Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Arkadaşlar merhaba,

Dün müdürüm yoktu. Amaan dedim çalışmayayım...Nette dolanırken bi şekilde sizin topiğe rastladım...Normalde bu kadar çok yazışmanın olduğu topikleri direk atlarım ama nasıl oldu ne oldu bilmiyorum sabah 9:30 da bir başladım okumaya yemin ediyorum akşam 6 ydı anca bitiremedim:))) rezalet ... hani bir diziye başlarsınızda böyle nefes almadan izlersiniz ya...o duyguyla okudum...Yasemin hamile kalacak mı? Buket..Burcu..Seda...onlar neler yapmışlar vs vs...inanılmaz heyecanlandırdınız beni...muhteşem bir enerji var burda...1 günde o kadar yakınlaştım ki hepinizle...dua bile ettim size...ha işler dağ...müdürüm anlamsız gözlerle sürekli şu soruyu soruyor; Meral iyi hoş da sen dün bütün gün ne yaptın?:))) ne diim çok tatlı insanlar tanıdım desem bu soruyu sormaktan vazgeçer mi acaba?

[TABLE="class: cms_table_grid, align: center"]
[TR]
[TD]btskn / bircan[/TD]
[TD]18.03.2013 pazartesi[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavera49 / merve[/TD]
[TD]19.03.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] melek2828 / nazan[/TD]
[TD]20.03.2013 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamilelik [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] serap_serap / serap[/TD]
[TD]21.03.2013 perşembe[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] graphicdesigner / yasemin[/TD]
[TD]22.03.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz, doğal yollarla hamilelik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] buketdemet / buket[/TD]
[TD]25.03.2013 pazartesi[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik + hayırlısıyla tayin çıkması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] dejavu_one / seda[/TD]
[TD]26.32.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

KIZLAR DUALARI TAMAMLADIM ÇOK ŞÜKÜR..ARTIKIN DÜZENE BİNDİ..aLLAH KABUL ETSİN BÜTÜN DİLEKLERİNİZİ..

BURCU SANA BİR ÖNERİM VAR,,,NE TEMBELSİN DİYENLERİ UTANDIRABİLİRSİN,,

AA A AA SANANE BENİM YATAK ODAMDAN DERSİN:)) TEMBEL DERKEN KONDİSYON GEREKTİREN KONULARDAN BAHSEDİYO HERALDE, YANİ ÇALIŞMAK HUSUSUNDAKİ KONDİSYONLATRr:))YOKSA HAMİLE KALDIKTAN SONRAA AMAAAN BOŞVER BEN TEMBELİM DPOĞURMUYCAM, 7 YAŞINA KADAR KARNIMDA KALSIN, HEM BAKICI DERSİDE OLMAZ, SONRA DOĞURUR DİREKT OKULA GÖNDERİRİM DEMİYOZ HER HALL:))

Haaa bu arada Yasemin kardeş o kaddaaar mutlu oldum ki senin adına anlatamam...RABBİM bu uzuun süreci sıkıntısız ve mutlu sonla sonlandırmanı naip etsin İNŞALLAH...Bak ben bunları yzarken ezan okunmaya başladı..Şahid olsun...

hoşgeldin canımm sende çok tatlısın duaların için allah senden razı olsun sık sık gel bekleriz :)))

hahahaha buket yaa alemsinn duan için allah razı olsun şekerim
bende regl sebbiyle duaya ara verdim siz veriyosunuz die veriom ya bende

ben sincandayım canım öyle otobüste falan karşılaşmamız çok zor

öfff densiz cevabını verseydin canım sen üzüleceğine o üzülseydi

olmasın valla
karşılaşırızzzzz benim lalede teyzem oturuyoo yakındır galiba

Hoşgeldin Merallll fırsat buldukça kaç kaç gelll beklerizzz

hoşgeldin canımm sende çok tatlısın duaların için allah senden razı olsun sık sık gel bekleriz :)))

Bundan gayrı burdan ayrılmam çok zor...Müdürüme yakalanana kadar buralardayım:))) ama biraz daha boşlarsam Türkiye ekonomisi sarsılacak:)) Kredi almak üzere kapılarda yatan halk isyanda..ne o ben topik ziyaretindeyim:))))

:))) neyse bakalım olur öyle arada bagımlıklık yapar topigimiz ah bu müdürlerr ahhhh

Günaydın herkese yada tünaydın da olabilirrr :))
Ben gezmekten topiğe gelemiyorum valla okumaya başkadım ama bitiremedim umarım bili kaçırmamışımdır..
Dün sabah çok yakın arkadaşıma kahvaltıma gittim öğlene birlikte çaylık bişiler hazırladık akşama kadar konuştuk dertleştik, akşama yemek yaptık eşlerimiz geldi onlarla da oturduk 12 ye geliyordu anca evimize geldik çom özlemişim valla onunda adı Yasemin :)) seviyorum yaseminleriii
Bugün evimdeyim kocacıma yemek yapacağım ve ütü yapmam gerek çpk birikti akşama kadr anca bitiririm heral :)))
Angaralılar toplanıyormuşşş bizim neyiniz eksik yahuuu bizde toplanalım olma mııı ...
Yeni arkadaşlar gelmişler Meral ve Damla hoşgeldiniz sefa getirdinizz :))

hihhhh çok tanıdık bir duygu yarına kadar devam eder buruklugun en son kendine açırken ve katılırcasına aglarken bulubilirsin tecrübe ile sabit en asgaride atlatman dilegiyle canımın içiiii

Hııh tamda öyle valla, ama suan okuldayım, cocuklara bağrıyorum, gözlerim doluyor,eve girmek istiyorum ama benim depresyonum yarım gün sürer akşama başka bir ruh hali içinde olurum kesin, ee bende akrep burcuyum :))))

Kız meral hoşgeldin,burası bağımlılık yapar, insanı kuş gibi rahatlatır, annene eşine dostuna söyleyemedigin seyleri burda yazarsin..super bir yer buarsi..ayrica aramızda bir bankacı daha var :))

valla buketim şöyle ağzına lafı soksaydım rahatlardım, sadece diyorum ki ee sürekli çalışıyoruz (yani halvet) daha ne yapalım diyorum,sonrada gidip mal gibi üzülüyorum, bu arada bende regl oldugum icin duaları okuyamiyorum, duyurulurrrrrr

hoşgeldinn ohhh sefan olsunn gez toz eglen canım

bakıyorumda herkesler buluşuyor bende gideyimde yalnız bir yerde oturayım bariiiii hemşom yok burdaa

eneeeeeee burçtaşız yaa bizz kocan ne burcu benim kocamda akrepp

Çiğdemmmm canım hoşgeldinnnn
Ohhhh ne güzel gezmeler falan tadını çıkar... keşke bende evde olsam gezsem tozsam ahhhh nerdeee....
Gezip tozmaya dalıp özletme kendini kuzum seni göremeyince merak ediyorumm

aslıı 2 kahvemide içtim yemek sonrasıı sana kolaylık olsun yazım da:)))))))))

Tamam bugünlük yeterrrr süt iç çok canın isterse kahveli hayal ettt
Ayrıca bana kolaylık sağladığın içinde ayrıca mersi şekerimmm
Şaka bi yana Nazancım azaltmaya çalış canımmm çokta yaralı bişe değil zaten...
Seviyorum seniii

hoşgeldin aramıza..sanırım sende bankacısın..geçmiş olsun:)))

amaaan duyguuu boşver densizleri yaa..onlar eski kafa ..oluyoda biz yapmöıyoz sanıyolar:))

bu arada nazan o nekadar kahve içmek öyle..kız kısmı o kadar kahve içmez..kahve içersen kararırsın:))

içtigim türk kahvesii kız nasıl hayal edeyim onu sütlü akşam eve gidice sey iççem yaa bilmez deilsin çok güzel gidiyo anacımm :):):):)

çok güldüm bukett annem küçükken derdi bende eteginden çekiştirir isterdim sonra ev sahibinin gözünü sapıtırdı annem şakkk patlatırdı agzıma ondan ötürü zannımca :):):)
telvesi çok hoşuma gidiyoo çiğniyosunya hani böyle ohhhhhhh

meral hoşgeldin çok hoş yazmışsın şimdiden nerdeyse hepimizi tanımışsın

karşılaşırızzzzz benim lalede teyzem oturuyoo yakındır galiba

ben fatihteyim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…