- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #21.441
Tubiiii bizim test yapacagimiz sabah gördüm rüyayı, üçümüzün test cubugunu gördüm yaseminiki cok net 2 cizgi, benimki bomboş cizgi bile yok seninki cift cizgi ama 2. Cizgin biraz silik, yaniiiiiiii bir kan testi yapiver,kacinci gün oldu gecikeli???burcuuu nasıl gördün kız rüyanda daha adet olmadım bi daha testte yapmadım ammaaann onunla mi uğraşıcam
anladım canım nasıl istersen, inşallah her duamda burdaki arkadaşlara mutlaka dua ederim artık sende olursun Rabbim dualrimizi kabul etsin inşallahmeralcim bi kere 34 'e yaşlı dersen valla ben yandım bende 31, benimde acımsı tecrübelerim var bir ara anlatırım. sen bizim dua listemize katıl, damla'da katılsın valla terapi gibi geliyor, toplu duaların gücünü gördük burda, sık sık gel, bide 6. hissi kuvvetli olanlarla çooooook iyi anlaşırım :))
Valla bende ismi Burcu olanlarla çok iyi anlaşırım:))) bende anlaşmak için bahane çookk...Canım benim dua benim herşeyim...ama yapamamaktan korkarım...çok tembelim çünkü... üstüme düşeni yapamazsam kahrolurum...ama YARADAN ıma ne zaman açsam elimi dualarımda olacaksınız... İNŞALLAH bende sizin dualarınızda olurum...
Cancağzım nasılsınn görüşmeyeli? Neler yapıyorsun? Özet geç bna hemen. Bzmde sınavlarımz vardı. Mısafrlermz vardı. O yuzden fırsatım olmadı. Yazamdm topğe. Ama hep aklımdasnz. Numaranz , fcenzde yok. Haber alamıyorum. Yenı arkadaslar katlmş. Hatta katılır katılmaz hamişte kalmşlar. Hoşgelmşler.:) tarihe bakıyorumda tam 1 sene olmuş bebek duşüneli. Bu zamanlarda korunmayı bırakmştk. Zaman su gbiii akıp gtmiş baksanıza..
Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim bu sıcak karşılama için...Buket evet bende bankacıyım malesef 12 yıldır bu batakta debelenip duruyorum:))) ama artık seviyorum galiba:) Bölge de olmanın verdiği rahatlıkla takip edebiliyorum burayı...lakin artık ipin ucu kaçtı bu saatten sonra 1,5 günlük birikmiş işlerimi bitirmem lazım...
Geleyim Yasemin nin sorularının cevabına...Adım Meral:) yaş...hazır mısınııııızzzzz? 34..yaşlıyım yani( Çocuk düşünüyor musun sorusuna ise şöyle cevap vereyim; düşünmek değil benim ki artık başka bişey düşünememek noktasındayım...16.10.2010 da evlendim ilk günden beri deli gibi istiyoruz...2011 Martta hamile kaldım 9,5 haftalıkken (kese görünmemişti) düştü..boş gebelikmiş...6 ay korunma süresi neyse 2012 Nisan da tekrar çift çizgiyi gördüm lakin bu seferde dış gebelikmiş...o gün bugün bende tık yok...delirmenin eşiğindeyim...ALLAH ıma sığınıyorum...sizlerle de rahatlıyorum...yalnız değilmişim duygusu çok güç veriyor insana....bu dönemler benim hamile kalma dönemlerim:))) heyecanla bekliyorum...en son 2 Martta regl oldum ama son zamanlarda çok şaştı adet dönemlerim 25 günden 29 güne kadar değişiyor...bu arada doktora gitmedik yani eşimle gitmedik ama bana bir insanoğluna yapılabilecek tüm testler yapıldı...temizim:)) eşim gitmedi en son haziran a kadar beklicem olmadı doktor a gidicez...tabi adam gibi bi doktor bulabilirsem...aklınızda olsun ben Bakırköy deyim buralara yakın muhteşem bir doktor falan biliyorsanız kurban olim söyleyin de bende rahatlayayım....
ayyy bana uyar bana uyarAnaamm apzının suyu akmasın yahuuu ben bugünleri iple çektim ne çileler çektimm dermişimm :)))
Sende şimdiden doğum iznini saymaya başla şekerim ama en azından hafta sonları gezersin kocacığnla hem azcık hamilliğin keyfini çıkar :)) şu bayan müdürleri toptan yakalım kızlar çok çektiriyorlar hemcinslerine, uyuzzz oluyorumm Allaha şükür ki ben kurtuldum :)))
Vala bak bi cumartesi herkese uyarsa ortak biyer belirleyip buluşalım ikindiye kadar kahvaltı yaparızz :)) lüffen lüffen biz doğurmadan yapalım)))
Ayrıcaa akrep burcj erkekleri o işe çoookkkk düşkün olurrr, yasmin sen o geceliği gönderme anam kocan hamile fln dinlemez valla akrep nede olsa iğnesini batırıvermek ister :))))))
ayyy varya bukadar olur, akşam eve dönerken bende kendime 2 tane susamlı poğaça aldım, eve gelir gelmez nasıl parmaklarımla birlikte yedim birini görsen, kıtlıktan çıkmış sanardın beni. hakkaten canımız çekmş yavyasemin, dayanamadım öğlen gittim poğaça aldım kendime :)
ayyy kuşum benim sen müdürmüsün ozaman lütfen hepimiz artık, "söz meclisten dışarı" diyerek konuşalım kızlar, oyyy damlacığıma yanlış yapmışız tü tü tü bizeama her bayan müdür kötü deg,ldir dimi kızlar :) ben ögretmenlerime hiiiç eziyet etmiyorum valla :)
tatlım oyyyyy yerim senin yaşlı yaşını nevar şurda 2 ay sonra bende 30 olucam kuşum, topiğimizin yaş ortalaması pek küçük değildir, aramıza hoşgeldin çıtır hatunHepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim bu sıcak karşılama için...Buket evet bende bankacıyım malesef 12 yıldır bu batakta debelenip duruyorum:))) ama artık seviyorum galiba:) Bölge de olmanın verdiği rahatlıkla takip edebiliyorum burayı...lakin artık ipin ucu kaçtı bu saatten sonra 1,5 günlük birikmiş işlerimi bitirmem lazım...
Geleyim Yasemin nin sorularının cevabına...Adım Meral:) yaş...hazır mısınııııızzzzz? 34..yaşlıyım yani( Çocuk düşünüyor musun sorusuna ise şöyle cevap vereyim; düşünmek değil benim ki artık başka bişey düşünememek noktasındayım...16.10.2010 da evlendim ilk günden beri deli gibi istiyoruz...2011 Martta hamile kaldım 9,5 haftalıkken (kese görünmemişti) düştü..boş gebelikmiş...6 ay korunma süresi neyse 2012 Nisan da tekrar çift çizgiyi gördüm lakin bu seferde dış gebelikmiş...o gün bugün bende tık yok...delirmenin eşiğindeyim...ALLAH ıma sığınıyorum...sizlerle de rahatlıyorum...yalnız değilmişim duygusu çok güç veriyor insana....bu dönemler benim hamile kalma dönemlerim:))) heyecanla bekliyorum...en son 2 Martta regl oldum ama son zamanlarda çok şaştı adet dönemlerim 25 günden 29 güne kadar değişiyor...bu arada doktora gitmedik yani eşimle gitmedik ama bana bir insanoğluna yapılabilecek tüm testler yapıldı...temizim:)) eşim gitmedi en son haziran a kadar beklicem olmadı doktor a gidicez...tabi adam gibi bi doktor bulabilirsem...aklınızda olsun ben Bakırköy deyim buralara yakın muhteşem bir doktor falan biliyorsanız kurban olim söyleyin de bende rahatlayayım....
aynen bende öyle düşünüyorum, bekarlara yokmu bir kısmet diye sorulmaz, evlilere yokmu bir bebek diye sorulmaz, hayatta bunu çok iyi öğrendim ben.oku oku bitiremedim,çeneleriniz düşmüş yine.aramıza yeni arkadaşlar katılmış hoşgelmişler sefa getirmişler.
biz eşimle 3 gündür küsüz hiç konuşmuyoruz,ohhhh canıma değsin yemek bile yapmıyorum,tatildeyim bir nevi
burcu varya bana da öyle diyolar,çok tembelmişiz falan ben de hep gülüp geçiyorum ama insanın içi nasıl yanıyor.
benm çocuğum olursa hiçkimseye çocuğun var mı diye bile sormucm
annemin apartmanında bi abla oturuyo 4 5 yaşlarında bi kızı var tüp bebekmş
o kadar karşılaşıyotuz bi kere çocukla ilgili bişey sormadı.damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış gerçekten
hepinizi öptm
tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmm oyy mesajını okudum o an cevap yazamadım şu 10dk sınırı olduğu için, sonrada inan aklımdan çıkmış.merhaba. Topiğimizin tatlı dilli hamişleri, hamiş adayları nasılsınız? Topiğe hiç giremiyorum. Neler kaçırdım??
Yasemin , özelden mesaj attm. Cevap gelmedi. Birde burdan tebrik edeyim. Hayırlı olsun tatlım:) gôrünce çok sevindim çok mutlu oldum. Uzun zamandır duyduğum en güzel haberdi. Rabbim tamamına erdirsin inşaallah.
Benlik bir gelişme yok. Bu aralar hep hastanedym. Rahatsızım. adetlerim duzensiz. 34 gun oldu adet olmadım. Dun rontgen cekılmem gerekıyordu. Gebelık suphesınden önce beta hcg yaptlar. 1.1 cıktı. Daha once hep 0.11 falan çıkardı. 1 cıkınca çekilmedm ne olur ne olmaz. Öyle işte. Nisandan sonra bir tup bebek merkezıne başvurmayı dusunuyoruz. Bakalım hayırlısı.
yasemiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn süpriiiiizzzzz kırmızı gecelik aldımama seninki güzel benimki uyduruk oldu çamaşırcıda kırmızılar için çeşit yoktu yaaaa almış olmak için aldım sanırım belki üzerimde güzel durur
yasemiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn süpriiiiizzzzz kırmızı gecelik aldımama seninki güzel benimki uyduruk oldu çamaşırcıda kırmızılar için çeşit yoktu yaaaa almış olmak için aldım sanırım belki üzerimde güzel durur
Oyyii danteli varmi?
baştan sona dantelli zaten arkası ipli falan ama bağlamalı alırken pek utandım kız başka gösteriyo şunlar çok güzel bence bunlardan al diyo yok dedim ben kırmızı alıcam gülüyo bana kız yaaa
Selam herkeşlere:)
Burcu ısımız rüyalara kalmış desene.
Özlem demek illa kırmızı olemi??kırmızı iyidir boğaları azdırır :)
özlem bende de kırmızı bisey var altlı üstlü, sen böyle anlatınca heveslendim bende alırken cok utanırın,o yüzden öyle seyleri hep internetten aldım :)
azgın şempanzeler sizi.giyiyosunuz kırmızıları herifleri ayartiyosunuz cocuk diye.bahanede hazır:)cocukmus:) heriflerin iflahini soktunuz nedir bu erkeklerin sizin gibi karılardan çektiği.çit çit çit çit.ayıpta bisey
Selam herkeşlere:)
Burcu ısımız rüyalara kalmış desene.
Özlem demek illa kırmızı olemi??kırmızı iyidir boğaları azdırır :)
Ya benim kocada nasıl görev aşkıyla yanıyorsa garibim hadi ne zamab başlayacagız ovu geldimi diye soruyor, bide bu silkeletme işini hakkıyla yapti gecen ay, bu ay da yapalım diyor :)))azgın şempanzeler sizi.giyiyosunuz kırmızıları herifleri ayartiyosunuz cocuk diye.bahanede hazır:)cocukmus:) heriflerin iflahini soktunuz nedir bu erkeklerin sizin gibi karılardan çektiği.çit çit çit çit.ayıpta bisey
Eveeeeeeet sana katılıyorum, günler kısıtlı diye durdurak vermewden adamın burnundan getiren benim sankibukeet bi laf vardır hani dinime küfreden müslüman olsa diye ankaraya geldiğin günleri ne çabuk unuttunmüştak bile şahit
Eveeeeeeet sana katılıyorum, günler kısıtlı diye durdurak vermewden adamın burnundan getiren benim sanki
nbukeet ayıp yatakta olur anacım
bukeet bi laf vardır hani dinime küfreden müslüman olsa diye ankaraya geldiğin günleri ne çabuk unuttunmüştak bile şahit
burcu sesli güldüm valla..ee yat bari bi istihareye..duasını da oku..bende yarın bi yapayım testi..özledim çok uzun zaman oldu ben yapmayalı..hakkaten yavv..günüm geçtiğinde yapmıştım üstünden kaç ay geçtii ohoo..e bi yapmak lazım..aratıyo..Evet canım ben her ay hamile oldugumu görürüm ,sonra reglime yakın rüyalarda adetimin geldigini görürüm hıı bu ay olmayacak derim, sen ne yapcan yarin sabah test yapacakmisin, yada boşver yapma ben rüyaya yatayım test sonucunu söylerim
Ya benim kocada nasıl görev aşkıyla yanıyorsa garibim hadi ne zamab başlayacagız ovu geldimi diye soruyor, bide bu silkeletme işini hakkıyla yapti gecen ay, bu ay da yapalım diyor :)))
Eveeeeeeet sana katılıyorum, günler kısıtlı diye durdurak vermewden adamın burnundan getiren benim sanki
tabii adama kavuştu ya onlar unutuldu şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?