Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

merhaba canım AMİN ALLAH sendende RAZI olsun canım..bugün pek iyi değilim heryerim ağryo başımda dönüo anlamadım halsizlikte var canım..yatıp duruyorum..

İNŞALLAH gecer bakalım..herkese güzel pazarlar diliyorum..iyi geceler tatlımm

Canim aman dikkat et, senin bu nabız yüksekliğinle alakalı bir durum sanırım, cok gecmiş olsun inşallah bugün bitmiş olur sanda saglikli ve huzurlu pazarlar

Canlar günaydın,bugün kimse uğramaz sanırim, hepinize mutlu ve bereketli pazarlar diliyorum, ve huzur dolu güzel rüyalr görün (ne alaka) haydi öptüm hepinizi, bugün inşallah birileri hamiledir ve bundan daha haberi yoktur :18:

burcuuu günaydın, nasılsın senin kırmızılar gelmiş ama olsun önümüzdeki ay ve ondan sonra uzuuunca bi süre gelmez hiç belki bilemeyizki biz yinede her ay ümitle bekleyeceğiz öyle değilmi nasıl olsa Allahın izni ile eninde sonunda gelecek bebişlerimiz.

İnşallah canımcım Hakancım da sana vesile olur...

Bedriyecim, tatlım evet saklayınca içime şüphe düşecek aman aman diye diye gezeceğim gibime geliyor, bide bu günlerde mutluluğumu paylaşamazsam mutlu olmanın ne anlamı kalıyor, erşey paylaştıkça güzeldir.
İnanın varya sizin yorumlarınızı okurken en mutlu dakikalarımı yaşadım, en coşkulu kutlamayı bu topikte yaşadım yani, çünkü bizler birbirimizin halinden anlayan en önemli insanlarız bence.
Ayrıca kuşum sende panik atak filan varmıydı, öyle çok evhamlı ve paniksin ki bu geldi aklıma, Allah korusun bak kendini ferah tutmaya çalış, hamilelikte birde bu gibi bişeyle uğraşmayasın sonra kuzum. melisa çayı diye bağırıp duruyorum ama kimse oralı olmuyor birde dünkü sonuçların ne oldu acaba göremedim ben sonuçları yadıysan ble merak ediyorum.
İNŞALLAH canım yaşayıp görcez işte insan bilmeyince merak edio :)
Dünürüm sen hangi kolon hastanesinde doğum yapacaksın? benim bildiğim büyükçekmecede bide silivride vardı, seninki hangisi, ona göre gelim doğumuna yakın biyerde yapıcaksan ayyy ne güel olur, hemen yaz bana
cnm benım hamıleymısın cok sevındım rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın gırmıyorum topıge bayadır ce deryıp cıkıyodum gorunce cok sevındımmmm
canımmmm çok teşekür ederim Allah razı olsun, darısı en kısa zamanda hayırlısı ile baına olsun inşalah. sen dr takibi meselesini ne yapıyorsun gidiyormusun doktora???
ayyy seni unuturmuyuz hiç canım benim, aynı kota sorunu bende de var, gelen giden misafirler hep bişeyler indiriyor benim kotamı dolduruyor galiba bu ay öyle oldu üff, hamilelik videoları seyredim diyorum ama busefer 90-100 lira fatura geliyor vicdanım sızlıyor kazık ydiğim için
Neee Yasemin hamilemii, şok şok şoklardayım, biri beni çimdiklesin, ayyyyy çok sevindim yaa
yaa canım mart ayındaki kediler gibi bu ay bende hayırlısıyla Allaha çok şükür hamile kalmışım
zeynepcim sorma yaa coştuk hepbirlikte, mutluluğumu çok güzel şekilde paylaştım burda, Allah herkesten razı olsun.
dur bakalım adet olmadan ümit kesmek yok.
anammmmm sen o hapı kullanmayı bıraktınmıııı???? Allah senin iyiliğini versin emi, hemen başla hemen, ben varya o ilacı icat eden adama öyle bir dua ediyorum ki; şimdiye kadar üretilen hapların sayısınca Allah o adama sevap yazsın inşallah diye dua ediyorum, yani o derece.
canım benim zaten yeni bir liste hazrlıycam elimdeki ovulasyon testlerini, pedlerimi, hamilelik testlerini filan kimler istiyor diye, ondn sonra hepsini vericem kargoya
kayınvalideme eşim söyledi kadın hemen sevindi ağlamaya başladı filan öyle yani, çok ekşınlı bir durum olmadı:)) kadının yedinci torunu zaten:))))))
oyyyy kuzum benim yaa, ben varya bu son aylrda her doktordan çıkışımda, her regl oluşumdan sonra şu gökhan tepenin "tanrım dert vermesin başka" şarkısında hüngür hüngür ağlıyordum, hıçkırımlarımla, yüzüm yıkanırdı yani gözlerimin yaşından. Rabbim inşallah bundan sonraki ağlayacağın yaşları mutluluk yaşı etsin, sevinçten ağla artık inşallah canım üçüzüm benim
Sedacım işte bu söyediin süper, "vakti saati gelmiş, herşey bahane" çok doğru, inşallah hepinizin vakti saati yaklaşmıştır, hani herkes diyor ya kafanı rahattutacaksın, kafanı başka yerlere ver, bu ii unut, işte çok doğruymuş, ama o da insanın elinde değil, Allah bu ay bana kendisi böyle vesileler yarattı da ben unuttum yoksa insan bile ile aklından çıkaramıyor, bu imkansız bişey. inşallah sizede çeşitli vesileler ile unutturup hamiş bırakır rabbim sizi yüceliği ile.
Yasemin ne güzel anlatmişsin anaaam, 'bir kitap bastır adida 'doguma giden yola haritasi' olsun :)))))
vaooovv süper bir isim, sende çok fena cevherler var kuşum sen buralarda harcanıyorsun hee
hayırdır inşallah canım sen rüyanda ne görmüştün????
özlemmmm sen hala kırmızı gecelik almaın dimi, bak pedlerimi, testlerimi dağıtıyorum, o arada kırmızı geceliğimide sana yolliyim bari sevabıma, çocuğun kız olursa adını yasemin koyacan ama hee nede olsa benim kırmızı geceliğimin eseri olucak :))))

slm kızlar.her hafta sonu olduğu gibi gene kimsecikler yok.herkes gezmelerde tozmalarda ben gene evdeeeeeeeeee of of sonra bide yok kafanı dağıt yok başka şeyler düşün.evde ne düşünim ben arkadaş.kek böreğe sarıyom bu seferde göbek alıyo başını gidiyo.tv desem insanı salak ediyo.kitap okurken dalıp gidiyorum dikkatim dağılınca okuduğumuda anlamıyorum.çok yalnızım çok.Allah dert vermesin ne diim

canım benim hoşgeldin, ayyy evde tek olmak çok sıkıcı hakaten, benim eşim evde ama uyuyor şuanda bende tek sayılırım, topiklerde gezinip duruyorum canım. birde hava güzel olunca çıkıp züccacciye dükkanlarını filan marketleri gezmeyi severim. hani birmilyoncu diye tabir edlen dükkanlar varya onlar favorilerimdir. oraların abonesiyim:) insan 3'e 5'e bişeyler alıp kafa dağıtıyor.
bence en güzeli bir hobi bulmak, ben "çivili kasnak işi örtüler" isimli bir hobi dalına merak sarmıştm bi ra baya oyalıyordu beni, sende araştır bence hoşuna gidecek bişeyler bulursun belki

iyiyim bebeğem, canım inşallah dediğin gibi olur kuzum, rabbim sanda en kısa zamanda sağlıkla hayırla evlatlar versin, ben her ay bir ağlama töreni yaşıyorum, Allah'a teslim olmaktan başka çaremiz yok

İnşallah canımcım Hakancım da sana vesile olur...

inşallah canım hayırlısıyla, burdaki devlete de gideceğin HAkan bey'e de gideceğim inşallah, HAkan bey'e eşimle gideyim diyorum Allah kısmet ederse, zaten gittiğimde de aşılamayıda konuşacağım inşallah ya zaten ben her ay kadın doğuma giderim mutlaka hiç şaşmaz bakalım tam gaz devam bu sefer yapmadıkları tetkikleri konuşacağım

yesemincim canım bende "sıla" dinler ağlarım, eşimde türküyü çok sever bütün içli türkülerin cd'si var arabada zaten, birini dinlemem yeter şelale olmaya, benimde yüzüm yıkanır hatta kazağımın önüde ıslanır o denli yani, ama tek sefer olur çok etkili olur
canım çok güzel bir rüya gördüm ,yorumladım buna göre sen ve tuba hamilesin ben değilim, ee iki ihtimal tuttu, şimdi tuba'dan haber belkiyorum

yasoooo bu arda hemen aklımdayken söyleyeyim hamileyken BİTKİ ÇAYI VE YEŞİL OTLAR TERE MAYDANOZ falan fazlası YASAK aman diyim fazla tüketme

canım çok haklısın aklına getirme başka şeyler düşün durumu ancak çok yoğun çalışırsan, evde yatılı misafirin olursa, ev taşırsan ya da düğün falan olursa mümkün oluyor, yoksa evde de olsan işte de olsan her an aklında, çıkarması çok zor, bende kendime baskı yapmıyorum akışına bırakıyorum yani 24 saat bebek meselesini düşünüyorum, nasıl ama çok başarılıyım dimi

vay yaseminime bak, bende züccaciye gezmeye bayılırım bide koçtaş gibi yerleri severim

bundan sonrada "hamilelik yolunda çivili kasnak işi bebek kıyafetleri" hobisine başla kuzum

ağlamakta bir nevi psikoloğa gitmek gibi bişey sanki burcu ya, insan rahatlıyor ağladıktan sonra, o bile nekadar büyük bir nimet aslında.
bu arada rüya yorumları konusunda seni topiğimizin rüya başkanı ve yorumlama uzmanı ilan ediyorum, maşallah kuşum yaaa
bitki çayı derken işte hafta içleri sadece sanahtan bir melisa çayı içmey çok istiyorum çünkü yoksa stres sinir çok tavan yapıyor bende genel olarak. ama işlerin durgun olduğu zamanlarda elbetteki içmem haklısın, zor durumlarda içeyim bundan sonra.
vay yaseminime bak, bende züccaciye gezmeye bayılırım bide koçtaş gibi yerleri severim
bundan sonrada "hamilelik yolunda çivili kasnak işi bebek kıyafetleri" hobisine başla kuzum

ayyy koçtaşa ölürüm ya, biz bütün evi koçtaşa yaptırmıştık evlenirken, hatta şimdi diğer evide öyle, ozaman bilirsin, hani orda mürdüm beyaz renk bir mutfak var, dün o takıldı ayyy muhteşem oldu bi görsen, kim mutfak değiştirmek istiyorsa koçtaşı tavsiye ederim.
bu arada çivili kasnakta bebeğime taşlı taşlı donlar yapayım ozaman artık ben:))))))))))))))

öyle tabii ki canım bizim doğum tarihimiz Rabbim tarafından nasıl belirlendiyse annelerimiz doğumuda öyle planlanmış Yaradan tarafından o vakit geldiinde elbet olacak ama dualarımızı edip hayırlısı dilemek iç huzuru sağlamak çok önemli sadece bebek için de değil Yaradana yaklaşmak onun varlığını yanında hissetmek bu zamanlarda çok önemli. Açıkçası bu topiğe gelene kadar düzenli dua okumazdım aklıma geldikçe yasin okurdm birkaç dua daha zamanım yok der dururdum ama buraya girdiktne sonra arkadaşların duasını okudukça başka dualarda okuyorum okudukça rahatlıyorum.

Tamam canım paylaşırız zaten ben bu ay aldım var pedim şu 40 lı olanlar var ya onlardan alıyorum her seferinde hepte bitirmek nasp olmasın diyorum ama hep bitiyor bunlarda biterde öbür aldığım paketi bitirmeye zamanım olmaz inşalah hepimiz için.. Canımm çok teşekkürler güzel duan için nedense herkes bana oğlun olacak diyor.. Burcum biizm çocuklarımızda bizim gibi ikiz olurlar kız olurlarsa buraya üye yapar tanıştırırırz

Günaydın tatlım ben uğradı bak dün evişi yapmadım bugün eşimi yolladım yapıcam sonra da alışverişe gidicem.. İnşallah öyledirr birileri gebedr ve bilmiyordur.

evet kafası dağılan başka şeylerle uğraşanlar daha çabu alıyor güzel haberi ama gerekten bende bu ay dağıtım kafamı zaten çalışıyorum ama olmadı mı olmuyor işte belki nornal yolda gelir dimi sürpriz yapar çok düşük bir ihtimal olsa da zaten ovulasayon testi alıcam ben bu ayları es geçmicem. Hayırlısı olsun tedaviyle olması gerekiyorsa öyle olsunn ben hiç tedirgin değilim o konuda sadece zamanın geçmesini istiyorum..

sedacımmmm canımm hoşgeldin
ayy günlerdir söyliycem söyliycem unutoyrum, benim daha hiç kullanmadığım birsürü ovulasyon testlerim var, bana özelden adresini yaz kuşum onları sana gönderim , aramızda gerçek hayatta da bir paylaşım olsun bari ne dersin, belki seninde kullanmana gerek kalmaz, sende başkasına yollarsın ve bu böyle sürer gider

ayrıca kızlar ben ciddiyim bakın, pedlerimi kargo ile yollıycam, eminimki bu kategorideki ilk insanımdır
bana özelden mesaj yazanlara yollarım, adresi verin, pedleri alın marketlerdeki indirim kampanyası sloganları gibi oldu yaa

Yasiooio Napiyon???yerim senin takvimini.:)nasıl gidiyo gebelik.belirti belirti diyodun nasıl var mı belirti?

canımmmm sanada iyi pazarlar kuşum, 2 günür epey yoruldum bugün bu saate kadar dinlendim birazdan dışarı çıkıcaz eşimle.
varya ne temiz kalplisin, u sabahta düşünüyordum şu avatarımı değiştirsemmi diye, hemen sık kullanılanlara ekliyorum gelince detaylı bir bakayım. çokkk teşekkür ederim canım benim.
sende ne var ne yok, ablanda filan varmı bir değişiklikler tatlım?
Yasiooio Napiyon???yerim senin takvimini.:)nasıl gidiyo gebelik.belirti belirti diyodun nasıl var mı belirti?

kuşummmmmmm iyiyim çokşükür buralardayım 2 saatten beri ama pazar günü pek sessizmiş buralar anacım :18:
ayy hamilelik takvimine nasıl hevesim vardı hemen dayanamadım yaptım ama hamileler llistesine kendimi eklemeyi unutmuşum, gidim gelimde onuda yapim bari.
valla hiç belirtim yok maşallah, zaten bugünlerde olmazmış, 1-2 haftaya kadar gününü görürsün diyorlar :) sadece gece uykulrım çok bölük pörçük, bide ara ara belim ağrıyor.
sen ne yaptın balkondaki malzemeleri yerleştirdin mi çöp ev durumundan kurtuldun mu
ayy küçük evi çok seveceksin varya bence küçük ev bir aşk :))

Beğenmene sevindim yaseminimmm..
Bu perşembe beni iş yerinden arkadaşlarım biriyle tanıştırdı.. Ama ben pek sıcak bakamadım malesef...
Ablamın görücülerde hep iş yerine geliyo geçtiğimiz hafta iki kadın gelmiş ablama bi gelebilirmisiniz dışarı demiş ablamda saf saf çıkmış odadan kadınlar dann diye biz sana dünür geldik demişler... Ayy ne güldüm dedim bu işinde bi adabı vardı ama böylede olmaz ki

Hayırlısı vardır bi zamanı ama annem çevreden evlilik haberleri duyunca delleniyooo...

Yaso kutular hala duruyo atacaz atamiyoz:)küçük ev severim kutu gibi:)icin icine sigmiyodur simdi senin:)Allah tamamına erdirsin.kayivalidene nasıl dediniz:)??

Oyyi yerim senin mürdün rengi mutfağını :))) ya annene bebek için biseyler ördürsene ben bayilirim el işi örme bebek kıyafetlerine minnak minnak cok şeker olurlar...ahh yasom ahh sen benim gördügüm rüyaları bir duysan, her ay regl oldugumu görürüm hep de dogru çıkar var arkadaş!
Koçtaş kankam öptüm seni :)))))

oyyy ikizim gelmiş, seda şu BUKET'in evinede bir el at yoksa tam çöp ev olacak

Valla senin oğlanla beni kızın arasını yaparız hem bende eskişehir'e gelin vermış olurum :)) zaten orayı cok seviyorum, ar!ık bizim doğum tarihlerinin peşpeşe olacağı kesinleşti bence :))))) haydi hayırlısı öptüm seni :))))

Canim aman dikkat et, senin bu nabız yüksekliğinle alakalı bir durum sanırım, cok gecmiş olsun inşallah bugün bitmiş olur sanda saglikli ve huzurlu pazarlar
evet canım dikkat etmeye calışıyorum ama benim elimde olan bişi değilki kendiliğindne yükselio sabah yine başım döner gibi oldu heryerim ağrıyo nabzıma baktım 142 di uzandım baya eşim kalkma yat dedi sonra alışverişe gittim gezdik biraz şimdi iyi gibiyim ama ara araa gidip gidip gelio işte..

tatlım ben büyükçekmecede oturuyorum :) büyükçekmece kolan hastanesinde yapcam kısmetse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…