- 28 Kasım 2012
- 176
- 31
- 118
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #21.181
Seda cim telden yazıyorum.evet bende yaza düşünüyorum.hem kardesimin dugunu var hemde yazın daha kolay olur diye düşünüyorum.yok üşüdün yok bilmem ne olmaz.çünkü cok git gel yapılıyor.tabi o zamana kadarda diğer tahlilleri yaptırmış olurum:)Bakarsın beraber olur bizimkide:)
Günaydın canlar, super bir gün olsun, hep sevginiz insanlar gelsin yanınıza, sinir olduklariniz uzak kalsın :)
Seda canım 'yaza tedavi düşünüyormusun' diye bana mı sordun buket'e mi sordun tam bilemedim ama buket cevaplamış bende eksik kalmayayım hemen yanıtlıyorum : bu ay aşılama için doktora gidicez, bir sorun olmazsa mayıs gibi ilk aşılma sonra gerekirse 2. Aşılama sonra gerekirse tüp bebek, ama Allah nasip ederse yazın yapılması gereken ne varsa yaptırayım diyorum, ohh cevapladım rahatladım, bu arada bir hamışten ovu testi almak kesin sanş getirir :)))) hadi bismillah :)
kızlar günaydınn canlarımm benimm geçmişi okumadan direk yazıyorumm.. gözüme ilişti sadece Yaseminnnnn innn takvimii varr.. Canımm benimm maşaAllah sizee..
ben en son 2 dahiliyeci doktorla görüştüm gittim o dediğim hastanede testi tekrarladım referans tabanıyla değerim arasında ki fark 0,06 çıktı doktor bu durumda hap zaten veremeyiz bu kadar minik farkla dedi.. 13. hafta düzeliceğine inanıyorum dedi.. testi tekrarlıcazz.. bu hafta sonu kısmet olursa benim kendi doktorumda randevum var.. 2 gün boyunca çok çarpıntım oldu doktor nabız ölçmedi nasıl bi çarpıntı bu böyle dedi.. çok üzülmüştüm ben ya bu teste Allah beterinden korusun.. stresden dedim doktora bide malum hastane fobim var ya benim.. doktor sakin ol bebeğine zarar falan dedii sonra pazar günü hiç ağrımm olmadı kasık bel mide buılantısı bişey oldu die korktum bu seferde neyse sonra akşama doğru midem bulandı da rahatladımbende durumlar böyle..
Günaydınlarrr, herkese hayırlı haftalar olsun inşallah canlarım benim
üçüzüm kuşum hakkaten öyle, bende diyorum ALlah Allah ne oldu bana ben böyle haftasonu filan girmezdim topiğedemek çalışmalar bittiği içinmiş
yok şekerim daha aşermedim, herkes 4 gözle onu bekliyor ama inşallah beklediklerine pişman olmazlar
canım haklısın ben yine iyice sorarım dr a gittiğimde. internette de daha kapsamlı araştırim bakim
ayy canım benim hep bilinç altımızda aslında o hüznü yaşıyoruz ve durduk yere ortaya çıkıyor artık elimizde olmadan. ama Allah önce yokluğunun tadını tattırıyor bizlere, sonra verince kıymetini çok iyi bilelim diye tatlım.
ben valla bu ay çokta kafama takmadım kaçıncı gün vurulmuştum onu bile bilmiyorum inanırmısınama tahminen 13. günmüydü yoksa 16. günmüydü neydi, 14 olmadığını iyi biliyorum yalnız
ayyy kuşum benim yaa inşallah uğurlu gelir tatlım kaymaklım benim, tabi bende sana yazarım adresimi, bende zaten işyerinden göndericem sana, kargonun üzerinde yazacak adresim, oh artık sen bana ben sana bişeyler gönderir dururuz
canım sen bana bugün yaz adresini, Allah nasibederse yarın hemen kargoya veririm kuşum, ayy çok heyecanlandım
ooo desene benim kızların kısmeti daha şimdiden çok açık, ohh oh iyi maşallah, diğer damat adayımda hazır, ozaman sende benim dünürüm sayılırsın şimdilik, kaç tane bebeğim olduğunu öğrenene kadar
bircan cımmm canım çok sağol aminnayy bu hamilelik takvimlerine herzaman ağzımın suyu akmıştır zaten, o yüzden dayanamadım hemen yaptım :)
Bedriyecim tatlım çok sağol canım, sizede maşallah kuşum
hayatım ben şu melisayı iyice bi araştırim, sende araştır bak hele sana kesin lazım bi sakinleştirici bak, dr lara sorsana sen, sakın unutma bak, ben çok evhamlıyım, stresliyim, kafama takıyorum, melisa içsem zararı olurmu de hadi bakim bi sor kuşum. böyle seni yıpratır bu ruh hali.
Ayrıca dün balıkçıdaydım eşimle, eşim diyorki şimdi senin topikteki arkadaşın gelirse tanırmısın diyor, tanırım tabi dedim, ayy keşke telefonu olsaydı da arasaydım o da eşini kandırıp gelirdi ne güzel olurdu yaa dedim
AYY yaseminn keşke haber verseniz inan ki gelirdikk dün var ya eşimle benimm bi canım sıkıldıı dışarıda çıkmadık ben bütün gün uyudumm.. ya sormayayımm diyorumm kızıcaksınız biliyorum ama sorayım bi ya.. şimdi normal de kasık ve belimde ağrım oluyordu dünden beri durdu ağrımıyor.. neden durur böyle zınk die..
Kızlarrrrr Günaydınnnnnnn
Herkese mutlu haftalarrr
İkizlerim üçüzlerimmm nasıllar??
Kızlar dün düğünümüz vardı eşimizn kuzeninin çok koşturmacalı geçtiii amaaa düğünde bi hamiş buldum hemde ikiz bekliyo yanına gidip durdum göbüşünü sevdim Yasemin gibi sürtündümmm ayyyy bulaşmıştır inşallahhhh dayanamıyorum hamilelere çok tatlı oluyolar yaaao da bana inşallah seninde üçüzün olur die dua etti ama düşününce anammmmm çok fazlaaaa
cnm ben hamile kalmadan önce adetlerim 15 güne düşmüştü bir ayın başında birde ayın sonunda oluyordum hatta doktora demiştim ben çok hastayım galiba ve 2 ay sonra hamiş kaldımgünaydın kızlar ne çok konuşmuşunuz yauwww accık okudum üşendim okudugum kadarıyla tubiş test yapmış regl gelmedigi sürece umutlarımız devam edicek canımyasemincim takvimin hayırlıs olsunbendenizde cumartesi günü kırmızıları gördüm kızlar yalnız 2 aydır benim döngülerim kısaldı geçen ay 22 günde bu ayda 24 günde oldum halbuki ben hep 14 güne yogunlaşırdım aman işte böyle hepinizi öpüyorum kuzucuklar
gülümm canımm bak stres yapma diyoruz sana sen yine belirtilere takılıyorsun kendni dinliyorsun yapma böyle uuzunca bir zaman var önünde hareketleri hissedene kadar zaman geçmez sana. Belirtiler sürekli olmaz arada kaybolablir arada yine hissedebilirsin daha minicik birşey o karnında lütfen bu şekilde yıpratma kendini Allah'a emamet içine sıkıntı geldikçe bol bol dua et canımm..
evet canım yakın sayılır beklerim tatlımm gel tabi :)
dilberim nber nasılsın bebişin nasıl..
bu arada yeni resim koydum gördünüz müü
kızlar birsey soracam ya şimdi benım kanamam kesilince bütün belirtilerde kesildi ama iki gündür yeniden başladı gögüslerim sönmüştü yeniden şişti taş gibi oldu akıntım kesilmişti su gibi gelmeye yine başladı ya bu ne anlamadım ya inşallah bu ay olmaz düğün için kilo verme aşamasındayım
Bedişim değerlerin farkı cok az demekki doktorunda dedigi gibi fizyolojik bir sorun yok ama sendeki muhtemelen aşırı kaygıdan dolayi anksiyete olabilir mutlaka bir psikiyatriye git, ilaç almak için degil belki bir nefes egzersizi verir yada başetme yollariyla ilgili bir kitap önerir (benim doktorum öyle yapmiştı) inanki cok fazdasini görürsun, kasık agrilarina takilma, bir başlar bir biter sonucta orda yogun bir calışma var
ALLAH iyilik versin canım..hmm sevindim FATİH EMİR bizimkide bu sene fatihler emirler çok olcak sanırım :)canim iyiyim cok sukur biz oglusumla iyiyiz bu arada biz de isim olarak fatih diye dusunuyoruz ama tam karar veremedik omer de ola bilir ))) yani senin oglana adas geliyor ))))
Kızlarrrrr Günaydınnnnnnn
Herkese mutlu haftalarrr
İkizlerim üçüzlerimmm nasıllar??
Kızlar dün düğünümüz vardı eşimizn kuzeninin çok koşturmacalı geçtiii amaaa düğünde bi hamiş buldum hemde ikiz bekliyo yanına gidip durdum göbüşünü sevdim Yasemin gibi sürtündümmm ayyyy bulaşmıştır inşallahhhh dayanamıyorum hamilelere çok tatlı oluyolar yaaao da bana inşallah seninde üçüzün olur die dua etti ama düşününce anammmmm çok fazlaaaa
Aslım iyiyim canım :)) bizimde okulda 3 tane hamış var, bende tam 7 aydir sürtünüyorum hala tık yok :))))) benimde ailemde herkes ikiz olsun diye dua ediyor ee bu kız 31 e girmek üzere bundan ış çıkmaz oldumu 2 olsun dahada kuş ötmez diye düşünüyorlar herhal
ayy sEdamm neden böyle yaptığımı bilmiyorum.. bak herşeyi kabulleniyorum Veren Allah alan Allah diyorum sadece dualara sığınıyorum bi dua sıramm var.. perşembeye kadar maşaAllah dersin.. ama yok bu ne biçim vesvese ise gitmedi ya.. ne yapsam kurtulamadımm.. tuhafım ki ne tuhaf.. Sabırsızımm.. aslında normale göre iyiydim şu dönemm ama şu 2 li test var ya o çok gerdi beni kızlar inanın bana kalsa yaptırmııcam eşimle doktor saçmalama diyor.. ee bide onun üzerine bu tsh çıkınca hepten daraldım.. Allah hepimize sağlık şifa versin ne diyim.
ALLAH iyilik versin canım..hmm sevindim FATİH EMİR bizimkide bu sene fatihler emirler çok olcak sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?