- 5 Eylül 2011
- 6.196
- 906
- 163
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #20.981
buket,özlem,tümay,tuba,ayşe,bircan,merve,,seda,merve,(büyük) gamze,(büyük)burcu,tuğba,dilber,zeynep,aslı,(küçük)burcu,merve,Derya,Serap,Ebru,Sibel,bedriye,gülden,küçük gamze,ebru,sündüz,aylin,mesude,gül,çiğdem,gül,başak,aynur,sibel
Benim canım ve en değerli arkadaşlarım herkesin yorumlarını tekl tek okudum, bilgisayarımın beğen tuşu bozuldu en sonunda, bazılarında beğen butonuna birtürlü basamadım, ama hepsini okudum.
Allah hepinizden kat ve kat razı olsun, burdaki duaları milyarlar versek kimseye yaptıramayız, bu canı gönülden edilen dualar hürmetine rabbim yüzümüzü tek tek güldürüyor
hani geçen gün bir söz yazmıştım, imam osurursa, cemaat ....r diyeve inşallah böyle olur arkadaşlar, ben en başınız olarak çok şükür bu mertebeye ulaştığıma göre, arkamdan çorap söküü gibi gelmeniz için artık tüm dualarım sizinle olacak.
hamişleeeerrrrrr açılın ben geliyorummmmakşam eve gideyim kendime bir hamilelik takvimi yapıcam çok heves etmiştim aylardır:))
ikizim olurmusun
Canımmm ikizim sen benim ilk göz ağrımsınnn seni atmıyorum sadece hamile kalmak isteyenlerin önünü açmak açısındannnaslııı beni ikizlikten atıyormusun inanamıyorumama senle ikiz olduktan sonra hamile olduğum da bir gerçek, ozaman ne yapıyoruuuuuzzz, bütün topik kendisini aslı ile ikiz ilan ediyorr
anammmmm tövbe tövbe kız olurmu hiçç o arkadaş isimlerinin en başında sen vardın, kendi ismimi silerken senide yutmuşum, yani senle beni aynı görmüşüm, demekki benden sonraki hamiş inşallah sen olursunhihhh beni çoktann unutmuş yasemin ee bende gideyim gelmeyeyimde görrrrrrrrrr
canıım tebrikleer :) ne kadar çok sevindim anlatamam sağlıkla kucagına alırsın ınsallah bakalım kızıma damat adayı mı gelıcek yoksa arkadas mı :)
anammmmm tövbe tövbe kız olurmu hiçç o arkadaş isimlerinin en başında sen vardın, kendi ismimi silerken senide yutmuşum, yani senle beni aynı görmüşüm, demekki benden sonraki hamiş inşallah sen olursun
canımmmmmmm çok teşekkür ederim kuşum, ayy bilemiyorum ne geliyor acaba, daha kese bile görünmedi, ben erken erken seviniyorum
Ayşeeeee Allah seniiii tamam canımmm ikizim olll inşallah en kısa zamanda da senin haberini alırızzz
Canımmm ikizim sen benim ilk göz ağrımsınnn seni atmıyorum sadece hamile kalmak isteyenlerin önünü açmak açısındannn
hem senin hamile olman demekkk benim olmam demek değilmiydi aşkolsun Allah izin verirse doğumunda İstanbuldayım has teyzesi olaraktan hatta belki üçüzümüz Burcuda gelir doğumaaa
görünür canım merak etme ılk dr kpontrolunde bızde gorememıstık :) kan da test yaptınmı kac cıktı deger?
Ayşeeeee Allah seniiii tamam canımmm ikizim olll inşallah en kısa zamanda da senin haberini alırızzz
Canımmm ikizim sen benim ilk göz ağrımsınnn seni atmıyorum sadece hamile kalmak isteyenlerin önünü açmak açısındannn
hem senin hamile olman demekkk benim olmam demek değilmiydi aşkolsun Allah izin verirse doğumunda İstanbuldayım has teyzesi olaraktan hatta belki üçüzümüz Burcuda gelir doğumaaa
agzın bal yisinnnn emiiiiiiiiiiiiiiiiii
kan testi 204 çıktı kuşum, 2 haftalık gebelik dedi dr. 1 hafta sonra gel keseyi görürüz dedi. sence nasıl değer? benim bugün 31. günümdü?
bende hamileyim hemde 2 haftalık
Farkettinmi Yasoda aynısını demiş demekkki sonraki hamişimiz inşallah sen olucaksınn
Kızlarrr bu arada bizde dün akşam çalışmalara başladıkkk
Benim döngüm değişti diodum ya size 2-3 aydır yumurtlama günlerini meğersem kaçırıyormuşuz(( Şimdi daha dikkatliyim akşam eve gidiyim de kocama fındık fıstık badem yedircemm bakalımmmmm bellimi olur Nazan dan sonra da ben müjdeli haber veririmmm Nazannnnn bak yine seni ekledimmmm
kesinlikle katılıyorum ALlah söyletiyordur inşallah nazan sıra sendeFarkettinmi Yasoda aynısını demiş demekkki sonraki hamişimiz inşallah sen olucaksınn
Kızlarrr bu arada bizde dün akşam çalışmalara başladıkkk
Benim döngüm değişti diodum ya size 2-3 aydır yumurtlama günlerini meğersem kaçırıyormuşuz(( Şimdi daha dikkatliyim akşam eve gidiyim de kocama fındık fıstık badem yedircemm bakalımmmmm bellimi olur Nazan dan sonra da ben müjdeli haber veririmmm Nazannnnn bak yine seni ekledimmmm
anam gitme zaten ne işin var otur şurda iki lafın belini kırıyoruz, bak sıra sende gelde hamişliğe hazırlan bebeğim.üfff yaa gidicem diom gidemiyom konuşmayın kızzzzzzzzz gideyim rahat rahat
bence iyi canım :) benım adetım 3 gun gectıgınde 502 mı neydı degerım. bır hafta sonra kesın gorursun keseyı degerın hergun 2 kat artacak yanlıs hatırlamıyorsdam 1.500 u bulunca kesede gozukuyor.
Ayyy ne güzel olurrrrayyyy ne güzel olur, ama hadi doğumuma denk getirmeniz zor da ondan önce gelin bari kızlar sie dokunayım belki bulaşır, ben ne yapıyordum hep biliyormusunuz, nerde hamile görsem, nerde çocuk doğurmuş anne olmuş birini görsem hemen dokunurdum banada geçsin diye :) en sonunda vucudum bukadar hamilenin sinyaline dayanamadı banada bulaştı galiba
Ayşeeeeebence sen ayni yaseminin yaptigi gibi yapcaksin hani ikizsiniz ya siz oda sana benimle ikiz olanlar gebe kaliyor dediya sonra kendisi gebe kaldi simdi aynisini sen bana diyon sen gebe kalcan sonra ben baska ikiz bulcam ona sizin dediginizi dicem gebe kalcam böylelikle topik gebe kalcak nasil ama
anammmmm tövbe tövbe kız olurmu hiçç o arkadaş isimlerinin en başında sen vardın, kendi ismimi silerken senide yutmuşum, yani senle beni aynı görmüşüm, demekki benden sonraki hamiş inşallah sen olursun
canımmmmmmm çok teşekkür ederim kuşum, ayy bilemiyorum ne geliyor acaba, daha kese bile görünmedi, ben erken erken seviniyorum
kesinlikle katılıyorum ALlah söyletiyordur inşallah nazan sıra sende
aslıcım bende geçen ay 27. günde adet olmuşum bak, adet döngün değişiyorsa inşallah güzel haberler gelir yarabbim inşaşllah
anam gitme zaten ne işin var otur şurda iki lafın belini kırıyoruz, bak sıra sende gelde hamişliğe hazırlan bebeğim.
ohh iyi bari, dr da negatif bişey demedi, ilaçta vermedi yolladı öyle. ben zaten dayanamam pazartesi yine test yaptırırım
hatta pazar :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?