- 30 Kasım 2012
- 4.729
- 162
- 123
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #21.041
hayırrrr..üçüz olalım:))
cnm bende geçen ay çektim hamile olduğumu öğrendim bu ayda 2 haftadır okuyorum hayırlısı inşallahGülden'cim, canım benim, senden Allah razı olsun, bende yüzüne karşıı söyliyim. sen demiştin ya ben 4 cuma üst üste "ya evvel" çektim, dördüncü hafta hamile olduğumu öğrendim diye, okadar içime yer etmişki ben duyar duymaz başladım ve bu benim dördüncü cumamdı biliyormusun, bu bir mucize, bu Allahın büyük bir lutfu,.
ne olur kızlar sizde yapın bunu, tam cuma vakti 1000 adet ya evvel çekin, namzadan 30 dk önce. bende bu mucizeyi yaşadım.
kızlarrr rrrrrrrrrrrrrr sizden bişi istiycem annem kuran kursuna gidiyor hayır için 10000 adet
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA VENEBİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ MUHAMMED çekilmesi gerekiyomuş
çekmek isteyenler ne kadar çekerse kardır.. çekince bana kaç adet çektiğini msj atabilirler mi..şimdiden ALLAH RAZI OLSUN..
RABBİM TÜM DUALARIMIZI KABUL ETSİN..
İkizimmmmmmmmmmmmm kendine iyi bakkkkkkk
İkizim müsait olduğunda da ne zaman hastalanıyosun ne zaman yumurtluyosun falan onları bildirde yakından takip ediyim seni
Yasemin canım doğumada gelirim, sünnete de aaaa Allah söyletti hemde yanıma Aslı'yida alırim :))) ohh cok şükür sen önümüzden cekildin ar!ik cemaat olarak rahat rahat s..çabiliriz :))) ben sana demiştim sen benimönümde engelsin diye, heeeh şöyle kenara kaykıl da daha sırada bir sürü kişi var, takvim yap canım ben takvimlere bayılıyorum
Bedriye hic telaş etme hipotroid olabilir hamilelerinde kullandigi bir hap var cok zararsiz onui yutarsin olur biter hem referans araliğını cok az gecmiş stres yapma kuzum hicbir seyin yok turp gibisin...evet...sıradaki hasta....
canım ALLAH razı olsun 10-15 gün içinde okunması gerekiyomuşcanim nezamana kadar okunacak? ben 1000tane aliyorum bitirdikten onra yazarim sana Insaallah
yasemin baksana meleğin bereketiyle geldi topik doldu taşıyor.ya sabahtan beri suratımda aptal bir sırıtmayla geziyorum.ç.şim gelse tekrar test yapacağım ama gelmiyor. belki senin meleğinın bereketi bana da bulaşır
ayyy bu başım öldürcek beni yaaaaaa yattım uyuyamadım kalktım yine gripmiyim neyim gözlerim bile ağrıyo..
kızlar ya ben bu gruptan birkaç arkadaşa
arkadaşlık isteği yollamıştım kimse kabul etmemiş mi yoksa ben mi becerememişim anlamadım
şimdi birkaç tane yeniden denedim ama
ne demek hemde yanıma Aslıyı da alırım falan ben seni alırım yanıma üçüzümmmhem gidemeyiz şekerim gidemeyiz bizde hamile olacağımız için uzun yolculuk yasak olabilir yollardamı doğuralımmm ama sünnete gideriz artıkkk kucağımızda bebelerle
Burcumm biz de ikiz olalım mııı
Canımm benimm yaa inan yüreğimiz ağzımızda resmen.. hele bugun doktor telefonda dedi ya bana sen bana haftaya geliyorsun biliyorsun testlerini yapıcağız diye inan yüreğim ağzımda sandımm.. çok korkuyorum
dediğin gibi bizde ihmal diye bişey söz konusu olamıyor Allah hayırlısını nasip etsin inşAllah.. Demek içine benimle ilgili kötü bişeyde doğmadı ayy inşAllah hayırlısıyla şu değer normal değerine ulaşır hayırlısıyla inşAllah. ilaç içmeyede korkuyor ürküyor insan.. buket demiş ya dereotu ye ondan alıp yerim artık.. bi de işte ne ialç vericeklerse..
Dördüz e ne dersiniz :)))))müştakı da unutmayın )))
kızlarrr rrrrrrrrrrrrrr sizden bişi istiycem annem kuran kursuna gidiyor hayır için 10000 adet
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA VENEBİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ MUHAMMED çekilmesi gerekiyomuş
çekmek isteyenler ne kadar çekerse kardır.. çekince bana kaç adet çektiğini msj atabilirler mi..şimdiden ALLAH RAZI OLSUN..
ben test yaptım tek çizgi çıktı hayırlısı olsun artık
kızlar az önce uyudum rüyamda sizi gördüm.hepimiz toplanmış yasemin in evine gitmişiz ,ben bursa dan valizlerle falan gelmişim çok komik
baya bi kalabalıktık.yasemin resimdeki gibi ama biraz daha esmer,buket yine esmerdi.başka baya kişileri gördüm ama unuttum şimdi.unutmadan yazm dedim ama unuttum bile.
kızlar az önce uyudum rüyamda sizi gördüm.hepimiz toplanmış yasemin in evine gitmişiz ,ben bursa dan valizlerle falan gelmişim çok komik
baya bi kalabalıktık.yasemin resimdeki gibi ama biraz daha esmer,buket yine esmerdi.başka baya kişileri gördüm ama unuttum şimdi.unutmadan yazm dedim ama unuttum bile.
Sedoşum sen ikizimsin okey bebek :)))
Tamam mesude sewnde dördüzüm ol, bize el ver :)) bana, aslıya,sedaya ve bukete bir sürtün bakiiiiim :))))
Güldencim aaaa evet valla sen bana yakınsın, tamam sen benim ikizim ol :))))))))ayrıca yasemincim sana en yakın benim gebelik haftam aaa lütfen :)
bedriye abla yada abi getirecek bizimkilere:)
mesudecim canım benim Allah razı olsun, yazdığın tüm o güzel sözlerin kat ve katı da seni bulsun inşallahGecmisi okumadan yazdım sizleri kacirmim diye ve cok mutlu oldugum bı mesaj okudum Yasemin'in cnm benim inan tüylerim diken diken oldu öyle duygulandim ve sevindim ki yanında olsam boynuna sarılıp aglayarak bağırırdım yada telefonun olsa hemen aradım cok tebrik ediyorum seni Rabbim yüzünü güldürdü insallah darısı Burcumun nazanimin buketimin aysemin aslının Seda'nin bircanin Ozlemin hayatumuttur ve bütün arkadaslarımızın basına olsun insallah Rabbim tamamına erdirdin kucağına almayı nasip etsin yavrunu
ayyy hakkaten çekil kenara demiştin, bak nasıl söz dinliyorum, ne yaptım ne ettim çekildim ayak altındanYasemin canım doğumada gelirim, sünnete de aaaa Allah söyletti hemde yanıma Aslı'yida alırim :))) ohh cok şükür sen önümüzden cekildin ar!ik cemaat olarak rahat rahat s..çabiliriz :))) ben sana demiştim sen benimönümde engelsin diye, heeeh şöyle kenara kaykıl da daha sırada bir sürü kişi var, takvim yap canım ben takvimlere bayılıyorum
ayyyy ne güzel yazmışsın yaa, üçümüzü hayal ettim öyle, altın kızlar gibi oluruzne demek hemde yanıma Aslıyı da alırım falan ben seni alırım yanıma üçüzümmmhem gidemeyiz şekerim gidemeyiz bizde hamile olacağımız için uzun yolculuk yasak olabilir yollardamı doğuralımmm ama sünnete gideriz artıkkk kucağımızda bebelerle
Allahhh süper yaa ikiz üçüz dördüz akımları başladıBurcumm biz de ikiz olalım mııı
aynen öyle canım ya, hiç belirti melirti yok, yalnız bugün şuan itibari ile inanılmaz belim ağrıdı yattım, yatarak yazıyorum, hiç belim ağrımazdı benim. tam standart hamileler gibi elim belimde mi gezicem ben hep yoksakuşum sürpriz ki ne sürpriz..gözün gözümüz gönlümüz aydın olsun..demekki belirti melirti yok muş:))
anam topik yerinden oynadı bugün maşallah, reyting rekorları kırıldı, tanımadığım birsürü isimler geldi sürekli muhabbetlerimizi izledilerkızlaaar sizin yine çeneniz açılmış, beynim sulandı iki sattir okumaya çalışıyorum bi sizi okuyorum bi işimi yapıyorum, bugün de şansa çok işim var
canım yaa çok muhteşem bir dua aman ihmal etme oku oku, Alllahın izni ile inşallah hemen ardından sağlıkla hamile kalırsıncnm bende geçen ay çektim hamile olduğumu öğrendim bu ayda 2 haftadır okuyorum hayırlısı inşallah
tatlım bana şimdilik 100 tane yaz, bi okuyim bakim, kaç dakkada nekadar okuyabiliyorum, ondan sonra yeni bir rakam iletirim sana.kızlarrr rrrrrrrrrrrrrr sizden bişi istiycem annem kuran kursuna gidiyor hayır için 10000 adet
sündüzcüm canım benim çok teşekkür ederim evet büyük bir süpriz oldu hepimiz için.yaseminim hamişsin demk canım nasıl sevindim gözün aydın maşllah çok sükür rabbime allah tamamına erdirsin inş:118::118:
yasemiiin kayınvalidene de söyledinmi hamile olduğunu
ayy kafayı yiycem nasıl yapılıyorki bu hamilelik takvimi bulamadım ayy ne beceriksizim
yarın sabah kahvaltıya gidip söyleyeceğiz, eşim sakın söyleme, birlikte gidip söyleyelm dedi, tutuyorum kendimi :)
senin bu akşam önemli işlerin yokmu bebeğim, giyindin süslendinmi bakalım????takipteyim seni hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?