- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #21.161
sağol canım benim :)ayyy gelicem kesin Allah nasibederse bu buluşmayı kaçırmam:13:
resmine baktım süper yaa o nasıl derli toplu güzel bir göbüş öyle maşallah
tatlım internette raştırdım, melisa çayını hamileliekte stresin azaltılması için veriyorlarmış, hamilelik çayı gb bişey yani gördüğüm kadarıyla,a ama tabiki fazlası mutlaka zarardır.
sağol tatlım :) sorma gezerken bile herkes baktı utandım valla :) insan bi garip oluyoGülcüm fotona yorum yazdım burayada yazayım, cok şeker olmuşsün, göbüşünde cok şeker maşallah
sağol tatlım :) sorma gezerken bile herkes baktı utandım valla :) insan bi garip oluyodirek göbeğime baktılar
İNŞALLAH demişlerdir canım..dua ediyorum canım :)ay mayısı göörmem gibi gelio bazen nisan sonu doğurrum ben oğluşuKız anam inşallah maşallah demişlerdir , aman sende evden çıkarjen nas falan okuoyy utanma kuzum göbeğini gere gere yürü :)))
sedacımmmm canımm hoşgeldin
ayy günlerdir söyliycem söyliycem unutoyrum, benim daha hiç kullanmadığım birsürü ovulasyon testlerim var, bana özelden adresini yaz kuşum onları sana gönderim , aramızda gerçek hayatta da bir paylaşım olsun bari ne dersin, belki seninde kullanmana gerek kalmaz, sende başkasına yollarsın ve bu böyle sürer gider
ayrıca kızlar ben ciddiyim bakın, pedlerimi kargo ile yollıycam, eminimki bu kategorideki ilk insanımdır
bana özelden mesaj yazanlara yollarım, adresi verin, pedleri alınmarketlerdeki indirim kampanyası sloganları gibi oldu yaa
oyyy ikizim gelmiş, seda şu BUKET'in evinede bir el at yoksa tam çöp ev olacak
Valla senin oğlanla beni kızın arasını yaparız hem bende eskişehir'e gelin vermış olurum :)) zaten orayı cok seviyorum, ar!ık bizim doğum tarihlerinin peşpeşe olacağı kesinleşti bence :))))) haydi hayırlısı öptüm seni :))))
Herkese iyi haftasonları,
Ben çok keyifliyim özgürlüğümün tadını çıkarıyorum) ve yılların acısını..
Dün annemin komşusuna kahvaltıya gittik 4 tü sanırım eve geldim çok eğlendimm kadın muhabbeti ne de tatlıymış . Bugünde kocacığımla koçtaşa gittik herkes koçtaşçıymış maşallah :))) bize çok yakın yenibosnadaki gidip eli boş döndüğümüzü hiç hatırmalıyorum bıgünde raf aldık bebeğin odasına, ama hala halı ve perde karar veremedik..
Gül'cüm geçmiş olsun tatlım sana da nefes sıkıntısı bnde yaşıyorum ama seninki kadar değildir heralde, hava çok Güzeldi bugün umarım çıkmışsındır o da iyi gelir sana..
Yasemincim sana hala nasıl sevindirik olduğumu anlatamam inşallah sağlıkla kucağına alırsın tatlım, bel ağrısı bende de oluyordu başından beride var şuan daha çok tabii iyice büyüdüm kocaman oldum :)) seninde o günlerini göreceğiz heheee :)))
Benim evimde kutu gibi küçüktür ama ben çok seviyorum sanki daha sıcak bir ortamı var Buket'cim sende zamanla alırşırsın ve vazgeçmezsin..
Aslıcım ve Burcucum sizler nasılsınız bakalım...
oyy canım ye,iç,gez,toz,yat :))) son günlerin tadını çıkar :)) ben iyiyim canım, madem calışmıyorsun daha sık gel emi? Yarın bir gün doguracan hiç gelmezsin
anammmmmm bende şaşırdım hakkaten hemen yazıyorumkafayı yemişim ben
ayyy gelicem kesin Allah nasibederse bu buluşmayı kaçırmam:13:
resmine baktım süper yaa o nasıl derli toplu güzel bir göbüş öyle maşallah
ohhhhh sefan olsun kuşum gez tabi rahatla bebeğinede değişiklik olsun, senin böyle pozitif olman eminimki onada yansıyordur, hergün böyle ol inşallah
bu arada ikizmi dedinanammmmmmm çok fena, ama öyle bişey büyük ihtimal olmaması lazım çünkü benim bildiğim kadarıyla tek yumurtam olgunlaşmıştı çatlatma iğnesi vurulduğumda ama sonraki çalışmalarımızdan birinde tuttuysa ozamana diğer yumoşlara denk geldiyse bilemiyorum
canımm ne güzell sonunda kurtuldun o stresli yerden çok bile dyandın valla ne halleri varsa görsünleer cadı sana neler yaptı yaa vicdandan, insanlıktan nasibini alamamış insanlar Allah ıslah etsin ne diyeyim.. Sen mutlusun, huzurlusun bak keyfini çıkar bebeğinde gelecek ne güzell herşey çok güzel olacak. Benim de koçtaştan alacağım çk şey var balkon camlarım için jaluzi perdelerden alıcam, banyomun paspaslarını yenilicem, saksı alcam çok güzelde çiçekler oluyor orada ama balkonu kapattık dışarıda yer kalmadı camın önüne koyucam bende. Evde baya değişiklikler yapıcam yaza kadar ben evle uğraşırım artık..
kızlaaarr geldimmmmm geldimmm, geçmişi okuyayım dedim ama almış başını gitmiş, bi yazimde bari ardından geçmişe gideyim dedim:))
ayy doktordan geldim, kan değerim 204 çıktı, 2 haftalık hamilelik dedi doktor, ilk önce göbekten baktı çişimi tutmuştum sıkışıktım, sırf göbekten baksın diye, ama üstten göremeyince alttan baktı, ama çok yeni görünmez zaten dedi, e arkadaş ozaman ne soktun:))) neyse yani kan değerlerim ile sabitledim çok şükür kızlar ALlahım tamamına erdirsin inşallah yaaa.
şimdi gelelim ilk andan itibaren anlatmaya;
sabah namaza 2 dk kala kendiliğimden uyandım zaten 5 e doğru işte saat. hemen kalktım, plastk bardağa çişimi yaptım, 3 damla damlattım o şeye, sonra koydum kenara, döndüm arkamı abdest aldım filan, umutsuzca döndüm bi bakim dedim, anammmmmmmm birde ne göreyim ikinci çizgi belirmeye başlamış, eee tabi ben daha uyku sersemi gözlerimi ovuşturdum birdaha baktım ki gerçekten çıkıyor..... hemen ağlamaya başladım, aynaya baktım saçlarım başlarım birbirine karışmış, iğrenç vaziyetteyim. o an düşündüm nasıl söylesem eşime diye, ama ağlamaktan kendimi tutamadım saçımı şöyle bir elimle apar topar düzeltip kapıyı açtığım gibi fırladım tuvaletten, hemen yatak odasının bütün ışıklarını açtım sonuna kadar, aşkımmmm ikinci çizgi çıktı çabuk uyan dedim. adam tabi gözlerini açamıyor, nerde hani ben göremiyorum dedi, ne biçimsin beee bak işte orda çabuk kalk dedim, aç gözlerini bunda görmeyecek ne var filan derken o da gözlerini açtı zavallım, böylece öğrendi büyük bir şok ile.
sonra hemen namazları kıldık, dedimki benim içim içime sığmıyor, hadi beni sahile götür dedim, gittik, hava yağmurlu, azıcık yürüdüm, sonra geldik arabaya güneş doğana kadar oturdum sonra eve geldik :) sonrada annemi aradım geldi, dr a gittik. işte böyle...
canım nasıl duygulandım okurken anlatamam sen ve topikteki bütün hamişler sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah ve de bizlerede Rabbim bu mutluluğu görmeyi nasip eylesin inşallah.buket,özlem,tümay,tuba,ayşe,bircan,merve,,seda,merve,(büyük) gamze,(büyük)burcu,tuğba,dilber,zeynep,aslı,(küçük)burcu,merve,Derya,Serap,Ebru,Sibel,bedriye,gülden,küçük gamze,ebru,sündüz,aylin,mesude,gül,çiğdem,gül,başak,aynur,sibel
Benim canım ve en değerli arkadaşlarım herkesin yorumlarını tekl tek okudum, bilgisayarımın beğen tuşu bozuldu en sonunda, bazılarında beğen butonuna birtürlü basamadım, ama hepsini okudum.
Allah hepinizden kat ve kat razı olsun, burdaki duaları milyarlar versek kimseye yaptıramayız, bu canı gönülden edilen dualar hürmetine rabbim yüzümüzü tek tek güldürüyor
hani geçen gün bir söz yazmıştım, imam osurursa, cemaat ....r diyeve inşallah böyle olur arkadaşlar, ben en başınız olarak çok şükür bu mertebeye ulaştığıma göre, arkamdan çorap söküü gibi gelmeniz için artık tüm dualarım sizinle olacak.
hamişleeeerrrrrr açılın ben geliyorummmmakşam eve gideyim kendime bir hamilelik takvimi yapıcam çok heves etmiştim aylardır:))
kuzum ben de üst üste 4 cuma ya evvel çektim tekrar başlamak istiyorum bir hafta ara versem mi vermesem mi bilemedim. bu arada glucophage ilacını kullanmaya devam etme doktorun söylemiştir mutlaka hamilelikte kullanılmıyor çünkü.Gülden'cim, canım benim, senden Allah razı olsun, bende yüzüne karşıı söyliyim. sen demiştin ya ben 4 cuma üst üste "ya evvel" çektim, dördüncü hafta hamile olduğumu öğrendim diye, okadar içime yer etmişki ben duyar duymaz başladım ve bu benim dördüncü cumamdı biliyormusun, bu bir mucize, bu Allahın büyük bir lutfu,.
ne olur kızlar sizde yapın bunu, tam cuma vakti 1000 adet ya evvel çekin, namzadan 30 dk önce. bende bu mucizeyi yaşadım.
üçüzüm kuşum hakkaten öyle, bende diyorum ALlah Allah ne oldu bana ben böyle haftasonu filan girmezdim topiğeJasmin artık çalışmalar bitti adamı rahat bıraktın tabi gezin bakalım buralarda, adamı boynu bükük bıraktın
Valla kuzum araştır ona göre beslenmeni değiştir , en faydalı şeyelr neyse yumul, aş erdin mi kı??
canım haklısın ben yine iyice sorarım dr a gittiğimde. internette de daha kapsamlı araştırim bakimsağol canım benim :)
tatlım bende tavsiye etmiyorum şahsen nolur nolmaz İNAN yemeklere bile nane vs koymaya çekindim az kullandım ıhlamur harici bişi kullanmadım bende..
ayy canım benim hep bilinç altımızda aslında o hüznü yaşıyoruz ve durduk yere ortaya çıkıyor artık elimizde olmadan. ama Allah önce yokluğunun tadını tattırıyor bizlere, sonra verince kıymetini çok iyi bilelim diye tatlım.slm kızlar herkese iyi akşamlar.eşim dayanamadı sonunda halime kalk nereye istiyorsan gidelim dedi.bilmem ki bey :) falan derken tiyatroya gittik.yeni geldik.komediydi epey güldük ama gelince bana geldi gelenler eve girer girmez başladım zırlamayasağolsun acık teskin etti ama farkettimki byle yaparak onuda strese sokuyorum ama napim elimde değil.
yasemin ya bişey dicem sen çatlatma iğneni kaçıncı gün vurulmuştun?
ayyy kuşum benim yaa inşallah uğurlu gelir tatlım kaymaklım benim, tabi bende sana yazarım adresimi, bende zaten işyerinden göndericem sana, kargonun üzerinde yazacak adresim, oh artık sen bana ben sana bişeyler gönderir dururuzcanım gerçektenmi valla iyi olur yaa internet sitesinden bakmak zorunda kalmam hem belki uğurlu gelir dimi yanii hamile bir arkadaşımın ovulasyonunu almak. Sende sakıncası yoksa bana adresini verirsin bende bebişinin cinsiyeti belli olsun ona ciciler alırımm. Ben okulun adresini vereyim eşimin fakültesinin oraya gelsin bizim orada direkt benim oraya bırakmıyorlar müd. yard. odasına geliyor oradan dağılır kargolar eşimin direkt odasına bırakıyorlar aynı kampüsteyiz zaten. Eşimin adını soyadını yazarım sana öm den sakıncası olmazsa. Adresi de veririm. Altın kalpli arkadaşım benimmm
ooo desene benim kızların kısmeti daha şimdiden çok açık, ohh oh iyi maşallah, diğer damat adayımda hazır, ozaman sende benim dünürüm sayılırsın şimdilik, kaç tane bebeğim olduğunu öğrenene kadarEvett canım ben mutluyum ya o da mutludur eminimm, çok daha hareketli buaralar be hıçkırık tutuyo günde 2 defa fln çok tatlı yaa :))
Şuan gelin adayımız yok bu sene erkek senesi kimse kız doğurmuyor ondan senin ikiz olursa diğer kıza yazılabiliriiizzzz))
bircan cımmm canım çok sağol aminnAllahım bu negüzel bir haber yasemin hamilelik takvimi yapmışkaç gündür giremiyordum bir geçmişe bakayım dedim yasoyu gördüm. çok mutlu oldum tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin.
Bedriyecim tatlım çok sağol canım, sizede maşallah kuşumkızlar günaydınn canlarımm benimm geçmişi okumadan direk yazıyorumm.. gözüme ilişti sadece Yaseminnnnn innn takvimii varr.. Canımm benimm maşaAllah sizee..
ben en son 2 dahiliyeci doktorla görüştüm gittim o dediğim hastanede testi tekrarladım referans tabanıyla değerim arasında ki fark 0,06 çıktı doktor bu durumda hap zaten veremeyiz bu kadar minik farkla dedi.. 13. hafta düzeliceğine inanıyorum dedi.. testi tekrarlıcazz.. bu hafta sonu kısmet olursa benim kendi doktorumda randevum var.. 2 gün boyunca çok çarpıntım oldu doktor nabız ölçmedi nasıl bi çarpıntı bu böyle dedi.. çok üzülmüştüm ben ya bu teste Allah beterinden korusun.. stresden dedim doktora bide malum hastane fobim var ya benim.. doktor sakin ol bebeğine zarar falan dedii sonra pazar günü hiç ağrımm olmadı kasık bel mide buılantısı bişey oldu die korktum bu seferde neyse sonra akşama doğru midem bulandı da rahatladımbende durumlar böyle..
tatlım yaa ALlah razı olsun, o güzel kalplerinizden geçen tüm dualarını hayırlısıyla kabul olsun inşallah, vakti saati geldiğinde hiçbirşey engel olmuyor, Allah herşeyi düzene koyup veriyormuş demekki.canım nasıl duygulandım okurken anlatamam sen ve topikteki bütün hamişler sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah ve de bizlerede Rabbim bu mutluluğu görmeyi nasip eylesin inşallah.
kuzum ben de üst üste 4 cuma ya evvel çektim tekrar başlamak istiyorum bir hafta ara versem mi vermesem mi bilemedim. bu arada glucophage ilacını kullanmaya devam etme doktorun söylemiştir mutlaka hamilelikte kullanılmıyor çünkü.
günaydın kızlar ne çok konuşmuşunuz yauwww accık okudum üşendim okudugum kadarıyla tubiş test yapmış regl gelmedigi sürece umutlarımız devam edicek canımyasemincim takvimin hayırlıs olsunbendenizde cumartesi günü kırmızıları gördüm kızlar yalnız 2 aydır benim döngülerim kısaldı geçen ay 22 günde bu ayda 24 günde oldum halbuki ben hep 14 güne yogunlaşırdım aman işte böyle hepinizi öpüyorum kuzucuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?