- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #21.321
anamm sen dün bana ataç zımba yolla deyince valla ne yaptım biliyormusun, eve gittim çekmecede son kalam hamişlik testini çıkardım, madem sen istemiyorsun cadı burcu bende yarın bu teste işemezsem dedimCanım super bir totem ya valla gebelik testi konusunda şaka yapıyordum ama sen böyle yazınca cok inandım bu enerji yollama olayına :) testin varsa yaz ona göre adresimi yollarım sırf eğlencesine :)))
Jasmin cevabım biraz gec oldu ama işine yarar inşallah, git, adetim gecikti test yapmak istiyorum de, calıştiğım için gündüz gelemiyorum de acile giriş yap doktordan iste beş kuruş para vermezsin ben hep öyle yaptım, hatta ben hiçbir açıklama bile yapmadim, gebelik testi yaptiricam diyorum doktor neden diye sormuyo hatta ohh basit hasta testi yaz yolla diye hemen tetkiki yaziyo ortadan kayboluyor, sakın boşuna özele gitme tatlım :)
ayyyy canımmmm süpersin benimle aynı gün doğuracaksın ALlah nasibederse, hemen seni arkadaş listeme ekleyebilirmiyimöncelikle bu mesajı içiniz rahat olsun ve az da olsa size umut versin diye yazıyorum,belki içinizden birilerine yardımcı olabilirim... arkadaslar ben de bu forumlara coook takıldım, yazdım,çizdim, agladım... her ay adet oldugumda yasadıgım duyguları size anlatamam, hoş anlatmasam da her ay aynı duyguları yasamıyor muyuz zaten... 2 yıl boyunca bebegimi bekledim.. kutu kutu klomenler mi dersiniz, gliforlar mı dersiniz, ovitrelleler mi dersişniz.. kullanmadıgım ilaç yemedigim iğne kalmadı.. hem maddi hem manevi zorlu bir sürecti..
dün öğrendim hamile oldugumu ve neler yaptıgımı burda sizinle paylaşmak istedim..
1.kesinlikle bu ay hiiiç düsünmedim. olur ya da olmaz dedim, ben elimden geleni yapayım gerisi allaha kalmıs dedim..
2.ovulasyon testleriyle yumurtlama günümü takip ettim. bu gercekten coook önemli. çünkü bugune kadar uzmanından tutun da profuna kadar hiçbir doktor bana yumurtlama günümü söyleyemedi. hepsi adetinin 14. günü dediler. oysa ben 22. günü yumurtluyormusum meger..
3.gün aşırı ilişki.. bu da gercekten cok önemli..
4.bal-tarcın-cörek otu... bu karısımı gercekten tavsiye ediyorum. adetin ikinci günü basladım sabah ac karnına kocaman bir kasık yedim...
allah herkesin yardımcısı olsun...
kızlar selamlar,
iyisiniz inşAllah.. bizi sorarsanız normaliz babam hastanede by pas için uygun zamanı bekliyorlar böyle
tabiki canım hemen ekleyebilirsin :) aynı gün dogum yapıcaz demek , sen ne zaman öğrendin :) bizim icimizde susam buyuklugunde bişey var dimi şimdi :)
aynen canım ,ölümüne kankayız bundan böyle :) benim ögrenene kadar hiçbir belirti yoktu. sadece adet olucam gibi bi his vardı, bel ve kasık agrısı. ama dusn ögrendim ki hamileyim. ben de allahın izniyle yarın doktora gidicem. benimki de muhtemelen 2 haftalıktır cunku ben gec yumurtluyorum :)
arkadaşım nasıl yardımcı olabilirim sana acaba:)??buketttt umudum olurmusunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nolarsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Yok kuzum yok cok basit bir yöntem hemen anlatayım
Bir palstik bardak suyu alıyoruz,bak plastik diyorum bu ayrıntı cok önemli, sonra o suyu içıyoruz, sonra baş parmağımıza temiz bir iğneyi ki iğne mutlaka önceden kolonya ya da alkolle silinmeli, neyse iğneyi parmağımıza batırıyoruz ve kanayan yere tükürüyoruz eğer tükmük bebek şeklini alıyorsa tamam gebesin, yok böyle kartal ya da gergedan şeklini alıyorsa gebe değilsin, işte bu, sıkıntı yaptıgına değmez
NOT: dışarıdan okuyan sevgili site ziyaretcileri lütfen bu bir geyiktir ciddiye almayın,bu işlemi sadece buket ve zeynep deneyecek,onların ödevi bu, ödev teslim tarihi bu cumartesi saat 14.54 ona göre
Nazannnn o kadar kahve içilirmi bende senin gibiydim şimdi ya bir fincan yada hiç içmiyorum kuzum sende öyle yap içmee bak hamilelikte yaklaştı ona göreee hergün takip edicem seniikahvesiz asla yapamam ben günde 4 5 tane içerim
nazan ve aslı canlarım şimdi gittikce azalıyor demışsiniz yani atıyorum önümüzdeki ay 15 gunde, diger ay 5 günde ve sonra 1 günde veeeeee sonra 0, yani hamişcok tatlıyım di mi ????
bediş Allah şifa versin canım, sen nasılsin nefes darlığın ne durumda ???
Yasoooo sen yinede bi kana baktırsaydın canım benimmseda ve aslıcanlarım bugün kargonuzu veriyorum, içine ufak bir hediye koydum size ayrıca.
Burcuda şuanda avucunu yalıyordur zımba ve ataç istediği için, ona neyimi göndersem bari, testte kalmadı anam
Buketim oooooo üstüne mi görüyorsun hadi bakalım neler diyor bizim kızlar, çabuk test yap, o balkondaki karışıklığpın içinde mutlaka test çıkar bi bak sen.
Nazancım günde 4-5 kahve ne demek ohh bide üstüne sigara seni yolarım valla, şurda hamilelik sırası sana gelmişken bunlar yapılırmı bebeğim
zakkumx zeynepcim de test yapmış negatif çıkmış ama henüz adet olmamış, inşallah geç döllenmedir
Dünürüm günaydın damadımı öp benim için
arkadaşım nasıl yardımcı olabilirim sana acaba:)??
kız omuydu, yav ondan bişey çıkmaz ben yaptım bikere deve resmi çıktı..ama madem ödev verdiniz sayın hocam cumartesine kadar yapar yollarım..cumartesi okullar tatilya neyse, bu hocaa nevrini şaşrmış:)
ay ben seni kaybeder miyim su andan itibaren :) kankayız artık :)aynen tatlım benimde adet belirtisinden başka belirtim yoktu, şuan bile sadece göğüslerimde şişlik ve hassasiyet var okadar, bide yatakta gerinince kasıklarıma iğne batıyor geriliyor gibi oluyor. Ayy yarın kesin beni haberdar et, bizim topiği aboneliklerine ekle kuşum beni kaybetme :)
istersen seni bizim topiktekli hamişler listesine de ekleyebilirm, hem dua etkinliklerimiz filan oluyor, onlara katılmak istersen bana haber ver.
bugün doktordan geldim yumoşlar büyümeye başlamış dedi cumartesi yine gideceğim yeteri kadar büyümemişse iğneyle desteklicekmiş, yumurta sayısını sordum tonlarca yumurta var sayıda sıkıntı yok dedi keşke az olaydı da kaliteli olaydı, hayırlısı artıkiyi anacım yemeyelim, o zaman aşılama zamanıda yemeyelim bari, bu arada senin yumurtalar çatladımı son durum ne?
canım akşam iş çıkışı git devlet hastanesinin aciline kanını ver bir saat içinde alıyorsun boş yere verme okadar para.Kızlar kanda gebelik testini ben en son özelde yaptırdım 38 TL çok pahalı geldi bana, devlet hastanesi yapıyormu öyle elini kolunu sallayarak gittiğimizde
yani mesela ben akşam geç vakit gitsem beta hcg yaptırıcam kanda desem yaparlarmı, prosedür nasıl canlarım yardımcı olurmusunuz bu konuda? Başka topiğede yazdım inşallah cevap alırsam bu akşam gidip yaptırim bari meraktan ölücem değerim yükseliyormu diye?
hahahay alemsiniz ya kartal ya da gergedanYok kuzum yok cok basit bir yöntem hemen anlatayım
Bir palstik bardak suyu alıyoruz,bak plastik diyorum bu ayrıntı cok önemli, sonra o suyu içıyoruz, sonra baş parmağımıza temiz bir iğneyi ki iğne mutlaka önceden kolonya ya da alkolle silinmeli, neyse iğneyi parmağımıza batırıyoruz ve kanayan yere tükürüyoruz eğer tükmük bebek şeklini alıyorsa tamam gebesin, yok böyle kartal ya da gergedan şeklini alıyorsa gebe değilsin, işte bu, sıkıntı yaptıgına değmez
NOT: dışarıdan okuyan sevgili site ziyaretcileri lütfen bu bir geyiktir ciddiye almayın,bu işlemi sadece buket ve zeynep deneyecek,onların ödevi bu, ödev teslim tarihi bu cumartesi saat 14.54 ona göre
Allah bağışlasın inşallah sağlıkla kucağınada alırsın, bunu herkes söylüyor düşünmediğim ay kaldım diyor ama ben bunu beceremiyorumöncelikle bu mesajı içiniz rahat olsun ve az da olsa size umut versin diye yazıyorum,belki içinizden birilerine yardımcı olabilirim... arkadaslar ben de bu forumlara coook takıldım, yazdım,çizdim, agladım... her ay adet oldugumda yasadıgım duyguları size anlatamam, hoş anlatmasam da her ay aynı duyguları yasamıyor muyuz zaten... 2 yıl boyunca bebegimi bekledim.. kutu kutu klomenler mi dersiniz, gliforlar mı dersiniz, ovitrelleler mi dersişniz.. kullanmadıgım ilaç yemedigim iğne kalmadı.. hem maddi hem manevi zorlu bir sürecti..
dün öğrendim hamile oldugumu ve neler yaptıgımı burda sizinle paylaşmak istedim..
1.kesinlikle bu ay hiiiç düsünmedim. olur ya da olmaz dedim, ben elimden geleni yapayım gerisi allaha kalmıs dedim..
2.ovulasyon testleriyle yumurtlama günümü takip ettim. bu gercekten coook önemli. çünkü bugune kadar uzmanından tutun da profuna kadar hiçbir doktor bana yumurtlama günümü söyleyemedi. hepsi adetinin 14. günü dediler. oysa ben 22. günü yumurtluyormusum meger..
3.gün aşırı ilişki.. bu da gercekten cok önemli..
4.bal-tarcın-cörek otu... bu karısımı gercekten tavsiye ediyorum. adetin ikinci günü basladım sabah ac karnına kocaman bir kasık yedim...
allah herkesin yardımcısı olsun...
ay canım çok içiyormuşsun bari azalt her şeyin fazlası zarar ben kahve binde bir içerim oda türk kahvesi neskafe hiç içemem ama peynir de yenmemeliymiş peynirsiz olur mu yakahvesiz asla yapamam ben günde 4 5 tane içerim
canım benim :13: tamam kankayız artık.ay ben seni kaybeder miyim su andan itibaren :) kankayız artık :)
beni de ekleyin beni de beni de :)
benim belimde acayip bi batma hissi var, bi de gögüslerim kolumu kalıdırnca bile acıyor. onun dısında bi de cok fena akıntı gelioyr. baska da bi belirti yok henüz.
ohgh kolay gelsin ebbeğim, tamam korkuttun beni, bende birazdan işlere dalacağım işler beni bekliyor çıkamıyorum :Skızlar ben işe dalıyorum..çok yazıpta benim canımı sıkmayın
hımm ahaa hımmm aha hadi kızlar hopppp çok eglenceli yaa
Nil Karaibrahimgil - Seviyorum Sevmiyorum (Kötü Kedi Şerafettin) - YouTube
nazan ve aslı canlarım şimdi gittikce azalıyor demışsiniz yani atıyorum önümüzdeki ay 15 gunde, diger ay 5 günde ve sonra 1 günde veeeeee sonra 0, yani hamişcok tatlıyım di mi ????
bediş Allah şifa versin canım, sen nasılsin nefes darlığın ne durumda ???
canım benim :13: tamam kankayız artık.
kuşum ozaman, sana zahmet, bazı bilgiler rica edeceğim senden.
bizim ilk sayfamıza bakarsan orda arkadaş listemiz var, altında hamiş listemiz var.
oraya seni eklemek için;
adını, yaşını, hangi şehirde yaşadığını, hamişlikten önce sorunun varsa onu yaz tatlım. hemen ekliyim oldumu?
hemen söyliyim canım benim. adım damla, yaşım 26,ankaraya tasınıcaz o yüzden yasadıgım sehir ankara. hamilelikten önce polikistikoverle savasıyordum tabiiki de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?