Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Yasemincim canim tesekkur ederim beni listeye eklemissin ama biz sorunsuz degildik esim varikoselden ameliyyat olmustu degerlerde bi turlu yukselmiyordu (((((

Son düzenleme:
Anam oku oku bitmedi...bugün hiç giremedim arkadas.. Bugün benim gunumnus.okuyandan okumayandan Allah razı olsun.bende artık düzene bindireceğim inşallah dua isini..yaa işyerinde de henüz bı düzen tutturamadik.biyerden alıp baska yere verdiler beni.bakalım noolcak.dua edin:))

Canım super bir totem ya valla gebelik testi konusunda şaka yapıyordum ama sen böyle yazınca cok inandım bu enerji yollama olayına :) testin varsa yaz ona göre adresimi yollarım sırf eğlencesine :)))

Jasmin cevabım biraz gec oldu ama işine yarar inşallah, git, adetim gecikti test yapmak istiyorum de, calıştiğım için gündüz gelemiyorum de acile giriş yap doktordan iste beş kuruş para vermezsin ben hep öyle yaptım, hatta ben hiçbir açıklama bile yapmadim, gebelik testi yaptiricam diyorum doktor neden diye sormuyo hatta ohh basit hasta testi yaz yolla diye hemen tetkiki yaziyo ortadan kayboluyor, sakın boşuna özele gitme tatlım :)

Canım hoşgeldin , aynı banka içinde mi değişiklik oldu daha mi iyi bir pozisyon daha mi kötü?

Ya burcu pozisyon değişmiyor da biyere alıştım derken baska yer.bide daha yogun.offf bakalım..yinede bin şükür:)

Aleyna aleyküm selam.okuyamadık ki gecmisi.niye senle yollamış?kendisi teşrif etmiycekmiymis taze hamisler:)müzmin hamile jalamayanlar kulübünüzden bir yildiZ daha kaydı özlem:)

kendiside burdaydı da çorbası varmış ocakta salata yapıcam masa hazırlayacağım dedi gitti benide nöbetçi tayin etti dermişim

özlemcim benimde sana selamım var :)))))

aleyküm selaaam nasılsın burcum

Ya burcu pozisyon değişmiyor da biyere alıştım derken baska yer.bide daha yogun.offf bakalım..yinede bin şükür:)

Anaaan daha iyi kız bebek yoğunlukta geliyormuş...şaka canım hakkında hayırlısi olsun belki senin için yani ileri için bir yatırım olur ne bileyim hiç beklenmedik bir güzellik cıkar karşina çok şükür ki banka degismemiş yine ve 15 dk!

kendiside burdaydı da çorbası varmış ocakta salata yapıcam masa hazırlayacağım dedi gitti benide nöbetçi tayin etti dermişim

aleyküm selaaam nasılsın burcum

iyiyim canım ev-ış senden cok farklı degıl yani ,yalnız değilsin :) bende servisle gidiyorum köyde benim okul ancak haftasonları dışarı cıkabiliyoruz

ben çoğu hafta sonunu evde geçiriyorum sonra sıkıntıdan sinir krizi geçirip eşime bulaşıp duruyorum

Ya kızlar bu taşınma olayları felan varya yoğunluk felan,tam vebim regli ye denk geliyodu ama olmadım doğru düzgün hava deggusikligi felan olurmu.7 günde toplasan 2tane ped kullanmisomdir onuda takip etmek icin yani:)ay bide dengem bozulmasın yaf:)artık doktirumada yakınım bakalım ne olur

hava değişikliğinden etkilenebilir bide taşınmak faan biraz stresli bi iş o yüzden de değişebilir, baksana benim 28 günde olan adetim şimdi hiç 28 günde gelmiyor ahh ahh önceden şaşmazdı

Ayy özlem valla evde oturmayın anacım, biz öyle illaki her haftasonu cinema yemek falan yapmiyoruz, bir saat yürüyüş, anamsızca göle bakıp sohbet etmek bile beni rahatlatıyor, cıkmazsam catlarım sonrada kocama sararım,ısrarla çıkmanızı tavsiye ediyorum ve gözlerinden öpüyorum :))))

canım pede kan mı geldi hmmm belki vardır bişiler bellimi olur..test test test yapp

hava değişikliğinden etkilenebilir bide taşınmak faan biraz stresli bi iş o yüzden de değişebilir, baksana benim 28 günde olan adetim şimdi hiç 28 günde gelmiyor ahh ahh önceden şaşmazdı
hadi hayırlısı canım dengesizleştiyse vardır bi hayır İNŞALLAHHH

Gulcum seni bu topigin erken testcisi ilan ediyorum.bende ısrarla yapmadım.leke geldi bir iki kere.ama 7 gun boyuncada bulaştı öyle diyim.:)

hadi hayırlısı canım dengesizleştiyse vardır bi hayır İNŞALLAHHH

evet canım, benim adetim gecikmeye başlayınca hamile kalıyorum ama bu değişim kürtajdan sonra oldu pek toparlanamadı ama öyle çok fark yok 24-28-29-31 galiba bu sıralama ile oldu yanlış hatırlamıyorsam geçen oturup saymıştım ve bu aydan umutluyum bakalım ne olacak

Son düzenleme:
Buketim senin yumoşlar erzurumun hvasina alışik, ankaraya gelince bir kaç dönem böyle olmasi cok normal, önümüzdeki ayda takip et bakiiim yine aynisi olacak mi,ama ciddi birsey oldugunu sanmam baby :))

özlem ve buket canlarım şimdilik biraz çıkıyorum ama sizi cok öpüyorum, yarın sabah ikinizide bekliyorum mutlaka öpücükler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…