Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

tatlım çok şükürki ablanında seninde kısmetleriniz açık aslında, yani görücüler, isteyenler soranlar olması çok iyi birşey, benim babamdan korkardı herkes, kimse ağzını açamazdı bende üzülürdüm beni niye kimse sormuyor etmiyor filan diye
nerde hareket, orda bereket derler, ablanın evlenmesi yakın gibi geliyor bana, artık kapılara kadar dayanıp dünür olmaya geldik diyorlarsa 3-5 aya kalmaz ,inşallah
ablan hayırlısıyla bir talibi ile yola çıksa, asıl sen ozaman gör bak senin kısmetlerin nasıl dökülmeye başlıyor, şimdi millet hep çekiinir, önünde ablası varken kübrayı nasıl isteyelim ayıptır diye. o yüzden bence biz önce ablana dua edelim kuşum
Yaso kutular hala duruyo atacaz atamiyoz:)küçük ev severim kutu gibi:)icin icine sigmiyodur simdi senin:)Allah tamamına erdirsin.kayivalidene nasıl dediniz:)??
ayy aynen öyle içim içime sığmıyor, 24 saat nternette topiklerde videolarda gezmek istiyorum şuan neler oluyor içimde diye, işte ne yiyiyim, ne yemiyim, vs vs
kayınvalideme kahvaltıya gittik ardından eşim söyledi sevindiler ağladı filan kaynanam sağolsun çok ekşınlı bir şekilde söyleyemediği için eşim, tepkide ona göre oldu tabi. asıl muhteşem tepkiyi benim ailem verdi, cuma akşamı kapıya dayandılar annemler abimler yiğenlerim filan kutlamaya gelmişlerdi
hehehehe süper koçtaş kankam
ayy canım yaa sen iyice ağırlaştın, Allah yardımcın olsun bu aylarda inşallah.
ayyyyyy büyükçekmece şurası yaaa, ozaman sen kumburgazı güzelceyi biliyorsundur, işte yazın ben orda olacağım saa komşu geliyorum. doğumuna Allah nasibederse kesin gelirim haa söyliyim ben sana, damadıma hemen beşik ve göbek kertmesi yapıcam doğar doğmaz

Yasemincim aynen katılıyorum sana doğru söze ne denir.. 3-5 aya kalmaz diyosun ya ablamın görücüleri zaten çoktur..
Çünkü bizim yaşadığımız çevrede görücü usülü hala çok yaygın.. O yüzden çok uzaktan hısım akraba bile vesile olup dünür olabiliyolar..
Bugüne kadar çok geldi öyle, kafamızın yattığı bi kaç kişiyle görüştüde ama olmadı.. Her ne kadar aramızda 1 yaş olsada o büyüktür ben onun mutluluğunu kendimden önce görmek isterim..
Bakalım nasip sen dualarında eksik etme.. Hamişlerin duası kabul olur..

Son düzenleme:

aaa sizin aranızda 1 yaşmı vardı ozaman pekte problem değilmiş kuşum benim zaten hep dualarımdasınız, Allah hayırlı bir eş versin size, hayatınızın geri kalanını etkilecek bir karar çünkü çok önemli ve değerli bir karar olacak. ayy demek hamilelelrin duası kabul olur diyosun süper ozaman dualara 2 kat zam yapıyorum, daha bol dua edim daha çabuk kabul olsun inşallah

canim hamile misin??? ayyy cok sevindim ALLAHim saglikli kucagina alacagin gunleri gostersin INSALLAH ne kadar sevindigimi anlatamam ALLAHIM sana kolay ve saglikli hamilelik nasip etsin INSALLAH AMINNNNNNNNNNN ne zaman ogrendin dra gittin mi? keseyi gordun mu? cok guzel bi haber oldu tam surprizzzz:119::119::119:

Canımmmm benimmmm

ayyy tatlım evet hamişim
daha çok yeni işte cuma günü test yaptm 31. günümdü çift çizgi çıkınca kan yaptırdım 204 çıktı. önümüzdeki c.tesi gidicem keseyi görmek için Allah nasibederse, sen nasılsın nasıl gidiyor kuşum görüşemedik nezamandır

Herkese iyi haftasonları,
Ben çok keyifliyim özgürlüğümün tadını çıkarıyorum ) ve yılların acısını..
Dün annemin komşusuna kahvaltıya gittik 4 tü sanırım eve geldim çok eğlendimm kadın muhabbeti ne de tatlıymış . Bugünde kocacığımla koçtaşa gittik herkes koçtaşçıymış maşallah :))) bize çok yakın yenibosnadaki gidip eli boş döndüğümüzü hiç hatırmalıyorum bıgünde raf aldık bebeğin odasına, ama hala halı ve perde karar veremedik..
Gül'cüm geçmiş olsun tatlım sana da nefes sıkıntısı bnde yaşıyorum ama seninki kadar değildir heralde, hava çok Güzeldi bugün umarım çıkmışsındır o da iyi gelir sana..
Yasemincim sana hala nasıl sevindirik olduğumu anlatamam inşallah sağlıkla kucağına alırsın tatlım, bel ağrısı bende de oluyordu başından beride var şuan daha çok tabii iyice büyüdüm kocaman oldum :)) seninde o günlerini göreceğiz heheee :)))
Benim evimde kutu gibi küçüktür ama ben çok seviyorum sanki daha sıcak bir ortamı var Buket'cim sende zamanla alırşırsın ve vazgeçmezsin..
Aslıcım ve Burcucum sizler nasılsınız bakalım...

ay canim bi daha tebrik ederim MASALLAH SUBHANALLAH cok guzel bir deger INSALLAH hayirlisiyla once keseyi gorursun sonra pit pitlari duyarsin INSALLAH hep hayirlisi olsun AMINNNNNNNNN
ben 7. haftadan 12. haftaya kadar berbat gecirdim simdi biraz duzeldi gibi gerci yemek pek yiyemiyorum ama iyi hiss ediyorum kendimi , simdilik her sey yolunda bu arad bebegimin cinsiyyetini ogrendim oglum olacakmis INSALLAH aslinda benim icin hic onemi yok cinsiyyetinin saglikli olsun o bana yeter
ask olsun beni neden listeye eklememissin?:44:

Çiğdemcim hoşgeldin ohhh kadın muhabbetleri süper oluyor yaaa, biz çalışırken ev hanımları ohh gırgır şamata günler çaylar kahkahalar süper vakit geçiriyorlar, bende 2 hafta önce katılmıştım öyle bir güne, en son kalkan ben olmuştum
tatlım sorma sevinç artarak devam ediyor, yarın yine kan testi yaptırmayı düşünüyorum, inşallah hayırlısıyla kan değerimde artarak devam ediyordur
o koçtaş kardeşliğimize birii daha eklenmiş süpersin, orasını çok seviyorum yaa, bauhaus çok itici geliyor bana ama koçtaş çok samimi içimi açıyor. ohh hayırlı olsun yeni raflarınız kuşum

tatlım dua listesini oluşturmadan günler önce topiğe yazıyorum bna haber vermeyenleri listeye yzmıycam diye, çünü kimleri çok meşgul oluyor yaa başka sebeplerden listeye katılmak istemiyor, o yüzden kafama göre yazmak istemiyorum bende oyüzden yazmadım, sende yoktun sanırım o sıralar

canim hamisler listesini diyorum

evet canım yakın sayılır beklerim tatlımm gel tabi :)
dilberim nber nasılsın bebişin nasıl..

bu arada yeni resim koydum gördünüz müü

sayıda düzeltme...........

kızlarrr rrrrrrrrrrrrrr sizden bişi istiycem annem kuran kursuna gidiyor hayır için 100000 adet mişşşşş

ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA VENEBİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ MUHAMMEDçekilmesi gerekiyomuş

çekmek isteyenler ne kadar çekerse kardır.. çekince bana kaç adet çektiğini msj atabilirler mi..şimdiden ALLAH RAZI OLSUN..

RABBİM TÜM DUALARIMIZI KABUL ETSİN..

10-15 gün içinde okunması gerekiyormuşş...

Ayyy ben bu özgürlük işini abarttım galibaaa ))) şimdide annem ve babamla tatlı yemeye gidiyoruz ayy çok mutluyum hep gezesim vaaarrrrr :)))

Yasemincim seninde değerin yüksel çıkar inşallah ikizin olur iki kızzzz birinide ben alırım :)))

Gülcüm ben daha yeni gördüm dua istediğini 1000 tane çekerim bn salavat olıyor dimi bu?

EVET CANIM AMA ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA VENEBİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ MUHAMMED
bu şekilde çekilmesi gerekiyomuş

oyy canım ye,iç,gez,toz,yat :))) son günlerin tadını çıkar :)) ben iyiyim canım, madem calışmıyorsun daha sık gel emi? Yarın bir gün doguracan hiç gelmezsin

almadııım seninkini yollayıver sevaba girersin hem de bizimkinin isim annesi olursun

canım bende bugün bütün gün evde oturdum

yasemiin burcu da söylemiş canım bitki çayı içme bırak yada bi araştır ona göre iç veya doktoruna sor hamilelikte bitki çaylarını pek önermiyorlar,sen birilerine kızınca bebişini düşün o zaman sakinleşirsin

canim hamisler listesini diyorum
anammmmmm bende şaşırdım hakkaten hemen yazıyorum kafayı yemişim ben
evet canım yakın sayılır beklerim tatlımm gel tabi :)
bu arada yeni resim koydum gördünüz müü
ayyy gelicem kesin Allah nasibederse bu buluşmayı kaçırmam:13:
resmine baktım süper yaa o nasıl derli toplu güzel bir göbüş öyle maşallah
ohhhhh sefan olsun kuşum gez tabi rahatla bebeğinede değişiklik olsun, senin böyle pozitif olman eminimki onada yansıyordur, hergün böyle ol inşallah
bu arada ikizmi dedin anammmmmmm çok fena, ama öyle bişey büyük ihtimal olmaması lazım çünkü benim bildiğim kadarıyla tek yumurtam olgunlaşmıştı çatlatma iğnesi vurulduğumda ama sonraki çalışmalarımızdan birinde tuttuysa ozamana diğer yumoşlara denk geldiyse bilemiyorum

tatlım internette raştırdım, melisa çayını hamileliekte stresin azaltılması için veriyorlarmış, hamilelik çayı gb bişey yani gördüğüm kadarıyla,a ama tabiki fazlası mutlaka zarardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…