Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

dayanamadım gene geld,m yaa sözde bugün akaşam kadar daha girmiycektim öyle karar almıştım
Aslı ve sedacım ebebklerim kargolarınız yola çıktı
Burcu açılmış paket orkid seni bekliyor.
Özlemcim kırmızı geceliğimde seni bekliyor ona göre

bircancım tatlım benim pco dr ların okadarda önemsediği bir sorun değil benim gözlemlediğim kadarıyla, bana hep bakardı derdi oo birsürüde pco var yasemincim derdi okadar. mühim olan adetlerimizi düzene sokmak, onlar düzene girdimi, pco mco hak getire, kuşum. ben ilaçsız adet olamayanlardansım, yani rekorum var 6 ay adet olmadığımı bilirim. onun dışında da 3 aydan aşşağı kessen olmazdım, o da bitkilerle filan yani, evlendim evleneli doğum kontrol kullandım düzenli olsun diye, ama bıraktığım ay gene olmamıştım.
Allah razı olsun o şeker ilacını üretenlerden ve bana bunu tavsiye eden doktorumdan
canım benim evet bende de pco vardı. hem de öyle böyle değil. üç ay adet görmedigimi bilirim... sakın moralini bozma. pco hamile kalmaya engel değil kesinlikle. sadece biraz daha zor oluyor diğer bayanlara göre..
rekor bende kuşum 6 ay
damlaa hoş geldin ankaralılar çoğalıyor artık biz ankaralı kızlar artık buluşma günleri düzenleriz,istanbullular çatlasın
ben şuan itibariyle çatlamış durumdayım.
Bedriyede bir hareket yokki anacaım yoksa bi köşede sıkıştırıcam aynı semtte oturuyoruz bir görüşemedik ama şu sıra sıkıntıları var onun için ellemiyorum
taktım tabi, yıkadım ütüledim hazır bekliyorum sana göndermek için, ben napim artık kızrmızı geceliği, bakıp bakıp ah çekerim ancak :)
salağa bak yaa, sanki senin elinde 3 tane doğurmak, ne gerzekçe bir cümle bu arkadaş. kuşbeyinli desem kuşa hakaret olur, densiz .
dün yalan dünya filminden bir laf öğrendim, onu o kadına armağan ediyorum "kafadan bacaklı" ne olacak işte
sen gönlünü ferah tutu bebeğim, olmayacak diye bişey yok, ben ne yaptım hep, evrene olumlu mesajlar gönderdim geçen ay hatırla lütfen
Ağzını yirim canım... Iyi bir yöntem bende deneyecegim, yapabilirsem tabi..
ayyyyyy ben bu lafı çok özlemiştim yaaaa ohhh içim açıldı hep söyle hep
meralcim canım benim hoşgeldin sefalar getirdin, ayy ne güel şeyler yazmışsın, topikçe seni direk bağrımıza bastık inanki görür görmez.
Benim için söylediğin o güzel temenniler ve dualar için ALlah razı olsun inşallah canım, eğer sende bebek düşünüyorsan Allah sana tez zamanda hayırlsıı ile nasibetsin kuşum.
Bugün bereketli bir gün, yeni 2 tane arkadaşımız daha oldu topikte nekadar güzel, burası ev gibi, aile gibi, öyle içten samimi ki , burası olmadan ne yapıyormuşuz ben düşünemiyorum. sevincimiz üzüntümüz kızgınlıklarımız, gözyaşlarımızı hepsi bu topikte paylaşılır, ve paylaştıkça herşey güzelleşir. inşallah sende bu enerjiyi yakalarsın, ve yakalamışsın bile zaten
ozaman seni arkadaş listemize yazmaktan gurur duyarım tatlım
adın, yaşın, evlilik yılın, adet olacağın tarih, yaşadığın şehir, yaşadığın sağlık sorunu varsa, onları bana yaz, seni hemen arkadaş listemize ekleyim kuzucuğum

oyyyy karnı burnunda hamişim çiğdemim gelmiş, bak aramıza yeni katılan meral de müdüründen şikayetçi, bizim topiğin nedir bu müdürlerinden çektiği anacım.
oyyy şu gezmelerini anlatıpta ağzımın suyunu akıtıyorsun yaaa ohhh maşallah negüzel ya senin adına okadar çok seviniyorum ki, tadını çıkart canım benim.
ayrıca istanbullularda hiç hareket yok anam, kimsenin kılı kıpırdamıyor, valla ankaralılar bizden önce buluşursa ben ortadan ikiye bölünürüm çatlarım patlarım ona göre
eneeeeeee burçtaşız yaa bizz kocan ne burcu benim kocamda akrepp
benimde eşim aklrep, hatta bebeğimide 3 gün evvel doğurucam o da akrep olsn diye öyle niyetliyim

yasemin sen ciddimisin kırmızı gecelikte sen kullan canım benim ben gider alırım kendime

aaaa yasemin biz belki bu hafta sonu istanbula geliriz,gerçi ben pek istemiyorum ama eşim izin almış

meral hoşgeldin çok hoş yazmışsın şimdiden nerdeyse hepimizi tanımışsın

ben fatihteyim canım

benim orda da teyzem oturuyodu yani hala kızları orda oturuyo ama teyzem 2 yıl önce vefat etti ((
ayyy neyse Özlemcim karşılaşırız belkim... ben optimumun ordaki koçtaşa gelirim haftada bir mutlaka Yazın bahçesinde çay içeriz :) Yasooooooooo kargoya vermişsin bebeğim sabırsızlıkla bekliyorum uğurlarımı

Son düzenleme:

Allah rahmet eylesin canım benim, ben koçtaşa gidiyorum hatta bu aralar gideceğiz gidemedik bir türlü banyoya raf alıcam,birde fırça falan alıcam ama çok pahalılar

benimki koca akrep evet ama hiç kıskanç deil ama ben olmasını isterdim accıkta olsa

Allah rahmet eylesin canım benim, ben koçtaşa gidiyorum hatta bu aralar gideceğiz gidemedik bir türlü banyoya raf alıcam,birde fırça falan alıcam ama çok pahalılar

Allah razı olsun canım
Gideceğin zaman bana da haber ver bende geliyimmm oturur çay içerizzz
oralar para tuzağı zaten güzel güzel koyuyolar insan almak istiyo :))

eneeeeeee burçtaşız yaa bizz kocan ne burcu benim kocamda akrepp

Evet canım burçtaşT benim kocam başak, anam oda akrep olsaydi anlaşamazdık biz sizde durumlar nassıl???

BUKEEEEEEEET DUYGU kim anam?? Beni biriylemi aldatıyorsun, bana yazdığın cevaba bi bakıver :))))))))))

yasemin sen ciddimisin kırmızı gecelikte sen kullan canım benim ben gider alırım kendime
aaaa yasemin biz belki bu hafta sonu istanbula geliriz,gerçi ben pek istemiyorum ama eşim izin almış
kız ciddiyim hemde örümcek ağlı filan benimki bi görsen bayılırsın, sana özelden linkini atarım internette siyahı var, benmki kırmızısı oy oy oy
çok iyi mal paarlıyorum dimi
anammm neresine geleceksiniz istanbulun????????
Allahhh heyecan fırtınası başlıyorrrrrrrrrrrrr
ALlahım benim koçtaş krizimi getireceksiniz gene yaa, gidince orda bakın, mürdüm beyaz renk mutfağa, onu görünce beni görmüş gibi olun emi :)
benimki koca akrep evet ama hiç kıskanç deil ama ben olmasını isterdim accıkta olsa
anam benimkide kıskanç değil, ya biz çirkiniz, yada çok namuslu insanlar olduğumuz için zaten kimse bize yan bakmadığı için kıskanmalarına gerek kalmıyor

yasemin tahmin ettiğim bahsettiğin geceliği onun siyahına bayılmıştım aşkı mamnuda bihter giymişti,sanırım seninkide ondandır.
istanbulda mahmutbeye geliriz, birde altınşehir belki yada tepecik büyükçekmece sanırım

yasemin ben biliyorum o mürdüm dolabı altı mürdüm üstü beyaz hep dikkatimi çeker ama ben ona cesaret edemem bi arkadaş alacaktı onun modası geçer dedim onu bile vazgeçirdim

ühühühühü ben sabahtan akşama kadar burda yazmak istiyorum yaaa çıkıyorum birdaha gelmiycem iş yapıcam diye, yine geliyorum 5 dk sonra ühühühühühü

yasemin ben biliyorum o mürdüm dolabı altı mürdüm üstü beyaz hep dikkatimi çeker ama ben ona cesaret edemem bi arkadaş alacaktı onun modası geçer dedim onu bile vazgeçirdim

aaa dme kız, bak ben sana resmini çekip yollarım haftasonu gidersem eve. çok cırtlak bi renk olmadığı için modası hemen geçmez ben sana diyim, sen beni dinle, kırmızı yeşil olsa geçerde, bu çok asil ağır bir renk

hoşgeldinn ohhh sefan olsunn gez toz eglen canım

bakıyorumda herkesler buluşuyor bende gideyimde yalnız bir yerde oturayım bariiiii hemşom yok burdaa

Ayyy kıyamam kız öyle yalnız oturma hem teknoloji ilerledi facetime ile bağlantı kurar canlı canlı yaşatırız sana anı :)))

Çiğdemmmm canım hoşgeldinnnn
Ohhhh ne güzel gezmeler falan tadını çıkar... keşke bende evde olsam gezsem tozsam ahhhh nerdeee....
Gezip tozmaya dalıp özletme kendini kuzum seni göremeyince merak ediyorumm

Oyyyiiii yerim seni ben canım benimmm özlüyormuşş bak heleee :))) bende özlüyorum valla hep aklımdasınız inan kii acaba yeni haber var mı diye çok meraklı oldum ben :))

aslıı 2 kahvemide içtim yemek sonrasıı sana kolaylık olsun yazım da:)))))))))

Canım kahve selülüt yapar bak çok içmee

Anaamm apzının suyu akmasın yahuuu ben bugünleri iple çektim ne çileler çektimm dermişimm :)))
Sende şimdiden doğum iznini saymaya başla şekerim ama en azından hafta sonları gezersin kocacığnla hem azcık hamilliğin keyfini çıkar :)) şu bayan müdürleri toptan yakalım kızlar çok çektiriyorlar hemcinslerine, uyuzzz oluyorumm Allaha şükür ki ben kurtuldum :)))
Vala bak bi cumartesi herkese uyarsa ortak biyer belirleyip buluşalım ikindiye kadar kahvaltı yaparızz :)) lüffen lüffen biz doğurmadan yapalım )))

Ayrıcaa akrep burcj erkekleri o işe çoookkkk düşkün olurrr, yasmin sen o geceliği gönderme anam kocan hamile fln dinlemez valla akrep nede olsa iğnesini batırıvermek ister :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…