- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #21.221
vaooovvv süper bir buluş bu nazan vallahi helal olsun sana, ağzın bal yesin senin emi, beni yalnız bırakmayın yaaaaa çabuk biriniz hamilelik haberi verinkızlar hamileler listesine bakarken bişey farkettim tahmini dogum tarihlerine göre her ay en az 2 bebek dogmuş olcak allah izin verirse bu durumda yaseminin yanına birinin daha gelmesi lazım acaba kimm :)))) hadi bakalım hayırlısııııı
ayyy ben olsam karının yanına giderdim, "damadın sadıcını çok beğendiniz sanırım, çok yakışıklı biri gerçekten, ama ne yazıkki benim eşim oluyor, onun için lütfen salyalarınızı sümüklerinizi toplayıp gözlerinizi başka tarafa çevirin" derdim, yada demek için elimden geleni yapardım, bi ters cevap verse üstüne başına pasta böek kola dökerdim yanlışlıkla yapılmış süsü veripİkizimmm Ayşemmmmm iyiyim canımmm sana cevap ayrıca yazmak istedimmsen nasılsınn???
İnşallah hamilesindir canımmm
Kızlar bu arada dün düğünde çok sinirim bozuldu gelin kızın istanbuldan arkadaşı gelmiş (hani şu peynir çeşidi varya ondan) kocama asılmazmı kocacım da sadıçtı hep damadın yanında anammmm sinir oldum parçalayacaktım yolacaktım zor tuttum kendimi ayyy ne insanlar varya ayak üstü kocacımı ayartmaya çalışıyoduuuçok ekşınlı bigün geçirdimmm
kuşumm Allah senden de razı olsun canımın için. evet tontişim kesinlikle belirti aramıyoruz, ve "EVRENE OLUMLU MESAJLAR GÖNDERİYORUZ"Evet nihayet trendeyim
Burjum bu spermler neden ulasmiyor yumurtaya daha henuz belli degil benim sivi olduruyor olabilirmis yada esimin spermlerindende kaynaklanabilirmis. Simdi bidahaki adeti beklicekmisiz Insaallah hamileyimde bidahaki adet 9ay sonra gelir. Anlattigin olay cok ilginc. Ben mucizelere inanirim hemde duydukca burnumun diregi sizlar cunku bilirimki Rabbim bizler icin en guzelini nasip ediyor sabredip dua etmemizi istiyor. Ben bu topikten once bukadar dua ettihimi hatirlamam Allah razi olsun hepinizden sizlerin sayesinde birbirimize dua ediyoruz. Ozellikle yaseminden .
Her ay iki hamile ozaman bati yaklasan kimse o hamile olsun Insaallah kim o benim bat 30MART benden once varmi
Ikizim sukur iyiyim sende iyisin umarim. Bende herhangi bi belirti yok zaten belirtide aramiyoruz dimi bak ornek yasemin belirtisiz gebe kaldi. Sende duurumlar nasil tedavi surecin varmi sizde sorun yoktu dimi
Yasoooo ben arkamı dönüyorum hoppp kocişimin yanında yolmamak için zor tuttum kendimi sadece ben değilki eşimin teyzeleride uyuz oldular ben bi atlasam arkamdan gelirlerdi ama yazık kuzenin düğününü mahvetmek olmaz dı :)))vaooovvv süper bir buluş bu nazan vallahi helal olsun sana, ağzın bal yesin senin emi, beni yalnız bırakmayın yaaaaa çabuk biriniz hamilelik haberi verin
ayyy ben olsam karının yanına giderdim, "damadın sadıcını çok beğendiniz sanırım, çok yakışıklı biri gerçekten, ama ne yazıkki benim eşim oluyor, onun için lütfen salyalarınızı sümüklerinizi toplayıp gözlerinizi başka tarafa çevirin" derdim, yada demek için elimden geleni yapardım, bi ters cevap verse üstüne başına pasta böek kola dökerdim yanlışlıkla yapılmış süsü veripayyy sinir oldum heee
kuşumm Allah senden de razı olsun canımın için. evet tontişim kesinlikle belirti aramıyoruz, ve "EVRENE OLUMLU MESAJLAR GÖNDERİYORUZ"
ayrıca bu ay beni yalnız bırakmamanı temenni ediyorum, inşallah fırlama bir sperm içerlere ulaşmıştır belkide bellimi olur
Yasoooo ben arkamı dönüyorum hoppp kocişimin yanında yolmamak için zor tuttum kendimi sadece ben değilki eşimin teyzeleride uyuz oldular ben bi atlasam arkamdan gelirlerdi ama yazık kuzenin düğününü mahvetmek olmaz dı :)))
en son kocişle fotoğraf çekiniyoruz bu geldi çantası bizim arabadaydı kocişe çantamı verirmisin dedi bende bekle fotğraf çekinelimde dedim 10 dk beklettik çok eğlenceliydiii :))))
ya ben sanırım ev hanımlığına aş eriyorum arkadaşlar
ayyy varya ALlah hepimizi korusun bu tip insanlardan, yada insan demiyim şeytanlardan. Artık evli bekar farketmiyor bu tiplere varya, kötü bir zamandayız, hepimiz rabbime emanetiz yani, resmen adamların üstüne atlıyorlar, eskiden erkekler kadınlara sarkıntılık yapardı, artık tam tersi oldu gerçekten.
Yasooo bende kuafördeyim kaşlarımı bıyığı aldirmaya geldim ama cok uykum var ve eve gidip uyumak istiyoruuuuum, seninde uykun varmı???ya ben sanırım ev hanımlığına aş eriyorum arkadaşlar
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA VENEBİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ MUHAMMEDçekilmesi gerekiyomuş
çekmek isteyenler ne kadar çekerse kardır.. çekince bana kaç adet çektiğini msj atabilirler mi..şimdiden ALLAH RAZI OLSUN..
RABBİM TÜM DUALARIMIZI KABUL ETSİN..
10-15 gün içinde okunması gerekiyormuşş...
kızlar okuyanlar bana mesajla bildirirse daha iyi olur gecmişte bulamayabilirimmm
Yasooo bende kuafördeyim kaşlarımı bıyığı aldirmaya geldim ama cok uykum var ve eve gidip uyumak istiyoruuuuum, seninde uykun varmı???
aminnn canım aminn, bebişide iyi eklemişsin
özlem ne yapıyorsun huuu aldınmı kırmızı gecelik, yoksa bak adresini yaz yolliyim, sedaya ovulasyon testlerimi, sana geceliğimi, pedlerin daha talibi çıkmadı, kimse adres yollamadı elimde kaldılar bak ona göre
burcum ben de bazen ne diyorum biliyor musun Rabbim belki zor yoldan vereceksin ama bu sebeple kıymetini bilicem diyorum. buna şükrediyorum. ya hemencecik olsaydıda kıymetini bilemeseydim bu daha kötü. ablamın bir komşusu var kızı oldu 2-3 aylık ufacık sabiye ne küfürler ediyormuş. hayatını mahfetmiş gezip tozamıyormuş. çok emziriyormuş hiç doymuyormuş falan filan. ben bunu duyunca gözlerim yaşardı meleğe söylenecek laflar mı bunlar biz olsak pamuklara sararız zarar gelmesin diye ne bileyim dediğin gibi sınav dünyası.Kızlar benim okulda cok sevdigim bir arakadasim var 36 yasında, 2 cocugu var ilkokula giden, adet günlerimiz aynı hıc şaşmaz benimki bitti onunki gelmedi, hamilemiyim diye ağladı bu sabah hic istemiyor,ona kızmıyorum haklı, bende dün hamile degilimdiye ağladım, vay arkadaş. Demem o ki hayata bir bakın, dışarıda olan biten ve bizim yaşadıklarımız, herkesin sınavı başka tabi,Rabbime şükürler olsun bana verdigi bu hayat için, inşallah her anının değerini biliriz, vay be!
okadar bekar varken bu evlilere asılanlara deli oluyorum Allah ıslah etsin.İkizimmm Ayşemmmmm iyiyim canımmm sana cevap ayrıca yazmak istedimmsen nasılsınn???
İnşallah hamilesindir canımmm
Kızlar bu arada dün düğünde çok sinirim bozuldu gelin kızın istanbuldan arkadaşı gelmiş (hani şu peynir çeşidi varya ondan) kocama asılmazmı kocacım da sadıçtı hep damadın yanında anammmm sinir oldum parçalayacaktım yolacaktım zor tuttum kendimi ayyy ne insanlar varya ayak üstü kocacımı ayartmaya çalışıyoduuuçok ekşınlı bigün geçirdimmm
Yaso pedlerin markasına göre adres verebilirimayyy ne komik pedmi yolluyacan şimdi
evet kızzz yollıycam komedi olsunaaa çocukta yaparım kariyerde diye reklamları olan en muhteşem marka orkidlerden yolluyorum hemde bak kaçırma, o pedler beddualı, onları alan birdaha adet olamıyor kuşum, heralde marketçi %50 indirim yapınca adamın gözü kaldı, "bunu alanlar adet olamasın inşallah, bu fiyata orkid mi alınır" diye beddua mı etti ne yaptı bilemiyorum
sağol tatlımmmcanım ben yazmıştım bir daha yazıyorum adetim biter bitmez 1000 tane okurum ama şimdilik, bu turu bitirince biraz daha okurum inşallah,bitince sana hem özel hem genel yazarım fıstık :)
yesinler senin kaytan bıyıklarını emi güldürdün beni
ben kendm alıyorum kaşımı bıyığımıpek becerikliyimdir. ama bacağımı şeyimi alamıyorum o ayrı
tamam kuşummm yarın sevkiyata başlayacağım ALlah nasibederse gönder gönder, göndermeyen kalmasındelisin sennnn eğer öyleyese elden ele gezer orkidler
Gönderiyorum adresimiii
Yasooo göbegin büyüyünce şeyini göremeyeceksin bak şimdi aklıma bu geldi :))) neyse zaten dışarıda aldırmaya alışıksan no probleme! Ya ben senden gebelik testi istiyorum elinizde kaldımı acaba efendim :))))
tamam kuşummm yarın sevkiyata başlayacağım ALlah nasibederse gönder gönder, göndermeyen kalmasın
alışığım anacım Allahtan :))) sen şu tesadüfe bak ki, bana ağda yapan kızda benden 2 hafta önce hamile kaldı, iki göbüşllü nasıl yapıcaksak artık bu işi bilemiyorum
gebelik testi stoklarımı hemen kontrol edeyim akşam kuşum, sen şimdiden yaz bana adresini elbet bulurum dipten köşeden inşallahözelden adresler gelsinnnnn
Adresleri karıştırma ama :)))))))
oo bide bakıyorsun sana kırmızı gecelik geliyormuşözleme pedler gidiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?