- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #21.261
Milliyet - Kahve ve tereyağı tüp bebek başarısını düşürüyor!
kızlar kahve tereyağı ve yağlı yiyecekler tüp bebek başarısını düşürüyormuş. anacım ne yiyeceğimizi şaşırdık
ewet ezberledim canımmm Seda bu topiğe ilk geldiğimde o hafta senin aşılaman vardı hiç unutmuyorum benimde olmuştu ve sonuç bekliyodum ayyyy aklıma geldi de ilk sana dua etmiştim canım o bakımdan unutamıyorum seni
Bu arada sıkı çalışın bari bellimi olurrüçer üçer gelirlerrr yada çifter çifterr
anaaa ilk defa duydum bircan, SEDAA bu bize duydunmu anacım???
BİRİZİMyolla birizim yolla :))) yanında da huni yolla banaya aklıma geldi bugün Buket'i hiç gördünmü??
sedoşum merahaba canım bu arada
Milliyet - Kahve ve tereyağı tüp bebek başarısını düşürüyor!
kızlar kahve tereyağı ve yağlı yiyecekler tüp bebek başarısını düşürüyormuş. anacım ne yiyeceğimizi şaşırdık
burcucum bende ilk kez duydum ama araştırmalar o yöndeymiş yememekten bişey olmaz dikkat edelim
şimdi genel bir bakış yaptımda bu topikte ikiz beklenenlerin listesini çıkardım: aslı-seda-buket-nazan-ben yani bizim iş tüpe kaldı cicikuşlar
başı da ben çekiyom ya hadi hayırlısı
vay arkadaş en sonada kendimi yazmışım, sevineyim mi üzüleyim mi
birizim benim kocam geliyormuş kalkayımda yemeyi hazırlayayım, ben akşam yine gelirim ama sen olmazsın, yarın görüşürüz öpüyorum canım
aynen canım..tatlım resmi kaldırmıştım ben tekrar koyyım benim profilimde..karnının büyümesi normal canım12. haftayı gecince belirginleşmeye başlar zaten eeeeeeee buğüne bugüün 3 . ayı deviriosun
sağol canım ALLAH razı olsun..
jasmin gebelik testlerini istemiyorum vazgeçtim,eğer varsa jeton,pul ve raptiyeye ihtiyacım vam onaları yolla
çok teşekkürler canım ovulasyon tabii ki netten de alnır alınmayacak birşey de değil ama belki uğurlu geir hamiş arkadaşımın ovulasynları diyee hem sana lazımö değil ki artık. Benden artarsa bende başkaısna yollarım..gönderiyorm adresi de şimdi.
canımm valla gebe kalırsam ovuları gönderirirm başkasına pedde 30 tane falan var kalan elimde daha. Benim normal gebe kalmam zor ama Yasonun ovulasyonlar uğurlu gelir belki.
aminnn canım aminn, bebişide iyi eklemişsin
özlem ne yapıyorsun huuu aldınmı kırmızı gecelik, yoksa bak adresini yaz yolliyim, sedaya ovulasyon testlerimi, sana geceliğimi, pedlerin daha talibi çıkmadı, kimse adres yollamadı elimde kaldılar bak ona göre
almadım yasemin amaaan gerek yok zaten, şimdi şöyle oluyo zaten çalışmaları yarıladık şurda bir iki daha yapsak yeterondan sonrada bu ay kesin hamile kalırım (gaza geldim kesin kalmam lazım) eee sonrada geceliğe falan gerek kalmaz zaten alacağımı almış olurum
tamam kuşum aslıya şaka yaptım ben, diyor ya kime ne göndereceğini şaşırma diye
aslı adresi yolladı sıra sende.
bide evde gebelik testi bulursam burcu göndericek adresini.
özlemede kırmızı geceliğimi teklif ediyorum bakalım ne yapacak
yasemin kırmızı gecelik için çok ısrar ediyorsun madem ilk fırsatta alıcam ama evden dışarı çıkmıyorumki canım bi yere gittiğim yok ama söz alıcam
sen çalışmıyormusun şimdi evdemisin hergün? nasıl yani evden çıkmıyorsun, ayy ev hanımı mı oldun oyyy aşeriyorum ben bu duruma
yaa yok ne ev hanımı anacım ben işe servisle gidip geliyorum zaten sanayinin içinde çalışıyoruz dışarı çıkmak gibi bi şansın yok, akşamda eve gidiyorum evden dışarı pek çıkmıyoruz çıksakta bazen bi yemek yiyip geliyoruz, tek başıma gezmeyi sevmediğim için biyere gitmiyorum eşimde her zaman evde olmuyor olduğu zamanlarda da evde oturmayı tercih ediyor ondan şeettirdim
ayy aynen bende canım ya işyerim öyle gezilecek biyerde değil, hertaraf sanayi, adamlar filan çıkmıyorum pek onun için gerekmedikçe.
benimde en büyük lüksüm eve gelirken birmilyonculara uğrayıp orda aval aval gezip eve gelmek :)))))
canım ben çıkıyorum çorba taşmak üzeredir, hanım layımda masayı filan kurup salaa yapayım.
çok öpüyorum seni
Buketim gelirse selam syleyin bugün hiç gelmedi özledik keratayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?