- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #21.081
günaydın canım. O benim aklıma çok takılmıştı. Alta giren sancılar normal. Artık son aya giriyosun yavaş yavaş yalancı sancılar olur. Su gelmesi olayını ben doktoruma sormuştum. Suyun geldiği zaman mutlaka anlarsın. Bacaklarin arasından akar o anlarsın dedi. Sancılar da normal. Korkma yani :)BÜŞRACIM GÜNAYDIN POSTA KUTUN DOLU MSJ ATAMADIM..BURDAN YAZIYM..
günaydın büşracım nasılsın....canım sana bişi sorcam ya 31. haftamdayım ara ara alttan sancı giibi bişiler oluyo normal mi.. bide akıntıım çok olmaya başladı yani akıntı olduğu bellide suyum geldi diolar ya onun nasıl bişi olduğunu bilmediğimden nasıl bişi su gelmesi bilgilendirebilirmisn beni....
sağol tatlım ya içim rahatladı..günaydın canım. O benim aklıma çok takılmıştı. Alta giren sancılar normal. Artık son aya giriyosun yavaş yavaş yalancı sancılar olur. Su gelmesi olayını ben doktoruma sormuştum. Suyun geldiği zaman mutlaka anlarsın. Bacaklarin arasından akar o anlarsın dedi. Sancılar da normal. Korkma yani :)
görüşürüz tatlımmm gelinime iyi bak kendinede :))Büşracım gülcüm hoşgeldiniz hayırlı sabahlar canlarım
saat 9 da kayınvalidede olucaz ben hala picamalarla yaı yazıyorum:))
Büşracım canı Allah razı olsun güzel dileklerini aldım, çok teşekkür ederim. dünürümün içini rahatlat sen tecrübeli annemiz olarak , ayy damadımın gelişi yaklaştı zaten bende heyecanlanıyorum
hepinizi öpüp acilen giyinmeye gidiyorum
Dün arkadaşlar hep sormuştu bu ay ne yaptın neler uyguladın yaz diye, onları yazdım, okuyanlar için inşallah faydalı olur.
bişey değil kuzum. Her zaman sorabilirsin:) gir bakalım buraya. Sonra bebek doğunca ilk fırsatta uyumak isteyeceksin. Emir beni çıldırtıo resmen. Insan gündüz uyumuyosa gece uyur. Saat başı uyanıyor ya. Eskiden daha iyiydisağol tatlım ya içim rahatladı..
Büşracım gülcüm hoşgeldiniz hayırlı sabahlar canlarım
saat 9 da kayınvalidede olucaz ben hala picamalarla yaı yazıyorum:))
Büşracım canı Allah razı olsun güzel dileklerini aldım, çok teşekkür ederim. dünürümün içini rahatlat sen tecrübeli annemiz olarak , ayy damadımın gelişi yaklaştı zaten bende heyecanlanıyorum
hepinizi öpüp acilen giyinmeye gidiyorum
Dün arkadaşlar hep sormuştu bu ay ne yaptın neler uyguladın yaz diye, onları yazdım, okuyanlar için inşallah faydalı olur.
tahmin edebiliorum canım zaten 6. aydan sonra doğru dürüst uyuyamadım ALLAH tan uykuya cok düşkün değilimde dayanıyorum bakalım hayırlısı o sağlıklı sıhatli gelsinde uykusuz kalıym sorun değil :)bişey değil kuzum. Her zaman sorabilirsin:) gir bakalım buraya. Sonra bebek doğunca ilk fırsatta uyumak isteyeceksin. Emir beni çıldırtıo resmen. Insan gündüz uyumuyosa gece uyur. Saat başı uyanıyor ya. Eskiden daha iyiydikendi kendime bağırıyorum oğluma sonra da salak miyim neyim diyorum. Pişman oluyorum sonra da. Çok sabır işi gerçekten.
günaydınnnnn şekerler hayırlı hafta sonları....ya benim akıntım çok olmaya başladı yani akıntı olduğu belli ama öncesine nazaran daha çok..günler yaklaştıkca pimpirikleniyorum suyummu gelio acaba die :)
tahmin edebiliorum canım zaten 6. aydan sonra doğru dürüst uyuyamadım ALLAH tan uykuya cok düşkün değilimde dayanıyorum bakalım hayırlısı o sağlıklı sıhatli gelsinde uykusuz kalıym sorun değil :)
sağolasın canım öyle bilgi alıyorum herkesten işte.. genelde anlarsın diolar..kuzenimin eşide öncesi leke gelir sonra su sonra kan dedi..hayırlısı bakalım görücez az kaldı :)ALLAH razı olsun canım çekince msjla sayısını yazarsıngülümmm akıntınla ilgili bu konuda tabi bi tecrübem yok ama arkadaşım gebeliğinin son haftalarındayken doktora akıntım çok yoğun ben suyun geldiğini nasıl anlarım ki ya geliyorsa şu an bile demişti. doktor da gülerek demiş ki hiç merak etme suyunun geldiğini çok rahat anlıyaccaksın işte bigece uyurken uykumdan uyandım sandım ki diyor su boşaldığını hissetmiş ve doğum başlamış.. demek ki bu su gelme olayı senin hissedip anlayabileceğin bişey.. bu arada selavatla ilgili ben çekiyorum rakam vermiyorum şimdilik çektiğimi bildiririmm..
Yaseminn biliyor musun bana da dediler herkese duyurma diye ama hep sakladığım anlarda şu oldu içimde acaba sağlıklı mı değilde saklıyorum.. o yüzden paylaşmak da rahatlatıyor insanı çokca ama ailelerden rica et konu komşuya kalp atışına adar duyurmasalar sanki daha rahat geçer sanki..
ve ben dün bi hasaneye gittim kızlar değeri tekrarlamamız lazım dediler çarpıntın ellerin de titreme var mı dedi bende nefes darlığım var dedim, çarpıntın olmalı belirtisi budur dedi nettir yani bu belirti dedi.. sonra başka bi hastane daha var hem eve yakın hemde daha büyük (sanki satın alıcam) Avcılar hospital bu arada.. bilenler bilirona gittim oradaki doktor da belki yarına bi test yaparız bişey çıkmaz dedi yanıltıcı çıkıyor bu test genellikle dedi bu sabah kan verdim öğleden sonra hastaneyim kısmetse.. ama akşam resmen fenalaştım nefesim bitti çok kötü oldum ama işte dün çok sıktım kendimi ondan mıı bu değerden mii belli olucak.. Allah tarafından ilacı varmış takip ederiz dediler. inşAllah önüne geçilir hayırlısıyla normal değerlerine ulaşır..
burcumm regli olmuşş.. sağlıkla hayırlısıyla inşAllah bu ay son reglini olursun bi daha ki aya da gebe haberini alırız kısmetse hayırlısıyla.. çok dua ettim sizin için ama hep hayırlısını dileyerek senin reglin geldi ise hayırlı ve sağlıklı olan senin bu ay bu demek ki..
oofff offff nefesle ilgili sıkıntımm var.. Allah ım hayırlara çıkarsın gecede rüyalarımda da dardaydım.. Allah hepimize yardım etsin inşAllah.
sorma canım ya ben diilde eşim şimdiden pazarlık yapıo ben salona gecerim die :))) bnde sen o ağlayınca duramassın ebnden önce alırsın kucağına dedim gülüo :))) hayırlısı tatlım..o günler gelsinde burda dert yanalımbende uyku uyuyan bi insan değilim. Bende tam senin gibi diyordum. Ama uyku canına geçince var ya nasıl uyumak istiyosun :) sağlıkla gelsin de ben şahit olmaya hazırım :-D
sorma canım ya ben diilde eşim şimdiden pazarlık yapıo ben salona gecerim die :))) bnde sen o ağlayınca duramassın ebnden önce alırsın kucağına dedim gülüo :))) hayırlısı tatlım..o günler gelsinde burda dert yanalım
bizimkide alamaz :))) ben bile düşünüorum alabilirmiyim die benden büyük bi bebek çıkacağını sanmıyorum :))ufak tefeğim bendebenimki de öyle diyodu. Gerçi korkusundan almadı ilk başlar kucağına bişey olur diye :)
bende netten aldım canım sepeti kapı süsü 55 tane şekeri takı yastığı fln içinde hepsi.. bende özel kolan hastanesinde yapcam doğumu canım bakalım şimdilik memnunum kötü bi yorumda almadım hayırlısı..Şekerleriniz güzelmiş. Benimkini kayınpeder yaptırmıştı. Kapı süsü yaptırmadım ama hastanede verdiler hediye olarak :) ben özel şafak hastanesinde sezeryan oldum. Her şey harikaydi. Bir sürü hediye bile verdiler :) pisık kremi. Dettol un sıvı el sabunu. Bebek bezi. Süt artırıcı çay. Dergiler. Vs vs :-D çok memnun kalmıştım.
Hadi bakalım ikizim güzel haberler alırız inşallahhhhhikizim canim ben bu ayin 30. bat tarihim yumurtlama zamanini atlattim simdi beklemedeyim bakalim 8gün kaldi
sen nezaman yumurtluyon batin nezaman bu ay ne tür kür veya dua ediyorsun??
ben yasemine ümitlenerek ya Evvel okumaya basladim, tefriciyelerimi daha tamamlamadim onu bitiricem Insaallah, burdaki dualari okuyorum ve hatime basladim Insaallah
Amanınnn Olsun be Burcum hayırlısı böyleymiş demekki son adetin olur inşallahgünaydin canlar, kırmızı bayrağı sallıyorum cünkü reglim başladı, herkes için super guzel bir gün olsun, taze hamişimizi de yanaklarından öpüyorum ,tuba'dan güzel bir haber gelecek hissediyorum, haydi TUBA, canlar dualara kısa bir ara veriyorum, GUL'cüm senin tespihide söz verdiğım gibi reglim biter bitmez cekeceğim inşallah, hepiniz Allah'a emanet olun, buğun biraz kendimi alışverışe vereyimde içim soğusun
günaydın canlar... buraya kar yağıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?