Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ayyy gelicem kesin Allah nasibederse bu buluşmayı kaçırmam:13:
resmine baktım süper yaa o nasıl derli toplu güzel bir göbüş öyle maşallah
sağol canım benim :)

tatlım internette raştırdım, melisa çayını hamileliekte stresin azaltılması için veriyorlarmış, hamilelik çayı gb bişey yani gördüğüm kadarıyla,a ama tabiki fazlası mutlaka zarardır.

tatlım bende tavsiye etmiyorum şahsen nolur nolmaz İNAN yemeklere bile nane vs koymaya çekindim az kullandım ıhlamur harici bişi kullanmadım bende..

Jasmin artık çalışmalar bitti adamı rahat bıraktın tabi gezin bakalım buralarda, adamı boynu bükük bıraktın
Valla kuzum araştır ona göre beslenmeni değiştir , en faydalı şeyelr neyse yumul, aş erdin mi kı??

Gülcüm fotona yorum yazdım burayada yazayım, cok şeker olmuşsün, göbüşünde cok şeker maşallah

sağol tatlım :) sorma gezerken bile herkes baktı utandım valla :) insan bi garip oluyodirek göbeğime baktılar

Kız anam inşallah maşallah demişlerdir , aman sende evden çıkarjen nas falan oku oyy utanma kuzum göbeğini gere gere yürü :)))

Kız anam inşallah maşallah demişlerdir , aman sende evden çıkarjen nas falan oku oyy utanma kuzum göbeğini gere gere yürü :)))
İNŞALLAH demişlerdir canım..dua ediyorum canım :)ay mayısı göörmem gibi gelio bazen nisan sonu doğurrum ben oğluşu

slm kızlar herkese iyi akşamlar.eşim dayanamadı sonunda halime kalk nereye istiyorsan gidelim dedi.bilmem ki bey :) falan derken tiyatroya gittik.yeni geldik.komediydi epey güldük ama gelince bana geldi gelenler eve girer girmez başladım zırlamaya sağolsun acık teskin etti ama farkettimki byle yaparak onuda strese sokuyorum ama napim elimde değil.
yasemin ya bişey dicem sen çatlatma iğneni kaçıncı gün vurulmuştun?

ben çıkıyorum kızlar.herkese cümleten iyi akşamlar.
yasemin dönünce sorumu cevaplarsan çok sevinirim

canım gerçektenmi valla iyi olur yaa internet sitesinden bakmak zorunda kalmam hem belki uğurlu gelir dimi yanii hamile bir arkadaşımın ovulasyonunu almak. Sende sakıncası yoksa bana adresini verirsin bende bebişinin cinsiyeti belli olsun ona ciciler alırımm. Ben okulun adresini vereyim eşimin fakültesinin oraya gelsin bizim orada direkt benim oraya bırakmıyorlar müd. yard. odasına geliyor oradan dağılır kargolar eşimin direkt odasına bırakıyorlar aynı kampüsteyiz zaten. Eşimin adını soyadını yazarım sana öm den sakıncası olmazsa. Adresi de veririm. Altın kalpli arkadaşım benimmm

evett Bukett geleyim yardıma kız hemen derler toplarım valla ufak tefeğimdir ama elim hızlıdır çalışıyor tabii vakitte az akşamdan akşama ne yapacaksa yapıyordur. Bahar geldi bahar temizlikler başlar artıık evlerde bende camlara taktım kafayı bugün silemedim haftaya hava güzel olursa silicem ama.

Canımm yazın tedavi düşünüyor musun sende. Peşpeşe olsa ne güzel olur bilgi alışverişin bulunuruz falan alışverilerde birbirimize önerilerde bulunuruz hayali bile güzel ama olacak olacak inanıyorumm sen gel Eskişehir'e ohh rahat şehirr...

canımm ne güzell sonunda kurtuldun o stresli yerden çok bile dyandın valla ne halleri varsa görsünleer cadı sana neler yaptı yaa vicdandan, insanlıktan nasibini alamamış insanlar Allah ıslah etsin ne diyeyim.. Sen mutlusun, huzurlusun bak keyfini çıkar bebeğinde gelecek ne güzell herşey çok güzel olacak. Benim de koçtaştan alacağım çk şey var balkon camlarım için jaluzi perdelerden alıcam, banyomun paspaslarını yenilicem, saksı alcam çok güzelde çiçekler oluyor orada ama balkonu kapattık dışarıda yer kalmadı camın önüne koyucam bende. Evde baya değişiklikler yapıcam yaza kadar ben evle uğraşırım artık..

oyy canım ye,iç,gez,toz,yat :))) son günlerin tadını çıkar :)) ben iyiyim canım, madem calışmıyorsun daha sık gel emi? Yarın bir gün doguracan hiç gelmezsin

Öyle yapıyorum valla burcucum kafamı boşaltmam lazım, yarım bıraktığım işler vardı aklım onlarda kaldı ama amaaannn banane diyorum ne halleri varsa görsünler uğraşsınlar yapsınlar :)) gelirim canım benim sık sık buaralar hatim başlıcam pek bişey yapamadım ben bugüne kadar, sonra birde 7 pirince 7 yasin okuyup, birde bir şişe zemzeme 41 yasin okuycam doğuma girerken o pirinçleri o suyla yutucam kişinin kendinin okuması gerekiyormuş ona başlıcam. Okunması gereken çok şey var evdeyken yapacağım inş. Tabii sizide ihmal etmem )

Evett canım ben mutluyum ya o da mutludur eminimm, çok daha hareketli buaralar be hıçkırık tutuyo günde 2 defa fln çok tatlı yaa :))
Şuan gelin adayımız yok bu sene erkek senesi kimse kız doğurmuyor ondan senin ikiz olursa diğer kıza yazılabiliriiizzzz ))

Evett canım çok şükür ki kurtuldum iyice psikolojim bozulmaya başlamıştı, hergün hapishaneye giriyormuşum gibi kasvetli bir ortam...
Allaha çok şükür ediyorum şimdi mutluyum huzurluyum.yakında evli mutlu çocuklu olacağızz :)))
Darısı herkesin başına, göbüşüne inşallahhh )
Benimde evimde çok işim var hergün aklımda gece rüyamda evi kaldırıyorum indiriyorum yıkıyorum paklıyorum siliyorum ordan alıp oraya konduruyorum kafayı yedim ))
Yavaş yavaş kendimin yapabilceğim işlerede başlıcam bakalım.. Havalar güzel iş yapasım var valla :))

Seda cim telden yazıyorum.evet bende yaza düşünüyorum.hem kardesimin dugunu var hemde yazın daha kolay olur diye düşünüyorum.yok üşüdün yok bilmem ne olmaz.çünkü cok git gel yapılıyor.tabi o zamana kadarda diğer tahlilleri yaptırmış olurum:)Bakarsın beraber olur bizimkide:)

Günaydın canlar, super bir gün olsun, hep sevginiz insanlar gelsin yanınıza, sinir olduklariniz uzak kalsın :)

Seda canım 'yaza tedavi düşünüyormusun' diye bana mı sordun buket'e mi sordun tam bilemedim ama buket cevaplamış bende eksik kalmayayım hemen yanıtlıyorum : bu ay aşılama için doktora gidicez, bir sorun olmazsa mayıs gibi ilk aşılma sonra gerekirse 2. Aşılama sonra gerekirse tüp bebek, ama Allah nasip ederse yazın yapılması gereken ne varsa yaptırayım diyorum, ohh cevapladım rahatladım, bu arada bir hamışten ovu testi almak kesin sanş getirir :)))) hadi bismillah :)

Allahım bu negüzel bir haber yasemin hamilelik takvimi yapmış kaç gündür giremiyordum bir geçmişe bakayım dedim yasoyu gördüm. çok mutlu oldum tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin.

kızlar günaydınn canlarımm benimm geçmişi okumadan direk yazıyorumm.. gözüme ilişti sadece Yaseminnnnn innn takvimii varr.. Canımm benimm maşaAllah sizee..

ben en son 2 dahiliyeci doktorla görüştüm gittim o dediğim hastanede testi tekrarladım referans tabanıyla değerim arasında ki fark 0,06 çıktı doktor bu durumda hap zaten veremeyiz bu kadar minik farkla dedi.. 13. hafta düzeliceğine inanıyorum dedi.. testi tekrarlıcazz.. bu hafta sonu kısmet olursa benim kendi doktorumda randevum var.. 2 gün boyunca çok çarpıntım oldu doktor nabız ölçmedi nasıl bi çarpıntı bu böyle dedi.. çok üzülmüştüm ben ya bu teste Allah beterinden korusun.. stresden dedim doktora bide malum hastane fobim var ya benim.. doktor sakin ol bebeğine zarar falan dedii sonra pazar günü hiç ağrımm olmadı kasık bel mide buılantısı bişey oldu die korktum bu seferde neyse sonra akşama doğru midem bulandı da rahatladım bende durumlar böyle..

canım nasıl duygulandım okurken anlatamam sen ve topikteki bütün hamişler sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah ve de bizlerede Rabbim bu mutluluğu görmeyi nasip eylesin inşallah.
kuzum ben de üst üste 4 cuma ya evvel çektim tekrar başlamak istiyorum bir hafta ara versem mi vermesem mi bilemedim. bu arada glucophage ilacını kullanmaya devam etme doktorun söylemiştir mutlaka hamilelikte kullanılmıyor çünkü.

günaydın kızlar ne çok konuşmuşunuz yauwww accık okudum üşendim okudugum kadarıyla tubiş test yapmış regl gelmedigi sürece umutlarımız devam edicek canımyasemincim takvimin hayırlıs olsunbendenizde cumartesi günü kırmızıları gördüm kızlar yalnız 2 aydır benim döngülerim kısaldı geçen ay 22 günde bu ayda 24 günde oldum halbuki ben hep 14 güne yogunlaşırdım aman işte böyle hepinizi öpüyorum kuzucuklar

Günaydınlarrr, herkese hayırlı haftalar olsun inşallah canlarım benim
üçüzüm kuşum hakkaten öyle, bende diyorum ALlah Allah ne oldu bana ben böyle haftasonu filan girmezdim topiğe demek çalışmalar bittiği içinmiş
yok şekerim daha aşermedim, herkes 4 gözle onu bekliyor ama inşallah beklediklerine pişman olmazlar
sağol canım benim :)
tatlım bende tavsiye etmiyorum şahsen nolur nolmaz İNAN yemeklere bile nane vs koymaya çekindim az kullandım ıhlamur harici bişi kullanmadım bende..
canım haklısın ben yine iyice sorarım dr a gittiğimde. internette de daha kapsamlı araştırim bakim
ayy canım benim hep bilinç altımızda aslında o hüznü yaşıyoruz ve durduk yere ortaya çıkıyor artık elimizde olmadan. ama Allah önce yokluğunun tadını tattırıyor bizlere, sonra verince kıymetini çok iyi bilelim diye tatlım.
ben valla bu ay çokta kafama takmadım kaçıncı gün vurulmuştum onu bile bilmiyorum inanırmısın ama tahminen 13. günmüydü yoksa 16. günmüydü neydi, 14 olmadığını iyi biliyorum yalnız
ayyy kuşum benim yaa inşallah uğurlu gelir tatlım kaymaklım benim, tabi bende sana yazarım adresimi, bende zaten işyerinden göndericem sana, kargonun üzerinde yazacak adresim, oh artık sen bana ben sana bişeyler gönderir dururuz
canım sen bana bugün yaz adresini, Allah nasibederse yarın hemen kargoya veririm kuşum, ayy çok heyecanlandım
ooo desene benim kızların kısmeti daha şimdiden çok açık, ohh oh iyi maşallah, diğer damat adayımda hazır, ozaman sende benim dünürüm sayılırsın şimdilik, kaç tane bebeğim olduğunu öğrenene kadar
bircan cımmm canım çok sağol aminn ayy bu hamilelik takvimlerine herzaman ağzımın suyu akmıştır zaten, o yüzden dayanamadım hemen yaptım :)
Bedriyecim tatlım çok sağol canım, sizede maşallah kuşum
hayatım ben şu melisayı iyice bi araştırim, sende araştır bak hele sana kesin lazım bi sakinleştirici bak, dr lara sorsana sen, sakın unutma bak, ben çok evhamlıyım, stresliyim, kafama takıyorum, melisa içsem zararı olurmu de hadi bakim bi sor kuşum. böyle seni yıpratır bu ruh hali.
Ayrıca dün balıkçıdaydım eşimle, eşim diyorki şimdi senin topikteki arkadaşın gelirse tanırmısın diyor, tanırım tabi dedim, ayy keşke telefonu olsaydı da arasaydım o da eşini kandırıp gelirdi ne güzel olurdu yaa dedim

tatlım yaa ALlah razı olsun, o güzel kalplerinizden geçen tüm dualarını hayırlısıyla kabul olsun inşallah, vakti saati geldiğinde hiçbirşey engel olmuyor, Allah herşeyi düzene koyup veriyormuş demekki.
dr o ilacı hemen kes dedi gittiğimde kuşum sağol uyarın için canım benim ya evveli içinden geldiği gibi çek bence, en güzeli o

günaydın nazancım sağol varol bebğim bak arkadaş listemizde başı sen çekiyorsun artık, hamişlik sırası sende ozaman
ben senin yerinde olsam adetimin 3. günü dr a gider kontrole girmeye başlarım, kızlar biz doktorsuz yapamıyoruz işte bu kesin yani, ben dr a gitmesem kimbilir daha nekadar bekleyecektim, ısrarla azimle gidin şu doktora ne olurrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…