Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

anamm sen dün bana ataç zımba yolla deyince valla ne yaptım biliyormusun, eve gittim çekmecede son kalam hamişlik testini çıkardım, madem sen istemiyorsun cadı burcu bende yarın bu teste işemezsem dedim ama varya aynen böyle dedim.
gece 2 de çişe kalktım test yaptım bıraktım lavabonun kenarına yattım, sabah birde ne göreyim, ikinci çizgim kalınlaşmış maşallah
oo iyi ozaman dedim kan testi yapmama gerek kalmadı, önceki testin üzerinden 4 gün geçmişti, çizgi 4 kat kalınlaşmış, demekki değerim katlanarak büyümüş dedim. (nasıl bir yöntem ama boşa kanımı ziyan etmedim , kan testine gerek kalmadı )
ama benim uğuruma inanıyorsan sana hemen 1-2 tane test alıp yollarım kuşum:)
ayyyy canımmmm süpersin benimle aynı gün doğuracaksın ALlah nasibederse, hemen seni arkadaş listeme ekleyebilirmiyim

tabiki canım hemen ekleyebilirsin :) aynı gün dogum yapıcaz demek , sen ne zaman öğrendin :) bizim icimizde susam buyuklugunde bişey var dimi şimdi :)

seda ve aslı canlarım bugün kargonuzu veriyorum, içine ufak bir hediye koydum size ayrıca.
Burcuda şuanda avucunu yalıyordur zımba ve ataç istediği için, ona neyimi göndersem bari, testte kalmadı anam
Buketim oooooo üstüne mi görüyorsun hadi bakalım neler diyor bizim kızlar, çabuk test yap, o balkondaki karışıklığpın içinde mutlaka test çıkar bi bak sen.
Nazancım günde 4-5 kahve ne demek ohh bide üstüne sigara seni yolarım valla, şurda hamilelik sırası sana gelmişken bunlar yapılırmı bebeğim
zakkumx zeynepcim de test yapmış negatif çıkmış ama henüz adet olmamış, inşallah geç döllenmedir
Dünürüm günaydın damadımı öp benim için

tabiki canım hemen ekleyebilirsin :) aynı gün dogum yapıcaz demek , sen ne zaman öğrendin :) bizim icimizde susam buyuklugunde bişey var dimi şimdi :)

ayy hemen ekliyorum canım benim, kankayız artık ona göre:)
ben 22 mart cuma günü test yaptım, kan değerim 204 çıktı, dr 2 haftalık dedi, keseyi göremedi, Allah nasibederse bu cuma yada cumartesi gel keseyi görelim dedi.
Ayrıca bulantım, baş dönmem aşermem henüz başlamadı.
sende durumlar nasıl gelişti?

Bedriye canım Allah şifa versin inşallah oyy kıyamam ben sana yaa, bu üzüntülerin arasında ne olur kendine dikkat et

aynen canım ,ölümüne kankayız bundan böyle :) benim ögrenene kadar hiçbir belirti yoktu. sadece adet olucam gibi bi his vardı, bel ve kasık agrısı. ama dusn ögrendim ki hamileyim. ben de allahın izniyle yarın doktora gidicem. benimki de muhtemelen 2 haftalıktır cunku ben gec yumurtluyorum :)

aynen tatlım benimde adet belirtisinden başka belirtim yoktu, şuan bile sadece göğüslerimde şişlik ve hassasiyet var okadar, bide yatakta gerinince kasıklarıma iğne batıyor geriliyor gibi oluyor. Ayy yarın kesin beni haberdar et, bizim topiği aboneliklerine ekle kuşum beni kaybetme :)
istersen seni bizim topiktekli hamişler listesine de ekleyebilirm, hem dua etkinliklerimiz filan oluyor, onlara katılmak istersen bana haber ver.

buketttt umudum olurmusunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nolarsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
arkadaşım nasıl yardımcı olabilirim sana acaba:)??

kız omuydu, yav ondan bişey çıkmaz ben yaptım bikere deve resmi çıktı..ama madem ödev verdiniz sayın hocam cumartesine kadar yapar yollarım..cumartesi okullar tatilya neyse, bu hocaa nevrini şaşrmış:)

kahvesiz asla yapamam ben günde 4 5 tane içerim
Nazannnn o kadar kahve içilirmi bende senin gibiydim şimdi ya bir fincan yada hiç içmiyorum kuzum sende öyle yap içmee bak hamilelikte yaklaştı ona göreee hergün takip edicem senii

Burcummmm Birizimmm çok tatlısın yerim seniii

Yasoooo sen yinede bi kana baktırsaydın canım benimm

Ayy çok heyecanlandımmm kargo içindeee
Bedriyecimmm canımmm Allah şifa versin

bi zahmet hamile kalarak buket :)

ay ben seni kaybeder miyim su andan itibaren :) kankayız artık :)
beni de ekleyin beni de beni de :)
benim belimde acayip bi batma hissi var, bi de gögüslerim kolumu kalıdırnca bile acıyor. onun dısında bi de cok fena akıntı gelioyr. baska da bi belirti yok henüz.

iyi anacım yemeyelim, o zaman aşılama zamanıda yemeyelim bari, bu arada senin yumurtalar çatladımı son durum ne?
bugün doktordan geldim yumoşlar büyümeye başlamış dedi cumartesi yine gideceğim yeteri kadar büyümemişse iğneyle desteklicekmiş, yumurta sayısını sordum tonlarca yumurta var sayıda sıkıntı yok dedi keşke az olaydı da kaliteli olaydı, hayırlısı artık
canım akşam iş çıkışı git devlet hastanesinin aciline kanını ver bir saat içinde alıyorsun boş yere verme okadar para.
hahahay alemsiniz ya kartal ya da gergedan
Allah bağışlasın inşallah sağlıkla kucağınada alırsın, bunu herkes söylüyor düşünmediğim ay kaldım diyor ama ben bunu beceremiyorum
kahvesiz asla yapamam ben günde 4 5 tane içerim
ay canım çok içiyormuşsun bari azalt her şeyin fazlası zarar ben kahve binde bir içerim oda türk kahvesi neskafe hiç içemem ama peynir de yenmemeliymiş peynirsiz olur mu ya

Son düzenleme:
Allah bağışlasın inşallah sağlıkla kucağınada alırsın, bunu herkes söylüyor düşünmediğim ay kaldım diyor ama ben bunu beceremiyorum

çok tesekkür ederim... dogru söylüyorsun çok zor bunu dusunmemek, insanın elinde değil..

canım benim :13: tamam kankayız artık.
kuşum ozaman, sana zahmet, bazı bilgiler rica edeceğim senden.
bizim ilk sayfamıza bakarsan orda arkadaş listemiz var, altında hamiş listemiz var.
oraya seni eklemek için;
adını, yaşını, hangi şehirde yaşadığını, hamişlikten önce sorunun varsa onu yaz tatlım. hemen ekliyim oldumu?
kızlar ben işe dalıyorum..çok yazıpta benim canımı sıkmayın
ohgh kolay gelsin ebbeğim, tamam korkuttun beni, bende birazdan işlere dalacağım işler beni bekliyor çıkamıyorum :S

ohhhh yandan yandan

Burcum sağoll.. nefes darlığım üzüldüğüm anlarda bastırıyor ama ben elimden geldiğimce kendimi teskin etmeye çalışıyorum gönderdiğin linki gördüm o kitabıda alıcaamdaşu ara işte düzen şaştı yine.. yaa stres herşeyin başı üzüntüden.. o yüzden olabildiğince rahat davranmaya çalışıyorum ne kadar başarabildiğim ise tartışılır. Bu kadar stresde bebek ne durumda ctesi günü Allah kısmet ederse haber alıcaz.. inşAllah o iyidir de güldürür yüzümüzü..

Aylin yasemin sağolun kızlar ya şifa dileklerinize. Mevlam herkese herşeyin hayırlısını sağlıklısını nasip etsin, bizlerede inşAllah.

hemen söyliyim canım benim. adım damla, yaşım 26,ankaraya tasınıcaz o yüzden yasadıgım sehir ankara. hamilelikten önce polikistikoverle savasıyordum tabiiki de :)

hemen söyliyim canım benim. adım damla, yaşım 26,ankaraya tasınıcaz o yüzden yasadıgım sehir ankara. hamilelikten önce polikistikoverle savasıyordum tabiiki de :)

Arkadaşlar aramıza yeni bir arkadaşımız katıldı
Şimdi kendisini listeye ekliyorum.
Gülden topiğe geldiğinde yazdıkları ile bana umut olmuştu ve bana uğurlu gelmişti ben inanıyorum.
İnşallah damla arkadaşımızda sizlere uğurlu gelir kuşlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…