- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #21.001
Canım tekrar hayırlı olsun yüzüne karşı da söylemiş olayım :)
ben de ilk kanda baktırdığımda 213 çıkmıştı ondan 1 hafta sonra kese,1 hafta daha geçincede kalp atışlarını duymuştuk çok şükür..
hiç merak etme sırayla hepsini görürsün inş..
kaygı hiç bitmiyor diyo zaten tecrübelilerimiz
ay keseyi görseydik,
aman kalp atışını duysaydık,
karnında oluşunu hissetmediğin için iyi mi acaba,
hareketlerini hissetmeye başlayınca birkaç saat hareket etmese nasıl ki?
:)))
güzel telaşlar inş..
teslimiyetten başka şansımız yok:)
sağlıkla,hayırla tamamına erdirsin Rabbim
allah razı olsun bacımmmmmmmmmmmm allah sana ikizlr versin inş.... ben ha bugun ha yarın görcem kırmızıları artık digere aya nasipse ama sen kal bu ay çekin mee
kesinlikle katılıyorum ALlah söyletiyordur inşallah nazan sıra sende
aslıcım bende geçen ay 27. günde adet olmuşum bak, adet döngün değişiyorsa inşallah güzel haberler gelir yarabbim inşaşllah
anam gitme zaten ne işin var otur şurda iki lafın belini kırıyoruz, bak sıra sende gelde hamişliğe hazırlan bebeğim.
ohh iyi bari, dr da negatif bişey demedi, ilaçta vermedi yolladı öyle. ben zaten dayanamam pazartesi yine test yaptırırım
hatta pazar :)))
anammmmm tövbe tövbe kız olurmu hiçç o arkadaş isimlerinin en başında sen vardın, kendi ismimi silerken senide yutmuşum, yani senle beni aynı görmüşüm, demekki benden sonraki hamiş inşallah sen olursun
canımmmmmmm çok teşekkür ederim kuşum, ayy bilemiyorum ne geliyor acaba, daha kese bile görünmedi, ben erken erken seviniyorum
KIZLAR sağlık ocağı sonuçlarımda tsh : 0,35-4,2 çıkması gerekirken 0,23 çıkmış serbest t4 normal çıkmış doktor sıkıntı yok ama bi dahiliye yada endokronoloji takip etsin yinede dedi.. çok panikledim şu an
Gülden'cim, canım benim, senden Allah razı olsun, bende yüzüne karşıı söyliyim. sen demiştin ya ben 4 cuma üst üste "ya evvel" çektim, dördüncü hafta hamile olduğumu öğrendim diye, okadar içime yer etmişki ben duyar duymaz başladım ve bu benim dördüncü cumamdı biliyormusun, bu bir mucize, bu Allahın büyük bir lutfu,.
ne olur kızlar sizde yapın bunu, tam cuma vakti 1000 adet ya evvel çekin, namzadan 30 dk önce. bende bu mucizeyi yaşadım.
yasemin baksana meleğin bereketiyle geldi topik doldu taşıyor.ya sabahtan beri suratımda aptal bir sırıtmayla geziyorum.ç.şim gelse tekrar test yapacağım ama gelmiyor. belki senin meleğinın bereketi bana da bulaşır
ayyy hamile olalımda delik teşik olalım razıyız hepimiz canım, ben bugün itibari ile delinmeye başladım, darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah, hepiniz bol bol delinin hayırlısıyla inşallah :))))benım gıbı delık desık olursun annem hastanede tahlıl bolumundecalısıyor ya tekrar test yapmıstım deger yuklsedı mı dıye hahaa dr demeden :)
ayyy canım şu topiğin hepsi istanbulda olsa buluşurduk, hepinizi bi ellerdim bulaşsın diyeyasemin baksana meleğin bereketiyle geldi topik doldu taşıyor.ya sabahtan beri suratımda aptal bir sırıtmayla geziyorum.ç.şim gelse tekrar test yapacağım ama gelmiyor. belki senin meleğinın bereketi bana da bulaşır
canımmm sen uğurlumu geldin yoksa nedir bebeğim, seni çokkk sevgilerimle kucaklıyorum zaten, senin ya evvel duası belkide vesile oldu ayyyaaaaa yasemin gerçekten söylemeyi unuttum.
bana 211 çıktığında 2 gün sonra yaptırın iki katı ya da daha fazlaysa sorun yok demişti.
sen de 2 gün sonra tekrarla testini cnm..
bir de bu ay için senden boşuna umutlu değilmişiz..gerçi ben zaten bu ay geldim buaraya ama :)
Yasıoooooooo ikizimmmm valla iyice değişti benim döngüüü ayyyy Allhım nolurr bu bi işaret olsunnn lütfennnn lütfennnnnn
Ayyy ne güzel olurrrrO zaman bugünden sonra nerde hamiş görsem dokunacam yada sürtünecem bulaşsın bana da anammm sapık sanacaklar sonra benniiii
AyşeeeeeAllah seni en yakın zaman da hamile etsin emiii kocaman göbüşün olsunnnn emiii Ayyyyy Allahım nolur bu topikteki herkese sonra isteyen herkese nasip et Rabbimmmm AMİNNNNNNNNNNNNNN
bu durumda benim nazanı beklemem gerekiyor..nazan elini çabuk tut...:))
panik yapma gebelikde olur..ölçtürüp kontrol altında tutman gerekli..bebek troşd anlamında anneye bağımlı..takip etmen gerekli okadar..hamileleikte bile kullanılan ilaçları var..bi endokrinoloğa git.. dere otu ye..bol bol..dere otu dengeliyo diyolar..bendede haşimato tipi troid var..bende ilaç içiyorum..ama sendeki hamilelikten olabilir..bi endokrinoloğa sonuçlarını göster..panik olmaya bahane arıyosun zaten:)))
Bende bu ay sadece her sabah ac karnina bir kasik cörekotu yagi icecegim ve okuyabildigim kadar dua ve sure okuyacagim inşallah, bakalım ondan sonraki ay yani mayista aşılama ayım olacak, tabiki Rabbim neyler,ne kısmet eder bilemiyorum :)
canım bende teyzeme okuttum meryem süresini 41 gün ben okumadım arapça bilmiyorum yazılışınıda okusam içime sinmezdi gibi türkçe okudum anlamı için bi kere o yüzden teyzem benim için okudu sağolsun 41 gün bitmeden ben hamile olduğumu öğrenmiştimm...inşallah bidaha başlarsın senin okuyamadığın zaman senin için birine sölesen o okusa oluyomuş ben öle okumuştum ...
Kızlar hayırlısıyla evlat sahibi olabilmek icin bu ay okuduğum dualari yazıyorum belki yapmak isteyen olur
1. 41 adet meryem suresi
2. 21 adet fetih suresi (3 gün ıçinde okudum)
3. 70 adet yasin suresi (7 gün icinde)
4. Her cuma 1000 adet ya evvel
Bu ayda yeni şeyler bulup okuyacagim inşallah, başka sarılacak kimsemiz yok,Rabbim hepinizin dularini kabul etsin
Belki sizde yapmak istersiniz,bir fikir olsun diye yazdim. Böyle tavsiyelere açıgım duyrulur :)
buket,özlem,tümay,tuba,ayşe,bircan,merve,,seda,merve,(büyük) gamze,(büyük)burcu,tuğba,dilber,zeynep,aslı,(küçük)burcu,merve,Derya,Serap,Ebru,Sibel,bedriye,gülden,küçük gamze,ebru,sündüz,aylin,mesude,gül,çiğdem,gül,başak,aynur,sibel
Benim canım ve en değerli arkadaşlarım herkesin yorumlarını tekl tek okudum, bilgisayarımın beğen tuşu bozuldu en sonunda, bazılarında beğen butonuna birtürlü basamadım, ama hepsini okudum.
Allah hepinizden kat ve kat razı olsun, burdaki duaları milyarlar versek kimseye yaptıramayız, bu canı gönülden edilen dualar hürmetine rabbim yüzümüzü tek tek güldürüyor
hani geçen gün bir söz yazmıştım, imam osurursa, cemaat ....r diyeve inşallah böyle olur arkadaşlar, ben en başınız olarak çok şükür bu mertebeye ulaştığıma göre, arkamdan çorap söküü gibi gelmeniz için artık tüm dualarım sizinle olacak.
hamişleeeerrrrrr açılın ben geliyorummmmakşam eve gideyim kendime bir hamilelik takvimi yapıcam çok heves etmiştim aylardır:))
KIZLAR sağlık ocağı sonuçlarımda tsh : 0,35-4,2 çıkması gerekirken 0,23 çıkmış serbest t4 normal çıkmış doktor sıkıntı yok ama bi dahiliye yada endokronoloji takip etsin yinede dedi.. çok panikledim şu an
Farkettinmi Yasoda aynısını demiş demekkki sonraki hamişimiz inşallah sen olucaksınn
Kızlarrr bu arada bizde dün akşam çalışmalara başladıkkk
Benim döngüm değişti diodum ya size 2-3 aydır yumurtlama günlerini meğersem kaçırıyormuşuz(( Şimdi daha dikkatliyim akşam eve gidiyim de kocama fındık fıstık badem yedircemm bakalımmmmm bellimi olur Nazan dan sonra da ben müjdeli haber veririmmm Nazannnnn bak yine seni ekledimmmm
Gülden'cim, canım benim, senden Allah razı olsun, bende yüzüne karşıı söyliyim. sen demiştin ya ben 4 cuma üst üste "ya evvel" çektim, dördüncü hafta hamile olduğumu öğrendim diye, okadar içime yer etmişki ben duyar duymaz başladım ve bu benim dördüncü cumamdı biliyormusun, bu bir mucize, bu Allahın büyük bir lutfu,.
ne olur kızlar sizde yapın bunu, tam cuma vakti 1000 adet ya evvel çekin, namzadan 30 dk önce. bende bu mucizeyi yaşadım.
Amiiiiiiiiiiiiiin cümlemizi Insaallah göbüs tokusturalim kimin göbüsü büyük yarisina girelim
ben okuyamıyorum işte cuma vakti daha öğle tatilim başlammış oluyor öğrenciler varken burada nasıl çekeyim ya evvel tesbih olmadan içimden söylesem olur mu kii deli derler bana kesinn kendi kendine konuşuyor diye ayy derlerse desinler napıyımm..
EVET paniklemeyee yer arıyorum çok doğrsun .. ama normal halimden fazlacanayım şu an.. endokrinolog bulamazsam yakınımda dahiliye olur mu Buket.. doktor dahiliyede olur dedi de sinmedi içimee..
tahmin ediyorum canım benim :)Bedriye kuşum relax olmaya çalış bak bana en yakın hamiş sensin he, ben senin arkandayım, sen stres yaparsan bende yaparım, bana kötü örnek olma sakın, bak doç.dr.buket hemen sana reçeteyi yazmış
buketimde gelmiş bu arada hoşgelmiş sefa gelmişsüprizim nasıl ama kuşum
dünürüüüümmm gelinin yoldaaaa inşallah, ayy çok şükür sana yetiştim yaa, mesajlarını maillerini aldım canım, ama yerdemiyim göktemiyim ne diyorum ne yazıyorum farkında değilim, akşam yatağa yatınca inanıcam bence, şuan salak gibiyim aynı, heh evet ruh halim bu, saman kafalı bir salak gibiyim sevinç ve heyecandan
Hadi kizlar bende kaciyorum Allaha emanet olun
ikizim kendine iyi bak ikiziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ikiz ikiz ikiz
öpüldünüz kizlar
yasemin tekrar hayirli olsun seni yanliz birakmicaz Insaallah arkandan koyun sürüsü gibi gelecegiz määäääää diye
bediş TSH düzeyi de gebelikte normal sınrılar içerisinde olmalıdır ancak ilk üç ayda yüksek B-HCG hormonu TSH benzeri etki gösterdiği için TSH hormonunun azalmasına ve normalin altında ölçülmesine neden olabilir. Daha sonrasında normal seviyede olması gerekir.
bu yazıyı buldum korkulacak biişe olsa doktor söleri tabiki ama git tabiki doktora tedbirli olmanın nesi kötü olabilir cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?