- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #21.021
bu durumda benim nazanı beklemem gerekiyor..nazan elini çabuk tut...:))
panik yapma gebelikde olur..ölçtürüp kontrol altında tutman gerekli..bebek troşd anlamında anneye bağımlı..takip etmen gerekli okadar..hamileleikte bile kullanılan ilaçları var..bi endokrinoloğa git.. dere otu ye..bol bol..dere otu dengeliyo diyolar..bendede haşimato tipi troid var..bende ilaç içiyorum..ama sendeki hamilelikten olabilir..bi endokrinoloğa sonuçlarını göster..panik olmaya bahane arıyosun zaten:)))
CANIM benimm çok sağol.. çok gerildim ya.. doktor da birahat ol falan bişeyler diyordu hatta haftaya kısmetse randevum var ya şu ikili testle ilgili o zaman geldiğinde gidersin dedi bende o zamana bekleyemeyeceğim ben dedim.. şu testler zaten geriyor.. Allahtan hayırlısı ne diyim..
Bedriye kuşum relax olmaya çalış bak bana en yakın hamiş sensin he, ben senin arkandayım, sen stres yaparsan bende yaparım, bana kötü örnek olma sakın, bak doç.dr.buket hemen sana reçeteyi yazmış
buketimde gelmiş bu arada hoşgelmiş sefa gelmişsüprizim nasıl ama kuşum
dünürüüüümmm gelinin yoldaaaa inşallah, ayy çok şükür sana yetiştim yaa, mesajlarını maillerini aldım canım, ama yerdemiyim göktemiyim ne diyorum ne yazıyorum farkında değilim, akşam yatağa yatınca inanıcam bence, şuan salak gibiyim aynı, heh evet ruh halim bu, saman kafalı bir salak gibiyim sevinç ve heyecandan
Kizlar hepinize selamlar ve sevgiler nasilsini insallah
yeni geldi canım kabul ettim benkızlar ya ben bu gruptan birkaç arkadaşa
arkadaşlık isteği yollamıştım kimse kabul etmemiş mi yoksa ben mi becerememişim anlamadım
şimdi birkaç tane yeniden denedim ama
Sedaa canım sende gelmişsin, ayy gördünmü olanları tatlım, inatla doktora gitmeyen ben, meğersem hamişliğimi erteliyormuşum, bu herkese kapak olsun, kızlar ağlayarakta olsa titreyerekte olsa ne olur doktoa gitmeyi ihmal etmeyin lütfen lütfen lütfen. karşınızda canlı örnek var işte ben.
Sedadan çok gaz aldım hep dr konusunda, senin azmine biliyorsun hep hayranım kuşum, maşllah sana, inşallah hepinizin ebebkleri normal doğal yollardan sizi üzmeden uğraştırmadan gelir canlarım benim
akşam ya da sabah işe giderken de olsa 1000 defa çekmeye çalış canım.
ben de tam cuma vaktin de çekememiştim.
Rabbimin hazinesinde sonsuz inşallah kabul eder..
yasemin sayesinde iyiyiz çok şükür canım.. :)
sen nasılsın?
ayrıca yasemincim sana en yakın benim gebelik haftam aaa lütfen :)
bedriye abla yada abi getirecek bizimkilere:)
yasemin sayesinde iyiyiz çok şükür canım.. :)
sen nasılsın?
ayrıca yasemincim sana en yakın benim gebelik haftam aaa lütfen :)
bedriye abla yada abi getirecek bizimkilere:)
Yasemin canım doğumada gelirim, sünnete de aaaa Allah söyletti hemde yanıma Aslı'yida alırim :))) ohh cok şükür sen önümüzden cekildin ar!ik cemaat olarak rahat rahat s..çabiliriz :))) ben sana demiştim sen benimönümde engelsin diye, heeeh şöyle kenara kaykıl da daha sırada bir sürü kişi var, takvim yap canım ben takvimlere bayılıyorum
Bedriye hic telaş etme hipotroid olabilir hamilelerinde kullandigi bir hap var cok zararsiz onui yutarsin olur biter hem referans araliğını cok az gecmiş stres yapma kuzum hicbir seyin yok turp gibisin...evet...sıradaki hasta....
Yasemin canım doğumada gelirim, sünnete de aaaa Allah söyletti hemde yanıma Aslı'yida alırim :))) ohh cok şükür sen önümüzden cekildin ar!ik cemaat olarak rahat rahat s..çabiliriz :))) ben sana demiştim sen benimönümde engelsin diye, heeeh şöyle kenara kaykıl da daha sırada bir sürü kişi var, takvim yap canım ben takvimlere bayılıyorum
Bedriye hic telaş etme hipotroid olabilir hamilelerinde kullandigi bir hap var cok zararsiz onui yutarsin olur biter hem referans araliğını cok az gecmiş stres yapma kuzum hicbir seyin yok turp gibisin...evet...sıradaki hasta....
evet paniklemeyee yer arıyorum çok doğrsun .. Ama normal halimden fazlacanayım şu an.. Endokrinolog bulamazsam yakınımda dahiliye olur mu buket.. Doktor dahiliyede olur dedi de sinmedi içimee..
bedriye kuşum relax olmaya çalış bak bana en yakın hamiş sensin he, ben senin arkandayım, sen stres yaparsan bende yaparım, bana kötü örnek olma sakın, bak doç.dr.buket hemen sana reçeteyi yazmış
buketimde gelmiş bu arada hoşgelmiş sefa gelmişSüprizim nasıl ama kuşum
Dünürüüüümmm gelinin yoldaaaa inşallah, ayy çok şükür sana yetiştim yaa, mesajlarını maillerini aldım canım, ama yerdemiyim göktemiyim ne diyorum ne yazıyorum farkında değilim, akşam yatağa yatınca inanıcam bence, şuan salak gibiyim aynı, heh evet ruh halim bu, saman kafalı bir salak gibiyim sevinç ve heyecandan
olur bedriye dahiliyenin alanı zatende oradanda ayrılan endokrinoloji var sadece hormonlara bakıyolar..ilk etapda endokrinolog bulamazsan dahiliyeye git..aslında devlet hastanelerinde bile var endo..sen özele mi gidecen acaba??
kuşum sürpriz ki ne sürpriz..gözün gözümüz gönlümüz aydın olsun..demekki belirti melirti yok muş:))
germeyen ne warki cnm zaten hazırız gerilmeye inşallah bi sıkıntı yaratmıcak cnm allahın izniyle.. korkma rahat ol git güzel güzel görün doktora rahatla azcık ben önemli bişe olduğunu sanmıyorum ihmal etmezsen hiç sıkıntı olmayacak..zaten bizde ihmal etme gibi bi huy yok zor bulduk nasıl ihmal edelim :)) git inşallah güzel haberlerle gel ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?