- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #21.061
canım benim sağolasın evde tekim zaten tv bile açmıyorum hamilelğin etkisi heralde oluyo arada öyle...ALLAH razı olsun tatlım msj atarsın..canım kıyamam ılık bir duş al, sessiz bir odaya uzan biraz cok gecmis olsun
tamam canım cekebildigim kadar ceker yazarım birkac güne haber veririm
hamilelik takvimini yerim ben seninnnnn :) hayırlı olsun tatlımmm..ALLAH razı olsun canım benimm :)tatlım bana şimdilik 100 tane yaz, bi okuyim bakim, kaç dakkada nekadar okuyabiliyorum, ondan sonra yeni bir rakam iletirim sana.
ayy kafayı yiycem nasıl yapılıyorki bu hamilelik takvimi bulamadım ayy ne beceriksizim
herkese ii akşamlar
iyi akşamlar hoşgeldin...herkese ii akşamlar
iyi geceler canım güzel hafta sonları..yasemin ben çıkıyorum canım iyi akşamlar.
bende var mıydım bende kambersiz düğün olur muuu
tamam ikiziz biz bundan sonra ayy ndense peşpeşe gebe kalıcaz gibi geliyor seninle benn tabii ben yaza kadar gebe kalamam sanırım sen bende önce kal barii ben arkadan gelirim belki bu arada zor da olsa normal yolla kalırım dicem de neredee..
ayy kafayı yiycem nasıl yapılıyorki bu hamilelik takvimi bulamadım ayy ne beceriksizim
özlem senin bu kocanın spor tutkusu beni mahvetti, birazda karşılıklı tek kale maç yapın anacımdiyene bak senin burda ne işin var git eşinle hamileliğini kutla,rahata erdin artık çalışmaya gerek yok diye geldin buraya takılıyon dimi, henüz saat erken diye bekliyorum hem kocam basket maçı ve futbol maçı izliyo şuan bana bazkmaz
kızlar herkese iyi geceler hayırlı hafta sonları..
ayyyy yaptımmmm Allahım inanamıyorum, bu ne böyle çekirdek gibi bişeycanım benim çok sağol yaaa
ayy eşim geldi kapatıyorum
günaydin canlar, kırmızı bayrağı sallıyorum cünkü reglim başladı, herkes için super guzel bir gün olsun, taze hamişimizi de yanaklarından öpüyorum ,tuba'dan güzel bir haber gelecek hissediyorum, haydi TUBA, canlar dualara kısa bir ara veriyorum, GUL'cüm senin tespihide söz verdiğım gibi reglim biter bitmez cekeceğim inşallah, hepiniz Allah'a emanet olun, buğun biraz kendimi alışverışe vereyimde içim soğusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?