Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Günaydın tatlışlar

geçmişi okumadan direk buraya döndüm..
dün akşamdan beri bir başağrısı var yine
sabah kalktığımda hafiflemiş olsada sanki bekliyor arkada bir yerde...
sizler iyisinizdir inşallah.
hayırlı güzel bir hafta olsun inş.hepimiz için.
yasemincim tahlili tekrarlattın mı naptın?
geçmişte yazdın tekrarlatcam sana ama merak ediyorum :)

bu arada buketcim duanı okudum herşey gönlünce olsun inş..

evet bence de canımm bende burcuya sormuştum senin tedavi olayını biliyorum zaten ama senin d ecevap vermen iyi oldu desene burcu da başlarsa peşpeşe gebe kalıcaz Rabbim nasip ederse. Ben aynı ilde yaptırıcam ama yazın daha iyi olacak yıllık izni bekliyorum bende ayrıca burada acıbademde yazın açılacak merkez onu beklicem. Bak aşılamada üşüdüm heralde doğum odasında yapıyorlar soğuk orası işlemden sonra yatarken bir hapşırdım içimde ne varsa boşaldı hissettim yanii gerçi giden gitmiştir rahime enjekte ediyorlar ama akan akıyor yine bende o yüzden mi tutmadı acaba diyorum ama artık takılmyorum nasip değilmiş yazın olması daha iyi valla yumurta toplamadan sonra dinlendirecekler, transferden sonra da öyle soğuk olmasındansa sıcak olması daha iyidir diye düşünüyorum.. Hayırlısı olsun hakkımızda bitanem..

Sana sordum ikizimm ama buketim cevap vermiş olsun bilgi almış olduk. İnşallah aşılaman tutar canım gerek kalmaz tüp bebeğe bende yaza tüp yaptırıcam aramız az olur..

bak bir sorun yokmuş canım düzelir merak etme. Stres yapma hem kendi sağlığın hem de bebeğinin sağlığı için sakin olmaya çalış seni anlıyorum belirti olması bebeğinin iyi olduğu anlamına geliyor ama hiçbirşey omayuacak bu sefer alacaksın kucağına sağlıkla.. miden de bulanmış rahatlamışsın ohhh

Yasemin eşimin fakültesinin posta adresini tam bilmiyorum ona sorucam da onun da iş varmış öğle tatilinde alırım tam adresini yollarım sana öm den.

Sen nasıl duygular içindesin çok merak ediyorumm hala inanamıyorsundur herhalde.. Hele bir ultrasonda gör inanacaksın

AYY yaseminn keşke haber verseniz inan ki gelirdikk dün var ya eşimle benimm bi canım sıkıldıı dışarıda çıkmadık ben bütün gün uyudumm.. ya sormayayımm diyorumm kızıcaksınız biliyorum ama sorayım bi ya.. şimdi normal de kasık ve belimde ağrım oluyordu dünden beri durdu ağrımıyor.. neden durur böyle zınk die..

gülümm canımm bak stres yapma diyoruz sana sen yine belirtilere takılıyorsun kendni dinliyorsun yapma böyle uuzunca bir zaman var önünde hareketleri hissedene kadar zaman geçmez sana. Belirtiler sürekli olmaz arada kaybolablir arada yine hissedebilirsin daha minicik birşey o karnında lütfen bu şekilde yıpratma kendini Allah'a emamet içine sıkıntı geldikçe bol bol dua et canımm..

Kızlarrrrr Günaydınnnnnnn
Herkese mutlu haftalarrr
İkizlerim üçüzlerimmm nasıllar??
Kızlar dün düğünümüz vardı eşimizn kuzeninin çok koşturmacalı geçtiii amaaa düğünde bi hamiş buldum hemde ikiz bekliyo yanına gidip durdum göbüşünü sevdim Yasemin gibi sürtündümmm ayyyy bulaşmıştır inşallahhhh dayanamıyorum hamilelere çok tatlı oluyolar yaaa o da bana inşallah seninde üçüzün olur die dua etti ama düşününce anammmmm çok fazlaaaa

Bedişim değerlerin farkı cok az demekki doktorunda dedigi gibi fizyolojik bir sorun yok ama sendeki muhtemelen aşırı kaygıdan dolayi anksiyete olabilit mutlaka bir psikiyatriye git, ilaç almak için degil belki bir nefes egzersizi verir yada başetme yollariyla ilgili bir kitap önerir (benim doktorum öyle yapmiştı) inanki cok fazdasini görürsun, kasık agrilarina takilma, bir başlar bir biter sonucta orda yogun bir calışma var

Aslım iyiyim canım :)) bizimde okulda 3 tane hamış var, bende tam 7 aydir sürtünüyorum hala tık yok :))))) benimde ailemde herkes ikiz olsun diye dua ediyor ee bu kız 31 e girmek üzere bundan ış çıkmaz oldumu 2 olsun dahada kuş ötmez diye düşünüyorlar herhal

cnm ben hamile kalmadan önce adetlerim 15 güne düşmüştü bir ayın başında birde ayın sonunda oluyordum hatta doktora demiştim ben çok hastayım galiba ve 2 ay sonra hamiş kaldım

kızlar birsey soracam ya şimdi benım kanamam kesilince bütün belirtilerde kesildi ama iki gündür yeniden başladı gögüslerim sönmüştü yeniden şişti taş gibi oldu akıntım kesilmişti su gibi gelmeye yine başladı ya bu ne anlamadım ya inşallah bu ay olmaz düğün için kilo verme aşamasındayım

ayy sEdamm neden böyle yaptığımı bilmiyorum.. bak herşeyi kabulleniyorum Veren Allah alan Allah diyorum sadece dualara sığınıyorum bi dua sıramm var.. perşembeye kadar maşaAllah dersin.. ama yok bu ne biçim vesvese ise gitmedi ya.. ne yapsam kurtulamadımm.. tuhafım ki ne tuhaf.. Sabırsızımm.. aslında normale göre iyiydim şu dönemm ama şu 2 li test var ya o çok gerdi beni kızlar inanın bana kalsa yaptırmııcam eşimle doktor saçmalama diyor.. ee bide onun üzerine bu tsh çıkınca hepten daraldım.. Allah hepimize sağlık şifa versin ne diyim.

evet canım yakın sayılır beklerim tatlımm gel tabi :)

dilberim nber nasılsın bebişin nasıl..

bu arada yeni resim koydum gördünüz müü

canim iyiyim cok sukur biz oglusumla iyiyiz bu arada biz de isim olarak fatih diye dusunuyoruz ama tam karar veremedik omer de ola bilir ))) yani senin oglana adas geliyor ))))

Canim valla ne diyecgimi bilemiyorum degisik bir durum olmadi git bi daha kan ver, hayirlisi olsun inşallah belki sebebi başkadır

BEDRIYE yukaridaki yaziyi bir oku canim

Ah bedriyem ah varya senin yerinde olmak isteyen okadar cok bayan varki inan ama sen gel gorki neler dusunup kendine bos yere eziyet ediyorsun. Simdi dusun suan hamile olmasaydin ve sen hala hamile kalmak icin doktora gitseydin doktor sana haftaya bidaha gel su tahlil yapim haftaya bidaha gel sunu yapalim haftaya bidaha gel bidaha gel bidaha gel deseydi ozaman neyapardin? Dua etki canim bi sonuca ulasmisin bebegin seninle cok sukur sagliklisiniz neden daha kendini ve bebegini uzuyorsunki? Elindekinin yani gobegindekinin kiymetini bil ben ve bi cogumuz hasretiz buna her ay aglamak yipratti bizi hayal kuruyorum her aksam testim pos olsa esime sunu derim sunu aseririm sunu giyerim bebegimi icime cekerek koklarim cok guzel bi donemdesin rahat ol demicem ta iki merak edeceksin test sonuclarini ama kendini kasarak bebegine zarar vererek degil oldugu gibi Allaha teslim olarak.. bu sekil davranarak herseyini dahada zorlastiriyorsun. Simdi sana biraz sert konusacamki kendine gel banada kizma Allah bebegini senden aldikta sonrami kiymetini bileceksin Rabbim korusun onu sana bagislasin Insaallah kucagina aldigin gunleride gorursun lutfen yapma boyle. Bana kizma olurmu

canim iyiyim cok sukur biz oglusumla iyiyiz bu arada biz de isim olarak fatih diye dusunuyoruz ama tam karar veremedik omer de ola bilir ))) yani senin oglana adas geliyor ))))
ALLAH iyilik versin canım..hmm sevindim FATİH EMİR bizimkide bu sene fatihler emirler çok olcak sanırım :)

inşallah bulaşır canımm üçüz de zor olur evt ikiz olsun barii

ayy alemsin canım yaaa yok yok bir kere oldu mu arkası gelir canımm.. Tabii bi anda iki tane güzel olurdu ben bir tane istiyrum sanırım kardeş yapmcam ama bir kere de iki tane olursa da iyi olur.

canım anlıyoru elinde değil vesvese var içinde ama biraz kafanı dağıtmaya çalış odaklanma çok fazla içine vesveve geldikçe dua et felak ve nas surelerini oku rahatlarsın bir nebze. O tesrtler risk oranını gösteriyor sadece ve birşey çıkma olasılığı düşük canım merak etme sen yaptır testini.

ALLAH iyilik versin canım..hmm sevindim FATİH EMİR bizimkide bu sene fatihler emirler çok olcak sanırım :)

evet hem bu sene erkek senesi kime sorsam her kesin oglu oluyor ))))) canim omer ismini de cok begeniyorum ama ama fatih daha cazip geliyor, biz tek isim olarak dusunuyoruz
canim bu arada resmini bulamadim hansi sayfada acaba? canim bu arada normal mi benim karnim simdiden belirginlesmeye basladi 14 haftalik simdi bana erken gibi geldi...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…