Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım benim evet bende de pco vardı. hem de öyle böyle değil. üç ay adet görmedigimi bilirim... sakın moralini bozma. pco hamile kalmaya engel değil kesinlikle. sadece biraz daha zor oluyor diğer bayanlara göre..

evet çok şükür ki başka sorun yok sabır edip tevekkül etmek gerekiyor Rabbimin vereceği günü beklerken sabrınıda versin inşallah.

damlaa hoş geldin ankaralılar çoğalıyor artık biz ankaralı kızlar artık buluşma günleri düzenleriz,istanbullular çatlasın

Son düzenleme:

yaa çok uzun oldu dimi ne dualar okundu ne temennilerde bulunuldu bak yavaş yavaş meyvesini vermeye de başladı.

canım pco zor evet ama Yasemin de senin de benimde ciddi bir pco değil yaşadığımız evet çok ufaklı bir sürü yumurta var ama rwglimiz çok düzensiz değil 3-4 ay regl göremeyen ilaçla ancak olabilen insanlar var bana dr tedavi görecek olmasan söylemeye bile gerek duymazdım çok önemli değil dedi ki ben 40 günde de olsa regl oluyorum hatta aşılamadan önce 33 günde oldum bir sene öncesine kaar düzenli 35 günde bir oluyordum normalde olur yanii aşılamada da şans var yok diye birşey yok. Hayırlısı olsun hakkımızda. Ben daha aşılama düşünmütorum canım iki kere yaptırdım olmadı o da maddi külfet artık ona vereceğim parayı tüpe eklerim. Hem birkaç ay vücudumda dinlesin. Direkt tüpe başlıcam zaten burada gittiğim hastanede açılıyor merkez doktorum değişmeyecek.

kız niye öyle diyim aşkolsun aç koynunu kuş konsun..cevap yazamasamda okuduklarım aklımda..misal bedriyeye de nedir bu çarpıntı marpıntı yeni mi çıktı diye soracam, bi türlü soramıyom:=)???

zeynepcim bencede kırmızı geceliği hemen almam lazım hatta yaseminin ısrarlarına dayanamadım bugün akşam servisten inip alıcam gözüme bi iç çamaşırcı kestirdim akşam inşallah erinmezsem orda inicem yaseminden korkmak lazım taktımı takar şimdi

damlaa hoş geldin ankaralılar çoğalıyor biz kızlar artık buluşma günleri düzenleriz,istanbullular çatlasın
özlemmm iyice kalabalıklaştık valla belkim karşılaşırız bi yerlerde sen nerde oturuyodun?
kız niye öyle diyim aşkolsun aç koynunu kuş konsun..cevap yazamasamda okuduklarım aklımda..misal bedriyeye de nedir bu çarpıntı marpıntı yeni mi çıktı diye soracam, bi türlü soramıyom:=)???

öyle olsun bakalımmmm senin bankaya gelirim ben artık paralarımı yatırmayaaa böylece karşılaşmış oluruz :)))

buğun okulda bir iş arkadaşım şaka olsun diye' aman sizde de iş yok ben senin yaşındayken 3 tane cocugum vardı sende cok beceriksiz cıktın' dedi güldüm ama içimden birseyler koptu parçalandı yerlere dağıldı, bütün gün onları toplarım artık

Birizim sıkma canını o densizin ettiği lafı takma hiç boşverr Rabbim herşeyin en iyisini bilir olmuyorsa vardır bi nedeni hayırlı zamanını bekliyodur canım benim onun sölediklerini takıpta gününü mahvetme boşverrr
Ne densizler varyaaa sinir oluyorum böylelerineee hep karışırlar muhalefet olurlar...

wwwaaauuuwwww sabahlar olmasın:)))

vallahi bu derdi başına gelmeden kimse anlamaz Allah kimseye yaşatmasın. banada bazen diyorlar nekadar tembelsin önceden çok kafa takardım bir şey demezdim içime atar üzülürdüm şimdi direkt diyorum olmuyor neyapayım diye susup kalıyorlar bizim derdimiz bize yeter millet de tuz biber oluyor üzülme tatlım boş ver gitsin

Haklısın Aslım coooook haklısın ama zaten var olan yaraya ısrarla basılınca böyle arabesk olup hayata küsüyorsun, tabiki Rabbimin verecegi zaman belli, şüphesiz var bir bildiğı bizim için, işte vesvese bazen peşinde...bizim için hayırlı olan şeyin ne oldugunu bir tek Rabbim bilir

Ağzını yirim canım... Iyi bir yöntem bende deneyecegim, yapabilirsem tabi..

özlemmm iyice kalabalıklaştık valla belkim karşılaşırız bi yerlerde sen nerde oturuyodun?

ben sincandayım canım öyle otobüste falan karşılaşmamız çok zor

öfff densiz cevabını verseydin canım sen üzüleceğine o üzülseydi

wwwaaauuuwwww sabahlar olmasın:)))

olmasın valla

hihhhh çok tanıdık bir duygu yarına kadar devam eder buruklugun en son kendine açırken ve katılırcasına aglarken bulubilirsin tecrübe ile sabit en asgaride atlatman dilegiyle canımın içiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…