Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

yok yok ben en iyisi kalkıp hazırlanayım, yasemin sana yetişmem lazım çok çalışmam lazım çoooooooooookk

Son düzenleme:
canım kıyamam ılık bir duş al, sessiz bir odaya uzan biraz cok gecmis olsun

tamam canım cekebildigim kadar ceker yazarım birkac güne haber veririm
canım benim sağolasın evde tekim zaten tv bile açmıyorum hamilelğin etkisi heralde oluyo arada öyle...ALLAH razı olsun tatlım msj atarsın..
tatlım bana şimdilik 100 tane yaz, bi okuyim bakim, kaç dakkada nekadar okuyabiliyorum, ondan sonra yeni bir rakam iletirim sana.
hamilelik takvimini yerim ben seninnnnn :) hayırlı olsun tatlımmm..ALLAH razı olsun canım benimm :)

Oyyy ikizim ben ne mucizevi gebelilere şahit oldum inşallah o mucizelerden biride sen olursun, peşindeyim :))))

ayy kafayı yiycem nasıl yapılıyorki bu hamilelik takvimi bulamadım ayy ne beceriksizim

Amaaaaan yerim ben senin takvimini, ayrıca sensin cekirdek bikereme :))) o kuzu kuzu minik :))))

özlem senin bu kocanın spor tutkusu beni mahvetti, birazda karşılıklı tek kale maç yapın anacım

kızlar herkese iyi geceler hayırlı hafta sonları..

sana da iyi ve hayirli haftasonlari, canim bana 1000 tane yaz Rabbim nasip ederse okurum,sanada haber veririm

Ayyy hala inanamıyorum:124: ya yasemin seni şu anda kucaklayıp, yanaklarını falan mıncırasım var..:76:
Takviminde pek bi güzel olmuş şimdi mercimek kadar yavaş yavaş bamya olucak büyüyüp gidecek annesinin kucağına konacak inşaAllah..

serap_serap / serap 21.03.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
graphicdesigner / yasemin 22.03.2013 cuma sağlıklı sorunsuz, doğal yollarla hamilelik
buketdemet / buket 25.03.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik + hayırlısıyla tayin çıkması

okudum canlarım allah gönlünüz göre versin

Özlem, Gül, Burcu,Seda canlarım iyi geceler, iyi haftasonları, kusura bakmayın pat diye çıktım.
Kübracım canım yaaa yerim ben seni, Allah razı olsun güzel kalplim benim, inşallah seninde güzel haberlerini alınca 3 gün 3 gece kına gecesi yapıcam ben topikte, artık büyük bir göbeğim olacak nasılsa, epeyce göbek atarım senin için
Sibelcim Allah razı olsun, ağzına bebeine sağlık kuşum. bugün benim dua günümdü, çok şükür güzel haberide bugün aldım

günaydin canlar, kırmızı bayrağı sallıyorum cünkü reglim başladı, herkes için super guzel bir gün olsun, taze hamişimizi de yanaklarından öpüyorum ,tuba'dan güzel bir haber gelecek hissediyorum, haydi TUBA, canlar dualara kısa bir ara veriyorum, GUL'cüm senin tespihide söz verdiğım gibi reglim biter bitmez cekeceğim inşallah, hepiniz Allah'a emanet olun, buğun biraz kendimi alışverışe vereyimde içim soğusun

canımmm günaydınnn
demek reglin geldi, ne biliyorsun belkide son reglindir bak kıymetini bil bebeğim ben 1-2 hafta önce ne yaptım bak anlatayım; bizim burdaki markette kadınlar gününe özel bütün ped çeşitlerinde %50 indirim yapmışlardı, bende bir poşet dolusu, alabildiğim kadar ped aldım eve geldim... sonra kafama dankkkk etti!!! "kızım sen hamile kalmayı planlamıyormusun, ee ne için bukadar ped aldın akılsız yasemin dedim, inşallah bunları 9 ay boyunca kullanazsın emi" ddim kendi kendime resmen evde sesli vaziyette tek baıma konuştum yani, o an duam kabul mi oldu nedir, hakkaten kullanamıycam :)))))))))))))) dolaplar ped dolu, her gelene 1 tane vereyim bari de bitsin, 9 ay sonraya kadar ne yeni modeller çıkar kimbilir, 8 kanatlılar filan çıkmış olur dimi ama
bizde saat 9 da kayınvalideme gidicez ona söyliycez bakalım, rabbim utanırmasın inşallah, erkenden ben dyanamadım herkese söylemeye başladım, eşim kızıyor ama içimde tutamıyorum, 15 aydır bekliyorduk bu haberi rabbim inşallah her hafta başka başka hamilelik haberleri almamızı nasibetsin topiğimize hayırlısıyla

günaydınnnnn şekerler hayırlı hafta sonları....ya benim akıntım çok olmaya başladı yani akıntı olduğu belli ama öncesine nazaran daha çok..günler yaklaştıkca pimpirikleniyorum suyummu gelio acaba die :)

kızlarrr rrrrrrrrrrrrrr sizden bişi istiycem annem kuran kursuna gidiyor hayır için 10000 adet

ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA VENEBİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ MUHAMMED çekilmesi gerekiyomuş

çekmek isteyenler ne kadar çekerse kardır.. çekince bana kaç adet çektiğini msj atabilirler mi..şimdiden ALLAH RAZI OLSUN..

RABBİM TÜM DUALARIMIZI KABUL ETSİN..

10-15 gün içinde okunması gerekiyormuşş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…