Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım Rabb im gönlüne göre versin daha fazla bekletmesin inş.acaba meryem suresine mi başlasak beraberce ben bikaç defa başladım ama hep yarım kaldı 41 gün okunuyor ya

Canım ben bu ay bitirdim ve kesinlikle sana da tavsiye ediyorum cünkü cok huzur veriyor, hergün 1 tane 41 gün boyunca, ben bir bardak suya okudum ve içtim ben adetliyken eşim okudu ve 41 i tamamladik hic bekleme, kimseye demene bile gerek yok eşinle beraber yapin, hadi bismillah

Allah kabul eder inş evet canım kuran biliyorum hatta hafızım ben 5 dakikamı bile almıyor ama adet olunca kalıyor.bu sefer adet olm bitsin başlayacağım inş Rabb im kabul edecek inş

Bak ne güzel işte okumayı da biliyosun daha ne??
Hastalanınca bana söle hastalığın boyunca ben okurum senin yerine

tamam adetim bittkten sonra başlayacağım inş biz elimizden geleni yapalım gerisi Rabbime kalmış

canımmm gözün aydın çokk sevindim rabbim dualarımızı kabul etti şükürler olsun allah'ım sağlıklı sıhhatli kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah

Canim benim sıram daha gelmedi ama okuyamazsan bile hakkım sana sonuna kadar helal olsun, o sayfanin cıktısıni al bir kenara koy evin düzene girince topluca okursun, Allah hepimizden razı olsun canım rabbim verdiklerinide aldIklarInIda kabul etmemizi nasip etsin

Ben geçen ay başladım canım Allah kabul eder dualarımı kabul eder inşallah sende başla hatta hepiniz başlayın kızlarrr Allah büyüktürrr
Kuran biliyosun hatimede başlaaa
Herşey duaylaaa...

Evet canım, herşey duayla, ben arapça bilmiyorum Rabbim nasip ederse bu yaz kursa gidecegim, arapça bilmiyorum diye bir kenara cekilmek istemedim, insanlardan sürekli benim için dua edin diye bir istekde bulunmakta hoş degil,kendi çabamla elimden geldigince yapiyorum ,yürekten,Rabbim inşallah dualrimi hayırlısıyla kabul eder

Ebruuuuuuu haberi almışsın biz hepimiz cooooooook iyiyiz :))))))))))

YASEMIN ben senin duani sabah okudum heyecandan yazmayi unutmuşum, hatta haberi aldiktan sonra okudum ve 9 ay boyunca sağlıkla hayırlısyla tutunsun diye dua ettim gülüm

Aynen öle canımmm dua etmekten başka elimizden ne geliyooo...
üçüzümmmmm Allah inşallah bu yaz arapça öğrenmeni de nasip eder öyle güzel mutlulukki hasta olupta kuran okuyamayınca kendimi kötü hisswediyorum vallaa
Bu arada acaba bizde tefriciyyemi okusakki paylaşsak haftada bir tamamlsak ne güzel olur...

Kızlar hayırlısıyla evlat sahibi olabilmek icin bu ay okuduğum dualari yazıyorum belki yapmak isteyen olur

1. 41 adet meryem suresi
2. 21 adet fetih suresi (3 gün ıçinde okudum)
3. 70 adet yasin suresi (7 gün icinde)
4. Her cuma 1000 adet ya evvel

Bu ayda yeni şeyler bulup okuyacagim inşallah, başka sarılacak kimsemiz yok,Rabbim hepinizin dularini kabul etsin
Belki sizde yapmak istersiniz,bir fikir olsun diye yazdim. Böyle tavsiyelere açıgım duyrulur :)

Son düzenleme:

Valla Aslıcım benimde aklıma geldi, bu dua listesi bitsin şöyle güzel bir sure belirleyemli, ya da tefriciye artık ortak bir karar verelim sayı belirleyelim birbirimiz için sure okuyalım
Arapça için cok hevesliyim, simdi okulumdan dolayi kursa gidemiyorum Rabbim inşallah nasip eder, bende aynı senin gibi düşünüyorum adetliyken duadan namazdan uzak olunca cok üzülüyorum

Canım zil çaldı şimdilik cıkıyorum akşam genew gelirim, sen haftasonu yoksun, cok öpüyorum Allah sağlık versin :))))

Kızlar bende bugün internette araştırırken buldummm Çoğunuda okudumm Allah kabul eder inşallahhh
Cuma günleri okunması gerekn dualarr
Cuma Günü “YA VALİ” esmasını (1000) defaokuyan her işinde kolaylık görür.
Cuma Günü ” YA VELİYYÜ YA ALLAH” esmasını(1000) defa zikreden kişi her istediğine kavuşur.
Cuma günü “LA İLAHE İLLALAHÜ’L MELİKÜ’L HAKKU’L- MÜBİN”(200) defa zikreden Kişi Allah’tan ne isterse verilir.
Cuma gecesi “YA DARR” Esmasını (100) kereçekerse,düşmüş olduğu dretten kurtulur.Fakir ve düşkün kimseler buna devametseler çok faydasını görürler.
Cuma namazından sonra100 defa” YA GAFUR”İsmini okumaya devam eden kişi mağfirete nail olur ve şifa bulur.
Cuma günü 100 defa” “YAALLAH” diye zikreden insanın bütün dilekleri kabul olur.
Cumagünü,Cuma namazından önce 100 defa“Ya Allah celle cealühü” diye zikreden kimsenin istediği şeyyerine gelir
Bideeee şöyle dua etmekte çok etkiliymişşşş ve şöyle yapmak :)

abdestalın ve ya rabbi sana yalvarıyorum sevgili peygamberin muhammed aleyhisselamıaraya koyarak senden istiyorum . ey çok sevdiğim peygamberim muhammedaleyhisselam!seni vesile ederek rabbime yalvarıyorum senin hatırın için kabuletmesini istiyorum ya rabbi bu yüce peygamberi bana şefaatçı eyle! onunhürmetine duamı kabul et diyerek duanızı edin.
birleşme öncesi 3 ihlas okuyun ardından '' Allahümmec alni min ledünke zürriyyetentayyi-beten mutiaten '' deyin
Bizde deneyelimmm :)

Bende geçen ay başladım namaz kılmaya hep başla bırak oluyodu inşallah bu sefer sürekli olurr...
Allah gönlüne göre versin canım benimmm
İyi dersler öğretmen üçüzüm

yaseminnn bugunun tarihini yaz bir sonraki mücdeli haberi ne zaman alcaz merakla bekliyorum aslı çok sevindim namaza başlama rabbim daim ettirsin kızlar rabbim herbirimize hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inş. ben kaçerooo pazartesi grsrz öptmmmm

Sağol canımmmm inşallah bir daha hiççç bırakmammmm
Nazan acaba bir sonraki hamilemiz kim olacakk??? Ayyy çok heyecanladım ama uzun sürmesinnn ard arda alalım haberleri Meselaaaa sen olabilirmisin??
Yaseminnnnnnnnnnnnnnnn ikizimmmmmmmmmmmmmmm kandırdın beniiiiiiiiii hani ikizim dediğin hamile kalıyoduuuuuuu bana ikizim dedin kendin hamile kaldın anacımmmmm olmazki ama seni ikizlikten çıkarıyorum kendime yeni bi ikiz bulacam o da hamile kalırsa ohhhh ne güzel olur

buket,özlem,tümay,tuba,ayşe,bircan,merve,,seda,merve,(büyük) gamze,(büyük)burcu,tuğba,dilber,zeynep,aslı,(küçük)burcu,merve,Derya,Serap,Ebru,Sibel,bedriye,gülden,küçük gamze,ebru,sündüz,aylin,mesude,gül,çiğdem,gül,başak,aynur,sibel

Benim canım ve en değerli arkadaşlarım herkesin yorumlarını tekl tek okudum, bilgisayarımın beğen tuşu bozuldu en sonunda, bazılarında beğen butonuna birtürlü basamadım, ama hepsini okudum.
Allah hepinizden kat ve kat razı olsun, burdaki duaları milyarlar versek kimseye yaptıramayız, bu canı gönülden edilen dualar hürmetine rabbim yüzümüzü tek tek güldürüyor
hani geçen gün bir söz yazmıştım, imam osurursa, cemaat ....r diye ve inşallah böyle olur arkadaşlar, ben en başınız olarak çok şükür bu mertebeye ulaştığıma göre, arkamdan çorap söküü gibi gelmeniz için artık tüm dualarım sizinle olacak.
hamişleeeerrrrrr açılın ben geliyorummmm akşam eve gideyim kendime bir hamilelik takvimi yapıcam çok heves etmiştim aylardır:))

ikizim olurmusun

aslııı beni ikizlikten atıyormusun inanamıyorum ama senle ikiz olduktan sonra hamile olduğum da bir gerçek, ozaman ne yapıyoruuuuuzzz, bütün topik kendisini aslı ile ikiz ilan ediyorr

yakisir sana yap canim güzel bi takvim
bu arada Allah razi olsun Insaallah hamilelerin duasi kabul olur ve arkandan hemen geliriz

hihhh beni çoktann unutmuş yasemin ee bende gideyim gelmeyeyimde görrrrrrrrrr

agzın bal yisinnnn emiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…