- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #21.121
merhaba canım AMİN ALLAH sendende RAZI olsun canım..bugün pek iyi değilim heryerim ağryo başımda dönüo anlamadım halsizlikte var canım..yatıp duruyorum..Gülcüm merhaba tatlim, duamı okumuşsun Allah razı olsun canım :)
özlemcim maçlara başlamışsın,belinize kuvvet cok bereketli olsun inşallah :)
Zeynepcim inşallah ateşin daha düşmez ve bu ay mucizeni yaşarsın :)
Tubacım rüyamda gördüm yani yasemin ve bizim test yapacagimin sabah cok güzel bir ruya gördüm ve kendi içimde yorumladim, yaptığım yoruma göre yasemin hamile olarak yorumumu onayladi ve şimdi seninde onaylaman lazim :)))
merhaba canım AMİN ALLAH sendende RAZI olsun canım..bugün pek iyi değilim heryerim ağryo başımda dönüo anlamadım halsizlikte var canım..yatıp duruyorum..
İNŞALLAH gecer bakalım..herkese güzel pazarlar diliyorum..iyi geceler tatlımm
Oyyy kıyamam ben seni ilk sıraya almıştım aslında, 'birizim' sin sen benim, oyy kendimi affettirmek için ne yapsam.......ne yapsam... Böyle senin yanaklarını sıksam...öpsemmm öpsemmm olur mu birizim
Kuzum bugün eşimle Hakan bey'i konuştuk inşallah bu ay gidecegiz, belki ayni güne denk gelir
Bedriyecim, tatlım evet saklayınca içime şüphe düşecek aman aman diye diye gezeceğim gibime geliyor, bide bu günlerde mutluluğumu paylaşamazsam mutlu olmanın ne anlamı kalıyor, erşey paylaştıkça güzeldir.Yaseminn biliyor musun bana da dediler herkese duyurma diye ama hep sakladığım anlarda şu oldu içimde acaba sağlıklı mı değilde saklıyorum.. o yüzden paylaşmak da rahatlatıyor insanı çokca ama ailelerden rica et konu komşuya kalp atışına adar duyurmasalar sanki daha rahat geçer sanki..
ve ben dün bi hasaneye gittim kızlar değeri tekrarlamamız lazım dediler çarpıntın ellerin de titreme var mı dedi bende nefes darlığım var dedim, çarpıntın olmalı belirtisi budur dedi nettir yani bu belirti dedi.. sonra başka bi hastane daha var hem eve yakın hemde daha büyük (sanki satın alıcam) Avcılar hospital bu arada.. bilenler bilirona gittim oradaki doktor da belki yarına bi test yaparız bişey çıkmaz dedi yanıltıcı çıkıyor bu test genellikle dedi bu sabah kan verdim öğleden sonra hastaneyim kısmetse.. ama akşam resmen fenalaştım nefesim bitti çok kötü oldum ama işte dün çok sıktım kendimi ondan mıı bu değerden mii belli olucak.. Allah tarafından ilacı varmış takip ederiz dediler. inşAllah önüne geçilir hayırlısıyla normal değerlerine ulaşır..
oofff offff nefesle ilgili sıkıntımm var.. Allah ım hayırlara çıkarsın gecede rüyalarımda da dardaydım.. Allah hepimize yardım etsin inşAllah.
Dünürüm sen hangi kolon hastanesinde doğum yapacaksın? benim bildiğim büyükçekmecede bide silivride vardı, seninki hangisi, ona göre gelim doğumuna yakın biyerde yapıcaksan ayyy ne güel olur, hemen yaz banaİNŞALLAH canım yaşayıp görcez işte insan bilmeyince merak edio :)
canımmmm çok teşekür ederim Allah razı olsun, darısı en kısa zamanda hayırlısı ile baına olsun inşalah. sen dr takibi meselesini ne yapıyorsun gidiyormusun doktora???cnm benım hamıleymısın cok sevındım rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın gırmıyorum topıge bayadır ce deryıp cıkıyodum gorunce cok sevındımmmm
ayyy seni unuturmuyuz hiç canım benim, aynı kota sorunu bende de var, gelen giden misafirler hep bişeyler indiriyor benim kotamı dolduruyor galiba bu ay öyle oldu üff, hamilelik videoları seyredim diyorum ama busefer 90-100 lira fatura geliyor vicdanım sızlıyor kazık ydiğim içinKızlar geçmişi okuyamadım, şöyle bi gireyim dedim. İnşallah herşey yolundadır. Ayın 27.sini iple çekiyorum, kota yüzünden
Bel ağrım geçmedi, topallayarak yürüyorum diyebilirim
Gebelik takvimimde 30. haftayı gördüm bende nihayet, şükürler olsuun
Neyse akşama misafirim var, bişeyler hazırlamam lazım, hepinizi çook öpüyorum, beni unutmayın anacım
yaa canım mart ayındaki kediler gibi bu ay bende hayırlısıyla Allaha çok şükür hamile kalmışımNeee Yasemin hamilemii, şok şok şoklardayım, biri beni çimdiklesin, ayyyyy çok sevindim yaa
zeynepcim sorma yaa coştuk hepbirlikte, mutluluğumu çok güzel şekilde paylaştım burda, Allah herkesten razı olsun.slm kızlar nasılsınız? Yaseminin haberinden sonra herkes pür neşe maşallah.
Burcu canım kırmızılar gelmiş hayırlısı inşallah önümüzdeki aya artık.nasip ne diyelim.Bende sabırla bekliyorum.ateşim her geçen gün düşüyo.bugün yarın gelir benimkide eli kulağında.Ama ben ümit kesmek istemiyorum.amaaaaaaaaaaaaaaan 1 2 gün daha ümitleneyim sonra ağlarım nolcak dimi :)
Allah hepinizi muradınıza erdirsin inşallah.Allah a emanet olun.ben sessiz sedasız izliyorum yazdıklarınızı.Yorum yazmasamda takipçinizim
anammmmm sen o hapı kullanmayı bıraktınmıııı???? Allah senin iyiliğini versin emi, hemen başla hemen, ben varya o ilacı icat eden adama öyle bir dua ediyorum ki; şimdiye kadar üretilen hapların sayısınca Allah o adama sevap yazsın inşallah diye dua ediyorum, yani o derece.burcu canım regl olmuşsun inş sondur bu, ben daha olmadım evde test kalmadı dün hepsini yaptım tek çizgi çıkardı, bozuk mudur nedir anlamadım ki. Ben çok üzgünüm dünden beri sürekli ağlama halindeyim.yasemin ya keşke ben de şimdiye kadar şu şeker haplarını kullansaydım, onları kullandığım aylar reglm çok düzenli oluyordu, bide benim de kasiklarimda batma oluyor hafif böyle çekilme gibi aynı senin tarif ettiğin gibi ama başka hiç belirtim yok,neyse ben gidiyorum akşam misafirlerim gelecek onlara güzel şeyler yapayım bari, inş onların yanında da ağlamam.bide kızlar ben tesbihlerinizi okuyorum ama yazmayı unutuyorum hakkınızı helal edin ve son olarak ben de salavat okurum okuyunca yazarım...
canım benim zaten yeni bir liste hazrlıycam elimdeki ovulasyon testlerini, pedlerimi, hamilelik testlerini filan kimler istiyor diye, ondn sonra hepsini vericem kargoyaOyy canim bu anlattigin hikaye ve benim için yaptigin temenni cok duygusal ağlamak istiyorum, sen o pedleri bana yollaşimdi bi gecmişi okuyayim kayinvalidene söylema anını umarım anlatmışsındır, bu arada bol ceviz ye kuzum
oyyyy kuzum benim yaa, ben varya bu son aylrda her doktordan çıkışımda, her regl oluşumdan sonra şu gökhan tepenin "tanrım dert vermesin başka" şarkısında hüngür hüngür ağlıyordum, hıçkırımlarımla, yüzüm yıkanırdı yani gözlerimin yaşından. Rabbim inşallah bundan sonraki ağlayacağın yaşları mutluluk yaşı etsin, sevinçten ağla artık inşallah canım üçüzüm benimCanlar bende sabah kırmızıları görünce cok şok olmadım bekliyordum ama yinede içimde umut vardi yalan söyleyememsabah erkenden antalya'ya gittik ,burdur'a bir saat zaten yol boyunca böğüre böğüre ağladım,hem kabul ettim Rabbim sen hayirlisini verdin dedim hem ağladim, eşim sanayiye gitti benide alişveriş merkezine bıraktı eee bu kadar göz yaşının üzerine biraz para harcamam lazimdi bende bir ceket,bir yazlik hirka,bir don bir body aldim kendime ,ohhh paralari verince bir rahatladim sonra biraz eşimle gezdik sonra bir arkadaşa oturmaya gittik,aksamda evimize döndük, böylelikle üzüntümü uçurdun geldim simdi bi gecmişe bakayim varmi bir action!
Sedacım işte bu söyediin süper, "vakti saati gelmiş, herşey bahane" çok doğru, inşallah hepinizin vakti saati yaklaşmıştır, hani herkes diyor ya kafanı rahattutacaksın, kafanı başka yerlere ver, bu ii unut, işte çok doğruymuş, ama o da insanın elinde değil, Allah bu ay bana kendisi böyle vesileler yarattı da ben unuttum yoksa insan bile ile aklından çıkaramıyor, bu imkansız bişey. inşallah sizede çeşitli vesileler ile unutturup hamiş bırakır rabbim sizi yüceliği ile.Canımm en önemlisi senin vaktin zamanın gelmiş bunlarda vesile olmuş canımm. Ben tüpe kadar her cuma ya evvel çekicem ta ki olana kadar sela ve ezan arası okuyamam ben işyerinde ama sabah işe giderken akşam işten geldiğimde, öğle tatilinde eşimin odasında bir şekilde tamamlıcam her cuma 1000 tane. Meryem duası da hep dilimde olacak bunların faziletlerine gerçekten inanıyorum ama Rabbime daha yakın olmak ve huzur bulmak rahatlamak için okuyacağım. Gerisini Rabbim bilir yumurta kapıya dayandıktan sonra son anda okumak istemiyorum yaza kadar bunları yapığ iç huzurumu sağlamak istiyorum. Aslında yumurta takibine gideyim diye bende istiyorum ama çatlıyor benim yumurtalar herhalde. Geçen aşılamadan önceki muayenemde kistim yoktu hani belim çok fazla ağrımıştı da dr gitmiştim ya muyane etmişti demek ki çatlamış kist olmadğına göre ve 33. günde regl olmuştum o zaman. Gitmcem o yüzden kısmet birkaç ay bizde normal denicez ama tedavisiz olmayacak biliyorum alıştım da bu fikre sadece zaman geçmeyecek bana. O pedleri de bana gönder..
vaooovv süper bir isim, sende çok fena cevherler var kuşum sen buralarda harcanıyorsun heeYasemin ne güzel anlatmişsin anaaam, 'bir kitap bastır adida 'doguma giden yola haritasi' olsun :)))))
hayırdır inşallah canım sen rüyanda ne görmüştün????Tubacım rüyamda gördüm yani yasemin ve bizim test yapacagimin sabah cok güzel bir ruya gördüm ve kendi içimde yorumladim, yaptığım yoruma göre yasemin hamile olarak yorumumu onayladi ve şimdi seninde onaylaman lazim :)))
özlemmmm sen hala kırmızı gecelik almaın dimi, bak pedlerimi, testlerimi dağıtıyorum, o arada kırmızı geceliğimide sana yolliyim bari sevabıma, çocuğun kız olursa adını yasemin koyacan ama heeburcuuu günaydın, nasılsın senin kırmızılar gelmiş ama olsun önümüzdeki ay ve ondan sonra uzuuunca bi süre gelmez hiç belki bilemeyizki biz yinede her ay ümitle bekleyeceğiz öyle değilmi nasıl olsa Allahın izni ile eninde sonunda gelecek bebişlerimiz.
slm kızlar.her hafta sonu olduğu gibi gene kimsecikler yok.herkes gezmelerde tozmalarda ben gene evdeeeeeeeeee of of sonra bide yok kafanı dağıt yok başka şeyler düşün.evde ne düşünim ben arkadaş.kek böreğe sarıyom bu seferde göbek alıyo başını gidiyo.tv desem insanı salak ediyo.kitap okurken dalıp gidiyorum dikkatim dağılınca okuduğumuda anlamıyorum.çok yalnızım çok.Allah dert vermesin ne diim
burcuuu günaydın, nasılsın senin kırmızılar gelmiş ama olsun önümüzdeki ay ve ondan sonra uzuuunca bi süre gelmez hiç belki bilemeyizki biz yinede her ay ümitle bekleyeceğiz öyle değilmi nasıl olsa Allahın izni ile eninde sonunda gelecek bebişlerimiz.
İnşallah canımcım Hakancım da sana vesile olur...
oyyyy kuzum benim yaa, ben varya bu son aylrda her doktordan çıkışımda, her regl oluşumdan sonra şu gökhan tepenin "tanrım dert vermesin başka" şarkısında hüngür hüngür ağlıyordum, hıçkırımlarımla, yüzüm yıkanırdı yani gözlerimin yaşından. Rabbim inşallah bundan sonraki ağlayacağın yaşları mutluluk yaşı etsin, sevinçten ağla artık inşallah canım üçüzüm benim
vaooovv süper bir isim, sende çok fena cevherler var kuşum sen buralarda harcanıyorsun hee
hayırdır inşallah canım sen rüyanda ne görmüştün????
:))))
slm kızlar.her hafta sonu olduğu gibi gene kimsecikler yok.herkes gezmelerde tozmalarda ben gene evdeeeeeeeeee of of sonra bide yok kafanı dağıt yok başka şeyler düşün.evde ne düşünim ben arkadaş.kek böreğe sarıyom bu seferde göbek alıyo başını gidiyo.tv desem insanı salak ediyo.kitap okurken dalıp gidiyorum dikkatim dağılınca okuduğumuda anlamıyorum.çok yalnızım çok.Allah dert vermesin ne diim
canım benim hoşgeldin, ayyy evde tek olmak çok sıkıcı hakaten, benim eşim evde ama uyuyor şuanda bende tek sayılırım, topiklerde gezinip duruyorum canım. birde hava güzel olunca çıkıp züccacciye dükkanlarını filan marketleri gezmeyi severim. hani birmilyoncu diye tabir edlen dükkanlar varya onlar favorilerimdir. oraların abonesiyim:) insan 3'e 5'e bişeyler alıp kafa dağıtıyor.
bence en güzeli bir hobi bulmak, ben "çivili kasnak işi örtüler" isimli bir hobi dalına merak sarmıştm bi ra baya oyalıyordu beni, sende araştır bence hoşuna gidecek bişeyler bulursun belki
ağlamakta bir nevi psikoloğa gitmek gibi bişey sanki burcu ya, insan rahatlıyor ağladıktan sonra, o bile nekadar büyük bir nimet aslında.yesemincim canım bende "sıla" dinler ağlarım, eşimde türküyü çok sever bütün içli türkülerin cd'si var arabada zaten, birini dinlemem yeter şelale olmaya, benimde yüzüm yıkanır hatta kazağımın önüde ıslanır o denli yani, ama tek sefer olur çok etkili olur
canım çok güzel bir rüya gördüm ,yorumladım buna göre sen ve tuba hamilesin ben değilim, ee iki ihtimal tuttu, şimdi tuba'dan haber belkiyorum
yasoooo bu arda hemen aklımdayken söyleyeyim hamileyken BİTKİ ÇAYI VE YEŞİL OTLAR TERE MAYDANOZ falan fazlası YASAK aman diyim fazla tüketme
vay yaseminime bak, bende züccaciye gezmeye bayılırım bide koçtaş gibi yerleri severim
bundan sonrada "hamilelik yolunda çivili kasnak işi bebek kıyafetleri" hobisine başla kuzum
Ikizim kuzum SEDACIM ,yasemine söyledigin şey cok hoşuma gitti '...bunlar vesile olmuş.....' Tabikide öyle Rabbim 'in verecgi sayı zaman zaten belli, tüp beklerken hamile kalan bircok kişi duydum,hiç belli olmaz ,inşallah mucizen sağlıkla gelir. Evet hamd olsun ki regl olabiliyoruz,cok şükür. valla ben para harcayınca çok rahatladım sana da tavsiye ediyorum, ayrıca o pedlerin hepsini sana yar etmem paylaşacagızöpüyorum canım seni inşallah yeşil gözlü tombik saglikli bir oğlun olur emi (belki dilek kapım açıktır)
Canlar günaydın,bugün kimse uğramaz sanırim, hepinize mutlu ve bereketli pazarlar diliyorum, ve huzur dolu güzel rüyalr görün (ne alaka) haydi öptüm hepinizi, bugün inşallah birileri hamiledir ve bundan daha haberi yoktur :18:
Sedacım işte bu söyediin süper, "vakti saati gelmiş, herşey bahane" çok doğru, inşallah hepinizin vakti saati yaklaşmıştır, hani herkes diyor ya kafanı rahattutacaksın, kafanı başka yerlere ver, bu ii unut, işte çok doğruymuş, ama o da insanın elinde değil, Allah bu ay bana kendisi böyle vesileler yarattı da ben unuttum yoksa insan bile ile aklından çıkaramıyor, bu imkansız bişey. inşallah sizede çeşitli vesileler ile unutturup hamiş bırakır rabbim sizi yüceliği ile.
canımmmm sanada iyi pazarlar kuşum, 2 günür epey yoruldum bugün bu saate kadar dinlendim birazdan dışarı çıkıcaz eşimle.İyi Pazarlar kızlar.. Yasminn bak sana ne buldumm..
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-...-bebe-anne-avatarlari-hareketli-kk-uygun.html
Yasiooio Napiyon???yerim senin takvimini.:)nasıl gidiyo gebelik.belirti belirti diyodun nasıl var mı belirti?
ağlamakta bir nevi psikoloğa gitmek gibi bişey sanki burcu ya, insan rahatlıyor ağladıktan sonra, o bile nekadar büyük bir nimet aslında.
bu arada rüya yorumları konusunda seni topiğimizin rüya başkanı ve yorumlama uzmanı ilan ediyorum, maşallah kuşum yaaa
bitki çayı derken işte hafta içleri sadece sanahtan bir melisa çayı içmey çok istiyorum çünkü yoksa stres sinir çok tavan yapıyor bende genel olarak. ama işlerin durgun olduğu zamanlarda elbetteki içmem haklısın, zor durumlarda içeyim bundan sonra.
ayyy koçtaşa ölürüm ya, biz bütün evi koçtaşa yaptırmıştık evlenirken, hatta şimdi diğer evide öyle, ozaman bilirsin, hani orda mürdüm beyaz renk bir mutfak var, dün o takıldı ayyy muhteşem oldu bi görsen, kim mutfak değiştirmek istiyorsa koçtaşı tavsiye ederim.
bu arada çivili kasnakta bebeğime taşlı taşlı donlar yapayım ozaman artık ben:))))))))))))))
öyle tabii ki canım bizim doğum tarihimiz Rabbim tarafından nasıl belirlendiyse annelerimiz doğumuda öyle planlanmış Yaradan tarafından o vakit geldiinde elbet olacak ama dualarımızı edip hayırlısı dilemek iç huzuru sağlamak çok önemli sadece bebek için de değil Yaradana yaklaşmak onun varlığını yanında hissetmek bu zamanlarda çok önemli. Açıkçası bu topiğe gelene kadar düzenli dua okumazdım aklıma geldikçe yasin okurdm birkaç dua daha zamanım yok der dururdum ama buraya girdiktne sonra arkadaşların duasını okudukça başka dualarda okuyorum okudukça rahatlıyorum.
Tamam canım paylaşırız zaten ben bu ay aldım var pedim şu 40 lı olanlar var ya onlardan alıyorum her seferinde hepte bitirmek nasp olmasın diyorum ama hep bitiyor bunlarda biterde öbür aldığım paketi bitirmeye zamanım olmaz inşalah hepimiz için.. Canımm çok teşekkürler güzel duan için nedense herkes bana oğlun olacak diyor.. Burcum biizm çocuklarımızda bizim gibi ikiz olurlar kız olurlarsa buraya üye yapar tanıştırırırz
Günaydın tatlım ben uğradı bak dün evişi yapmadım bugün eşimi yolladım yapıcam sonra da alışverişe gidicem.. İnşallah öyledirr birileri gebedr ve bilmiyordur.
evet kafası dağılan başka şeylerle uğraşanlar daha çabu alıyor güzel haberi ama gerekten bende bu ay dağıtım kafamı zaten çalışıyorum ama olmadı mı olmuyor işte belki nornal yolda gelir dimi sürpriz yapar çok düşük bir ihtimal olsa da zaten ovulasayon testi alıcam ben bu ayları es geçmicem. Hayırlısı olsun tedaviyle olması gerekiyorsa öyle olsunn ben hiç tedirgin değilim o konuda sadece zamanın geçmesini istiyorum..
evet canım dikkat etmeye calışıyorum ama benim elimde olan bişi değilki kendiliğindne yükselio sabah yine başım döner gibi oldu heryerim ağrıyo nabzıma baktım 142 di uzandım baya eşim kalkma yat dedi sonra alışverişe gittim gezdik biraz şimdi iyi gibiyim ama ara araa gidip gidip gelio işte..Canim aman dikkat et, senin bu nabız yüksekliğinle alakalı bir durum sanırım, cok gecmiş olsun inşallah bugün bitmiş olur sanda saglikli ve huzurlu pazarlar
tatlım ben büyükçekmecede oturuyorum :) büyükçekmece kolan hastanesinde yapcam kısmetse..Dünürüm sen hangi kolon hastanesinde doğum yapacaksın? benim bildiğim büyükçekmecede bide silivride vardı, seninki hangisi, ona göre gelim doğumuna yakın biyerde yapıcaksan ayyy ne güel olur, hemen yaz bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?