Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

şimdi genel bir bakış yaptımda bu topikte ikiz beklenenlerin listesini çıkardım: aslı-seda-buket-nazan-ben yani bizim iş tüpe kaldı cicikuşlar

yolla birizim yolla :))) yanında da huni yolla bana ya aklıma geldi bugün Buket'i hiç gördünmü??

sedoşum merahaba canım bu arada
BİRİZİM Allah seni emiii ne diyim hamiş etsin diim Hunimi yollayımmm???napacan beee huniyi deliii
Buket gelmedi bugün hiç bende görmedim hatta yolda otobüstede görmedim
Belki karşılaşırız die bakarak oluyorum ama nerdeee aynı otobüs ama istikamet tersss

amannn canımm kafayı yediler valla en iyisi hiçbişe yemeyelim

başı da ben çekiyom ya hadi hayırlısı

vay arkadaş en sonada kendimi yazmışım, sevineyim mi üzüleyim mi

birizim benim kocam geliyormuş kalkayımda yemeyi hazırlayayım, ben akşam yine gelirim ama sen olmazsın, yarın görüşürüz öpüyorum canım

tmm Birizim sen kocacına yemekler hazırla bende çıkıyorum mesai bitmek üzere.Akşam gelmeye fırsatım olmuyo canım yarın görüşürüz inşallah
Kocamannnnn Öpüyorummmmm
Kızlarrrrr İyi Akşamlarrrr

ay canim gordum resmini ne kadar guzel hamişsin sen karnin cok guzel erkek bebegi olacak olanlarin karni hep ayni acaba benimkide mi boyle olacak İNSALLAH yaa simdiden sabirsizlandim canim ben artik 4. ayima girdim bile

jasmin gebelik testlerini istemiyorum vazgeçtim,eğer varsa jeton,pul ve raptiyeye ihtiyacım vam onaları yolla
senin Allah iyiliğini versin emi, tamam ver adresini sanada söz raptiye, toplu iğne, ataç filan göndericem. hadi bekliyorum

aynen öyle kuşum, bizim burdaki olayımız doğaüstü bir elektrik akımı oluşturup, birbirimizin eşyaları ile uğur bulmak inşallah
bakın gerçekten bu bizim topiğin geleneği olsun, bundan sonra hamiş olanlar, evde nekadar orkidi, ovulasyon testi, gebelik testi ve hamile kalmaya yarayan neyi varsa onu topkteki diğer kişilere yollasın, ayyy ne komik olur ama süper bir gelenek.
Geleneksel orkid paylaşım günleri:))))))))

Kızlar kanda gebelik testini ben en son özelde yaptırdım 38 TL çok pahalı geldi bana, devlet hastanesi yapıyormu öyle elini kolunu sallayarak gittiğimizde
yani mesela ben akşam geç vakit gitsem beta hcg yaptırıcam kanda desem yaparlarmı, prosedür nasıl canlarım yardımcı olurmusunuz bu konuda? Başka topiğede yazdım inşallah cevap alırsam bu akşam gidip yaptırim bari meraktan ölücem değerim yükseliyormu diye?​

almadım yasemin amaaan gerek yok zaten, şimdi şöyle oluyo zaten çalışmaları yarıladık şurda bir iki daha yapsak yeter ondan sonrada bu ay kesin hamile kalırım (gaza geldim kesin kalmam lazım) eee sonrada geceliğe falan gerek kalmaz zaten alacağımı almış olurum

hai tatlım elini çabuk tut sen benim hamiş ikizim olursun ozaman varya süper olur.
diyorsunki uzun vadeli bir yatırım olmadığı için geceliğe gerek yok, haklısın

yasemin kırmızı gecelik için çok ısrar ediyorsun madem ilk fırsatta alıcam ama evden dışarı çıkmıyorumki canım bi yere gittiğim yok ama söz alıcam

sen çalışmıyormusun şimdi evdemisin hergün? nasıl yani evden çıkmıyorsun, ayy ev hanımı mı oldun oyyy aşeriyorum ben bu duruma

yaa yok ne ev hanımı anacım ben işe servisle gidip geliyorum zaten sanayinin içinde çalışıyoruz dışarı çıkmak gibi bi şansın yok, akşamda eve gidiyorum evden dışarı pek çıkmıyoruz çıksakta bazen bi yemek yiyip geliyoruz, tek başıma gezmeyi sevmediğim için biyere gitmiyorum eşimde her zaman evde olmuyor olduğu zamanlarda da evde oturmayı tercih ediyor ondan şeettirdim

ayy aynen bende canım ya işyerim öyle gezilecek biyerde değil, hertaraf sanayi, adamlar filan çıkmıyorum pek onun için gerekmedikçe.
benimde en büyük lüksüm eve gelirken birmilyonculara uğrayıp orda aval aval gezip eve gelmek :)))))
canım ben çıkıyorum çorba taşmak üzeredir, hanım layımda masayı filan kurup salaa yapayım.
çok öpüyorum seni
Buketim gelirse selam syleyin bugün hiç gelmedi özledik keratayı

kolay gelsin canım afiyet olsun iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…