Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

burcuuu nasıl gördün kız rüyanda daha adet olmadım bi daha testte yapmadım ammaaann onunla mi uğraşıcam
Tubiiii bizim test yapacagimiz sabah gördüm rüyayı, üçümüzün test cubugunu gördüm yaseminiki cok net 2 cizgi, benimki bomboş cizgi bile yok seninki cift cizgi ama 2. Cizgin biraz silik, yaniiiiiiii bir kan testi yapiver,kacinci gün oldu gecikeli???

anladım canım nasıl istersen, inşallah her duamda burdaki arkadaşlara mutlaka dua ederim artık sende olursun Rabbim dualrimizi kabul etsin inşallah

merviiiiii kuzum ben ev-okul arası gidiyorum işte gecen ay bende cift cigi gördüm sonra test yaptirdim beta 2,5 cikti toplamda e gün hamile oldum sonra kırmızıları gördüm :)))))) onun dışında burda yazan bütün teknıkleri deniyorum bu aralar sabah ac karnına cörekotu yagı iciyorum hem akıntıma hemde romatizmama şifa olsun diye yani inanılmaz heyecanlı bir hayatım var hergün burdayım,cünkü burda olunca cok mutlu oluyorum :))))

Son düzenleme:

amanın sen benim doğum günümde evlenmişsin

yasemiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn süpriiiiizzzzz kırmızı gecelik aldım ama seninki güzel benimki uyduruk oldu çamaşırcıda kırmızılar için çeşit yoktu yaaaa almış olmak için aldım sanırım belki üzerimde güzel durur

ayyy bana uyar bana uyar bayılırım sabah kahvaltısı sohbetlerine.
ayrıca o akreplerin adı çıkmış, nazanında dediği gibi hiç düşkün değil aslında, çocuk olsun diye mecburen yaptık işte :)))))
yasemin, dayanamadım öğlen gittim poğaça aldım kendime :)
ayyy varya bukadar olur, akşam eve dönerken bende kendime 2 tane susamlı poğaça aldım, eve gelir gelmez nasıl parmaklarımla birlikte yedim birini görsen, kıtlıktan çıkmış sanardın beni. hakkaten canımız çekmş yav
ama her bayan müdür kötü deg,ldir dimi kızlar :) ben ögretmenlerime hiiiç eziyet etmiyorum valla :)
ayyy kuşum benim sen müdürmüsün ozaman lütfen hepimiz artık, "söz meclisten dışarı" diyerek konuşalım kızlar, oyyy damlacığıma yanlış yapmışız tü tü tü bize
tatlım oyyyyy yerim senin yaşlı yaşını nevar şurda 2 ay sonra bende 30 olucam kuşum, topiğimizin yaş ortalaması pek küçük değildir, aramıza hoşgeldin çıtır hatun
şimdi seni arkadaş listemize ekleyeceğim. inşallah buralar sana hem psikolojikmen, hemde uğurlu olmak bakımından iyi gelir tatlım. oh ne güzel bir sorunun yokmuş, sende benim gibi Allahın "ol" demesini bekleyenlerdensin.
aynen bende öyle düşünüyorum, bekarlara yokmu bir kısmet diye sorulmaz, evlilere yokmu bir bebek diye sorulmaz, hayatta bunu çok iyi öğrendim ben.
Rabbim kimseyi çaresiz bırakıp ağlatmasın, bizler gibi ağlayanlara üzülenlerede tez zamanda yardımcı olsun inşallah.
canım bak burcunun rüyasına göre sıra sende haa, bu ay değilse bile %100 önümüzdeki aya inşallah çok büyük ihtimal sensin kuşum. o yüzden kocanla küslüğü hemen bırak, artisliğin zaanı değil canımın içi, sen yemeğini yap evinin kadını ol bakim:)))
tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmm oyy mesajını okudum o an cevap yazamadım şu 10dk sınırı olduğu için, sonrada inan aklımdan çıkmış.
çok teşekkür ederim canım tebriklerin duaların için, Allah razı olsun, inşallah tez zamanda rabbim hayırlısı ile sanada nasibetsin, tüp bebek fikrini çok iyi düşünmüşsün canım benim. inşallah başarılı geçer ve hamiş olursun tek seferde hayırlısıyla.

vaovvvvvvvv
helal olsun sana kız özlem seni alnından öpüyorum kuşum, uyduruk muyduruk deme kız, sen onu bi giy bak neler oluyor

Selam herkeşlere:)
Burcu ısımız rüyalara kalmış desene.

Özlem demek illa kırmızı olemi??kırmızı iyidir boğaları azdırır :)

baştan sona dantelli zaten arkası ipli falan ama bağlamalı alırken pek utandım kız başka gösteriyo şunlar çok güzel bence bunlardan al diyo yok dedim ben kırmızı alıcam gülüyo bana kız yaaa

özlem bende de kırmızı bisey var altlı üstlü, sen böyle anlatınca heveslendim bende alırken cok utanırın,o yüzden öyle seyleri hep internetten aldım :)

azgın şempanzeler sizi.giyiyosunuz kırmızıları herifleri ayartiyosunuz cocuk diye.bahanede hazır:)cocukmus:) heriflerin iflahini soktunuz nedir bu erkeklerin sizin gibi karılardan çektiği.çit çit çit çit.ayıpta bisey

özlem bende de kırmızı bisey var altlı üstlü, sen böyle anlatınca heveslendim bende alırken cok utanırın,o yüzden öyle seyleri hep internetten aldım :)

yaa canım benim ben bayadır internette arıyordum zaten güzel bişey ama bi türlü denk gelmedi almayı düşünmeden önce görüyordum bir sürü (çok detaylı araştımadım ama takıldığım birkaç alışveriş sitesi var onları takip ettim) ondada faturaya yazarlar diye biraz çekiniyordum, bugün çamaşırcıya gittim anaam bi baktım bi adam oturuyo başka kimse yok Allahtan adam beni görünce hemen ben birini çağırayım baksın size dedi hemen aşağıdan bir kızı çağırdı kendi gelmedi

bukeet bi laf vardır hani dinime küfreden müslüman olsa diye ankaraya geldiğin günleri ne çabuk unuttun müştak bile şahit

Selam herkeşlere:)
Burcu ısımız rüyalara kalmış desene.

Özlem demek illa kırmızı olemi??kırmızı iyidir boğaları azdırır :)

Evet canım ben her ay hamile oldugumu görürüm ,sonra reglime yakın rüyalarda adetimin geldigini görürüm hıı bu ay olmayacak derim, sen ne yapcan yarin sabah test yapacakmisin, yada boşver yapma ben rüyaya yatayım test sonucunu söylerim

Ya benim kocada nasıl görev aşkıyla yanıyorsa garibim hadi ne zamab başlayacagız ovu geldimi diye soruyor, bide bu silkeletme işini hakkıyla yapti gecen ay, bu ay da yapalım diyor :)))

bukeet bi laf vardır hani dinime küfreden müslüman olsa diye ankaraya geldiğin günleri ne çabuk unuttun müştak bile şahit
Eveeeeeeet sana katılıyorum, günler kısıtlı diye durdurak vermewden adamın burnundan getiren benim sanki

bukeet ayıp yatakta olur anacım
n
iyee??siz naapıyosunuz ki yatakta??

vaaay demek müştakı bana karşı kullanırsın haa..pişman olacaksıınn..

burcu sesli güldüm valla..ee yat bari bi istihareye..duasını da oku..bende yarın bi yapayım testi..özledim çok uzun zaman oldu ben yapmayalı..hakkaten yavv..günüm geçtiğinde yapmıştım üstünden kaç ay geçtii ohoo..e bi yapmak lazım..aratıyo..

tabii adama kavuştu ya onlar unutuldu şimdi

vaayyy bana karşı birleşilmiş çete kurulmuş görüyorumki...hiç merak etmeyin hepinize yeterim anacım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…