Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

vaooovvv süper bir buluş bu nazan vallahi helal olsun sana, ağzın bal yesin senin emi, beni yalnız bırakmayın yaaaaa çabuk biriniz hamilelik haberi verin
ayyy ben olsam karının yanına giderdim, "damadın sadıcını çok beğendiniz sanırım, çok yakışıklı biri gerçekten, ama ne yazıkki benim eşim oluyor, onun için lütfen salyalarınızı sümüklerinizi toplayıp gözlerinizi başka tarafa çevirin" derdim, yada demek için elimden geleni yapardım, bi ters cevap verse üstüne başına pasta böek kola dökerdim yanlışlıkla yapılmış süsü verip ayyy sinir oldum heee
kuşumm Allah senden de razı olsun canımın için. evet tontişim kesinlikle belirti aramıyoruz, ve "EVRENE OLUMLU MESAJLAR GÖNDERİYORUZ"
ayrıca bu ay beni yalnız bırakmamanı temenni ediyorum, inşallah fırlama bir sperm içerlere ulaşmıştır belkide bellimi olur

ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA VENEBİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ MUHAMMEDçekilmesi gerekiyomuş

çekmek isteyenler ne kadar çekerse kardır.. çekince bana kaç adet çektiğini msj atabilirler mi..şimdiden ALLAH RAZI OLSUN..

RABBİM TÜM DUALARIMIZI KABUL ETSİN..

10-15 gün içinde okunması gerekiyormuşş...

kızlar okuyanlar bana mesajla bildirirse daha iyi olur gecmişte bulamayabilirimmm

Yasoooo ben arkamı dönüyorum hoppp kocişimin yanında yolmamak için zor tuttum kendimi sadece ben değilki eşimin teyzeleride uyuz oldular ben bi atlasam arkamdan gelirlerdi ama yazık kuzenin düğününü mahvetmek olmaz dı :)))
en son kocişle fotoğraf çekiniyoruz bu geldi çantası bizim arabadaydı kocişe çantamı verirmisin dedi bende bekle fotğraf çekinelimde dedim 10 dk beklettik çok eğlenceliydiii :))))

ayyy varya ALlah hepimizi korusun bu tip insanlardan, yada insan demiyim şeytanlardan. Artık evli bekar farketmiyor bu tiplere varya, kötü bir zamandayız, hepimiz rabbime emanetiz yani, resmen adamların üstüne atlıyorlar, eskiden erkekler kadınlara sarkıntılık yapardı, artık tam tersi oldu gerçekten.

Amin canım valla çok fena bu insanlarr namus falan haberleri yok ilgilenmiyolar bile...
Allah korusun bizleri... yuvalarımızdaki mutluluk,huzur,sağlık ve BEBİŞ :) hiç eksik olmasınnn...

ya ben sanırım ev hanımlığına aş eriyorum arkadaşlar
Yasooo bende kuafördeyim kaşlarımı bıyığı aldirmaya geldim ama cok uykum var ve eve gidip uyumak istiyoruuuuum, seninde uykun varmı???

canım ben yazmıştım bir daha yazıyorum adetim biter bitmez 1000 tane okurum ama şimdilik, bu turu bitirince biraz daha okurum inşallah,bitince sana hem özel hem genel yazarım fıstık :)

aminnn canım aminn, bebişide iyi eklemişsin
özlem ne yapıyorsun huuu aldınmı kırmızı gecelik, yoksa bak adresini yaz yolliyim, sedaya ovulasyon testlerimi, sana geceliğimi, pedlerin daha talibi çıkmadı, kimse adres yollamadı elimde kaldılar bak ona göre

Yasooo bende kuafördeyim kaşlarımı bıyığı aldirmaya geldim ama cok uykum var ve eve gidip uyumak istiyoruuuuum, seninde uykun varmı???

yesinler senin kaytan bıyıklarını emi güldürdün beni
ben kendm alıyorum kaşımı bıyığımı pek becerikliyimdir. ama bacağımı şeyimi alamıyorum o ayrı

Yaso pedlerin markasına göre adres verebilirim ayyy ne komik pedmi yolluyacan şimdi

burcum ben de bazen ne diyorum biliyor musun Rabbim belki zor yoldan vereceksin ama bu sebeple kıymetini bilicem diyorum. buna şükrediyorum. ya hemencecik olsaydıda kıymetini bilemeseydim bu daha kötü. ablamın bir komşusu var kızı oldu 2-3 aylık ufacık sabiye ne küfürler ediyormuş. hayatını mahfetmiş gezip tozamıyormuş. çok emziriyormuş hiç doymuyormuş falan filan. ben bunu duyunca gözlerim yaşardı meleğe söylenecek laflar mı bunlar biz olsak pamuklara sararız zarar gelmesin diye ne bileyim dediğin gibi sınav dünyası.
okadar bekar varken bu evlilere asılanlara deli oluyorum Allah ıslah etsin.

Yaso pedlerin markasına göre adres verebilirim ayyy ne komik pedmi yolluyacan şimdi

evet kızzz yollıycam komedi olsun aaa çocukta yaparım kariyerde diye reklamları olan en muhteşem marka orkidlerden yolluyorum hemde bak kaçırma, o pedler beddualı, onları alan birdaha adet olamıyor kuşum, heralde marketçi %50 indirim yapınca adamın gözü kaldı, "bunu alanlar adet olamasın inşallah, bu fiyata orkid mi alınır" diye beddua mı etti ne yaptı bilemiyorum

delisin sennnn eğer öyleyese elden ele gezer orkidler
Gönderiyorum adresimiii

yesinler senin kaytan bıyıklarını emi güldürdün beni
ben kendm alıyorum kaşımı bıyığımı pek becerikliyimdir. ama bacağımı şeyimi alamıyorum o ayrı

Yasooo göbegin büyüyünce şeyini göremeyeceksin bak şimdi aklıma bu geldi :))) neyse zaten dışarıda aldırmaya alışıksan no probleme! Ya ben senden gebelik testi istiyorum elinizde kaldımı acaba efendim :))))

delisin sennnn eğer öyleyese elden ele gezer orkidler
Gönderiyorum adresimiii
tamam kuşummm yarın sevkiyata başlayacağım ALlah nasibederse gönder gönder, göndermeyen kalmasın

alışığım anacım Allahtan :))) sen şu tesadüfe bak ki, bana ağda yapan kızda benden 2 hafta önce hamile kaldı, iki göbüşllü nasıl yapıcaksak artık bu işi bilemiyorum
gebelik testi stoklarımı hemen kontrol edeyim akşam kuşum, sen şimdiden yaz bana adresini elbet bulurum dipten köşeden inşallah özelden adresler gelsinnnnn

Adresleri karıştırma ama :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…