Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Sana hiç kızar mıyımm.. niyetlerimiz belli.. canım benimm dediklerini birebir yaşadım da doktorlarada gittimm düşüklerimm dış gebeliğim var benimm dünya kadar testler yapıldı her test sonucunu beklerken ömrümden ömürde gitti ama işte insanoğlu işte namkör mü dersinn, elinkini kaybetme korkusu mu dersin oysa sen tevekkül et değil mi? Allah inşAllah afetsin beni..

kızlar şuan da öğrendimm kayınbabamı by pas ameliyatına alıcaklarmış, Ah Allah ım sen şifa ver.. eşim gitti yanına.

Canım çok geçmiş olsun iNŞALLAH amaliyatı iyi gecer Allah şifa versin.

Vay ayşem ne güzel yazmışsın çigerimi deldi gecti, bedriye bedriye ....

Bedriye bu arada benim senin gibi hatta senden daha ileri anksiyete sonrunlarim vardi ayrica panik atakta geciriyordum psikiyatriye gittim ilacın yanında bana bir kitap önerdi, kitap hekimler birligi yayınevi'ne ait adını tam hatırlayamadim ama yayınevinin sitesine gir orda sana göre cok uygun kitaplar var, aşırı kaygı ve korkuyla başedebilmenin yolları gibi cok cesit var, fyatlarida ucuz, doktorlarin yazdigi kitaplar, cünkü sende ciddi psikolojik kaygılar var,ilaç alamazsın bari bir iki profesyonel yayın okuda ne biliim nefes teknigi falan denersin seni biraz rahatlatır en azından, aaa bu arada Allah kayinbabana sifa versin lütfen cok üzülmemeye calış emi?

Allah acil sifalar versin kayinpederine canim .

bende doktordan geldim kizlar kan verdim bugün 22.günüm bu ayki takibin son asamasiydi kan verdim adetin ilk günleri yine gidecem bakalim bu sefer nasil bi sürec bekliyor beni kan verirken bile heyecanla ah simdi bana hamilesiniz dese keske deim ama sonuc hemen cikmiyor dur ayse dedim kendi kendime

sonrada olsun ben beklerim sonradan bi telefon gelse gebesiniz dese keske

yasemin okadar cok istiyorumki seninle ayni zamanda hamile kalmayi veya cok merak ediyorum ben hamile kaldigim günler bana yakin kim hamile kalcak
ben hamileysem yasemin aramizda 2haftacik olcek

ikizim nasilsin??? ben cok heyecanliyimbu ay rahatim cünkü spermcikler ulasmamis o yüzden acaba varmi diye süphelenmiyorum hamilelikten ama ya hamile kaldiysam:18:

Kızlar benim okulda cok sevdigim bir arakadasim var 36 yasında, 2 cocugu var ilkokula giden, adet günlerimiz aynı hıc şaşmaz benimki bitti onunki gelmedi, hamilemiyim diye ağladı bu sabah hic istemiyor,ona kızmıyorum haklı, bende dün hamile degilimdiye ağladım, vay arkadaş. Demem o ki hayata bir bakın, dışarıda olan biten ve bizim yaşadıklarımız, herkesin sınavı başka tabi,Rabbime şükürler olsun bana verdigi bu hayat için, inşallah her anının değerini biliriz, vay be!

Witchhgil01 / gülden 08.03.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum
zakkumx/ zeynep 11.03.2013 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
kevok08 / aylin 12.03.2013 salı sağlıklı hamişlik + kolay doğum
barisozlem / özlem 13.03.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik
seybil / sibel 14.03.2013 perşembe sağlıklı hamişlik + kolay doğum
ecrin23 / merve 15.03.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik
btskn / bircan 18.03.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
mavera49 / merve 19.03.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
melek2828 / nazan 20.03.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamilelik
serap_serap / serap 21.03.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
graphicdesigner / yasemin 22.03.2013 cuma sağlıklı sorunsuz, doğal yollarla hamilelik

kizlar biraz gec oldu ama cok sükür okudum Rabbim dualarimizi kabul etsin
Insaallah buket icinde bugün okuyacagim

üzülmemek elde değilde Rabbimden şifa diliyorum..

Dediğin kitaplara bakıcam..

Ayşem dur bak sana bisey anlatayim
Benim çalıştıgım okulların birinde bir hizmetli vardi adam azosperm,hic spermi yok, (adam oturdu anlatti bana)neyse bu adamin bir abisi varmiş adamınd ayeni bir bebegi olmuş karısıyla ve bebegiyle birlikte bir gün biryere giderken adamın sürdügü araba kaza yapmış adam ve kadın ölmüş bebeğe hicbirsey olmamış,bizim hizmetlide ya zaten bizim bebegimiz yok oda benim abimim bebegi evlatlık alalım cocuk ortada kalmasın demış ve cocugu evlatlik almışlar bir yıl sonra kadın hamile kalmış, yani azosperm olan bir adama mucizesine veren Rabbim senin o tüplere mucizeyi nasip ettikten sonra biz ne desek boş......işte böyle.......

burjum hakikaten vay be gecen bi arkadasa söyledimde bazilari okadar dogurganki kaza ile hamile kaliyor ve cok üzülüyorlar
bi abla var burda 35yasinda 4cocugu vardi zaten ikizleri ve 2ayri cocuk. bana diyorduki beni bekle ben 5yi istiyorum neyse sonra vazgectim ben istemiyorum dedi ama nasil olduysa hamile kaldim diyor eee sen bikere dua etmissin olsun diye kabul olmus.

benimde disim cok agriyor ya dolgumu düstü ne oldu cok agriyor.

ayy ise gitmem lazim saat gelmis kizlar ya ben hazirlanayim sizleri seviyorum

yasemin tavsiyelerin cok güzel yerine getircem Insaallah bende ya Evvel cekmeye basladim. suan üsüyorum ayaklarim buz kesti ve kasigim agriyor

neyse

cok hos simdi yorum yapamiyorum ise gidecem ama trendeyken yazarim canim

Sen sürtünmeye devam et canımnmm :))) çok yakın seninde hamile kalman ayyy ne güzel olur ikiz olsa bana da herkes senin ikizin olacak dio bu demek oluyoki ben tüp bebekle hamile kalıcam çıkarttığım sonuç bu yoksa eşimizn spermler hasta benim yumurtalıklar hasta bi tanesi olmuyo ikizmi olacakk oooo tabi Allahın bileceği iş ama hayırlısı bakalım
Demi Seda biz birini bulduk şimdi üçüzü istemiyoz ne ilginciz yawww

Canım Allah acil şifalar versinnn

İkizimmm Ayşemmmmm iyiyim canımmm sana cevap ayrıca yazmak istedimm sen nasılsınn???
İnşallah hamilesindir canımmm
Kızlar bu arada dün düğünde çok sinirim bozuldu gelin kızın istanbuldan arkadaşı gelmiş (hani şu peynir çeşidi varya ondan) kocama asılmazmı kocacım da sadıçtı hep damadın yanında anammmm sinir oldum parçalayacaktım yolacaktım zor tuttum kendimi ayyy ne insanlar varya ayak üstü kocacımı ayartmaya çalışıyoduuu çok ekşınlı bigün geçirdimmm

kızlar geçmişi okuyorum yazmaya hal bulamıyorum kendimde delimiyim neyim, enerjim çekilmiş gibi...
sabah yaptıramadım kan testini akşam eve gidince bulursam yapan biyer mutlaka yaptırıcam çok merak ediyorum değerim inşallah hayırlısıyla yükselmiştir.
sedacım aslında hayatta bir değişiklik yok gibi, sanki normal gibiyim, daha henüz bulantılar filan bişeyler başlmadı ya, bir ekşın hissetmiyorum ama bazen durup ben şimdi hamilemiyim diyorum kendime, dün 1 tane bebek bady si aldım evde ona bakıyorum, alıyorum aynanın karşısına kucağıma alır gibi filan yapıyorum boş bady'i
Nazancım hemen bilgilerini güncelliyorum.
Buketim dualarını okudum rabbim kabul etsin inşallah detaylıca dua ettim
Bedriyecim valla çıkana kadar hep topikteydim seni göremedim hiç görsem hemen haber verecektim
birde burcunun dediklerini yap bak o anksiyete dedi ne dedi onu bi araştır kuşum bukadar evhamlı stres olmaman lazım
Aslıcım ikizim elle elle bütün hamişleri, çocuğu olanları elle, eninde sonunda geçiyor bulaşıyor
Ayşecim inşallah hamiş olursunda hakkaten yakın zamanlarda benimde bir hamiş ikizim olur
ayy unuttuğum yorum varmı ki acaba, üff bide birsürü işim var sinir oluyorum yaa, insana bi rahat vermiyolar

kızlar hamileler listesine bakarken bişey farkettim tahmini dogum tarihlerine göre her ay en az 2 bebek dogmuş olcak allah izin verirse bu durumda yaseminin yanına birinin daha gelmesi lazım acaba kimm :)))) hadi bakalım hayırlısııııı

Gül canımm ben tesbihden 500 adet okudum.. Rabbim kabul etsin inşAllah.. aslında dahasını okumak istiyorum ama kısmet şimdi akşamları eve gitmeyeceğim.. o yüzden okuduğumu sana yazayım dedim..

Vay arkadaş ne cesaret, şöyle kocanın yanına gidip bir boy gösterseydin, senin gibi güzel hatunu bırakıp onunla ilgilenmeyecegini kafasına dank ettirsedyin, vay anam bende sinir olurum böyle tiplere,ee sen ne yaptın iki kaş göz oynatsaydın kadına bari????

Evet nihayet trendeyim
Burjum bu spermler neden ulasmiyor yumurtaya daha henuz belli degil benim sivi olduruyor olabilirmis yada esimin spermlerindende kaynaklanabilirmis. Simdi bidahaki adeti beklicekmisiz Insaallah hamileyimde bidahaki adet 9ay sonra gelir. Anlattigin olay cok ilginc. Ben mucizelere inanirim hemde duydukca burnumun diregi sizlar cunku bilirimki Rabbim bizler icin en guzelini nasip ediyor sabredip dua etmemizi istiyor. Ben bu topikten once bukadar dua ettihimi hatirlamam Allah razi olsun hepinizden sizlerin sayesinde birbirimize dua ediyoruz. Ozellikle yaseminden .

Her ay iki hamile ozaman bati yaklasan kimse o hamile olsun Insaallah kim o benim bat 30MART benden once varmi

Ikizim sukur iyiyim sende iyisin umarim. Bende herhangi bi belirti yok zaten belirtide aramiyoruz dimi bak ornek yasemin belirtisiz gebe kaldi. Sende duurumlar nasil tedavi surecin varmi sizde sorun yoktu dimi

kocişim beni uyuz etmekle meşguldu hatunla değil :) o çok eğlendi benim halimi gördükçee

canım ben kasım ayında aşılama yaptırdım 2. aşılamaya geçicez ama geçmeden önce doktor histeroskopi istedi ama ben fırsat bulup gidemedim pek işime de gelmiyo ama bu aralar niyetliyim de iş yeri sıkıntı öyle işte ikizim
Soruna gelince eşimde morfoloji sıkıntısı var bende de endometriozis var iki tarafta kusurluyuz anlıyacağın işimiz zor...

aynen canım..tatlım resmi kaldırmıştım ben tekrar koyyım benim profilimde..karnının büyümesi normal canım12. haftayı gecince belirginleşmeye başlar zaten eeeeeeee buğüne bugüün 3 . ayı deviriosun

Gül canımm ben tesbihden 500 adet okudum.. Rabbim kabul etsin inşAllah.. aslında dahasını okumak istiyorum ama kısmet şimdi akşamları eve gitmeyeceğim.. o yüzden okuduğumu sana yazayım dedim..
sağol canım ALLAH razı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…