Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kızlar yaa test deyince geçen ablam söyledi hamile olup olmadıklarını anlamak için millet işiyip üzerine çamaşır suyumu döküyomuş ne yapıyomuş ben hiç duymadım siz duydunuzmu

vaayyy bana karşı birleşilmiş çete kurulmuş görüyorumki...hiç merak etmeyin hepinize yeterim anacım...

tek kale maç yapıyoruz
yok buketim sen bizi yanlış anladın
Allahım sen bizi buketin gazabından koru yarabbim Amiiin:18:

buket sen yarın burcunun gergedanlı testinden yap

kızlar yaa test deyince geçen ablam söyledi hamile olup olmadıklarını anlamak için millet işiyip üzerine çamaşır suyumu döküyomuş ne yapıyomuş ben hiç duymadım siz duydunuzmu
burda topiği var ben duymuştum eğer köpürürse hamilesin demekmiş yok köpürmezse değilmişsin karbonat gibi

burda topiği var ben duymuştum eğer köpürürse hamilesin demekmiş yok köpürmezse değilmişsin karbonat gibi

hah evet evet köpürürse demişti karbonatlada yapıyorlarmış, çok ilginç geldi kızlaaar bundan sonra testlere para vermiyoruz 1 çay kaşığı karbonat yeter

one bee...öncesinden öğrenmek için mi çamaşır suyu dökülüyo..o nasıl iş..öyle öğrenince hamile olsan noolcak..çamaşır suyundan anlaşılan hamilelik..ne doğuracazda sanki domestosun ana maddesini mi..
yoksa şu amniyotik sıvı çok antiseptikmişyaa,,ondan mı acep:))ne de olsa iki sıvıda mikrop barındırmıyo:)))

mantığım ve çıkarımım nasıl burcu???özlem bunu ablasına sorsun kesin öyle çıkar..bak görr

vaayyy bana karşı birleşilmiş çete kurulmuş görüyorumki...hiç merak etmeyin hepinize yeterim anacım...

Anaaaam özlem buket bizi gebertecek...ama ne yapiiim ateşli gecelere hepimiz şahit olduk

kız ablam ne bilsin oda internette okumuş bak k.burcu biliyomuş okumuş daha önce

ya sinirlerim çok bozuk ağlamak istiyorum resmen ya sinir oluyorum kocama tamam annen vefat etti acını anlıyorum ama bende düşük yaptım ilgi göster demi yok umurunda değilim ya birde 1 haftadır kayınbabamlarda kalıyoruz hafta sonuna kadar burdaymışız

hah evet evet köpürürse demişti karbonatlada yapıyorlarmış, çok ilginç geldi kızlaaar bundan sonra testlere para vermiyoruz 1 çay kaşığı karbonat yeter

Ben karbonati yaptim biraz köpürdü ama hamile degildim :26::26:

canım erkekler bizim hissettklerimizi hissedemiyor malesef aynı şeyleri bende yaşadım eşim hiç konuşmaz bahsetmezdi ama seninde anlayışlı olman lazım o annesini kaybetti ki bu hiç kolay değildir.,sen şimdi öfkelenip kendini yıpratma

tamam cnm onu anlıyorum annesi için destek oldum oluyorum da ama insan gelir yanına oturur konuşur ama yok ailesi yeni değerli oldu neyse

Anaam yirim ben senin yaptığın bilimsel çıkarımı dişi einstaine :) olabilir tatlım karbonatta verdigi etkide ph dan kaynaklaniyor sanirim ama ben iki kez denedim birinde köpürdü ama hamile degildim niyekine???????

Son düzenleme:
tamam cnm onu anlıyorum annesi için destek oldum oluyorum da ama insan gelir yanına oturur konuşur ama yok ailesi yeni değerli oldu neyse

hımm peki dile getirdinmi bu durumu belki üzüntüsünden düşünemiyordur, yeni değerli oldu derken belki pişmanlık yaşıyordur, diğerlerini de kaybetmekten korkuyordur

Anaam yirim ben senin taptığın bilimsel çıkarımı dişi einstaine :) olabilir tatlım karbonatta verdigi etkide ph dan kaynaklaniyor sanirim ama ben iki kez denemdim birinde köpürdü ama hamile degildim niyekine???????

burcu belkide vardı erken düşük oldu adetle atıldı sen bilemedin???

hımm peki dile getirdinmi bu durumu belki üzüntüsünden düşünemiyordur, yeni değerli oldu derken belki pişmanlık yaşıyordur, diğerlerini de kaybetmekten korkuyordur
off bilmiyorum belki bende bu durumdan dolayı aşırı duygusalda davrana bilirim ama onu dövmek geliyor içimden

Canım ikinizinde acısı önemli seyler bu dönem gececek ama eşine biraz zaman ver, o da senin ne kadar üzüldüğunün farkında degildir şimdilik ama evinize gecince başbaşa kalınca konuşursunuz o da anlar canım eminim,ikinizdede kabahat yok, Allah sabır versin

off bilmiyorum belki bende bu durumdan dolayı aşırı duygusalda davrana bilirim ama onu dövmek geliyor içimden

o zaman bence şöyle yap; al kocanı karşına konuş hissettiklerini anlat gerekiyorsa bağır çağır ağla ama içine atma bak, sonra sende rahatlarsın hem kocanda biraz durumunun farkına varır, hem kayınvalidenin vefatı senide etkiledi üstüne bide bebek eklendi eşin biraz olsun sana destek vermeli bunları anlat o da kendisine biraz çeki düzen verir sanırım

cnm geçmişte yaşananlardan dolayı konuşmaya kalkınca başlıyor burda kalmaya başladık diye böylesin buraya geldik burnumdan getirmesen olmaz onun için sesimi çıkarmıyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…