Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canıım tebrikleer :) ne kadar çok sevindim anlatamam sağlıkla kucagına alırsın ınsallah bakalım kızıma damat adayı mı gelıcek yoksa arkadas mı :)

ikizim olurmusun
Ayşeeeee Allah seniiii tamam canımmm ikizim olll inşallah en kısa zamanda da senin haberini alırızzz
aslııı beni ikizlikten atıyormusun inanamıyorum ama senle ikiz olduktan sonra hamile olduğum da bir gerçek, ozaman ne yapıyoruuuuuzzz, bütün topik kendisini aslı ile ikiz ilan ediyorr
Canımmm ikizim sen benim ilk göz ağrımsınnn seni atmıyorum sadece hamile kalmak isteyenlerin önünü açmak açısındannn
hem senin hamile olman demekkk benim olmam demek değilmiydi aşkolsun Allah izin verirse doğumunda İstanbuldayım has teyzesi olaraktan hatta belki üçüzümüz Burcuda gelir doğumaaa

hihhh beni çoktann unutmuş yasemin ee bende gideyim gelmeyeyimde görrrrrrrrrr
anammmmm tövbe tövbe kız olurmu hiçç o arkadaş isimlerinin en başında sen vardın, kendi ismimi silerken senide yutmuşum, yani senle beni aynı görmüşüm, demekki benden sonraki hamiş inşallah sen olursun
canıım tebrikleer :) ne kadar çok sevindim anlatamam sağlıkla kucagına alırsın ınsallah bakalım kızıma damat adayı mı gelıcek yoksa arkadas mı :)

canımmmmmmm çok teşekkür ederim kuşum, ayy bilemiyorum ne geliyor acaba, daha kese bile görünmedi, ben erken erken seviniyorum

görünür canım merak etme ılk dr kpontrolunde bızde gorememıstık :) kan da test yaptınmı kac cıktı deger?

ayyyy ne güzel olur, ama hadi doğumuma denk getirmeniz zor da ondan önce gelin bari kızlar sie dokunayım belki bulaşır, ben ne yapıyordum hep biliyormusunuz, nerde hamile görsem, nerde çocuk doğurmuş anne olmuş birini görsem hemen dokunurdum banada geçsin diye :) en sonunda vucudum bukadar hamilenin sinyaline dayanamadı banada bulaştı galiba

KIZLAR sağlık ocağı sonuçlarımda tsh : 0,35-4,2 çıkması gerekirken 0,23 çıkmış serbest t4 normal çıkmış doktor sıkıntı yok ama bi dahiliye yada endokronoloji takip etsin yinede dedi.. çok panikledim şu an

bence sen ayni yaseminin yaptigi gibi yapcaksin hani ikizsiniz ya siz oda sana benimle ikiz olanlar gebe kaliyor dediya sonra kendisi gebe kaldi simdi aynisini sen bana diyon sen gebe kalcan sonra ben baska ikiz bulcam ona sizin dediginizi dicem gebe kalcam böylelikle topik gebe kalcak nasil ama

agzın bal yisinnnn emiiiiiiiiiiiiiiiiii

Farkettinmi Yasoda aynısını demiş demekkki sonraki hamişimiz inşallah sen olucaksınn
Kızlarrr bu arada bizde dün akşam çalışmalara başladıkkk
Benim döngüm değişti diodum ya size 2-3 aydır yumurtlama günlerini meğersem kaçırıyormuşuz (( Şimdi daha dikkatliyim akşam eve gidiyim de kocama fındık fıstık badem yedircemm bakalımmmmm bellimi olur Nazan dan sonra da ben müjdeli haber veririmmm Nazannnnn bak yine seni ekledimmmm

kan testi 204 çıktı kuşum, 2 haftalık gebelik dedi dr. 1 hafta sonra gel keseyi görürüz dedi. sence nasıl değer? benim bugün 31. günümdü?

bence iyi canım :) benım adetım 3 gun gectıgınde 502 mı neydı degerım. bır hafta sonra kesın gorursun keseyı degerın hergun 2 kat artacak yanlıs hatırlamıyorsdam 1.500 u bulunca kesede gozukuyor.

allah razı olsun bacımmmmmmmmmmmm allah sana ikizlr versin inş.... ben ha bugun ha yarın görcem kırmızıları artık digere aya nasipse ama sen kal bu ay çekin mee

kesinlikle katılıyorum ALlah söyletiyordur inşallah nazan sıra sende
aslıcım bende geçen ay 27. günde adet olmuşum bak, adet döngün değişiyorsa inşallah güzel haberler gelir yarabbim inşaşllah
üfff yaa gidicem diom gidemiyom konuşmayın kızzzzzzzzz gideyim rahat rahat
anam gitme zaten ne işin var otur şurda iki lafın belini kırıyoruz, bak sıra sende gelde hamişliğe hazırlan bebeğim.
bence iyi canım :) benım adetım 3 gun gectıgınde 502 mı neydı degerım. bır hafta sonra kesın gorursun keseyı degerın hergun 2 kat artacak yanlıs hatırlamıyorsdam 1.500 u bulunca kesede gozukuyor.

ohh iyi bari, dr da negatif bişey demedi, ilaçta vermedi yolladı öyle. ben zaten dayanamam pazartesi yine test yaptırırım
hatta pazar :)))

Ayyy ne güzel olurrrr O zaman bugünden sonra nerde hamiş görsem dokunacam yada sürtünecem bulaşsın bana da anammm sapık sanacaklar sonra benniiii
Ayşeeeee Allah seni en yakın zaman da hamile etsin emiii kocaman göbüşün olsunnnn emiii Ayyyyy Allahım nolur bu topikteki herkese sonra isteyen herkese nasip et Rabbimmmm AMİNNNNNNNNNNNNNN

Canım tekrar hayırlı olsun yüzüne karşı da söylemiş olayım :)
ben de ilk kanda baktırdığımda 213 çıkmıştı ondan 1 hafta sonra kese,1 hafta daha geçincede kalp atışlarını duymuştuk çok şükür..
hiç merak etme sırayla hepsini görürsün inş..
kaygı hiç bitmiyor diyo zaten tecrübelilerimiz
ay keseyi görseydik,
aman kalp atışını duysaydık,
karnında oluşunu hissetmediğin için iyi mi acaba,
hareketlerini hissetmeye başlayınca birkaç saat hareket etmese nasıl ki?
:)))
güzel telaşlar inş..
teslimiyetten başka şansımız yok:)
sağlıkla,hayırla tamamına erdirsin Rabbim

benım gıbı delık desık olursun annem hastanede tahlıl bolumundecalısıyor ya tekrar test yapmıstım deger yuklsedı mı dıye hahaa dr demeden :)

yasemin baksana meleğin bereketiyle geldi topik doldu taşıyor.ya sabahtan beri suratımda aptal bir sırıtmayla geziyorum.ç.şim gelse tekrar test yapacağım ama gelmiyor. belki senin meleğinın bereketi bana da bulaşır

aaaaa yasemin gerçekten söylemeyi unuttum.
bana 211 çıktığında 2 gün sonra yaptırın iki katı ya da daha fazlaysa sorun yok demişti.
sen de 2 gün sonra tekrarla testini cnm..
bir de bu ay için senden boşuna umutlu değilmişiz..gerçi ben zaten bu ay geldim buaraya ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…