneş doğana kadar oturdum sonra eve geldik :) sonrada annemi aradım geldi, dr a gittik. işte böyle...
Ya kızlar ben duaları okuyamıyom hafta sonu düzene sokacam inşallah...kimseye bi hayrım olmadı..hakkınızı helal edin...burcucum yaptığın dualara okuduğun kuranlara çok teşekkür ederim..allah kat be kat fazlasını versin sana..
Ayy bi tuhafım ya..valla sevindirik oldum ...yaso yavv..
Ben geçen ay başladım canım Allah kabul eder dualarımı kabul eder inşallah sende başla hatta hepiniz başlayın kızlarrr Allah büyüktürrr
Kuran biliyosun hatimede başlaaa
Herşey duaylaaa...
herkese merhabalaaaarrrrrnasılsınız bakem? ben annemlerdeydim 2 gün kaldım annişimin yanında çokkkk özlemiştim bi güzel hasret giderdim çok ii geldi valla
nazan serap yasemin dualarınızı okudum canlarım rabbim hayırlısıyla kabul etsin inşallah
Evet canım, herşey duayla, ben arapça bilmiyorum Rabbim nasip ederse bu yaz kursa gidecegim, arapça bilmiyorum diye bir kenara cekilmek istemedim, insanlardan sürekli benim için dua edin diye bir istekde bulunmakta hoş degil,kendi çabamla elimden geldigince yapiyorum ,yürekten,Rabbim inşallah dualrimi hayırlısıyla kabul eder
Ebruuuuuuu haberi almışsın biz hepimiz cooooooook iyiyiz :))))))))))
Aynen öle canımmm dua etmekten başka elimizden ne geliyooo...
üçüzümmmmm Allah inşallah bu yaz arapça öğrenmeni de nasip eder öyle güzel mutlulukki hasta olupta kuran okuyamayınca kendimi kötü hisswediyorum vallaa
Bu arada acaba bizde tefriciyyemi okusakki paylaşsak haftada bir tamamlsak ne güzel olur...
Valla Aslıcım benimde aklıma geldi, bu dua listesi bitsin şöyle güzel bir sure belirleyemli, ya da tefriciye artık ortak bir karar verelim sayı belirleyelim birbirimiz için sure okuyalım
Arapça için cok hevesliyim, simdi okulumdan dolayi kursa gidemiyorum Rabbim inşallah nasip eder, bende aynı senin gibi düşünüyorum adetliyken duadan namazdan uzak olunca cok üzülüyorum
Canım zil çaldı şimdilik cıkıyorum akşam genew gelirim, sen haftasonu yoksun, cok öpüyorum Allah sağlık versin :))))
yaseminnn bugunun tarihini yaz bir sonraki mücdeli haberi ne zaman alcaz merakla bekliyorum aslı çok sevindim namaza başlama rabbim daim ettirsin kızlar rabbim herbirimize hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inş. ben kaçerooo pazartesi grsrz öptmmmm
Sağol canımmmm inşallah bir daha hiççç bırakmammmm
Nazan acaba bir sonraki hamilemiz kim olacakk??? Ayyy çok heyecanladım ama uzun sürmesinnn ard arda alalım haberleriMeselaaaa sen olabilirmisin??
Yaseminnnnnnnnnnnnnnnn ikizimmmmmmmmmmmmmmm kandırdın beniiiiiiiiii hani ikizim dediğin hamile kalıyoduuuuuuu bana ikizim dedin kendin hamile kaldın anacımmmmm olmazki ama seni ikizlikten çıkarıyorum kendime yeni bi ikiz bulacam o da hamile kalırsa ohhhh ne güzel olur
buket,özlem,tümay,tuba,ayşe,bircan,merve,,seda,merve,(büyük) gamze,(büyük)burcu,tuğba,dilber,zeynep,aslı,(küçük)burcu,merve,Derya,Serap,Ebru,Sibel,bedriye,gülden,küçük gamze,ebru,sündüz,aylin,mesude,gül,çiğdem,gül,başak,aynur,sibel
Benim canım ve en değerli arkadaşlarım herkesin yorumlarını tekl tek okudum, bilgisayarımın beğen tuşu bozuldu en sonunda, bazılarında beğen butonuna birtürlü basamadım, ama hepsini okudum.
Allah hepinizden kat ve kat razı olsun, burdaki duaları milyarlar versek kimseye yaptıramayız, bu canı gönülden edilen dualar hürmetine rabbim yüzümüzü tek tek güldürüyor
hani geçen gün bir söz yazmıştım, imam osurursa, cemaat ....r diyeve inşallah böyle olur arkadaşlar, ben en başınız olarak çok şükür bu mertebeye ulaştığıma göre, arkamdan çorap söküü gibi gelmeniz için artık tüm dualarım sizinle olacak.
hamişleeeerrrrrr açılın ben geliyorummmmakşam eve gideyim kendime bir hamilelik takvimi yapıcam çok heves etmiştim aylardır:))
buket,özlem,tümay,tuba,ayşe,bircan,merve,,seda,merve,(büyük) gamze,(büyük)burcu,tuğba,dilber,zeynep,aslı,(küçük)burcu,merve,Derya,Serap,Ebru,Sibel,bedriye,gülden,küçük gamze,ebru,sündüz,aylin,mesude,gül,çiğdem,gül,başak,aynur,sibel
Benim canım ve en değerli arkadaşlarım herkesin yorumlarını tekl tek okudum, bilgisayarımın beğen tuşu bozuldu en sonunda, bazılarında beğen butonuna birtürlü basamadım, ama hepsini okudum.
Allah hepinizden kat ve kat razı olsun, burdaki duaları milyarlar versek kimseye yaptıramayız, bu canı gönülden edilen dualar hürmetine rabbim yüzümüzü tek tek güldürüyor
hani geçen gün bir söz yazmıştım, imam osurursa, cemaat ....r diyeve inşallah böyle olur arkadaşlar, ben en başınız olarak çok şükür bu mertebeye ulaştığıma göre, arkamdan çorap söküü gibi gelmeniz için artık tüm dualarım sizinle olacak.
hamişleeeerrrrrr açılın ben geliyorummmmakşam eve gideyim kendime bir hamilelik takvimi yapıcam çok heves etmiştim aylardır:))
Sağol canımmmm inşallah bir daha hiççç bırakmammmm
Nazan acaba bir sonraki hamilemiz kim olacakk??? Ayyy çok heyecanladım ama uzun sürmesinnn ard arda alalım haberleriMeselaaaa sen olabilirmisin??
Yaseminnnnnnnnnnnnnnnn ikizimmmmmmmmmmmmmmm kandırdın beniiiiiiiiii hani ikizim dediğin hamile kalıyoduuuuuuu bana ikizim dedin kendin hamile kaldın anacımmmmm olmazki ama seni ikizlikten çıkarıyorum kendime yeni bi ikiz bulacam o da hamile kalırsa ohhhh ne güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?