- 28 Kasım 2012
- 176
- 31
- 118
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #21.421
kuşum dene valla yoksa insanların ağzını kapatamazsınAğzını yirim canım... Iyi bir yöntem bende deneyecegim, yapabilirsem tabi..
hoşgeldin meral çok samimi yazmışsın öyledir burası bağımlılık yapar burda sıkıntı mutluluk paylaştıkça bize iyi geliyor rahatlıyoruz.Arkadaşlar merhaba,
Dün müdürüm yoktu. Amaan dedim çalışmayayım...Nette dolanırken bi şekilde sizin topiğe rastladım...Normalde bu kadar çok yazışmanın olduğu topikleri direk atlarım ama nasıl oldu ne oldu bilmiyorum sabah 9:30 da bir başladım okumaya yemin ediyorum akşam 6 ydı anca bitiremedim:))) rezalet ... hani bir diziye başlarsınızda böyle nefes almadan izlersiniz ya...o duyguyla okudum...Yasemin hamile kalacak mı? Buket..Burcu..Seda...onlar neler yapmışlar vs vs...inanılmaz heyecanlandırdınız beni...muhteşem bir enerji var burda...1 günde o kadar yakınlaştım ki hepinizle...dua bile ettim size...ha işler dağ...müdürüm anlamsız gözlerle sürekli şu soruyu soruyor; Meral iyi hoş da sen dün bütün gün ne yaptın?:))) ne diim çok tatlı insanlar tanıdım desem bu soruyu sormaktan vazgeçer mi acaba?
inşallah tez vakitte alırsın bebegini kucagına..Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim bu sıcak karşılama için...Buket evet bende bankacıyım malesef 12 yıldır bu batakta debelenip duruyorum:))) ama artık seviyorum galiba:) Bölge de olmanın verdiği rahatlıkla takip edebiliyorum burayı...lakin artık ipin ucu kaçtı bu saatten sonra 1,5 günlük birikmiş işlerimi bitirmem lazım...
Geleyim Yasemin nin sorularının cevabına...Adım Meral:) yaş...hazır mısınııııızzzzz? 34..yaşlıyım yani( Çocuk düşünüyor musun sorusuna ise şöyle cevap vereyim; düşünmek değil benim ki artık başka bişey düşünememek noktasındayım...16.10.2010 da evlendim ilk günden beri deli gibi istiyoruz...2011 Martta hamile kaldım 9,5 haftalıkken (kese görünmemişti) düştü..boş gebelikmiş...6 ay korunma süresi neyse 2012 Nisan da tekrar çift çizgiyi gördüm lakin bu seferde dış gebelikmiş...o gün bugün bende tık yok...delirmenin eşiğindeyim...ALLAH ıma sığınıyorum...sizlerle de rahatlıyorum...yalnız değilmişim duygusu çok güç veriyor insana....bu dönemler benim hamile kalma dönemlerim:))) heyecanla bekliyorum...en son 2 Martta regl oldum ama son zamanlarda çok şaştı adet dönemlerim 25 günden 29 güne kadar değişiyor...bu arada doktora gitmedik yani eşimle gitmedik ama bana bir insanoğluna yapılabilecek tüm testler yapıldı...temizim:)) eşim gitmedi en son haziran a kadar beklicem olmadı doktor a gidicez...tabi adam gibi bi doktor bulabilirsem...aklınızda olsun ben Bakırköy deyim buralara yakın muhteşem bir doktor falan biliyorsanız kurban olim söyleyin de bende rahatlayayım....
inşallah tez vakitte alırsın bebegini kucagına..
Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim bu sıcak karşılama için...Buket evet bende bankacıyım malesef 12 yıldır bu batakta debelenip duruyorum:))) ama artık seviyorum galiba:) Bölge de olmanın verdiği rahatlıkla takip edebiliyorum burayı...lakin artık ipin ucu kaçtı bu saatten sonra 1,5 günlük birikmiş işlerimi bitirmem lazım...
Geleyim Yasemin nin sorularının cevabına...Adım Meral:) yaş...hazır mısınııııızzzzz? 34..yaşlıyım yani( Çocuk düşünüyor musun sorusuna ise şöyle cevap vereyim; düşünmek değil benim ki artık başka bişey düşünememek noktasındayım...16.10.2010 da evlendim ilk günden beri deli gibi istiyoruz...2011 Martta hamile kaldım 9,5 haftalıkken (kese görünmemişti) düştü..boş gebelikmiş...6 ay korunma süresi neyse 2012 Nisan da tekrar çift çizgiyi gördüm lakin bu seferde dış gebelikmiş...o gün bugün bende tık yok...delirmenin eşiğindeyim...ALLAH ıma sığınıyorum...sizlerle de rahatlıyorum...yalnız değilmişim duygusu çok güç veriyor insana....bu dönemler benim hamile kalma dönemlerim:))) heyecanla bekliyorum...en son 2 Martta regl oldum ama son zamanlarda çok şaştı adet dönemlerim 25 günden 29 güne kadar değişiyor...bu arada doktora gitmedik yani eşimle gitmedik ama bana bir insanoğluna yapılabilecek tüm testler yapıldı...temizim:)) eşim gitmedi en son haziran a kadar beklicem olmadı doktor a gidicez...tabi adam gibi bi doktor bulabilirsem...aklınızda olsun ben Bakırköy deyim buralara yakın muhteşem bir doktor falan biliyorsanız kurban olim söyleyin de bende rahatlayayım....
ohoo kaç koli kaldırdım kaç dolap tırmandım bilmiyorum bile:))ama yarın sabah yapacam ..sanada tek çizgiyi bildiririm:))
hoşgeldinn..
Aslııııııııııı otobüslerde göremiyom seni??:))
ayy canım ya boşver takma öle çenesi düşük ne konuştuğunu bilmeyn dengesiz çok..salla gitsin..buğun okulda bir iş arkadaşım şaka olsun diye' aman sizde de iş yok ben senin yaşındayken 3 tane cocugum vardı sende cok beceriksiz cıktın' dedi güldüm ama içimden birseyler koptu parçalandı yerlere dağıldı, bütün gün onları toplarım artık
Evet canım burçtaşT benim kocam başak, anam oda akrep olsaydi anlaşamazdık biz sizde durumlar nassıl???
BUKEEEEEEEET DUYGU kim anam?? Beni biriylemi aldatıyorsun, bana yazdığın cevaba bi bakıver :))))))))))
kız ciddiyim hemde örümcek ağlı filan benimki bi görsen bayılırsın, sana özelden linkini atarım internette siyahı var, benmki kırmızısı oy oy oy
çok iyi mal paarlıyorum dimi
anammm neresine geleceksiniz istanbulun????????
Allahhh heyecan fırtınası başlıyorrrrrrrrrrrrr
ALlahım benim koçtaş krizimi getireceksiniz gene yaa, gidince orda bakın, mürdüm beyaz renk mutfağa, onu görünce beni görmüş gibi olun emi :)
anam benimkide kıskanç değil, ya biz çirkiniz, yada çok namuslu insanlar olduğumuz için zaten kimse bize yan bakmadığı için kıskanmalarına gerek kalmıyor
benimki düşkün deil yaaa ama bende işve cilve yok anacım ondanda kaynaklanıyo olabilirAyyy kıyamam kız öyle yalnız oturma hem teknoloji ilerledi facetime ile bağlantı kurar canlı canlı yaşatırız sana anı :)))
Oyyyiiii yerim seni ben canım benimmm özlüyormuşş bak heleee :))) bende özlüyorum valla hep aklımdasınız inan kii acaba yeni haber var mı diye çok meraklı oldum ben :))
Canım kahve selülüt yapar bak çok içmee
Anaamm apzının suyu akmasın yahuuu ben bugünleri iple çektim ne çileler çektimm dermişimm :)))
Sende şimdiden doğum iznini saymaya başla şekerim ama en azından hafta sonları gezersin kocacığnla hem azcık hamilliğin keyfini çıkar :)) şu bayan müdürleri toptan yakalım kızlar çok çektiriyorlar hemcinslerine, uyuzzz oluyorumm Allaha şükür ki ben kurtuldum :)))
Vala bak bi cumartesi herkese uyarsa ortak biyer belirleyip buluşalım ikindiye kadar kahvaltı yaparızz :)) lüffen lüffen biz doğurmadan yapalım)))
Ayrıcaa akrep burcj erkekleri o işe çoookkkk düşkün olurrr, yasmin sen o geceliği gönderme anam kocan hamile fln dinlemez valla akrep nede olsa iğnesini batırıvermek ister :))))))
Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim bu sıcak karşılama için...Buket evet bende bankacıyım malesef 12 yıldır bu batakta debelenip duruyorum:))) ama artık seviyorum galiba:) Bölge de olmanın verdiği rahatlıkla takip edebiliyorum burayı...lakin artık ipin ucu kaçtı bu saatten sonra 1,5 günlük birikmiş işlerimi bitirmem lazım...
seni en iyi biz anlarız meralim allah inş. sağlıklısından asip etsi birde su acıda bak en azından yumurta ve sperm bir yerde buluşuyorlar haberaber aşacaz bu durumu inş. rabbim hepimize nasip edicek
burcucum sende çok duygulu bir arkadaşımızsın..ondan şeyttiydim:))
buradaki arkadfaşın adı duygu da onlan özdeşleştirdim herhal..
oku oku bitiremedim,çeneleriniz düşmüş yine.aramıza yeni arkadaşlar katılmış hoşgelmişler sefa getirmişler.
biz eşimle 3 gündür küsüz hiç konuşmuyoruz,ohhhh canıma değsin yemek bile yapmıyorum,tatildeyim bir nevi
burcu varya bana da öyle diyolar,çok tembelmişiz falan ben de hep gülüp geçiyorum ama insanın içi nasıl yanıyor.
benm çocuğum olursa hiçkimseye çocuğun var mı diye bile sormucm
annemin apartmanında bi abla oturuyo 4 5 yaşlarında bi kızı var tüp bebekmş
o kadar karşılaşıyotuz bi kere çocukla ilgili bişey sormadı.damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış gerçekten
hepinizi öptm
merhaba. Topiğimizin tatlı dilli hamişleri, hamiş adayları nasılsınız? Topiğe hiç giremiyorum. Neler kaçırdım??
Yasemin , özelden mesaj attm. Cevap gelmedi. Birde burdan tebrik edeyim. Hayırlı olsun tatlım:) gôrünce çok sevindim çok mutlu oldum. Uzun zamandır duyduğum en güzel haberdi. Rabbim tamamına erdirsin inşaallah.
Benlik bir gelişme yok. Bu aralar hep hastanedym. Rahatsızım. adetlerim duzensiz. 34 gun oldu adet olmadım. Dun rontgen cekılmem gerekıyordu. Gebelık suphesınden önce beta hcg yaptlar. 1.1 cıktı. Daha once hep 0.11 falan çıkardı. 1 cıkınca çekilmedm ne olur ne olmaz. Öyle işte. Nisandan sonra bir tup bebek merkezıne başvurmayı dusunuyoruz. Bakalım hayırlısı.
meralcim bi kere 34 'e yaşlı dersen valla ben yandım bende 31, benimde acımsı tecrübelerim var bir ara anlatırım. sen bizim dua listemize katıl, damla'da katılsın valla terapi gibi geliyor, toplu duaların gücünü gördük burda, sık sık gel, bide 6. hissi kuvvetli olanlarla çooooook iyi anlaşırım :))
Valla bende ismi Burcu olanlarla çok iyi anlaşırım:))) bende anlaşmak için bahane çookk...Canım benim dua benim herşeyim...ama yapamamaktan korkarım...çok tembelim çünkü... üstüme düşeni yapamazsam kahrolurum...ama YARADAN ıma ne zaman açsam elimi dualarımda olacaksınız... İNŞALLAH bende sizin dualarınızda olurum...
meralcim bi kere 34 'e yaşlı dersen valla ben yandım bende 31, benimde acımsı tecrübelerim var bir ara anlatırım. sen bizim dua listemize katıl, damla'da katılsın valla terapi gibi geliyor, toplu duaların gücünü gördük burda, sık sık gel, bide 6. hissi kuvvetli olanlarla çooooook iyi anlaşırım :))
buketim şöyle diyelim, sen her zaman beni yanında hissediyorsun o yüzden böyle bir karışıklık oldu diyelim bebeğem
tubiiiiiiii sen daha hamile olmadın mı kızım? ben seni ve yasi'yi rüyamda hamiş gördüm yasi görevini yerine getirdi , senin kırmızılardan ne haber??
merveee nerelerdesin anacım, özledik merak ettik valla. bizimde topiğimizin çiçeği yasmin hamile onun dışında tam gaz yola devam ama bak önümüzdeki ay bir kaç kişi bombayı patlatacak takipte kal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?