Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Burcucann regl olmuşsun canım hayırlısı diyip doktor tavsiyemi hatırlatmak istedim... genel kontrol için gitmelisin bi bence dedikten sonra gözlerinden öperim...

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]superz / ebru[/TD]
[TD]04.04.2013 perşembe[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecrinnn07 / aslı[/TD]
[TD]05.04.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bdroner / bedriye[/TD]
[TD]08.04.2013 pazartesi[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik+kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7verengul / k.gül[/TD]
[TD]09.04.2013 salı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akyuzcigdem / çiğdem[/TD]
[TD]10.04.2013 çarşamba[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burju82 / burcu[/TD]
[TD]11.04.2013 perşembe[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kızlar dualarınızı okudum liste bittii... RABBİM kabul etsin İNŞALLAH..

özlemcim ALLAH razı olsun canımm..

sağol canım senden de Allah razı olsun

iyi geceler canım güzel hafta sonları..
teşekkürler hepinizin hafta sonu güzel geçsin inşallah

özlem senin bu kocanın spor tutkusu beni mahvetti, birazda karşılıklı tek kale maç yapın anacım

evet yaa ne kadar sıkıcı bi durum hele benim gibi maç izlemeyi sevmeyen biri için düşünün durumu derim,bekarken abimden bıkmıştım şimdi bide kocam eklendi, bizde başladık maçlara
[TABLE="class: cms_table_grid, align: center"]
[TR]
[TD]mavera49 / merve[/TD]
[TD]19.03.2013 salı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melek2828 / nazan[/TD]
[TD]20.03.2013 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamilelik [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap_serap / serap[/TD]
[TD]21.03.2013 perşembe[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]graphicdesigner / yasemin[/TD]
[TD]22.03.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz, doğal yollarla hamilelik[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızlar sizin duanlarınızı dün akşam okudum ama yazmayı unutmuşum,rabbim hepinize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin,hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

gül sanırım o su gelmesi bi anda çişini tutamayıp boşalması gibi bi durummuş yani mutlaka anlarsın sanırım

cnm benım hamıleymısın cok sevındım rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın gırmıyorum topıge bayadır ce deryıp cıkıyodum gorunce cok sevındımmmm

Kızlar geçmişi okuyamadım, şöyle bi gireyim dedim. İnşallah herşey yolundadır. Ayın 27.sini iple çekiyorum, kota yüzünden
Bel ağrım geçmedi, topallayarak yürüyorum diyebilirim
Gebelik takvimimde 30. haftayı gördüm bende nihayet, şükürler olsuun
Neyse akşama misafirim var, bişeyler hazırlamam lazım, hepinizi çook öpüyorum, beni unutmayın anacım

canım kalsiyum alımını arttırsan belki faydası olur benim erken haftalarda olmuştu 16. haftada falan belimin sağ tarafıyla sağ bacağım ağrıyordu topallıyordum ben de sütü yoğurdu arttırdım geçti....

slm kızlar nasılsınız? Yaseminin haberinden sonra herkes pür neşe maşallah.
Burcu canım kırmızılar gelmiş hayırlısı inşallah önümüzdeki aya artık.nasip ne diyelim.Bende sabırla bekliyorum.ateşim her geçen gün düşüyo.bugün yarın gelir benimkide eli kulağında.Ama ben ümit kesmek istemiyorum.amaaaaaaaaaaaaaaan 1 2 gün daha ümitleneyim sonra ağlarım nolcak dimi :)
buarada
tb_fb / tuba

27.03.2013 çarşamba

sağlıklı sorunsuz hamişlik

hayatsultan / kübra

28.03.2013 perşembe

hayırlı bir evlilik, mutlu bir hayat

gul1982 / b.gül

29.03.2013 cuma

sağlıklı hamişlik+kolay doğum
canlar dualarınzı okudum.Allah hepinizi muradınıza erdirsin inşallah.Allah a emanet olun.ben sessiz sedasız izliyorum yazdıklarınızı.Yorum yazmasamda takipçinizim

burcu canım regl olmuşsun inş sondur bu, ben daha olmadım evde test kalmadı dün hepsini yaptım tek çizgi çıkardı, bozuk mudur nedir anlamadım ki. Ben çok üzgünüm dünden beri sürekli ağlama halindeyim.yasemin ya keşke ben de şimdiye kadar şu şeker haplarını kullansaydım, onları kullandığım aylar reglm çok düzenli oluyordu, bide benim de kasiklarimda batma oluyor hafif böyle çekilme gibi aynı senin tarif ettiğin gibi ama başka hiç belirtim yok,neyse ben gidiyorum akşam misafirlerim gelecek onlara güzel şeyler yapayım bari, inş onların yanında da ağlamam.bide kızlar ben tesbihlerinizi okuyorum ama yazmayı unutuyorum hakkınızı helal edin ve son olarak ben de salavat okurum okuyunca yazarım...

[TABLE="class: grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]nick
[/TD]
[TD]okunacak tarih
[/TD]
[TD]ne için okuyoruz?
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] ecrin23 / merve
[/TD]
[TD]15.03.2013 cuma
[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] btskn / bircan
[/TD]
[TD]18.03.2013 pazartesi
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavera49 / merve
[/TD]
[TD]19.03.2013 salı
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] melek2828 / nazan
[/TD]
[TD]20.03.2013 çarşamba
[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamilelik
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] serap_serap / serap
[/TD]
[TD]21.03.2013 perşembe
[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] graphicdesigner / yasemin
[/TD]
[TD]22.03.2013 cuma
[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz, doğal yollarla hamilelik
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızlar dualarınızı okudum ...Mevlam dileklerinizi kabul etsin inşallah

Oyy canim bu anlattigin hikaye ve benim için yaptigin temenni cok duygusal ağlamak istiyorum, sen o pedleri bana yolla şimdi bi gecmişi okuyayim kayinvalidene söylema anını umarım anlatmışsındır, bu arada bol ceviz ye kuzum

Canlar bende sabah kırmızıları görünce cok şok olmadım bekliyordum ama yinede içimde umut vardi yalan söyleyemem sabah erkenden antalya'ya gittik ,burdur'a bir saat zaten yol boyunca böğüre böğüre ağladım,hem kabul ettim Rabbim sen hayirlisini verdin dedim hem ağladim, eşim sanayiye gitti benide alişveriş merkezine bıraktı eee bu kadar göz yaşının üzerine biraz para harcamam lazimdi bende bir ceket,bir yazlik hirka,bir don bir body aldim kendime ,ohhh paralari verince bir rahatladim sonra biraz eşimle gezdik sonra bir arkadaşa oturmaya gittik,aksamda evimize döndük, böylelikle üzüntümü uçurdun geldim simdi bi gecmişe bakayim varmi bir action!

Canımm en önemlisi senin vaktin zamanın gelmiş bunlarda vesile olmuş canımm. Ben tüpe kadar her cuma ya evvel çekicem ta ki olana kadar sela ve ezan arası okuyamam ben işyerinde ama sabah işe giderken akşam işten geldiğimde, öğle tatilinde eşimin odasında bir şekilde tamamlıcam her cuma 1000 tane. Meryem duası da hep dilimde olacak bunların faziletlerine gerçekten inanıyorum ama Rabbime daha yakın olmak ve huzur bulmak rahatlamak için okuyacağım. Gerisini Rabbim bilir yumurta kapıya dayandıktan sonra son anda okumak istemiyorum yaza kadar bunları yapığ iç huzurumu sağlamak istiyorum. Aslında yumurta takibine gideyim diye bende istiyorum ama çatlıyor benim yumurtalar herhalde. Geçen aşılamadan önceki muayenemde kistim yoktu hani belim çok fazla ağrımıştı da dr gitmiştim ya muyane etmişti demek ki çatlamış kist olmadğına göre ve 33. günde regl olmuştum o zaman. Gitmcem o yüzden kısmet birkaç ay bizde normal denicez ama tedavisiz olmayacak biliyorum alıştım da bu fikre sadece zaman geçmeyecek bana. O pedleri de bana gönder..

ikiziimm canımm arkamdna beni takip mi ettin kötü örnek oldum sana ama sen benden önce gebe kalacaksın gibi geliyor bana peşpeşe olur inşallahhh canım benimm şükret dua et regl olabiliyosun bu da bir nimet canım bak ikizin artık tüp bebek yaptıracak son şansını zorluyor yaa ama yine de ümitli zaman sayıyor sadece.

Canımm regliyim ama yarın temizlenicem daha devamı gelmezse ben 1000 tane alabilirim canımm 5 günde çekerim.. Daha kalan olursa onlar bitince yine alabilirim..

günaydın canlar... buraya kar yağıyor

Hadi yaa burada da hava çok soğuktu bugün hiçbir yere çıkmadım.

canım iyi etmişsin kendini dışarı atmakla dinleme kendini yalnız kalma olacak elbet ben napıyım son bir şansım kaldı o da tüp bebek yine de umutluyum huzurluyum evet aşılama tutmayınca üzüldüm ama ykılmadım pes etmedim tek ben dğilim bunu yaşayan sonuncu da olmauyacağım neler yaşayanlar var neler oluyorum Rabbimize şükürler olsunn.. Hep umut var bizler için. Alışveriş iyidir benimde çıkmam lazım sanırım yarında benim alışveriş günüm olacak.

Yasemin ne güzel anlatmişsin anaaam, 'bir kitap bastır adida 'doguma giden yola haritasi' olsun :)))))

Gülcüm oğlunun adi cok ğuzel adıyla yaşasin, şekerlerinede bayildim, ayrica benim arkadaşimin suyu geldiginde altıma işedim sandım demişti ,ordan pay çıkar kendine bir anda cok fazla :)

Bediş kuzum ya gecmişin yarisini okudum, sonuçlarini yazdın mi bilmiyorum simdi dönüp okumaya devam edecgim ama inşallah hersey yolundadir ve cözümü kolay olan birseydir canim,sıkıntını anlıyorum

Büşracım bu günler hemencecik sağlıkla gecer inşallah canim,kolay gelsin

Aylin sabah burdur'a da kar yağdı :)

Oyyy kıyamam ben seni ilk sıraya almıştım aslında, 'birizim' sin sen benim, oyy kendimi affettirmek için ne yapsam.......ne yapsam... Böyle senin yanaklarını sıksam...öpsemmm öpsemmm olur mu birizim

Burcucann regl olmuşsun canım hayırlısı diyip doktor tavsiyemi hatırlatmak istedim... genel kontrol için gitmelisin bi bence dedikten sonra gözlerinden öperim...
Kuzum bugün eşimle Hakan bey'i konuştuk inşallah bu ay gidecegiz, belki ayni güne denk gelir

Canımm regliyim ama yarın temizlenicem daha devamı gelmezse ben 1000 tane alabilirim canımm 5 günde çekerim.. Daha kalan olursa onlar bitince yine alabilirim..
sağolasın canım ALLAH razı olsun bitince bana msj atarsan sevinirim..
Gülcüm oğlunun adi cok ğuzel adıyla yaşasin, şekerlerinede bayildim, ayrica benim arkadaşimin suyu geldiginde altıma işedim sandım demişti ,ordan pay çıkar kendine bir anda cok fazla :)
sağol tatlımmm...RABBİM EN KISA ZAMANDA sanada ve tüm isteyenlere de nasib eder İNŞALLAH...

Gülcüm merhaba tatlim, duamı okumuşsun Allah razı olsun canım :)

özlemcim maçlara başlamışsın,belinize kuvvet cok bereketli olsun inşallah :)

Zeynepcim inşallah ateşin daha düşmez ve bu ay mucizeni yaşarsın :)

Tubacım rüyamda gördüm yani yasemin ve bizim test yapacagimin sabah cok güzel bir ruya gördüm ve kendi içimde yorumladim, yaptığım yoruma göre yasemin hamile olarak yorumumu onayladi ve şimdi seninde onaylaman lazim :)))

Ikizim kuzum SEDACIM ,yasemine söyledigin şey cok hoşuma gitti '...bunlar vesile olmuş.....' Tabikide öyle Rabbim 'in verecgi sayı zaman zaten belli, tüp beklerken hamile kalan bircok kişi duydum,hiç belli olmaz ,inşallah mucizen sağlıkla gelir. Evet hamd olsun ki regl olabiliyoruz,cok şükür. valla ben para harcayınca çok rahatladım sana da tavsiye ediyorum, ayrıca o pedlerin hepsini sana yar etmem paylaşacagız öpüyorum canım seni inşallah yeşil gözlü tombik saglikli bir oğlun olur emi (belki dilek kapım açıktır)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…