Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

herkese günaydınnnnn.....

Gulcum seni bu topigin erken testcisi ilan ediyorum.bende ısrarla yapmadım.leke geldi bir iki kere.ama 7 gun boyuncada bulaştı öyle diyim.:)
bak erken teşhisci olduğumuda biliosun......ya hemde leke gelmiş yapmadın test nerde benim sopammmmmmm...İNŞALLAH taşınırken ağır falan kaldırmadın canımm...bence test yap testt
iyi canım benimde 28-27-26-24 olmuştu hadi bakalım hayırlısı İNŞALLAH..
GÜNAYDIN TATLIMMM ÖPMEM Mİİİ SENDE GELİNİMİ ÖP BENİM YERİME

inşallah burda bebek bekleyen herkese ugurlu gelirim :) kucakları bebekle dolar :)

Günaydınn ikizimmm

Ayy Burcumm koptum ya gebelik testinde çığır açtın kızım burada okuyanda yapacak sonra bebek şekli görmek için bin takla atacak yaa insan herşeyden medet umuyor ne duysa inanıyor böyle durumlarda. Mantık süper ama

Allah razı olsun canımm benimm

ohhh erkneci canlar günaydın... ne güzel geyik yapıyorsunuz sabah sabah...
Buketcim ve Sedacım duanızı okudum canlar...

Aylinim Allah razı olsun bitanemm

canımm bu iyi haber kalınlaşmış işte zaten bu sıralarda bir sorun olsa Allah korusun kanama falan olur canım öyle birşey olmadığına göre gayet sağlıklı demektir.

ayy canımm çok teşekkürler ovuları göndermen zaten büyük incelik daha başka birşeye gerek yoktu kii. Çok duygulandım valla kargoda senni adresin de olur mu bilmiyorum olrsa öğrenmiş olurum bende sana gönderirim aslında bebişe heyecanlandım valla yarın ulaşır o zaman elimize hadi bakalım bu ovuları kullanayım uğur getirsin. Ben dün ovu yaptım eve gidince tuvaletim vardı boşa gitmesin dedim evde de bir kutu vardı içinde 2 tane vardı. Daha yumurtlamaya var ama olur ya üstüe görmüşümdür falan diye çünkü biliyorsundur ovular regli yaklaşınca koyu çıakrsa gebelik var demek gebeliği de gösteriyor yanii. Ama daha silikti çizgim hiç olmazsa sıfır çıkmadı. Ben daha 15. gün falan başlarım ovuya geç yumurtlama oluyor bende.

canım geçte yumurtlasann döllenme zamanından itibaren hesaplamıyor doktorlar çünkü tam olarak ne zaman döllenme olduğunu bilemezler doğum tarihini tam hesaplayabilmek için son regl olduğun tarihten itibaren gebelik haftası hesaplanı yanii öyle olunca sen 1 aylık gebesin şu an..

canım bende seni merak etmiştim ne oldu durumlar nasıl diyee sende de benim gibi pcı var galiba bende de bir dolu yumurta vardı küçük küçük hepsi ama 2 yada 3 olgun yumurta yeterli aşılama için. Seninde olgun o kadar olur sanırım ama işte bir sürü de yumurtamız var aslında. Merak etme canımm Allah ol dediyse bir yumurtayla da olur bu işler. Bne ultrasonda görüyrdum sağlı sollu her yanım folikül doluydu nornalde her kadın bir ayda bir yumurta üretir bir ay sağ bir ay sol iğnelerle bu 2 üçe çııkabiliyor ama bizde her daim yumurta bolluğu var.. Bana dr iğnelerle 2-3 ymurta gelişiyor ki doz az aşılamada tüpte daha iyi sonuçlar alırız dedi doz fazla oluyor yaa. Hayırlısı hakkımızda umarım sen güzel haberler verirsin bize..

günaydın kızlar

çok takılamıyorum ne yazıkki umarım iyisinizdir..
sedacım duanı okudum inş.Rabbim kabul etsin..

Günaydın canım cok mu yoğunsun iş yerinde??

yok kuzum sakın ,ohhh iyi yapmışsın işemekler :))) devlet hast acilinde nasıl kan verecegini ayrıntılı anlattım okudunmu bebek?

Bu bebek meselesi beni iyice delirtti sanırım

Hoşgeldin damla'cim hayirli olsun Allah nazardan korusun

bediş kuzum ya hafız ya sabır , Allah yardımcın olsun

Sedacım dün yatağın altından eşime koliyi çıkarttıordım, birde ne göreyim kutuya fare girmiş yani ben meğersem o kutunun içinden sanırım 3-4 tanesini kullanmışım ama olsun ben o boşluğu doldurup gönderdim sana zaten, yani alacak verecek kalmadı kuşum :) ben hiç açılmamış zannediyordum, sende göreceksin ya zaten kenarından açmışım fare gibi almışım içinden meğersem canımm kutunun üzerinde iş adresim var, ama zahmet etme gerçekten, dur bakalım seninkide bi olsun ondan sonra birbirimize bebek bezleri, donları, emzikleri göndermeye başlarız karşılıklı inşallah.

aramıza hoşgeldin damla...

okudum burcum ALlah razı olsun canım benim. bak istersen sanada açılmış bir paket pedim var, aslıya göndermeye utandım, kız diyecekki içinden almışta yollamış demesin diye istresen onuda sana yolliyim, türkiyenin dört bir yanına pedlerim dağılıyor ayy süper yaa

ççoook tesekkür ederim.. allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..

canlarım çok fena işlerim birikti cuma gününden beri resmen salladım, ben şimdi işlerime gömülmeye gidiyorum.
Allaha emanet olun öpüyorum

Olsun canım açılmış olsun ne farkeder bna uğur getirecek onlar normal yolla zor olsa bile akadaşımdan gelecek evmde bir uğur olacak canımm. İnşallah bana da Rabbim nasip eder. Ben hep bebek mağazalarına bakıyrum zaten bana bahane olur kız eşim diyor ne yapıcan burada hiçç bakıyorum diyormm rahat rahat bakarım arkadaşa bakıyorum deyince

canlarım çok fena işlerim birikti cuma gününden beri resmen salladım, ben şimdi işlerime gömülmeye gidiyorum.
aynen benim de, kaç gündğr öğrencilerin devamsızlıklarını bile girmiyorum :))) canım benim de susamlı peynirli maydanozlu poğaca yanına da çay cekti
öptüm canım görüsürüz..

kolay gelsin canımm bizde kahvaltımızı yaptığımıza göre evimizi toplayıp uzanalım :)çıkıyorum bende görüşürüz kızlarr

Damlacım hoşgeldin canım hayırlısıyla ve sağlıklı bi şekilde bebişini kucağına alırsın inşallahBu arada bende Ankaradayımm
oooo Ankaralılar fazlalaştıkmı ne???

Yasooo iş adresin yazılıymış bende en kısa sürede sana sürprizler yollucam
Bu arada arkandan konuşurdum şuna bakkk açık paketi yollamış derdim ayyy çok fenayım ben

hoşbulduummm, gercekten cok hosbuldum cok hoş bi yer burası :)
canım benim, sende çok hoşsun, hoşsohbetsin
inanıyorum sen bu topikte birine veya iki kişşiye uğurlu geleceksin, içimden öyle geçiyor
ayyy canım yaaaa Allah razı olsun canımın içi, ALlah hepinizden razı olsun, sizler olmasanız hayat ne boş olurdu gerçekten siz yokken çok monoton bir hayat vardı, artık bir amacım oluyor, "ayy topiğe girim bakim, kılar ne yazmış, ayy dua okumam lazım, ahh şu dr a gidecekti ne oldu, yok bu dr dan dönecekti ne oldu derken sizle tanışalı 7 ay olmuş, kenetlendik resmen maşallah
aynen benim de, kaç gündğr öğrencilerin devamsızlıklarını bile girmiyorum :))) canım benim de susamlı peynirli maydanozlu poğaca yanına da çay cekti
öptüm canım görüsürüz..

ohhhhhhhhhhhhh yarasın seninkide güzel fikirmiş, akşama eve giderken alalım bari bi pastaneden biyermimiz şişmesin.

öpüyorum herkesleri çıktım

ohoo kaç koli kaldırdım kaç dolap tırmandım bilmiyorum bile:))ama yarın sabah yapacam ..sanada tek çizgiyi bildiririm:))

inşallah burda bebek bekleyen herkese ugurlu gelirim :) kucakları bebekle dolar :)

hoşgeldinn..

Aslııııııııııı otobüslerde göremiyom seni??:))

amin canım ya inşallah Rabbim burdaki herkesin muradını versin inşallah, evet malesef binlerce yumurta oluşuyor bizde ama büyümüyorlar sen ne yapacaksın tüpe nezaman başlıyorsun yoksa öncesinde bir aşılama olacak mı bak yasoda da pco var çok şükür hamile kaldı böyle gördükçe umut oluyor bana, inşallah Rabbim bizlerede nasip eder.

hoşbulduk canııımmm :) haftaya ben de ankaradayım :)
:)) hakkında hayırlısı olsun güzeldir benim memleketim :)))

Bukettttt ayyy şükür hatırladın beniii kaç defadır sana yazdım yazdım cevap yokkk dedim benimle sohbet etmek istemiyo heralde :)

Ayyy ewet karşılaşamıyoruz zaten karşılaşamayızda ama bi ihtimalll :)) ters istikametlere gidiyoruz canımmm belki kızılayda karşılaşırız artıkın
Buketttt sen belki beni durakta görürsün amannn karşılaşırız inşallah Buketttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…