- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #21.281
Canım super bir totem ya valla gebelik testi konusunda şaka yapıyordum ama sen böyle yazınca cok inandım bu enerji yollama olayına :) testin varsa yaz ona göre adresimi yollarım sırf eğlencesine :)))senin Allah iyiliğini versin emi, tamam ver adresini sanada söz raptiye, toplu iğne, ataç filan göndericem. hadi bekliyorum
aynen öyle kuşum, bizim burdaki olayımız doğaüstü bir elektrik akımı oluşturup, birbirimizin eşyaları ile uğur bulmak inşallah
bakın gerçekten bu bizim topiğin geleneği olsun, bundan sonra hamiş olanlar, evde nekadar orkidi, ovulasyon testi, gebelik testi ve hamile kalmaya yarayan neyi varsa onu topkteki diğer kişilere yollasın, ayyy ne komik olur ama süper bir gelenek.
Geleneksel orkid paylaşım günleri:))))))))
Kızlar kanda gebelik testini ben en son özelde yaptırdım 38 TL çok pahalı geldi bana, devlet hastanesi yapıyormu öyle elini kolunu sallayarak gittiğimizde
yani mesela ben akşam geç vakit gitsem beta hcg yaptırıcam kanda desem yaparlarmı, prosedür nasıl canlarım yardımcı olurmusunuz bu konuda? Başka topiğede yazdım inşallah cevap alırsam bu akşam gidip yaptırim bari meraktan ölücem değerim yükseliyormu diye?
Anam oku oku bitmedi...bugün hiç giremedim arkadas.. Bugün benim gunumnus.okuyandan okumayandan Allah razı olsun.bende artık düzene bindireceğim inşallah dua isini..yaa işyerinde de henüz bı düzen tutturamadik.biyerden alıp baska yere verdiler beni.bakalım noolcak.dua edin:))
bukeeet yaseminin sana selamı var
bukeeet yaseminin sana selamı var
Aleyna aleyküm selam.okuyamadık ki gecmisi.niye senle yollamış?kendisi teşrif etmiycekmiymis taze hamisler:)müzmin hamile jalamayanlar kulübünüzden bir yildiZ daha kaydı özlem:)
özlemcim benimde sana selamım var :)))))
Ya burcu pozisyon değişmiyor da biyere alıştım derken baska yer.bide daha yogun.offf bakalım..yinede bin şükür:)
kendiside burdaydı da çorbası varmış ocakta salata yapıcam masa hazırlayacağım dedi gitti benide nöbetçi tayin etti dermişim
aleyküm selaaam nasılsın burcum
canım pede kan mı geldi hmmm belki vardır bişiler bellimi olur..test test test yappYa kızlar bu taşınma olayları felan varya yoğunluk felan,tam vebim regli ye denk geliyodu ama olmadım doğru düzgün hava deggusikligi felan olurmu.7 günde toplasan 2tane ped kullanmisomdir onuda takip etmek icin yani:)ay bide dengem bozulmasın yaf:)artık doktirumada yakınım bakalım ne olur
hadi hayırlısı canım dengesizleştiyse vardır bi hayır İNŞALLAHHHhava değişikliğinden etkilenebilir bide taşınmak faan biraz stresli bi iş o yüzden de değişebilir, baksana benim 28 günde olan adetim şimdi hiç 28 günde gelmiyor ahh ahh önceden şaşmazdı
hadi hayırlısı canım dengesizleştiyse vardır bi hayır İNŞALLAHHH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?