- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #21.361
hemen söyliyim canım benim. adım damla, yaşım 26,ankaraya tasınıcaz o yüzden yasadıgım sehir ankara. hamilelikten önce polikistikoverle savasıyordum tabiiki de :)
ay canım sende de mi pco vardı yaseminden sonra sende umut oldun bana
canım benim evet bende de pco vardı. hem de öyle böyle değil. üç ay adet görmedigimi bilirim... sakın moralini bozma. pco hamile kalmaya engel değil kesinlikle. sadece biraz daha zor oluyor diğer bayanlara göre..
evet çok şükür ki başka sorun yok sabır edip tevekkül etmek gerekiyor Rabbimin vereceği günü beklerken sabrınıda versin inşallah.
canım benim, sende çok hoşsun, hoşsohbetsin
inanıyorum sen bu topikte birine veya iki kişşiye uğurlu geleceksin, içimden öyle geçiyor
ayyy canım yaaaa Allah razı olsun canımın içi, ALlah hepinizden razı olsun, sizler olmasanız hayat ne boş olurdu gerçekten siz yokken çok monoton bir hayat vardı, artık bir amacım oluyor, "ayy topiğe girim bakim, kılar ne yazmış, ayy dua okumam lazım, ahh şu dr a gidecekti ne oldu, yok bu dr dan dönecekti ne oldu derken sizle tanışalı 7 ay olmuş, kenetlendik resmen maşallah
ohhhhhhhhhhhhh yarasın seninkide güzel fikirmiş, akşama eve giderken alalım bari bi pastaneden biyermimiz şişmesin.
öpüyorum herkesleri çıktım
amin canım ya inşallah Rabbim burdaki herkesin muradını versin inşallah, evet malesef binlerce yumurta oluşuyor bizde ama büyümüyorlar sen ne yapacaksın tüpe nezaman başlıyorsun yoksa öncesinde bir aşılama olacak mı bak yasoda da pco var çok şükür hamile kaldı böyle gördükçe umut oluyor bana, inşallah Rabbim bizlerede nasip eder.
:)) hakkında hayırlısı olsun güzeldir benim memleketim :)))
bukettttt ayyy şükür hatırladın beniii kaç defadır sana yazdım yazdım cevap yokkk dedim benimle sohbet etmek istemiyo heralde :)
ayyy ewet karşılaşamıyoruz zaten karşılaşamayızda ama bi ihtimalll :)) ters istikametlere gidiyoruz canımmm belki kızılayda karşılaşırız artıkın
buketttt sen belki beni durakta görürsün amannn karşılaşırız inşallah buketttt
bu saate kimsecikler kalmadı tabi ama ben gene yazim nasılsa yarına okursunuz.
yasemin kampanya süper,inşallah herkese uğur getirir hepsi birer birer hamile kalırlar.
Özlem tez vakitte o kırmızı geceliği al bence yoksa yasemin gelip bizzat giydircek bu gidişle :) bencede her kadının olmazsa olmazı kırmızı :)
burjum maşallah gene bomba gibisin bayılıyorum senin enerjine.pozitif pozitif esiyo insana valla :)
Bende servisle gidip geliyorum bende hep ev iş,hafta sonuda eşime bol bol dırdıretrafta arkadaş olacak adam kalmamış mübarek!Özlem gibi bende sevmiyorum tek dolaşmayı artık kasnak öğrenme vakti geldi herhal :)
Buketcim doğrudur havalar stres etkilemiştir ama nolcak be bi test yapıver işte olmamı?
Aslıcım nazanın istatistiğine yaptığın yoruma bayıldım.Canı gönülden aaamiiiiiiiiiiiiiiin diyorum.çünkü benim bat 26-28 mart herhalde daha önce kimse yoktur :)
Şaka bi yana kızlar ya benim bugün 33 gün oldu.dayanamadım gene test yaptım gene negatifümitte kesmek istemiyorum ama hiç bu kadarda uzamamıştı inşallah bi sorun yoktur.haftaya doktora randevu aldım bakalım...
Hıı buarada dünkü gedikli muhabbetine değinmeden de edemicem.malesef aslı en gedikli olduğunu iddia etsede o benimbende 2006 da evlendim.üstelik üşenmedim yaşına baktım ben senden 2 yaş büyüğüm.bi kötü oldum be insan kimler gitti ben kaldım diye düşünüyo.sanki mapustayızda tahliyemizi bekliyoruz offffffff offfffffffffff zaten evde volta atıp duruyorum..
Neyse neyse daha fazla hüzün yapmim.aklımda kalanlar bunlar.herkesi öpüyorum.lütfen dualarınızda bana da yer verin.herkese tatlı rüyalar
hoşbulduk canım :) valla yapalım buluşma günlerini, çok iyi olur :)damlaa hoş geldin ankaralılar çoğalıyor biz kızlar artık buluşma günleri düzenleriz,istanbullular çatlasın
damlaa hoş geldin ankaralılar çoğalıyor biz kızlar artık buluşma günleri düzenleriz,istanbullular çatlasın
kız niye öyle diyim aşkolsun aç koynunu kuş konsun..cevap yazamasamda okuduklarım aklımda..misal bedriyeye de nedir bu çarpıntı marpıntı yeni mi çıktı diye soracam, bi türlü soramıyom:=)???
buğun okulda bir iş arkadaşım şaka olsun diye' aman sizde de iş yok ben senin yaşındayken 3 tane cocugum vardı sende cok beceriksiz cıktın' dedi güldüm ama içimden birseyler koptu parçalandı yerlere dağıldı, bütün gün onları toplarım artık
zeynepcim bencede kırmızı geceliği hemen almam lazım hatta yaseminin ısrarlarına dayanamadım bugün akşam servisten inip alıcam gözüme bi iç çamaşırcı kestirdim akşam inşallah erinmezsem orda inicemYaseminden korkmak lazım taktımı takar şimdi
buğun okulda bir iş arkadaşım şaka olsun diye' aman sizde de iş yok ben senin yaşındayken 3 tane cocugum vardı sende cok beceriksiz cıktın' dedi güldüm ama içimden birseyler koptu parçalandı yerlere dağıldı, bütün gün onları toplarım artık
Birizim sıkma canını o densizin ettiği lafı takma hiç boşverr Rabbim herşeyin en iyisini bilir olmuyorsa vardır bi nedeni hayırlı zamanını bekliyodur canım benim onun sölediklerini takıpta gününü mahvetme boşverrr
Ne densizler varyaaa sinir oluyorum böylelerineee hep karışırlar muhalefet olurlar...
vallahi bu derdi başına gelmeden kimse anlamaz Allah kimseye yaşatmasın. banada bazen diyorlar nekadar tembelsin önceden çok kafa takardım bir şey demezdim içime atar üzülürdüm şimdi direkt diyorum olmuyor neyapayım diye susup kalıyorlar bizim derdimiz bize yeter millet de tuz biber oluyor üzülme tatlım boş ver gitsin
özlemmm iyice kalabalıklaştık valla belkim karşılaşırız bi yerlerde sen nerde oturuyodun?
wwwaaauuuwwww sabahlar olmasın:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?