Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

iyi geceler canım bende seni öpüyorum

bu saate kimsecikler kalmadı tabi ama ben gene yazim nasılsa yarına okursunuz.
yasemin kampanya süper,inşallah herkese uğur getirir hepsi birer birer hamile kalırlar.
Özlem tez vakitte o kırmızı geceliği al bence yoksa yasemin gelip bizzat giydircek bu gidişle :) bencede her kadının olmazsa olmazı kırmızı :)
burjum maşallah gene bomba gibisin bayılıyorum senin enerjine.pozitif pozitif esiyo insana valla :)
Bende servisle gidip geliyorum bende hep ev iş,hafta sonuda eşime bol bol dırdır etrafta arkadaş olacak adam kalmamış mübarek!Özlem gibi bende sevmiyorum tek dolaşmayı artık kasnak öğrenme vakti geldi herhal :)
Buketcim doğrudur havalar stres etkilemiştir ama nolcak be bi test yapıver işte olmamı?
Aslıcım nazanın istatistiğine yaptığın yoruma bayıldım.Canı gönülden aaamiiiiiiiiiiiiiiin diyorum.çünkü benim bat 26-28 mart herhalde daha önce kimse yoktur :)
Şaka bi yana kızlar ya benim bugün 33 gün oldu.dayanamadım gene test yaptım gene negatif ümitte kesmek istemiyorum ama hiç bu kadarda uzamamıştı inşallah bi sorun yoktur.haftaya doktora randevu aldım bakalım...
Hıı buarada dünkü gedikli muhabbetine değinmeden de edemicem.malesef aslı en gedikli olduğunu iddia etsede o benim bende 2006 da evlendim.üstelik üşenmedim yaşına baktım ben senden 2 yaş büyüğüm.bi kötü oldum be insan kimler gitti ben kaldım diye düşünüyo.sanki mapustayızda tahliyemizi bekliyoruz offffffff offfffffffffff zaten evde volta atıp duruyorum..
Neyse neyse daha fazla hüzün yapmim.aklımda kalanlar bunlar.herkesi öpüyorum.lütfen dualarınızda bana da yer verin.herkese tatlı rüyalar

Gulcum seni bu topigin erken testcisi ilan ediyorum.bende ısrarla yapmadım.leke geldi bir iki kere.ama 7 gun boyuncada bulaştı öyle diyim.:)
Anaaan çok şüpheli bir durum bence, okeye dördüncümu geliyor, yasemin yer acın

Zeyno anaaaam 33 mü, valla senin durumda buketin ki kadar şüpheli, sabah çişinle yap, du bakalım kırmızı gelmeden ümit kesmek yok, bizin topiği sloganı bu!

Günydin canlarım, bereketli ve huzurlu bir gün olsun, bu aralar topikte bir kıpırdanma var hadi bakalım ilk kim verecek mutlu haberi, yaso acile gidip kan verdin mi? Daha Tuba gelmedi sonucu söylemedi, buket ve zeynep sizede proje ödevi veriyorum haftasonuna kadar teslim edilecek, bir kan test yapin? 'Yapın' dedim bak hemencecik evde 'yapın' anaaam ne var iki dakkalık iş zati

günaydınlar:))zakkumx sen zaten hamile değilmiydin?????:))))))
bu arada yazdıkların çok hoştu

burcu madem iki dakkada yapılıyomuş, evde kan testi nasıl yapılır onuda anlat barime:))neremizi kesecez..bak baştan söyliyim, ben kutumu mutumu kestirmem:))

Son düzenleme:
gediklilerden birisi kalsında bizlerede umut olsun ne diyeyim nede dogru tarif etmişsin ya durumumuzu aynen mapus damında bekliyoruz tahliyemizi bankada sıraya girersinde kmininki uzun sürür kimininki kısacık öyle hissediyorum bana sıra geldimi işim uzunmu sürcek kısamı bilemiyorum

buketttt umudum olurmusunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nolarsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

millet gider mersine biz gideriz tersine olmuş herkes geç kalıyo benimkide kısalıyo yaaaaaa bende var bir accayiplik anladım ben onu

Yok kuzum yok cok basit bir yöntem hemen anlatayım
Bir palstik bardak suyu alıyoruz,bak plastik diyorum bu ayrıntı cok önemli, sonra o suyu içıyoruz, sonra baş parmağımıza temiz bir iğneyi ki iğne mutlaka önceden kolonya ya da alkolle silinmeli, neyse iğneyi parmağımıza batırıyoruz ve kanayan yere tükürüyoruz eğer tükmük bebek şeklini alıyorsa tamam gebesin, yok böyle kartal ya da gergedan şeklini alıyorsa gebe değilsin, işte bu, sıkıntı yaptıgına değmez

NOT: dışarıdan okuyan sevgili site ziyaretcileri lütfen bu bir geyiktir ciddiye almayın,bu işlemi sadece buket ve zeynep deneyecek,onların ödevi bu, ödev teslim tarihi bu cumartesi saat 14.54 ona göre

Kızlar Günaydınnnn
Bukettt canım nasılsın?Alıştınmı Ankaraya :)
Bu arada Buket ve Sedacım dualarınızı bugün sabah okudummm Rabbim tez zaman da hayırlı ve sağlıklı evlatlarla müjdelesin sizi...
Yasooooo daha gelmemişsin merak ediyorum senii hamiş ikizim
millet gider mersine biz gideriz tersine olmuş herkes geç kalıyo benimkide kısalıyo yaaaaaa bende var bir accayiplik anladım ben onu

Nazan bende de durum aynı iyice kısalıyo süree amaaa bu en yakın zaman da hamile kalacaksın demekmiş inan sen bana

ohhh erkneci canlar günaydın... ne güzel geyik yapıyorsunuz sabah sabah...
Buketcim ve Sedacım duanızı okudum canlar...

öncelikle bu mesajı içiniz rahat olsun ve az da olsa size umut versin diye yazıyorum,belki içinizden birilerine yardımcı olabilirim... arkadaslar ben de bu forumlara coook takıldım, yazdım,çizdim, agladım... her ay adet oldugumda yasadıgım duyguları size anlatamam, hoş anlatmasam da her ay aynı duyguları yasamıyor muyuz zaten... 2 yıl boyunca bebegimi bekledim.. kutu kutu klomenler mi dersiniz, gliforlar mı dersiniz, ovitrelleler mi dersişniz.. kullanmadıgım ilaç yemedigim iğne kalmadı.. hem maddi hem manevi zorlu bir sürecti..
dün öğrendim hamile oldugumu ve neler yaptıgımı burda sizinle paylaşmak istedim..
1.kesinlikle bu ay hiiiç düsünmedim. olur ya da olmaz dedim, ben elimden geleni yapayım gerisi allaha kalmıs dedim..
2.ovulasyon testleriyle yumurtlama günümü takip ettim. bu gercekten coook önemli. çünkü bugune kadar uzmanından tutun da profuna kadar hiçbir doktor bana yumurtlama günümü söyleyemedi. hepsi adetinin 14. günü dediler. oysa ben 22. günü yumurtluyormusum meger..
3.gün aşırı ilişki.. bu da gercekten cok önemli..
4.bal-tarcın-cörek otu... bu karısımı gercekten tavsiye ediyorum. adetin ikinci günü basladım sabah ac karnına kocaman bir kasık yedim...

allah herkesin yardımcısı olsun...​

günaydın kızlar

çok takılamıyorum ne yazıkki umarım iyisinizdir..
sedacım duanı okudum inş.Rabbim kabul etsin..

hadi inş..........................

nazan ve aslı canlarım şimdi gittikce azalıyor demışsiniz yani atıyorum önümüzdeki ay 15 gunde, diger ay 5 günde ve sonra 1 günde veeeeee sonra 0, yani hamiş cok tatlıyım di mi ????

kızlar selamlar,

iyisiniz inşAllah.. bizi sorarsanız normaliz babam hastanede by pas için uygun zamanı bekliyorlar böyle

bediş Allah şifa versin canım, sen nasılsin nefes darlığın ne durumda ???

ivett çok tatlısın kuzucukkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…