- 4 Temmuz 2010
- 1.409
- 170
- 163
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #21.101
özlemcim ALLAH razı olsun canımm..
teşekkürler hepinizin hafta sonu güzel geçsin inşallahiyi geceler canım güzel hafta sonları..
özlem senin bu kocanın spor tutkusu beni mahvetti, birazda karşılıklı tek kale maç yapın anacım
İNŞALLAH canım yaşayıp görcez işte insan bilmeyince merak edio :)gül sanırım o su gelmesi bi anda çişini tutamayıp boşalması gibi bi durummuş yani mutlaka anlarsın sanırım
kesinlikle katılıyorum ALlah söyletiyordur inşallah nazan sıra sende
aslıcım bende geçen ay 27. günde adet olmuşum bak, adet döngün değişiyorsa inşallah güzel haberler gelir yarabbim inşaşllah
anam gitme zaten ne işin var otur şurda iki lafın belini kırıyoruz, bak sıra sende gelde hamişliğe hazırlan bebeğim.
ohh iyi bari, dr da negatif bişey demedi, ilaçta vermedi yolladı öyle. ben zaten dayanamam pazartesi yine test yaptırırım
hatta pazar :)))
Kızlar geçmişi okuyamadım, şöyle bi gireyim dedim. İnşallah herşey yolundadır. Ayın 27.sini iple çekiyorum, kota yüzünden
Bel ağrım geçmedi, topallayarak yürüyorum diyebilirim
Gebelik takvimimde 30. haftayı gördüm bende nihayet, şükürler olsuun
Neyse akşama misafirim var, bişeyler hazırlamam lazım, hepinizi çook öpüyorum, beni unutmayın anacım
canımmm günaydınnn
demek reglin geldi, ne biliyorsun belkide son reglindir bak kıymetini bil bebeğimben 1-2 hafta önce ne yaptım bak anlatayım; bizim burdaki markette kadınlar gününe özel bütün ped çeşitlerinde %50 indirim yapmışlardı, bende bir poşet dolusu, alabildiğim kadar ped aldım eve geldim... sonra kafama dankkkk etti!!! "kızım sen hamile kalmayı planlamıyormusun, ee ne için bukadar ped aldın akılsız yasemin dedim, inşallah bunları 9 ay boyunca kullanazsın emi" ddim kendi kendime resmen evde sesli vaziyette tek baıma konuştum yani, o an duam kabul mi oldu nedir, hakkaten kullanamıycam :)))))))))))))) dolaplar ped dolu, her gelene 1 tane vereyim bari de bitsin, 9 ay sonraya kadar ne yeni modeller çıkar kimbilir, 8 kanatlılar filan çıkmış olur dimi ama
bizde saat 9 da kayınvalideme gidicez ona söyliycez bakalım, rabbim utanırmasın inşallah, erkenden ben dyanamadım herkese söylemeye başladım, eşim kızıyor ama içimde tutamıyorum, 15 aydır bekliyorduk bu haberirabbim inşallah her hafta başka başka hamilelik haberleri almamızı nasibetsin topiğimize hayırlısıyla
canlarım Bu Ay Neler Yaptığımı Yazıyorum;
1- adetin 3. günü doktora gittim, dr yumurta durumunu kontrol etti ve elimde tek bir tane kalmış olan "menagon" isimli iğneyi vurulmamı söyledi, yaptırdım. (sanırım yumurta geliştirici bir iğne bu)
2- tahmini yumurtlama günlerine yakın birdaha çağırdı, ölçtü, tam büyümediği için, 2 gün sonra çağırdı, yine gittim. (dr'a gitmenin önemi!)
3- son gittiğimde yumurta 19 mm di sanırım, ertesi sabah bana çatlatma iğnesi yaptırmamı söyledi, yaptırdım. (kolumdan)
4- iğneyi yaptırdıktan sonra 1 gün arayla ilişki önerdi ve 3-4 gün sonra gel bakalım çatlamışmı dedi.
5- ama ben kendi kendime dedim ki, bu dr bana alttan muayene ederken o aleti sokup, bu bizim binbir emekle yaptığımız çocuğu rahatsız edip düşürüyor olmasın sakın dedim, gitmiycem bu sefer, bebek oluşmuşsa onu rahatsız ettirmiycem dedi. nasılsa olmuşsa olmuştur, olmamışsa olmamıştır yani bu saatten sonra yapacak bişey yok zaten dedim. olmadıysa birdahaki adetimin 3. günü giderim dedim. Eşimde dediki aman sen stres yapma da nasıl istiyorsan öyle yap dedi, gitmedim.
6- Afedersiniz o yumurtama günlerinde ilişki oldu tabi, sonrasında 21. günmüydü neydi, o günde oldu, sonra daha bişey olmadı.
Adet günlerime yaklaşırken çok az akıntım başladı, ama yani belirti sayılacak boyutta değildi bana göre. 30. gün bir anda bi ıslaklık hissettim kesin adet oldum deyip pedimi çorabımın içine sokup tuvalete koştum, çok şükür değilmiş. ama yani hergün iç çamaşırı değiştirdim o akıntı sebebiyle.
7- Sanki adet olacakmışım gibi kasıklarımda ağrı filan oldu hafif haff, gece uykumun arasında gerindiğimde o alt bölgede bir şeyin gerilip sancıdığını hissederek uyandım birkaç kere, adet belirtisi sandım. son günlerde sık idrara çıkmamama rağmen, geceleri kalkıp 1 defa wc ye gidiyordum. ama gün içinde kesinlikle öyle sık idrara çıkma olmadı.
8- Benim zaten ezelden beri mide rahatsızlığım olduğu için akşamları olan hafif mide bulantılarımı hiç o işe yormadım, bulantı şurubumu içtim son 1 hafta her akşam. (allahtan hamileerde kullanılan bir şurup zaten)
9- test yaptım ve çok şükür maşallah
Şimdide diğer yaptıklarımı yazıyorum;
1- Dünürüm Gül'ün dediği tesbih duasını okuyup asmıştım hemde iki defa evin 2 ayrı yerine.
2- Güldenciğimin söylediği 4 cuma üst üste "ya evvel" tesbihini çektim, bu biliyosunuz dördüncü cumamdı ve Allahın izni ile aynı gülden gibi tamda o gün öğrendim.
3- Biliyorsunuz bende polikistik over vardı ve adetlerim düzensizdi, dr bana "glucophage" diye bir şeker ilacı vermişti günde 1 kere içiyordum, onun adetlerimi düzene sokması da bence çok çok büyük bir etken oldu. adeti düzensiz ve pco olanlar lütfen dr larına bu konuyu özellikle danışsınlar.
4- Son aylarda çok bol su içmeye başlamıştım, günde 1,5 litre kesin içiyordum, buda içii temizlemiştir zannediyorum.
5- Ayrıca dr tedavisine ilk başladığım dönemlerde soğan suyu kürü yapmıştım, enfeksiyon bakteriyel bir durum vardı bende, akıntım oluyordu, çok şükür dr un verdiği ilaçlar ve soğan suyu birlikte o sıkıntımıda 3 ay süren bir ilaç ve 1-2 kere yaptığım soğan suyu kürü ile Allahın izni ile atlatmıştım.
6- ve en önemlisi bu ay çok yoğundum, biliyorsunuz ev yerleştirme, temizleme, işyerindeki yoğunluk, herhaftasonu gidip eşya aramalar vs vs kafamı hamilelikle meşgul edecek vakti bulamadım. ve zannediyorum ki en önemlisi bu oldu, çünkü dr un bana dediği tek şey, "stres yapma" idi. bu hepimizin üzerinde fazlaca bulunan bir duygu arkadaşlar, bundan kurtulursak inşallah herşey daha iyi olacak. ve bunun içinde en büyük önerim, aktarlarda satılan, sallama poşet çaylar var melisa çayının, onlardan günde 1 bardak için. ben içiyorum, içmediğim gün sinir küpü gibi oluyorum çünkü ben uç derecede stresli biriyimdir.
günaydin canlar, kırmızı bayrağı sallıyorum cünkü reglim başladı, herkes için super guzel bir gün olsun, taze hamişimizi de yanaklarından öpüyorum ,tuba'dan güzel bir haber gelecek hissediyorum, haydi TUBA, canlar dualara kısa bir ara veriyorum, GUL'cüm senin tespihide söz verdiğım gibi reglim biter bitmez cekeceğim inşallah, hepiniz Allah'a emanet olun, buğun biraz kendimi alışverışe vereyimde içim soğusun
kızlarrr rrrrrrrrrrrrrr sizden bişi istiycem annem kuran kursuna gidiyor hayır için 10000 adet
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA VENEBİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ MUHAMMED çekilmesi gerekiyomuş
çekmek isteyenler ne kadar çekerse kardır.. çekince bana kaç adet çektiğini msj atabilirler mi..şimdiden ALLAH RAZI OLSUN..
RABBİM TÜM DUALARIMIZI KABUL ETSİN..
10-15 gün içinde okunması gerekiyormuşş...
günaydın canlar... buraya kar yağıyor
Canlar bende sabah kırmızıları görünce cok şok olmadım bekliyordum ama yinede içimde umut vardi yalan söyleyememsabah erkenden antalya'ya gittik ,burdur'a bir saat zaten yol boyunca böğüre böğüre ağladım,hem kabul ettim Rabbim sen hayirlisini verdin dedim hem ağladim, eşim sanayiye gitti benide alişveriş merkezine bıraktı eee bu kadar göz yaşının üzerine biraz para harcamam lazimdi bende bir ceket,bir yazlik hirka,bir don bir body aldim kendime ,ohhh paralari verince bir rahatladim sonra biraz eşimle gezdik sonra bir arkadaşa oturmaya gittik,aksamda evimize döndük, böylelikle üzüntümü uçurdun geldim simdi bi gecmişe bakayim varmi bir action!
Hadi bakalım ikizim güzel haberler alırız inşallahhhhh
Canım ben kür falan yapmıyorum bi geçen aylarda soğan suyu yapmıştım 2 ay uyguladım bıraktım okadar
Dua olarakta canım benim 41 Meryem suresine geçen ay başladım inşallahhh haftaya bitiyo ikizim sana da başlayalım hemenGeçen haftalarda annemlerle tefriciyye başladık bitirdik bide geçen hafta 6 günde hatim indirdim :) ama çok yoruldum öle işte ikizim bakalım herşey Allahtan...
Amanınnn Olsun be Burcum hayırlısı böyleymiş demekki son adetin olur inşallahSana artık üçüzüm demiyorum çünkü çok küsüm sana senin üçüzün bendim ama sen başkasına üçüzüm ol demişsin öyle lsun bakalımmm...
Günaydın canımmmm
Burda da fena yağıyo kar hava da çok soğukkk
Kuzum bugün eşimle Hakan bey'i konuştuk inşallah bu ay gidecegiz, belki ayni güne denk gelirBurcucann regl olmuşsun canım hayırlısı diyip doktor tavsiyemi hatırlatmak istedim... genel kontrol için gitmelisin bi bence dedikten sonra gözlerinden öperim...
sağolasın canım ALLAH razı olsun bitince bana msj atarsan sevinirim..Canımm regliyim ama yarın temizlenicem daha devamı gelmezse ben 1000 tane alabilirim canımm 5 günde çekerim.. Daha kalan olursa onlar bitince yine alabilirim..
sağol tatlımmm...RABBİM EN KISA ZAMANDA sanada ve tüm isteyenlere de nasib eder İNŞALLAH...Gülcüm oğlunun adi cok ğuzel adıyla yaşasin, şekerlerinede bayildim, ayrica benim arkadaşimin suyu geldiginde altıma işedim sandım demişti ,ordan pay çıkar kendine bir anda cok fazla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?