Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

al al, bak ben aldım 1 kere giymek nasip oldu, şimdi 9 ay dolabı bekleyecek, özlemde nazlanıp duruyor, kırmızıda keramet var kızlar

canım ben kırmızı rengi sevmem o yüzden almadım ama varsa faydası akşam eve giderken bi kırmızı gecelik alıyım barii
etkili olacaksa bebek için herşeye varımmm

Yaso bende simdi ögrendim benimde gittigim kuaför kız hamileymiş artık ben ona kıyamam başka birine bacağımı seyimi aldırıcam,bide kız normal adetini görmüş megerse hamileymiş dedimki her zamanki gibimi oldu kanaman evet abala hicbir farkı yoktu dedi, peki nasıl anladın dedim hissettim abla,hisset ama doktora gitmedim, bir akşam kasıklarımda dayanılmaz bir ağrı oldu doktora gittim dış gebelik geciriyorsun dediler, sonra başka bir doktor baktı sen 1,5 aylık hamilesin dedi,diye anlattı, vay dedim içimden hemen bizim kızlara anlatmalaiyım bu. üzerine görme cok moda oldu, ben 5 yıldır üzerine görüyorum zaten her zaman modayı takıp edrim

AAA BEN SANA boşuna üçüzüm dememişm bak kuförlerimiz bile aynı. sen okıza sarıl öp ohh banada geçsin de, hemen geçiyor gerçekten :) bana öyle oldu
bu arada modayı takip edişine hayran kaldım yaa
Mesaj kutunu boşaltırmısın lütfen okadar mesaj yazdım yollayamıyorum

ayy boşalttım kuşum, çöp ev gibi olmuşum desene, buketide geçtim ben

Yso ovulasyonlar benim bak kızım göncericem adresi özelden eşime unuttun sormayıı da.. Tam posta adresini bilmiyorumm.

Yso ovulasyonlar benim bak kızım göncericem adresi özelden eşime unuttun sormayıı da.. Tam posta adresini bilmiyorumm.

tamam kuşum aslıya şaka yaptım ben, diyor ya kime ne göndereceğini şaşırma diye
aslı adresi yolladı sıra sende.
bide evde gebelik testi bulursam burcu göndericek adresini.
özlemede kırmızı geceliğimi teklif ediyorum bakalım ne yapacak

maşallahh ev dağıtıyorsun sen yanii kime neyin uğurlu geleceği hiç belli olmaz inşallah pedler, ovlasyonlari gbelik testleri hepimize uğurlu gelir.. ben eşimi arayayım şimdi öğrenciler çıkacak derse girsinlerde arayıp gönderrim sana

evet canım benim inşallah mucizeler gerçekleşir, evrene olumlu mesajlar gönderelim biz, inanın çok işe yarıyor
bekliyorum ben adresi tatlım, merak etme ovulasyonları teşhirden kaldırıyorum, ayırtılmıştır diye yazıcam üstüne

karışıklık olursa ben sana tekrardan yollarım Sedacım merak etme bak gelecek aya hamiş kalırsan sende başkasına ben hamiş kalırsam pedler başkasına elden ele gezer uğurumuz olurlar

karışıklık olursa ben sana tekrardan yollarım Sedacım merak etme bak gelecek aya hamiş kalırsan sende başkasına ben hamiş kalırsam pedler başkasına elden ele gezer uğurumuz olurlar

evet evet Allah onları kullanmayı nasibetmesin hepinize inşallah hayırlısıyla gebelik haberlerinizi alıpta ayy hem gönderiyorum, hem beddua eder gibi güzel bir dua ediyorum

jasmin gebelik testlerini istemiyorum vazgeçtim,eğer varsa jeton,pul ve raptiyeye ihtiyacım vam onaları yolla

çok teşekkürler canım ovulasyon tabii ki netten de alnır alınmayacak birşey de değil ama belki uğurlu geir hamiş arkadaşımın ovulasynları diyee hem sana lazımö değil ki artık. Benden artarsa bende başkaısna yollarım.. gönderiyorm adresi de şimdi.

canımm valla gebe kalırsam ovuları gönderirirm başkasına pedde 30 tane falan var kalan elimde daha. Benim normal gebe kalmam zor ama Yasonun ovulasyonlar uğurlu gelir belki.

jasmin gebelik testlerini istemiyorum vazgeçtim,eğer varsa jeton,pul ve raptiyeye ihtiyacım vam onaları yolla

ben yollayım sana canımmmm

Sedacım inşallah uğurlu gelir veee tüpe falan gerek kalmadan hamiş olursun Sakınnnn hiç sanmıyorum deme (sen yazmadan yazıyımki :) Allahın işi bellimi olur

Sedacım inşallah uğurlu gelir veee tüpe falan gerek kalmadan hamiş olursun Sakınnnn hiç sanmıyorum deme (sen yazmadan yazıyımki :) Allahın işi bellimi olur

ezberledin yanii artık sözlerimi benim.. Tabii ki Rabbim büyük ol dedikten sonra olmayacak var mı. Bende tüpe kadar birkaç ay denicem işte nasip kısmet.

yolla birizim yolla :))) yanında da huni yolla bana ya aklıma geldi bugün Buket'i hiç gördünmü??

sedoşum merahaba canım bu arada

Son düzenleme:
ezberledin yanii artık sözlerimi benim.. Tabii ki Rabbim büyük ol dedikten sonra olmayacak var mı. Bende tüpe kadar birkaç ay denicem işte nasip kısmet.

ewet ezberledim canımmm Seda bu topiğe ilk geldiğimde o hafta senin aşılaman vardı hiç unutmuyorum benimde olmuştu ve sonuç bekliyodum ayyyy aklıma geldi de ilk sana dua etmiştim canım o bakımdan unutamıyorum seni
Bu arada sıkı çalışın bari bellimi olurr üçer üçer gelirlerrr yada çifter çifterr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…