- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #21.401
Aslı ve sedacım ebebklerim kargolarınız yola çıktı
Burcu açılmış paket orkid seni bekliyor.
Özlemcim kırmızı geceliğimde seni bekliyor ona göre
bircancım tatlım benim pco dr ların okadarda önemsediği bir sorun değil benim gözlemlediğim kadarıyla, bana hep bakardı derdi oo birsürüde pco var yasemincim derdi okadar. mühim olan adetlerimizi düzene sokmak, onlar düzene girdimi, pco mco hak getire, kuşum. ben ilaçsız adet olamayanlardansım, yani rekorum var 6 ay adet olmadığımı bilirim. onun dışında da 3 aydan aşşağı kessen olmazdım, o da bitkilerle filan yani, evlendim evleneli doğum kontrol kullandım düzenli olsun diye, ama bıraktığım ay gene olmamıştım.amin canım ya inşallah Rabbim burdaki herkesin muradını versin inşallah, evet malesef binlerce yumurta oluşuyor bizde ama büyümüyorlar sen ne yapacaksın tüpe nezaman başlıyorsun yoksa öncesinde bir aşılama olacak mı bak yasoda da pco var çok şükür hamile kaldı böyle gördükçe umut oluyor bana, inşallah Rabbim bizlerede nasip eder.
Allah razı olsun o şeker ilacını üretenlerden ve bana bunu tavsiye eden doktorumdan
rekor bende kuşum 6 aycanım benim evet bende de pco vardı. hem de öyle böyle değil. üç ay adet görmedigimi bilirim... sakın moralini bozma. pco hamile kalmaya engel değil kesinlikle. sadece biraz daha zor oluyor diğer bayanlara göre..
ben şuan itibariyle çatlamış durumdayım.damlaa hoş geldin ankaralılar çoğalıyor artık biz ankaralı kızlar artık buluşma günleri düzenleriz,istanbullular çatlasın
Bedriyede bir hareket yokki anacaım yoksa bi köşede sıkıştırıcam aynı semtte oturuyoruz bir görüşemedik
taktım tabi, yıkadım ütüledim hazır bekliyorum sana göndermek için, ben napim artık kızrmızı geceliği, bakıp bakıp ah çekerim ancak :)zeynepcim bencede kırmızı geceliği hemen almam lazım hatta yaseminin ısrarlarına dayanamadım bugün akşam servisten inip alıcam gözüme bi iç çamaşırcı kestirdim akşam inşallah erinmezsem orda inicemyaseminden korkmak lazım taktımı takar şimdi
salağa bak yaa, sanki senin elinde 3 tane doğurmak, ne gerzekçe bir cümle bu arkadaş. kuşbeyinli desem kuşa hakaret olur, densiz .buğun okulda bir iş arkadaşım şaka olsun diye' aman sizde de iş yok ben senin yaşındayken 3 tane cocugum vardı sende cok beceriksiz cıktın' dedi güldüm ama içimden birseyler koptu parçalandı yerlere dağıldı, bütün gün onları toplarım artık
dün yalan dünya filminden bir laf öğrendim, onu o kadına armağan ediyorum "kafadan bacaklı" ne olacak işte
sen gönlünü ferah tutu bebeğim, olmayacak diye bişey yok, ben ne yaptım hep, evrene olumlu mesajlar gönderdim geçen ay hatırla lütfen
ayyyyyy ben bu lafı çok özlemiştim yaaaa ohhh içim açıldı hep söyle hepAğzını yirim canım... Iyi bir yöntem bende deneyecegim, yapabilirsem tabi..
meralcim canım benim hoşgeldin sefalar getirdin, ayy ne güel şeyler yazmışsın, topikçe seni direk bağrımıza bastık inanki görür görmez.Arkadaşlar merhaba,
Dün müdürüm yoktu. Amaan dedim çalışmayayım...Nette dolanırken bi şekilde sizin topiğe rastladım...Normalde bu kadar çok yazışmanın olduğu topikleri direk atlarım ama nasıl oldu ne oldu bilmiyorum sabah 9:30 da bir başladım okumaya yemin ediyorum akşam 6 ydı anca bitiremedim:))) rezalet ... hani bir diziye başlarsınızda böyle nefes almadan izlersiniz ya...o duyguyla okudum...Yasemin hamile kalacak mı? Buket..Burcu..Seda...onlar neler yapmışlar vs vs...inanılmaz heyecanlandırdınız beni...muhteşem bir enerji var burda...1 günde o kadar yakınlaştım ki hepinizle...dua bile ettim size...ha işler dağ...müdürüm anlamsız gözlerle sürekli şu soruyu soruyor; Meral iyi hoş da sen dün bütün gün ne yaptın?:))) ne diim çok tatlı insanlar tanıdım desem bu soruyu sormaktan vazgeçer mi acaba?
Haaa bu arada Yasemin kardeş o kaddaaar mutlu oldum ki senin adına anlatamam...RABBİM bu uzuun süreci sıkıntısız ve mutlu sonla sonlandırmanı naip etsin İNŞALLAH...Bak ben bunları yzarken ezan okunmaya başladı..Şahid olsun...
Bundan gayrı burdan ayrılmam çok zor...Müdürüme yakalanana kadar buralardayım:))) ama biraz daha boşlarsam Türkiye ekonomisi sarsılacak:)) Kredi almak üzere kapılarda yatan halk isyanda..ne o ben topik ziyaretindeyim:))))
Benim için söylediğin o güzel temenniler ve dualar için ALlah razı olsun inşallah canım, eğer sende bebek düşünüyorsan Allah sana tez zamanda hayırlsıı ile nasibetsin kuşum.
Bugün bereketli bir gün, yeni 2 tane arkadaşımız daha oldu topikte nekadar güzel, burası ev gibi, aile gibi, öyle içten samimi ki , burası olmadan ne yapıyormuşuz ben düşünemiyorum. sevincimiz üzüntümüz kızgınlıklarımız, gözyaşlarımızı hepsi bu topikte paylaşılır, ve paylaştıkça herşey güzelleşir. inşallah sende bu enerjiyi yakalarsın, ve yakalamışsın bile zaten
ozaman seni arkadaş listemize yazmaktan gurur duyarım tatlım
adın, yaşın, evlilik yılın, adet olacağın tarih, yaşadığın şehir, yaşadığın sağlık sorunu varsa, onları bana yaz, seni hemen arkadaş listemize ekleyim kuzucuğum
oyyyy karnı burnunda hamişim çiğdemim gelmiş, bak aramıza yeni katılan meral de müdüründen şikayetçi, bizim topiğin nedir bu müdürlerinden çektiği anacım.Günaydın herkese yada tünaydın da olabilirrr :))
Ben gezmekten topiğe gelemiyorum valla okumaya başkadım ama bitiremedim umarım bili kaçırmamışımdır..
Dün sabah çok yakın arkadaşıma kahvaltıma gittim öğlene birlikte çaylık bişiler hazırladık akşama kadar konuştuk dertleştik, akşama yemek yaptık eşlerimiz geldi onlarla da oturduk 12 ye geliyordu anca evimize geldik çom özlemişim valla onunda adı Yasemin :)) seviyorum yaseminleriii
Bugün evimdeyim kocacıma yemek yapacağım ve ütü yapmam gerek çpk birikti akşama kadr anca bitiririm heral :)))
Angaralılar toplanıyormuşşş bizim neyiniz eksik yahuuu bizde toplanalım olma mııı ...
Yeni arkadaşlar gelmişler Meral ve Damla hoşgeldiniz sefa getirdinizz :))
oyyy şu gezmelerini anlatıpta ağzımın suyunu akıtıyorsun yaaa
ayrıca istanbullularda hiç hareket yok anam, kimsenin kılı kıpırdamıyor, valla ankaralılar bizden önce buluşursa ben ortadan ikiye bölünürüm çatlarım patlarım ona göre
benimde eşim aklrep, hatta bebeğimide 3 gün evvel doğurucam o da akrep olsn diye öyle niyetliyimeneeeeeee burçtaşız yaa bizz kocan ne burcu benim kocamda akrepp