Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım sıramı seve seve sana veririm nolcak bende senden sonra kalırmı hiç problem deil mucksssss

germeyen ne warki cnm zaten hazırız gerilmeye inşallah bi sıkıntı yaratmıcak cnm allahın izniyle.. korkma rahat ol git güzel güzel görün doktora rahatla azcık ben önemli bişe olduğunu sanmıyorum ihmal etmezsen hiç sıkıntı olmayacak..zaten bizde ihmal etme gibi bi huy yok zor bulduk nasıl ihmal edelim :)) git inşallah güzel haberlerle gel ..

kızlar hani bitane 2 haftalık hamile arkadaş gelmişti merveokyanus diye, nerde yaa cevap vermeden gitmiş, yeni ikizimi bulacaktım nerdeyse

Leyla sultanmış,herkese yemek dağıtırken Mecnun 'un tabağını kırmış...
Mecnun sevinmiş, bana farklı davrandı demiş...
Anladım ki sevmek sevgiliden ne gelirse razı olmakmış...
RABBİM'den gelen herşeye razı olmak dileğiyle...hayırlı cumalar

eveeeettt yasemin niimmm kısmetse en yakın gbelik ben varım sana.. ama sen sakın benim gibi pimpirikli, evhamlı olmaa.. rahat ol ki bebişinde rahatça tutunsunn inşAllah Yarabbim.. Senin adına ben inanmazsın rüyada gibiyimm.. Buket imm sağolsun bi tane yaa.. Dahiliyeye gidebilirsin dicek mi bakayım

Gecmisi okumadan yazdım sizleri kacirmim diye ve cok mutlu oldugum bı mesaj okudum Yasemin'in cnm benim inan tüylerim diken diken oldu öyle duygulandim ve sevindim ki yanında olsam boynuna sarılıp aglayarak bağırırdım yada telefonun olsa hemen aradım cok tebrik ediyorum seni Rabbim yüzünü güldürdü insallah darısı Burcumun nazanimin buketimin aysemin aslının Seda'nin bircanin Ozlemin hayatumuttur ve bütün arkadaslarımızın basına olsun insallah Rabbim tamamına erdirdin kucağına almayı nasip etsin yavrunu

Son düzenleme:
kızlar ya ben bu gruptan birkaç arkadaşa
arkadaşlık isteği yollamıştım kimse kabul etmemiş mi yoksa ben mi becerememişim anlamadım
şimdi birkaç tane yeniden denedim ama

yaa işte bak nasıl glsin sözüme güzel haberi de aldın aylarca dilimde tü bitmişti sana burada laf anlatmaktan şanslıydın bir de hemen geldi bekletmedi seni daha da gitmeyecektin bir de korkuyordum bak ne varmış korkacak. Kavuştun işte sonunda çok şükür. Sağlıkla da alacaksın kucağna ama dkkat ertmen lazım artık

akşam ya da sabah işe giderken de olsa 1000 defa çekmeye çalış canım.
ben de tam cuma vaktin de çekememiştim.
Rabbimin hazinesinde sonsuz inşallah kabul eder..

evet öyle yapıcam Rabbim kabul eder mutlaka. Başka çrem yok çünkü.

yasemin sayesinde iyiyiz çok şükür canım.. :)
sen nasılsın?

ayrıca yasemincim sana en yakın benim gebelik haftam aaa lütfen :)
bedriye abla yada abi getirecek bizimkilere:)

Evet ya bende ok mutlu oldum haberi alınca iste azim kararlılık ve inancın sonu bu Darısı diger arkadaslarımızın basına olsun insallah:)

Allah iyilikler versin Güldenim cok şükür bende iyiyim esimi ise gönderdim size koştum hemen:)))

Yasemin canım doğumada gelirim, sünnete de aaaa Allah söyletti hemde yanıma Aslı'yida alırim :))) ohh cok şükür sen önümüzden cekildin ar!ik cemaat olarak rahat rahat s..çabiliriz :))) ben sana demiştim sen benimönümde engelsin diye, heeeh şöyle kenara kaykıl da daha sırada bir sürü kişi var, takvim yap canım ben takvimlere bayılıyorum

Bedriye hic telaş etme hipotroid olabilir hamilelerinde kullandigi bir hap var cok zararsiz onui yutarsin olur biter hem referans araliğını cok az gecmiş stres yapma kuzum hicbir seyin yok turp gibisin...evet...sıradaki hasta....

ne demek hemde yanıma Aslıyı da alırım falan ben seni alırım yanıma üçüzümmm hem gidemeyiz şekerim gidemeyiz bizde hamile olacağımız için uzun yolculuk yasak olabilir yollardamı doğuralımmm ama sünnete gideriz artıkkk kucağımızda bebelerle

Burcumm biz de ikiz olalım mııı

evet paniklemeyee yer arıyorum çok doğrsun .. Ama normal halimden fazlacanayım şu an.. Endokrinolog bulamazsam yakınımda dahiliye olur mu buket.. Doktor dahiliyede olur dedi de sinmedi içimee..

olur bedriye dahiliyenin alanı zatende oradanda ayrılan endokrinoloji var sadece hormonlara bakıyolar..ilk etapda endokrinolog bulamazsan dahiliyeye git..aslında devlet hastanelerinde bile var endo..sen özele mi gidecen acaba??

kuşum sürpriz ki ne sürpriz..gözün gözümüz gönlümüz aydın olsun..demekki belirti melirti yok muş:))

Hoş geldin buketim hadi yeni bir ev yeni bir ortam hayırlısı ile sende en kısa zamanda böyle bı supriz tapacaksın insallah TATLIM
Tabi ya ben söyledim Yasemin'e belirtilere bakmayın diye ben beklemediğim ve hic belirtimin olmadıgı bir anda gebe kalmıştım

Canımm benimm yaa inan yüreğimiz ağzımızda resmen.. hele bugun doktor telefonda dedi ya bana sen bana haftaya geliyorsun biliyorsun testlerini yapıcağız diye inan yüreğim ağzımda sandımm.. çok korkuyorum
dediğin gibi bizde ihmal diye bişey söz konusu olamıyor Allah hayırlısını nasip etsin inşAllah.. Demek içine benimle ilgili kötü bişeyde doğmadı ayy inşAllah hayırlısıyla şu değer normal değerine ulaşır hayırlısıyla inşAllah. ilaç içmeyede korkuyor ürküyor insan.. buket demiş ya dereotu ye ondan alıp yerim artık.. bi de işte ne ialç vericeklerse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…