- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #21.201
Ah bedriyem ah varya senin yerinde olmak isteyen okadar cok bayan varki inan ama sen gel gorki neler dusunup kendine bos yere eziyet ediyorsun. Simdi dusun suan hamile olmasaydin ve sen hala hamile kalmak icin doktora gitseydin doktor sana haftaya bidaha gel su tahlil yapim haftaya bidaha gel sunu yapalim haftaya bidaha gel bidaha gel bidaha gel deseydi ozaman neyapardin? Dua etki canim bi sonuca ulasmisin bebegin seninle cok sukur sagliklisiniz neden daha kendini ve bebegini uzuyorsunki? Elindekinin yani gobegindekinin kiymetini bil ben ve bi cogumuz hasretiz buna her ay aglamak yipratti bizi hayal kuruyorum her aksam testim pos olsa esime sunu derim sunu aseririm sunu giyerim bebegimi icime cekerek koklarim cok guzel bi donemdesin rahat ol demicem ta iki merak edeceksin test sonuclarini ama kendini kasarak bebegine zarar vererek degil oldugu gibi Allaha teslim olarak.. bu sekil davranarak herseyini dahada zorlastiriyorsun. Simdi sana biraz sert konusacamki kendine gel banada kizma Allah bebegini senden aldikta sonrami kiymetini bileceksin Rabbim korusun onu sana bagislasin Insaallah kucagina aldigin gunleride gorursun lutfen yapma boyle. Bana kizma olurmu
Sana hiç kızar mıyımm.. niyetlerimiz belli.. canım benimm dediklerini birebir yaşadım da doktorlarada gittimm düşüklerimm dış gebeliğim var benimm dünya kadar testler yapıldı her test sonucunu beklerken ömrümden ömürde gitti ama işte insanoğlu işte namkör mü dersinn, elinkini kaybetme korkusu mu dersin oysa sen tevekkül et değil mi? Allah inşAllah afetsin beni..
kızlar şuan da öğrendimm kayınbabamı by pas ameliyatına alıcaklarmış, Ah Allah ım sen şifa ver.. eşim gitti yanına.
Ah bedriyem ah varya senin yerinde olmak isteyen okadar cok bayan varki inan ama sen gel gorki neler dusunup kendine bos yere eziyet ediyorsun. Simdi dusun suan hamile olmasaydin ve sen hala hamile kalmak icin doktora gitseydin doktor sana haftaya bidaha gel su tahlil yapim haftaya bidaha gel sunu yapalim haftaya bidaha gel bidaha gel bidaha gel deseydi ozaman neyapardin? Dua etki canim bi sonuca ulasmisin bebegin seninle cok sukur sagliklisiniz neden daha kendini ve bebegini uzuyorsunki? Elindekinin yani gobegindekinin kiymetini bil ben ve bi cogumuz hasretiz buna her ay aglamak yipratti bizi hayal kuruyorum her aksam testim pos olsa esime sunu derim sunu aseririm sunu giyerim bebegimi icime cekerek koklarim cok guzel bi donemdesin rahat ol demicem ta iki merak edeceksin test sonuclarini ama kendini kasarak bebegine zarar vererek degil oldugu gibi Allaha teslim olarak.. bu sekil davranarak herseyini dahada zorlastiriyorsun. Simdi sana biraz sert konusacamki kendine gel banada kizma Allah bebegini senden aldikta sonrami kiymetini bileceksin Rabbim korusun onu sana bagislasin Insaallah kucagina aldigin gunleride gorursun lutfen yapma boyle. Bana kizma olurmu
Sana hiç kızar mıyımm.. niyetlerimiz belli.. canım benimm dediklerini birebir yaşadım da doktorlarada gittimm düşüklerimm dış gebeliğim var benimm dünya kadar testler yapıldı her test sonucunu beklerken ömrümden ömürde gitti ama işte insanoğlu işte namkör mü dersinn, elinkini kaybetme korkusu mu dersin oysa sen tevekkül et değil mi? Allah inşAllah afetsin beni..
kızlar şuan da öğrendimm kayınbabamı by pas ameliyatına alıcaklarmış, Ah Allah ım sen şifa ver.. eşim gitti yanına.
Vay ayşem ne güzel yazmışsın çigerimi deldi gecti, bedriye bedriye ....
Bedriye bu arada benim senin gibi hatta senden daha ileri anksiyete sonrunlarim vardi ayrica panik atakta geciriyordum psikiyatriye gittim ilacın yanında bana bir kitap önerdi, kitap hekimler birligi yayınevi'ne ait adını tam hatırlayamadim ama yayınevinin sitesine gir orda sana göre cok uygun kitaplar var, aşırı kaygı ve korkuyla başedebilmenin yolları gibi cok cesit var, fyatlarida ucuz, doktorlarin yazdigi kitaplar, cünkü sende ciddi psikolojik kaygılar var,ilaç alamazsın bari bir iki profesyonel yayın okuda ne biliim nefes teknigi falan denersin seni biraz rahatlatır en azından, aaa bu arada Allah kayinbabana sifa versin lütfen cok üzülmemeye calış emi?
Allah acil sifalar versin kayinpederine canim .
bende doktordan geldim kizlar kan verdim bugün 22.günüm bu ayki takibin son asamasiydi kan verdim adetin ilk günleri yine gidecem bakalim bu sefer nasil bi sürec bekliyor beni kan verirken bile heyecanla ah simdi bana hamilesiniz dese keske deim ama sonuc hemen cikmiyor dur ayse dedim kendi kendime
sonrada olsun ben beklerim sonradan bi telefon gelse gebesiniz dese keske
yasemin okadar cok istiyorumki seninle ayni zamanda hamile kalmayi veya cok merak ediyorum ben hamile kaldigim günler bana yakin kim hamile kalcak
ben hamileysem yasemin aramizda 2haftacik olcek
ikizim nasilsin??? ben cok heyecanliyimbu ay rahatim cünkü spermcikler ulasmamis o yüzden acaba varmi diye süphelenmiyorum hamilelikten ama ya hamile kaldiysam:18:
Ayşem dur bak sana bisey anlatayim
Benim çalıştıgım okulların birinde bir hizmetli vardi adam azosperm,hic spermi yok, (adam oturdu anlatti bana)neyse bu adamin bir abisi varmiş adamınd ayeni bir bebegi olmuş karısıyla ve bebegiyle birlikte bir gün biryere giderken adamın sürdügü araba kaza yapmış adam ve kadın ölmüş bebeğe hicbirsey olmamış,bizim hizmetlide ya zaten bizim bebegimiz yok oda benim abimim bebegi evlatlık alalım cocuk ortada kalmasın demış ve cocugu evlatlik almışlar bir yıl sonra kadın hamile kalmış, yani azosperm olan bir adama mucizesine veren Rabbim senin o tüplere mucizeyi nasip ettikten sonra biz ne desek boş......işte böyle.......
Sen sürtünmeye devam et canımnmm :))) çok yakın seninde hamile kalmanAslım iyiyim canım :)) bizimde okulda 3 tane hamış var, bende tam 7 aydir sürtünüyorum hala tık yok :))))) benimde ailemde herkes ikiz olsun diye dua ediyor ee bu kız 31 e girmek üzere bundan ış çıkmaz oldumu 2 olsun dahada kuş ötmez diye düşünüyorlar herhal
Demi Seda biz birini bulduk şimdi üçüzü istemiyozinşallah bulaşır canımm üçüz de zor olur evt ikiz olsun barii
ayy alemsin canım yaaa yok yok bir kere oldu mu arkası gelir canımm.. Tabii bi anda iki tane güzel olurdu ben bir tane istiyrum sanırım kardeş yapmcam ama bir kere de iki tane olursa da iyi olur.
canım anlıyoru elinde değil vesvese var içinde ama biraz kafanı dağıtmaya çalış odaklanma çok fazla içine vesveve geldikçe dua et felak ve nas surelerini oku rahatlarsın bir nebze. O tesrtler risk oranını gösteriyor sadece ve birşey çıkma olasılığı düşük canım merak etme sen yaptır testini.
Canım Allah acil şifalar versinnnSana hiç kızar mıyımm.. niyetlerimiz belli.. canım benimm dediklerini birebir yaşadım da doktorlarada gittimm düşüklerimm dış gebeliğim var benimm dünya kadar testler yapıldı her test sonucunu beklerken ömrümden ömürde gitti ama işte insanoğlu işte namkör mü dersinn, elinkini kaybetme korkusu mu dersin oysa sen tevekkül et değil mi? Allah inşAllah afetsin beni..
İkizimmm Ayşemmmmm iyiyim canımmm sana cevap ayrıca yazmak istedimmsen nasılsınn???
İnşallah hamilesindir canımmm
Kızlar bu arada dün düğünde çok sinirim bozuldu gelin kızın istanbuldan arkadaşı gelmiş (hani şu peynir çeşidi varya ondan) kocama asılmazmı kocacım da sadıçtı hep damadın yanında anammmm sinir oldum parçalayacaktım yolacaktım zor tuttum kendimi ayyy ne insanlar varya ayak üstü kocacımı ayartmaya çalışıyoduuuçok ekşınlı bigün geçirdimmm
kocişim beni uyuz etmekle meşguldu hatunla değil :) o çok eğlendi benim halimi gördükçeeVay arkadaş ne cesaret, şöyle kocanın yanına gidip bir boy gösterseydin, senin gibi güzel hatunu bırakıp onunla ilgilenmeyecegini kafasına dank ettirsedyin, vay anam bende sinir olurum böyle tiplere,ee sen ne yaptın iki kaş göz oynatsaydın kadına bari????
canım ben kasım ayında aşılama yaptırdım 2. aşılamaya geçicez ama geçmeden önce doktor histeroskopi istedi ama ben fırsat bulup gidemedim pek işime de gelmiyo ama bu aralar niyetliyim de iş yeri sıkıntı öyle işte ikizimEvet nihayet trendeyim
Burjum bu spermler neden ulasmiyor yumurtaya daha henuz belli degil benim sivi olduruyor olabilirmis yada esimin spermlerindende kaynaklanabilirmis. Simdi bidahaki adeti beklicekmisiz Insaallah hamileyimde bidahaki adet 9ay sonra gelir. Anlattigin olay cok ilginc. Ben mucizelere inanirim hemde duydukca burnumun diregi sizlar cunku bilirimki Rabbim bizler icin en guzelini nasip ediyor sabredip dua etmemizi istiyor. Ben bu topikten once bukadar dua ettihimi hatirlamam Allah razi olsun hepinizden sizlerin sayesinde birbirimize dua ediyoruz. Ozellikle yaseminden .
Her ay iki hamile ozaman bati yaklasan kimse o hamile olsun Insaallah kim o benim bat 30MART benden once varmi
Ikizim sukur iyiyim sende iyisin umarim. Bende herhangi bi belirti yok zaten belirtide aramiyoruz dimi bak ornek yasemin belirtisiz gebe kaldi. Sende duurumlar nasil tedavi surecin varmi sizde sorun yoktu dimi
aynen canım..tatlım resmi kaldırmıştım ben tekrar koyyım benim profilimde..karnının büyümesi normal canım12. haftayı gecince belirginleşmeye başlar zaten eeeeeeee buğüne bugüün 3 . ayı deviriosunevet hem bu sene erkek senesi kime sorsam her kesin oglu oluyor ))))) canim omer ismini de cok begeniyorum ama ama fatih daha cazip geliyor, biz tek isim olarak dusunuyoruz
canim bu arada resmini bulamadim hansi sayfada acaba? canim bu arada normal mi benim karnim simdiden belirginlesmeye basladi 14 haftalik simdi bana erken gibi geldi...
sağol canım ALLAH razı olsun..Gül canımm ben tesbihden 500 adet okudum.. Rabbim kabul etsin inşAllah.. aslında dahasını okumak istiyorum ama kısmet şimdi akşamları eve gitmeyeceğim.. o yüzden okuduğumu sana yazayım dedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?