Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kızlaaar sizin yine çeneniz açılmış, beynim sulandı iki sattir okumaya çalışıyorum bi sizi okuyorum bi işimi yapıyorum, bugün de şansa çok işim var

cnm bende geçen ay çektim hamile olduğumu öğrendim bu ayda 2 haftadır okuyorum hayırlısı inşallah

kızlarrr rrrrrrrrrrrrrr sizden bişi istiycem annem kuran kursuna gidiyor hayır için 10000 adet

ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA VENEBİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ MUHAMMED çekilmesi gerekiyomuş

çekmek isteyenler ne kadar çekerse kardır.. çekince bana kaç adet çektiğini msj atabilirler mi..şimdiden ALLAH RAZI OLSUN..

RABBİM TÜM DUALARIMIZI KABUL ETSİN..

Ya Rabbi

Sordum ağaçlara , çiçeklere , dallara , böceklere ,
Dediler bizi soldurma , kederlerle doldurma..

Gittim denizlere , balıklara çoşan büyük dalgalara ,
Dediler bizi kurutma , sonradan da unutma..

Sordum yarenlere , erenlere , yananlara , kavrulanlara
Dediler önce yan, sonra piş, ardından savrulacaksın

Gittim mezarlara , kabirlere , o daracık çukurlara
Dediler hazır olmadan gelme , pişman olma sonradan..

Sordum asumana, dilrubaya , mahbuba , mehlikaya..
Dediler nalan ol , niyazda bulun , bitap düşme sakın

Gittim Hatem kapısına , vardım aşıklar meclisine..
Dedi : O var başka birşey yok , sen yoksun O var

canim nezamana kadar okunacak? ben 1000tane aliyorum bitirdikten onra yazarim sana Insaallah

Ben kim miyim?
Hani Seni Seviyorum ya
Hani gıpta ediyorum ya ashabına
Hani Hz.Fatıma'yı anam, Hz.Hasan Hüseyin'i kardeşim olarak görüyorum ya!

Hani ne zaman hüzünlensem, Sen geliyorsun ya aklıma
Görmeden hayranım Ya cemaline
Kalbin kadar güzel yüzünün hayalini kuruyorum ya...

Hani ne zaman çok gülsem
Sen'in hafif kızgın bana baktığını görüyorum ya!
Hani bana diyorsun ya" Yerinde olsam, az güler çok ağlardım " diye

Sonra nerede bir yetim görsem Sen'i buluyorum ya yanımda
Hani bana diyorsun ya "Beni istiyorsan onun başını okşa

Hani hep bir özlem var ya içimde
Hep vuslat varya hayalimde
Hani gözyaşları içinde, yeşil kubbenin resmine bakıyorum ya
Hani hayal ediyorum ya hep Efendim
Safa-Merve arasında, önümde Sen varmışsın gibi koştuğumu..

Hani uzun boylu, siyah saçlı, beyazlar içinde birine Sen diye sesleniyorum ya!
Sonra adam arkasını dönünce
Senin olmadığını görüyorum da eğiyorum ya başımı,
Sevincim yerini hüzne bırakıyor ya

Hani Sana gidecek her yolcuyla selam yolluyorum ya
Sonra da selamımı almışsın gibi seviniyorum ya
Hani kalbimin bir yanı "Ümit" derken,
Bir yanı korkuyla atıyor ya

Hani Seni Seviyorum Ya Efendim
Hani günahlarımı unutup, Seninde beni sevdiğini düşünüyorum ya!
Duyuyorum ya "ÜMMETİ" diye seslenişini

Ne zaman bir yüzük alsam elime
Senin yüzüğün geliyor ya aklıma
Hani üzerinde Muhemmedun Resulallah yazılı olduğunu düşünüp,
Ebu Bekir ve ashabına selam yolluyorum ya

Sonra hep hayal ettim ya Efendim, arkanda namaz kıldığımı

Hani anam, babam, canım Sana feda olsun dedim ya

Hani ben varım ya...
Seni Seviyorum ya...
Çok Seviyorum ya...
Selat, Selam üzerine olsun Ya Resulallah...

Ben kim miyim?
1400 yıl öncesinde Selam ettin ya..
Kardeş belledin ya..
Seni Seviyorum ya..

İkizimmmmmmmmmmmmm kendine iyi bakkkkkkk
İkizim müsait olduğunda da ne zaman hastalanıyosun ne zaman yumurtluyosun falan onları bildirde yakından takip ediyim seni

ikizim canim ben bu ayin 30. bat tarihim yumurtlama zamanini atlattim simdi beklemedeyim bakalim 8gün kaldi
sen nezaman yumurtluyon batin nezaman bu ay ne tür kür veya dua ediyorsun??

ben yasemine ümitlenerek ya Evvel okumaya basladim, tefriciyelerimi daha tamamlamadim onu bitiricem Insaallah, burdaki dualari okuyorum ve hatime basladim Insaallah

yaseminim hamişsin demk canım nasıl sevindim gözün aydın maşllah çok sükür rabbime allah tamamına erdirsin inş :118::118:

Ayy çok sağoll Burcumm yaa, bana turp gibisin dediğin için. umarım turpumdur gerçektende.. evet referans aralığıyla değer aralığı az ama ne bileyim işte korkuyor insanın gözü.. elli tane test yapmışlar ben bilseydim bunlar bu kadar detaylı test yapıyorlar uyku uyumazdım sanırım..

Bukettiimm ya evet özele gideceğim bizim burada devlet çok yoğun ona gitseemm kayıt oluşttuttur, bilmem ne yap bi sürü iş.. ben şimdi iş çıkışı bi dahiliyeciye gideceğim bi görüşelim bakalım içimize sindii sindi sinmediii sinmedi.. ben bir an önce bi ilaç kullanmak istiyorum ki haftaya kendi doktoruma gittiğimde onda da bi kan vereyim bi haftadaki durumu ızleyebilelim.. öff pöffümm

kızlarrr rrrrrrrrrrrrrr sizden bişi istiycem annem kuran kursuna gidiyor hayır için 10000 adet

ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA VENEBİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ MUHAMMED çekilmesi gerekiyomuş

çekmek isteyenler ne kadar çekerse kardır.. çekince bana kaç adet çektiğini msj atabilirler mi..şimdiden ALLAH RAZI OLSUN..

RABBİM TÜM DUALARIMIZI KABUL ETSİN..

canim nezamana kadar okunacak? ben 1000tane aliyorum bitirdikten onra yazarim sana Insaallah
canım ALLAH razı olsun 10-15 gün içinde okunması gerekiyomuş

ben test yaptım tek çizgi çıktı hayırlısı olsun artık
kızlar az önce uyudum rüyamda sizi gördüm.hepimiz toplanmış yasemin in evine gitmişiz ,ben bursa dan valizlerle falan gelmişim çok komik
baya bi kalabalıktık.yasemin resimdeki gibi ama biraz daha esmer,buket yine esmerdi.başka baya kişileri gördüm ama unuttum şimdi.unutmadan yazm dedim ama unuttum bile.

Canım negatif çıkti demişsin, günün kaç gün gecti, ben baya ümitliydim senden, sabah yaptin hiç çizgi yok, şimdi yaptin tek cizgi demekki yarın yapınca 2 cizgiyi göreceksin hadi inşallah:)))

ayyy bu başım öldürcek beni yaaaaaa yattım uyuyamadım kalktım yine gripmiyim neyim gözlerim bile ağrıyo..

canım kıyamam ılık bir duş al, sessiz bir odaya uzan biraz cok gecmis olsun

kızlar ya ben bu gruptan birkaç arkadaşa
arkadaşlık isteği yollamıştım kimse kabul etmemiş mi yoksa ben mi becerememişim anlamadım
şimdi birkaç tane yeniden denedim ama

Bana gelmediiiiiiiiiiiiiiiiiii :)

Ayyy koca göbeklerimizle hayal ettim bizi, vay arkadaş.... Rabbim biliyor.....

Burcumm biz de ikiz olalım mııı

Sedoşum sen ikizimsin okey bebek :)))

hayırrrr..üçüz olalım:))

Sende üçüzümsüm, eskiden yasemin üçüzümdü onu aramızdan attık,yasonun yerini sen al, bak onunyeri cok ballıdır bu ay senden de bir bomba gelebilir :)))

Kuzum buketim dogru demiş ama hamilelikte der otunu fazla tüketme Allah esirgesin bir zararı olabilir

Dördüz e ne dersiniz :))))) müştakı da unutmayın)))

Tamam mesude sewnde dördüzüm ol, bize el ver :)) bana, aslıya,sedaya ve bukete bir sürtün bakiiiiim :))))

tamam canım cekebildigim kadar ceker yazarım birkac güne haber veririm

canım hakkimizda hayirlisi olsun kırmızıları görmeden ümit kesmek yok, benide gördün müüüüüü?????

hayırrrr..üçüz olalım:))

bende var mıydım bende kambersiz düğün olur muuu

Sedoşum sen ikizimsin okey bebek :)))

Tamam mesude sewnde dördüzüm ol, bize el ver :)) bana, aslıya,sedaya ve bukete bir sürtün bakiiiiim :))))

tamam ikiziz biz bundan sonra ayy ndense peşpeşe gebe kalıcaz gibi geliyor seninle benn tabii ben yaza kadar gebe kalamam sanırım sen bende önce kal barii ben arkadan gelirim belki bu arada zor da olsa normal yolla kalırım dicem de neredee..

ayrıca yasemincim sana en yakın benim gebelik haftam aaa lütfen :)
bedriye abla yada abi getirecek bizimkilere:)
Güldencim aaaa evet valla sen bana yakınsın, tamam sen benim ikizim ol :))))))))
topikte ikiz, üçüz, ve hatta dördü akımı başladı, birbirlerimize iyice kenetleniyoruz :)
mesudecim canım benim Allah razı olsun, yazdığın tüm o güzel sözlerin kat ve katı da seni bulsun inşallah
ayyy hakkaten çekil kenara demiştin, bak nasıl söz dinliyorum, ne yaptım ne ettim çekildim ayak altından
ayyyy ne güzel yazmışsın yaa, üçümüzü hayal ettim öyle, altın kızlar gibi oluruz
Burcumm biz de ikiz olalım mııı
Allahhh süper yaa ikiz üçüz dördüz akımları başladı herkes kendine eş seçsin kızlar
kuşum sürpriz ki ne sürpriz..gözün gözümüz gönlümüz aydın olsun..demekki belirti melirti yok muş:))
aynen öyle canım ya, hiç belirti melirti yok, yalnız bugün şuan itibari ile inanılmaz belim ağrıdı yattım, yatarak yazıyorum, hiç belim ağrımazdı benim. tam standart hamileler gibi elim belimde mi gezicem ben hep yoksa
kızlaaar sizin yine çeneniz açılmış, beynim sulandı iki sattir okumaya çalışıyorum bi sizi okuyorum bi işimi yapıyorum, bugün de şansa çok işim var
anam topik yerinden oynadı bugün maşallah, reyting rekorları kırıldı, tanımadığım birsürü isimler geldi sürekli muhabbetlerimizi izlediler
cnm bende geçen ay çektim hamile olduğumu öğrendim bu ayda 2 haftadır okuyorum hayırlısı inşallah
canım yaa çok muhteşem bir dua aman ihmal etme oku oku, Alllahın izni ile inşallah hemen ardından sağlıkla hamile kalırsın
tatlım bana şimdilik 100 tane yaz, bi okuyim bakim, kaç dakkada nekadar okuyabiliyorum, ondan sonra yeni bir rakam iletirim sana.
yaseminim hamişsin demk canım nasıl sevindim gözün aydın maşllah çok sükür rabbime allah tamamına erdirsin inş :118::118:
sündüzcüm canım benim çok teşekkür ederim evet büyük bir süpriz oldu hepimiz için.

tatlım burcuya katılıyorum bak, sabah hiiç çizgi çıkmadı, akşam tek çizgi çıktı, yarın öbür gün de inşallah çift çizgi çıkar.
rüyanıda Allah hayırlara çıkarsın ne güelmiş yaa, gözümde canlandırdım da çok eğlenceli bir buluşma olurdu.
hem bu arada gündüz uyumasıda neyin nesiymiş bakim, hamilelik belirtisi olmasın sakn

diyene bak senin burda ne işin var git eşinle hamileliğini kutla,rahata erdin artık çalışmaya gerek yok diye geldin buraya takılıyon dimi, henüz saat erken diye bekliyorum hem kocam basket maçı ve futbol maçı izliyo şuan bana bazkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…