- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #21.301
Buketim senin yumoşlar erzurumun hvasina alışik, ankaraya gelince bir kaç dönem böyle olmasi cok normal, önümüzdeki ayda takip et bakiiim yine aynisi olacak mi,ama ciddi birsey oldugunu sanmam baby :))
özlem ve buket canlarım şimdilik biraz çıkıyorum ama sizi cok öpüyorum, yarın sabah ikinizide bekliyorum mutlaka öpücükler
Anaaan çok şüpheli bir durum bence, okeye dördüncümu geliyor, yasemin yer acınGulcum seni bu topigin erken testcisi ilan ediyorum.bende ısrarla yapmadım.leke geldi bir iki kere.ama 7 gun boyuncada bulaştı öyle diyim.:)
bu saate kimsecikler kalmadı tabi ama ben gene yazim nasılsa yarına okursunuz.
yasemin kampanya süper,inşallah herkese uğur getirir hepsi birer birer hamile kalırlar.
Özlem tez vakitte o kırmızı geceliği al bence yoksa yasemin gelip bizzat giydircek bu gidişle :) bencede her kadının olmazsa olmazı kırmızı :)
burjum maşallah gene bomba gibisin bayılıyorum senin enerjine.pozitif pozitif esiyo insana valla :)
Bende servisle gidip geliyorum bende hep ev iş,hafta sonuda eşime bol bol dırdıretrafta arkadaş olacak adam kalmamış mübarek!Özlem gibi bende sevmiyorum tek dolaşmayı artık kasnak öğrenme vakti geldi herhal :)
Buketcim doğrudur havalar stres etkilemiştir ama nolcak be bi test yapıver işte olmamı?
Aslıcım nazanın istatistiğine yaptığın yoruma bayıldım.Canı gönülden aaamiiiiiiiiiiiiiiin diyorum.çünkü benim bat 26-28 mart herhalde daha önce kimse yoktur :)
Şaka bi yana kızlar ya benim bugün 33 gün oldu.dayanamadım gene test yaptım gene negatifümitte kesmek istemiyorum ama hiç bu kadarda uzamamıştı inşallah bi sorun yoktur.haftaya doktora randevu aldım bakalım...
Hıı buarada dünkü gedikli muhabbetine değinmeden de edemicem.malesef aslı en gedikli olduğunu iddia etsede o benimbende 2006 da evlendim.üstelik üşenmedim yaşına baktım ben senden 2 yaş büyüğüm.bi kötü oldum be insan kimler gitti ben kaldım diye düşünüyo.sanki mapustayızda tahliyemizi bekliyoruz offffffff offfffffffffff zaten evde volta atıp duruyorum..
Neyse neyse daha fazla hüzün yapmim.aklımda kalanlar bunlar.herkesi öpüyorum.lütfen dualarınızda bana da yer verin.herkese tatlı rüyalar
Günydin canlarım, bereketli ve huzurlu bir gün olsun, bu aralar topikte bir kıpırdanma var hadi bakalım ilk kim verecek mutlu haberi, yaso acile gidip kan verdin mi? Daha Tuba gelmedi sonucu söylemedi, buket ve zeynep sizede proje ödevi veriyorum haftasonuna kadar teslim edilecek, bir kan test yapin? 'Yapın' dedim bak hemencecik evde 'yapın' anaaam ne var iki dakkalık iş zati
gediklilerden birisi kalsında bizlerede umut olsun ne diyeyim nede dogru tarif etmişsin ya durumumuzu aynen mapus damında bekliyoruz tahliyemizi bankada sıraya girersinde kmininki uzun sürür kimininki kısacık öyle hissediyorum bana sıra geldimi işim uzunmu sürcek kısamı bilemiyorumbu saate kimsecikler kalmadı tabi ama ben gene yazim nasılsa yarına okursunuz.
yasemin kampanya süper,inşallah herkese uğur getirir hepsi birer birer hamile kalırlar.
Özlem tez vakitte o kırmızı geceliği al bence yoksa yasemin gelip bizzat giydircek bu gidişle :) bencede her kadının olmazsa olmazı kırmızı :)
burjum maşallah gene bomba gibisin bayılıyorum senin enerjine.pozitif pozitif esiyo insana valla :)
Bende servisle gidip geliyorum bende hep ev iş,hafta sonuda eşime bol bol dırdıretrafta arkadaş olacak adam kalmamış mübarek!Özlem gibi bende sevmiyorum tek dolaşmayı artık kasnak öğrenme vakti geldi herhal :)
Buketcim doğrudur havalar stres etkilemiştir ama nolcak be bi test yapıver işte olmamı?
Aslıcım nazanın istatistiğine yaptığın yoruma bayıldım.Canı gönülden aaamiiiiiiiiiiiiiiin diyorum.çünkü benim bat 26-28 mart herhalde daha önce kimse yoktur :)
Şaka bi yana kızlar ya benim bugün 33 gün oldu.dayanamadım gene test yaptım gene negatifümitte kesmek istemiyorum ama hiç bu kadarda uzamamıştı inşallah bi sorun yoktur.haftaya doktora randevu aldım bakalım...
Hıı buarada dünkü gedikli muhabbetine değinmeden de edemicem.malesef aslı en gedikli olduğunu iddia etsede o benimbende 2006 da evlendim.üstelik üşenmedim yaşına baktım ben senden 2 yaş büyüğüm.bi kötü oldum be insan kimler gitti ben kaldım diye düşünüyo.sanki mapustayızda tahliyemizi bekliyoruz offffffff offfffffffffff zaten evde volta atıp duruyorum..
Neyse neyse daha fazla hüzün yapmim.aklımda kalanlar bunlar.herkesi öpüyorum.lütfen dualarınızda bana da yer verin.herkese tatlı rüyalar
Ya kızlar bu taşınma olayları felan varya yoğunluk felan,tam vebim regli ye denk geliyodu ama olmadım doğru düzgün hava deggusikligi felan olurmu.7 günde toplasan 2tane ped kullanmisomdir onuda takip etmek icin yani:)ay bide dengem bozulmasın yaf:)artık doktirumada yakınım bakalım ne olur
evet canım, benim adetim gecikmeye başlayınca hamile kalıyorum ama bu değişim kürtajdan sonra oldu pek toparlanamadı ama öyle çok fark yok 24-28-29-31 galiba bu sıralama ile oldu yanlış hatırlamıyorsam geçen oturup saymıştım ve bu aydan umutluyum bakalım ne olacak
günaydınlar:))zakkumx sen zaten hamile değilmiydin?????:))))))
bu arada yazdıkların çok hoştu
burcu madem iki dakkada yapılıyomuş, evde kan testi nasıl yapılır onuda anlat barime:))neremizi kesecez..bak baştan söyliyim, ben kutumu mutumu kestirmem:))
millet gider mersine biz gideriz tersine olmuş herkes geç kalıyo benimkide kısalıyo yaaaaaa bende var bir accayiplik anladım ben onu
Milliyet - Kahve ve tereyağı tüp bebek başarısını düşürüyor!
kızlar kahve tereyağı ve yağlı yiyecekler tüp bebek başarısını düşürüyormuş. anacım ne yiyeceğimizi şaşırdık
Kızlar Günaydınnnn
Bukettt canım nasılsın?Alıştınmı Ankaraya :)
Bu arada Buket ve Sedacım dualarınızı bugün sabah okudummm Rabbim tez zaman da hayırlı ve sağlıklı evlatlarla müjdelesin sizi...
Yasooooo daha gelmemişsin merak ediyorum senii hamiş ikizim
Nazan bende de durum aynı iyice kısalıyo süree amaaa bu en yakın zaman da hamile kalacaksın demekmişinan sen bana
millet gider mersine biz gideriz tersine olmuş herkes geç kalıyo benimkide kısalıyo yaaaaaa bende var bir accayiplik anladım ben onu
Kızlar Günaydınnnn
Bukettt canım nasılsın?Alıştınmı Ankaraya :)
Bu arada Buket ve Sedacım dualarınızı bugün sabah okudummm Rabbim tez zaman da hayırlı ve sağlıklı evlatlarla müjdelesin sizi...
Yasooooo daha gelmemişsin merak ediyorum senii hamiş ikizim
Nazan bende de durum aynı iyice kısalıyo süree amaaa bu en yakın zaman da hamile kalacaksın demekmişinan sen bana
kızlar selamlar,
iyisiniz inşAllah.. bizi sorarsanız normaliz babam hastanede by pas için uygun zamanı bekliyorlar böyle
nazan ve aslı canlarım şimdi gittikce azalıyor demışsiniz yani atıyorum önümüzdeki ay 15 gunde, diger ay 5 günde ve sonra 1 günde veeeeee sonra 0, yani hamişcok tatlıyım di mi ????
bediş Allah şifa versin canım, sen nasılsin nefes darlığın ne durumda ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?