Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Gülden'cim, canım benim, senden Allah razı olsun, bende yüzüne karşıı söyliyim. sen demiştin ya ben 4 cuma üst üste "ya evvel" çektim, dördüncü hafta hamile olduğumu öğrendim diye, okadar içime yer etmişki ben duyar duymaz başladım ve bu benim dördüncü cumamdı biliyormusun, bu bir mucize, bu Allahın büyük bir lutfu,.
ne olur kızlar sizde yapın bunu, tam cuma vakti 1000 adet ya evvel çekin, namzadan 30 dk önce. bende bu mucizeyi yaşadım.

allah razı olsun bacımmmmmmmmmmmm allah sana ikizlr versin inş.... ben ha bugun ha yarın görcem kırmızıları artık digere aya nasipse ama sen kal bu ay çekin mee

Tmm çekinmemmmm
bellimi olur canım belkide hamile kalırsın kısmetttbu ay olmasa da gelecek aya inşallah Hayırlı Zaman daaa Hayırlı Evlatlarrr inşallahhh

Yasıoooooooo ikizimmmm valla iyice değişti benim döngüüü ayyyy Allhım nolurr bu bi işaret olsunnn lütfennnn lütfennnnnn

bu durumda benim nazanı beklemem gerekiyor..nazan elini çabuk tut...:))

panik yapma gebelikde olur..ölçtürüp kontrol altında tutman gerekli..bebek troşd anlamında anneye bağımlı..takip etmen gerekli okadar..hamileleikte bile kullanılan ilaçları var..bi endokrinoloğa git.. dere otu ye..bol bol..dere otu dengeliyo diyolar..bendede haşimato tipi troid var..bende ilaç içiyorum..ama sendeki hamilelikten olabilir..bi endokrinoloğa sonuçlarını göster..panik olmaya bahane arıyosun zaten:)))

bediş TSH düzeyi de gebelikte normal sınrılar içerisinde olmalıdır ancak ilk üç ayda yüksek B-HCG hormonu TSH benzeri etki gösterdiği için TSH hormonunun azalmasına ve normalin altında ölçülmesine neden olabilir. Daha sonrasında normal seviyede olması gerekir.
bu yazıyı buldum korkulacak biişe olsa doktor söleri tabiki ama git tabiki doktora tedbirli olmanın nesi kötü olabilir cnm

böylesi güzel birşeye Rabbim beni vesile ettiyse ne mutlu bana :)
çok ama çok sevindim yaaa..
inşallah Allahım bu güzel ismiyle bizi mahcup etmedi
kimseyide etmesin...

hadi bismillah tubiş senden güzel haber alırsam umutlarım bir kez daha yeşerecek buketinde dedigi gibi gediklilerdeniz ya biz :))) (gedikli ne demekse :) )

benım gıbı delık desık olursun annem hastanede tahlıl bolumundecalısıyor ya tekrar test yapmıstım deger yuklsedı mı dıye hahaa dr demeden :)
ayyy hamile olalımda delik teşik olalım razıyız hepimiz canım, ben bugün itibari ile delinmeye başladım, darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah, hepiniz bol bol delinin hayırlısıyla inşallah :))))
ayyy canım şu topiğin hepsi istanbulda olsa buluşurduk, hepinizi bi ellerdim bulaşsın diye daha dün işyerinde tuvalette karşılaştığım bir kıza sordum evlimisin bebek varmı diye, var dedi, kıza hemen sarıldım ayyy banada geçsin inşallah dedim:))) kız demiştirki manyakmıdır nedir demiştir ama bak geçti işte
canımmm sen uğurlumu geldin yoksa nedir bebeğim, seni çokkk sevgilerimle kucaklıyorum zaten, senin ya evvel duası belkide vesile oldu ayyy
Yasıoooooooo ikizimmmm valla iyice değişti benim döngüüü ayyyy Allhım nolurr bu bi işaret olsunnn lütfennnn lütfennnnnn

tabi tabi, adet döngülerin kısalınca bebek gelmesi yakın derler, inşallah seninde öyle olur kuşum.

ayyy bu başım öldürcek beni yaaaaaa yattım uyuyamadım kalktım yine gripmiyim neyim gözlerim bile ağrıyo..

Amiiiiiiiiiiiiiin cümlemizi Insaallah göbüs tokusturalim kimin göbüsü büyük yarisina girelim

EVET paniklemeyee yer arıyorum çok doğrsun .. ama normal halimden fazlacanayım şu an.. endokrinolog bulamazsam yakınımda dahiliye olur mu Buket.. doktor dahiliyede olur dedi de sinmedi içimee..

Bedriye kuşum relax olmaya çalış bak bana en yakın hamiş sensin he, ben senin arkandayım, sen stres yaparsan bende yaparım, bana kötü örnek olma sakın, bak doç.dr.buket hemen sana reçeteyi yazmış
buketimde gelmiş bu arada hoşgelmiş sefa gelmiş süprizim nasıl ama kuşum
dünürüüüümmm gelinin yoldaaaa inşallah, ayy çok şükür sana yetiştim yaa, mesajlarını maillerini aldım canım, ama yerdemiyim göktemiyim ne diyorum ne yazıyorum farkında değilim, akşam yatağa yatınca inanıcam bence, şuan salak gibiyim aynı, heh evet ruh halim bu, saman kafalı bir salak gibiyim sevinç ve heyecandan

canımm gerek klamaz inşallah bitanemmm hayırlısı olsun inşallahhh..

bende bitiremedim hiç başladım bitmedi ama bitiricem artık şu reglim bitsin de.

canımm çok güzel faydalı dualar hepsi aslında tüm dularımız faydalı hepsi Rabbime gidiyor ama anlalarındna ötürü bunlara başka anlamlar yüklüyoruz elbette. Meryem ve ya evvel zaten ispatlanşı dualar artık. Rabbim yeter ki ol desin olmayacak var mı..

Canımm benim bize de bol bol dua et. Bak çok rahattın bu ay ve geliverdi bebeğin bana da sürpriz yapsa da normal olsa ne iyi olurdu ama olsun tüple gelecekse öyle olsun benim nazlı bebeğim.. Takvimini yaparken son regl tarihine göre yapıyorsun normali o yanii 4 haftalıksın sen aslında takvimde de öyle gözüceksin dr sana iki haftalıksın demiş ama doğumu hesaplamak için son regl tarihinden itibaren sayacak canımm şimdilik öyle demiş.

canım sorun yok demiş olsa söylerdi yüksek olmasından daha iyi canım yükseklik çok sorun yaratıyor ilaç alman gerekiyor fakan ama sen yine de bir git tabii ancak hiç panikleme hiçbir sorun yok tatlımm..

yedirr yedirrr bol bol

ben okuyamıyorum işte cuma vakti daha öğle tatilim başlammış oluyor öğrenciler varken burada nasıl çekeyim ya evvel tesbih olmadan içimden söylesem olur mu kii deli derler bana kesinn kendi kendine konuşuyor diye ayy derlerse desinler napıyımm..

Hadi kizlar bende kaciyorum Allaha emanet olun
ikizim kendine iyi bak ikiziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ikiz ikiz ikiz

öpüldünüz kizlar
yasemin tekrar hayirli olsun seni yanliz birakmicaz Insaallah arkandan koyun sürüsü gibi gelecegiz määäääää diye

Sedaa canım sende gelmişsin, ayy gördünmü olanları tatlım, inatla doktora gitmeyen ben, meğersem hamişliğimi erteliyormuşum, bu herkese kapak olsun, kızlar ağlayarakta olsa titreyerekte olsa ne olur doktoa gitmeyi ihmal etmeyin lütfen lütfen lütfen. karşınızda canlı örnek var işte ben.
Sedadan çok gaz aldım hep dr konusunda, senin azmine biliyorsun hep hayranım kuşum, maşllah sana, inşallah hepinizin ebebkleri normal doğal yollardan sizi üzmeden uğraştırmadan gelir canlarım benim

akşam ya da sabah işe giderken de olsa 1000 defa çekmeye çalış canım.
ben de tam cuma vaktin de çekememiştim.
Rabbimin hazinesinde sonsuz inşallah kabul eder..

EVET paniklemeyee yer arıyorum çok doğrsun .. ama normal halimden fazlacanayım şu an.. endokrinolog bulamazsam yakınımda dahiliye olur mu Buket.. doktor dahiliyede olur dedi de sinmedi içimee..

canım panik yapma benim arkadaşımında tiroid yüksek cıkmıştı drun seni yönlendirir tahlillerinle druna git bi...dere oyu maydonoz fln yüklenme öyle şeylere hamileyken drun ilaç verir sen druna git..

tahmin ediyorum canım benim :)

zorlu güzel dikkat edilmesi gereken bi dönemee girdin herşey yolunda gidecek İNŞALLAH..yediğine içtiğine dikkat et ağır hiç bişi taşıma ilişkiye girme çok sıcak duş alma kendini yorma emi..bizimki de sıkıldı cıkıcam dio artık alttan tekmelio valla of of..

İkizimmmmmmmmmmmmm kendine iyi bakkkkkkk
İkizim müsait olduğunda da ne zaman hastalanıyosun ne zaman yumurtluyosun falan onları bildirde yakından takip ediyim seni

CANIM benimm çok sağol.. çok gerildim ya.. doktor da birahat ol falan bişeyler diyordu hatta haftaya kısmetse randevum var ya şu ikili testle ilgili o zaman geldiğinde gidersin dedi bende o zamana bekleyemeyeceğim ben dedim.. şu testler zaten geriyor.. Allahtan hayırlısı ne diyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…