- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #21.341
bak erken teşhisci olduğumuda biliosun......ya hemde leke gelmiş yapmadın test nerde benim sopammmmmmm.Gulcum seni bu topigin erken testcisi ilan ediyorum.bende ısrarla yapmadım.leke geldi bir iki kere.ama 7 gun boyuncada bulaştı öyle diyim.:)
iyi canım benimde 28-27-26-24 olmuştu hadi bakalım hayırlısı İNŞALLAH..evet canım, benim adetim gecikmeye başlayınca hamile kalıyorum ama bu değişim kürtajdan sonra oldu pek toparlanamadı ama öyle çok fark yok 24-28-29-31 galiba bu sıralama ile oldu yanlış hatırlamıyorsam geçen oturup saymıştım ve bu aydan umutluyum bakalım ne olacak
GÜNAYDIN TATLIMMM ÖPMEM Mİİİseda ve aslıcanlarım bugün kargonuzu veriyorum, içine ufak bir hediye koydum size ayrıca.
Burcuda şuanda avucunu yalıyordur zımba ve ataç istediği için, ona neyimi göndersem bari, testte kalmadı anam
Buketim oooooo üstüne mi görüyorsun hadi bakalım neler diyor bizim kızlar, çabuk test yap, o balkondaki karışıklığpın içinde mutlaka test çıkar bi bak sen.
Nazancım günde 4-5 kahve ne demek ohh bide üstüne sigara seni yolarım valla, şurda hamilelik sırası sana gelmişken bunlar yapılırmı bebeğim
zakkumx zeynepcim de test yapmış negatif çıkmış ama henüz adet olmamış, inşallah geç döllenmedir
Dünürüm günaydın damadımı öp benim için
inşallah burda bebek bekleyen herkese ugurlu gelirim :) kucakları bebekle dolar :)Arkadaşlar aramıza yeni bir arkadaşımız katıldı
Şimdi kendisini listeye ekliyorum.
Gülden topiğe geldiğinde yazdıkları ile bana umut olmuştu ve bana uğurlu gelmişti ben inanıyorum.
İnşallah damla arkadaşımızda sizlere uğurlu gelir kuşlarım
Günydin canlarım, bereketli ve huzurlu bir gün olsun, bu aralar topikte bir kıpırdanma var hadi bakalım ilk kim verecek mutlu haberi, yaso acile gidip kan verdin mi? Daha Tuba gelmedi sonucu söylemedi, buket ve zeynep sizede proje ödevi veriyorum haftasonuna kadar teslim edilecek, bir kan test yapin? 'Yapın' dedim bak hemencecik evde 'yapın' anaaam ne var iki dakkalık iş zati
Yok kuzum yok cok basit bir yöntem hemen anlatayım
Bir palstik bardak suyu alıyoruz,bak plastik diyorum bu ayrıntı cok önemli, sonra o suyu içıyoruz, sonra baş parmağımıza temiz bir iğneyi ki iğne mutlaka önceden kolonya ya da alkolle silinmeli, neyse iğneyi parmağımıza batırıyoruz ve kanayan yere tükürüyoruz eğer tükmük bebek şeklini alıyorsa tamam gebesin, yok böyle kartal ya da gergedan şeklini alıyorsa gebe değilsin, işte bu, sıkıntı yaptıgına değmez
NOT: dışarıdan okuyan sevgili site ziyaretcileri lütfen bu bir geyiktir ciddiye almayın,bu işlemi sadece buket ve zeynep deneyecek,onların ödevi bu, ödev teslim tarihi bu cumartesi saat 14.54 ona göre
Kızlar Günaydınnnn
Bukettt canım nasılsın?Alıştınmı Ankaraya :)
Bu arada Buket ve Sedacım dualarınızı bugün sabah okudummm Rabbim tez zaman da hayırlı ve sağlıklı evlatlarla müjdelesin sizi...
Yasooooo daha gelmemişsin merak ediyorum senii hamiş ikizim
Nazan bende de durum aynı iyice kısalıyo süree amaaa bu en yakın zaman da hamile kalacaksın demekmişinan sen bana
ohhh erkneci canlar günaydın... ne güzel geyik yapıyorsunuz sabah sabah...
Buketcim ve Sedacım duanızı okudum canlar...
öncelikle bu mesajı içiniz rahat olsun ve az da olsa size umut versin diye yazıyorum,belki içinizden birilerine yardımcı olabilirim... arkadaslar ben de bu forumlara coook takıldım, yazdım,çizdim, agladım... her ay adet oldugumda yasadıgım duyguları size anlatamam, hoş anlatmasam da her ay aynı duyguları yasamıyor muyuz zaten... 2 yıl boyunca bebegimi bekledim.. kutu kutu klomenler mi dersiniz, gliforlar mı dersiniz, ovitrelleler mi dersişniz.. kullanmadıgım ilaç yemedigim iğne kalmadı.. hem maddi hem manevi zorlu bir sürecti..
dün öğrendim hamile oldugumu ve neler yaptıgımı burda sizinle paylaşmak istedim..
1.kesinlikle bu ay hiiiç düsünmedim. olur ya da olmaz dedim, ben elimden geleni yapayım gerisi allaha kalmıs dedim..
2.ovulasyon testleriyle yumurtlama günümü takip ettim. bu gercekten coook önemli. çünkü bugune kadar uzmanından tutun da profuna kadar hiçbir doktor bana yumurtlama günümü söyleyemedi. hepsi adetinin 14. günü dediler. oysa ben 22. günü yumurtluyormusum meger..
3.gün aşırı ilişki.. bu da gercekten cok önemli..
4.bal-tarcın-cörek otu... bu karısımı gercekten tavsiye ediyorum. adetin ikinci günü basladım sabah ac karnına kocaman bir kasık yedim...
allah herkesin yardımcısı olsun...
canım gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah sonunda emeklerinin karşılığını almışsın ovulasyon testi gerçektne çok iyi bende 35 günde bir regl oluyordum ve 21. günü yumurtluyormuşum çok sonra ovu şle öğrendim bunu amabaşka sorunlar çıktı artık hayırlısı olsunn.
anamm sen dün bana ataç zımba yolla deyince valla ne yaptım biliyormusun, eve gittim çekmecede son kalam hamişlik testini çıkardım, madem sen istemiyorsun cadı burcu bende yarın bu teste işemezsem dedimama varya aynen böyle dedim.
gece 2 de çişe kalktım test yaptım bıraktım lavabonun kenarına yattım, sabah birde ne göreyim, ikinci çizgim kalınlaşmış maşallah
oo iyi ozaman dedim kan testi yapmama gerek kalmadı, önceki testin üzerinden 4 gün geçmişti, çizgi 4 kat kalınlaşmış, demekki değerim katlanarak büyümüş dedim. (nasıl bir yöntem ama boşa kanımı ziyan etmedim , kan testine gerek kalmadı )
ama benim uğuruma inanıyorsan sana hemen 1-2 tane test alıp yollarım kuşum:)
ayyyy canımmmm süpersin benimle aynı gün doğuracaksın ALlah nasibederse, hemen seni arkadaş listeme ekleyebilirmiyim
seda ve aslıcanlarım bugün kargonuzu veriyorum, içine ufak bir hediye koydum size ayrıca.
Burcuda şuanda avucunu yalıyordur zımba ve ataç istediği için, ona neyimi göndersem bari, testte kalmadı anam
Buketim oooooo üstüne mi görüyorsun hadi bakalım neler diyor bizim kızlar, çabuk test yap, o balkondaki karışıklığpın içinde mutlaka test çıkar bi bak sen.
Nazancım günde 4-5 kahve ne demek ohh bide üstüne sigara seni yolarım valla, şurda hamilelik sırası sana gelmişken bunlar yapılırmı bebeğim
zakkumx zeynepcim de test yapmış negatif çıkmış ama henüz adet olmamış, inşallah geç döllenmedir
Dünürüm günaydın damadımı öp benim için
aynen canım ,ölümüne kankayız bundan böyle :) benim ögrenene kadar hiçbir belirti yoktu. sadece adet olucam gibi bi his vardı, bel ve kasık agrısı. ama dusn ögrendim ki hamileyim. ben de allahın izniyle yarın doktora gidicem. benimki de muhtemelen 2 haftalıktır cunku ben gec yumurtluyorum :)
bugün doktordan geldim yumoşlar büyümeye başlamış dedi cumartesi yine gideceğim yeteri kadar büyümemişse iğneyle desteklicekmiş, yumurta sayısını sordum tonlarca yumurta var sayıda sıkıntı yok dedi keşke az olaydı da kaliteli olaydı, hayırlısı artık
canım akşam iş çıkışı git devlet hastanesinin aciline kanını ver bir saat içinde alıyorsun boş yere verme okadar para.
hahahay alemsiniz ya kartal ya da gergedan
Allah bağışlasın inşallah sağlıkla kucağınada alırsın, bunu herkes söylüyor düşünmediğim ay kaldım diyor ama ben bunu beceremiyorum
ay canım çok içiyormuşsun bari azalt her şeyin fazlası zarar ben kahve binde bir içerim oda türk kahvesi neskafe hiç içemem ama peynir de yenmemeliymiş peynirsiz olur mu ya
inşallah burda bebek bekleyen herkese ugurlu gelirim :) kucakları bebekle dolar :)
günaydın kızlar
çok takılamıyorum ne yazıkkiumarım iyisinizdir..
sedacım duanı okudum inş.Rabbim kabul etsin..
yok kuzum sakın ,ohhh iyi yapmışsın işemekler :))) devlet hast acilinde nasıl kan verecegini ayrıntılı anlattım okudunmu bebek?anamm sen dün bana ataç zımba yolla deyince valla ne yaptım biliyormusun, eve gittim çekmecede son kalam hamişlik testini çıkardım, madem sen istemiyorsun cadı burcu bende yarın bu teste işemezsem dedimama varya aynen böyle dedim.
gece 2 de çişe kalktım test yaptım bıraktım lavabonun kenarına yattım, sabah birde ne göreyim, ikinci çizgim kalınlaşmış maşallah
oo iyi ozaman dedim kan testi yapmama gerek kalmadı, önceki testin üzerinden 4 gün geçmişti, çizgi 4 kat kalınlaşmış, demekki değerim katlanarak büyümüş dedim. (nasıl bir yöntem ama boşa kanımı ziyan etmedim , kan testine gerek kalmadı )
ama benim uğuruma inanıyorsan sana hemen 1-2 tane test alıp yollarım kuşum:)
ayyyy canımmmm süpersin benimle aynı gün doğuracaksın ALlah nasibederse, hemen seni arkadaş listeme ekleyebilirmiyim
arkadaşım nasıl yardımcı olabilirim sana acaba:)??
kız omuydu, yav ondan bişey çıkmaz ben yaptım bikere deve resmi çıktı..ama madem ödev verdiniz sayın hocam cumartesine kadar yapar yollarım..cumartesi okullar tatilya neyse, bu hocaa nevrini şaşrmış:)
Hoşgeldin damla'cim hayirli olsun Allah nazardan korusunay ben seni kaybeder miyim su andan itibaren :) kankayız artık :)
beni de ekleyin beni de beni de :)
benim belimde acayip bi batma hissi var, bi de gögüslerim kolumu kalıdırnca bile acıyor. onun dısında bi de cok fena akıntı gelioyr. baska da bi belirti yok henüz.
Burcum sağoll.. nefes darlığım üzüldüğüm anlarda bastırıyor ama ben elimden geldiğimce kendimi teskin etmeye çalışıyorum gönderdiğin linki gördüm o kitabıda alıcaamdaşu ara işte düzen şaştı yine.. yaa stres herşeyin başı üzüntüden.. o yüzden olabildiğince rahat davranmaya çalışıyorum ne kadar başarabildiğim ise tartışılır. Bu kadar stresde bebek ne durumda ctesi günü Allah kısmet ederse haber alıcaz.. inşAllah o iyidir de güldürür yüzümüzü..
Aylin yasemin sağolun kızlar ya şifa dileklerinize. Mevlam herkese herşeyin hayırlısını sağlıklısını nasip etsin, bizlerede inşAllah.
aramıza hoşgeldin damla...Arkadaşlar aramıza yeni bir arkadaşımız katıldı
şimdi kendisini listeye ekliyorum.
Gülden topiğe geldiğinde yazdıkları ile bana umut olmuştu ve bana uğurlu gelmişti ben inanıyorum.
Inşallah damla arkadaşımızda sizlere uğurlu gelir kuşlarım
ççoook tesekkür ederim.. allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..canım geçte yumurtlasann döllenme zamanından itibaren hesaplamıyor doktorlar çünkü tam olarak ne zaman döllenme olduğunu bilemezler doğum tarihini tam hesaplayabilmek için son regl olduğun tarihten itibaren gebelik haftası hesaplanı yanii öyle olunca sen 1 aylık gebesin şu an..
hoşbulduummm, gercekten cok hosbuldum cok hoş bi yer burası :)aramıza hoşgeldin damla...
Sedacım dün yatağın altından eşime koliyi çıkarttıordım, birde ne göreyim kutuya fare girmişyani ben meğersem o kutunun içinden sanırım 3-4 tanesini kullanmışım ama olsun ben o boşluğu doldurup gönderdim sana zaten, yani alacak verecek kalmadı kuşum :) ben hiç açılmamış zannediyordum, sende göreceksin ya zaten kenarından açmışım fare gibi almışım içinden meğersem canımm kutunun üzerinde iş adresim var, ama zahmet etme gerçekten, dur bakalım seninkide bi olsun ondan sonra birbirimize bebek bezleri, donları, emzikleri göndermeye başlarız karşılıklı inşallah.
aynen benim de, kaç gündğr öğrencilerin devamsızlıklarını bile girmiyorum :))) canım benim de susamlı peynirli maydanozlu poğaca yanına da çay cekticanlarım çok fena işlerim birikti cuma gününden beri resmen salladım, ben şimdi işlerime gömülmeye gidiyorum.
Allaha emanet olun öpüyorum
kolay gelsin canımm bizde kahvaltımızı yaptığımıza göre evimizi toplayıp uzanalım :)çıkıyorum bende görüşürüz kızlarrcanlarım çok fena işlerim birikti cuma gününden beri resmen salladım, ben şimdi işlerime gömülmeye gidiyorum.
Allaha emanet olun öpüyorum
Damlacım hoşgeldin canım hayırlısıyla ve sağlıklı bi şekilde bebişini kucağına alırsın inşallahArkadaşlar aramıza yeni bir arkadaşımız katıldı
Şimdi kendisini listeye ekliyorum.
İnşallah damla arkadaşımızda sizlere uğurlu gelir kuşlarım
okudum burcum ALlah razı olsun canım benim. bak istersen sanada açılmış bir paket pedim var, aslıya göndermeye utandım, kız diyecekki içinden almışta yollamış demesin diyeistresen onuda sana yolliyim, türkiyenin dört bir yanına pedlerim dağılıyor ayy süper yaa
canım benim, sende çok hoşsun, hoşsohbetsinhoşbulduummm, gercekten cok hosbuldum cok hoş bi yer burası :)
ayyy canım yaaaa Allah razı olsun canımın içi, ALlah hepinizden razı olsun, sizler olmasanız hayat ne boş olurdu gerçekten siz yokken çok monoton bir hayat vardı, artık bir amacım oluyor, "ayy topiğe girim bakim, kılar ne yazmış, ayy dua okumam lazım, ahh şu dr a gidecekti ne oldu, yok bu dr dan dönecekti ne oldu derken sizle tanışalı 7 ay olmuş, kenetlendik resmen maşallahOlsun canım açılmış olsun ne farkeder bna uğur getirecek onlar normal yolla zor olsa bile akadaşımdan gelecek evmde bir uğur olacak canımm. İnşallah bana da Rabbim nasip eder. Ben hep bebek mağazalarına bakıyrum zaten bana bahane olur kız eşim diyor ne yapıcan burada hiçç bakıyorum diyormm rahat rahat bakarım arkadaşa bakıyorum deyince
aynen benim de, kaç gündğr öğrencilerin devamsızlıklarını bile girmiyorum :))) canım benim de susamlı peynirli maydanozlu poğaca yanına da çay cekti
öptüm canım görüsürüz..
hoşbulduk canııımmm :) haftaya ben de ankaradayım :)Damlacım hoşgeldin canım hayırlısıyla ve sağlıklı bi şekilde bebişini kucağına alırsın inşallahBu arada bende Ankaradayımm
oooo Ankaralılar fazlalaştıkmı ne???
herkese günaydınnnnn.....
Bak erken teşhisci olduğumuda biliosun......ya hemde leke gelmiş yapmadın test nerde benim sopammmmmmm...inşallah taşınırken ağır falan kaldırmadın canımm...bence test yap testt
Iyi canım benimde 28-27-26-24 olmuştu hadi bakalım hayırlısı inşallah..
Günaydın tatlımmm öpmem miiiSende gelinimi öp benim yerime
inşallah burda bebek bekleyen herkese ugurlu gelirim :) kucakları bebekle dolar :)
canım bende seni merak etmiştim ne oldu durumlar nasıl diyee sende de benim gibi pcı var galiba bende de bir dolu yumurta vardı küçük küçük hepsi ama 2 yada 3 olgun yumurta yeterli aşılama için. Seninde olgun o kadar olur sanırım ama işte bir sürü de yumurtamız var aslında. Merak etme canımm Allah ol dediyse bir yumurtayla da olur bu işler. Bne ultrasonda görüyrdum sağlı sollu her yanım folikül doluydu nornalde her kadın bir ayda bir yumurta üretir bir ay sağ bir ay sol iğnelerle bu 2 üçe çııkabiliyor ama bizde her daim yumurta bolluğu var.. Bana dr iğnelerle 2-3 ymurta gelişiyor ki doz az aşılamada tüpte daha iyi sonuçlar alırız dedi doz fazla oluyor yaa. Hayırlısı hakkımızda umarım sen güzel haberler verirsin bize..
:)) hakkında hayırlısı olsun güzeldir benim memleketim :)))hoşbulduk canııımmm :) haftaya ben de ankaradayım :)
Bukettttt ayyy şükür hatırladın beniii kaç defadır sana yazdım yazdım cevap yokkk dedim benimle sohbet etmek istemiyo heralde :)ohoo kaç koli kaldırdım kaç dolap tırmandım bilmiyorum bile:))ama yarın sabah yapacam ..sanada tek çizgiyi bildiririm:))
hoşgeldinn..
Aslııııııııııı otobüslerde göremiyom seni??:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?