- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #21.461
vaayyy bana karşı birleşilmiş çete kurulmuş görüyorumki...hiç merak etmeyin hepinize yeterim anacım...
n
iyee??siz naapıyosunuz ki yatakta??
vaaay demek müştakı bana karşı kullanırsın haa..pişman olacaksıınn..
burcu sesli güldüm valla..ee yat bari bi istihareye..duasını da oku..bende yarın bi yapayım testi..özledim çok uzun zaman oldu ben yapmayalı..hakkaten yavv..günüm geçtiğinde yapmıştım üstünden kaç ay geçtii ohoo..e bi yapmak lazım..aratıyo..
burda topiği var ben duymuştum eğer köpürürse hamilesin demekmiş yok köpürmezse değilmişsin karbonat gibikızlar yaa test deyince geçen ablam söyledi hamile olup olmadıklarını anlamak için millet işiyip üzerine çamaşır suyumu döküyomuş ne yapıyomuş ben hiç duymadım siz duydunuzmu
burda topiği var ben duymuştum eğer köpürürse hamilesin demekmiş yok köpürmezse değilmişsin karbonat gibi
kızlar yaa test deyince geçen ablam söyledi hamile olup olmadıklarını anlamak için millet işiyip üzerine çamaşır suyumu döküyomuş ne yapıyomuş ben hiç duymadım siz duydunuzmu
n
iyee??siz naapıyosunuz ki yatakta??
vaaay demek müştakı bana karşı kullanırsın haa..pişman olacaksıınn..
burcu sesli güldüm valla..ee yat bari bi istihareye..duasını da oku..bende yarın bi yapayım testi..özledim çok uzun zaman oldu ben yapmayalı..hakkaten yavv..günüm geçtiğinde yapmıştım üstünden kaç ay geçtii ohoo..e bi yapmak lazım..aratıyo..
vaayyy bana karşı birleşilmiş çete kurulmuş görüyorumki...hiç merak etmeyin hepinize yeterim anacım...
one bee...öncesinden öğrenmek için mi çamaşır suyu dökülüyo..o nasıl iş..öyle öğrenince hamile olsan noolcak..çamaşır suyundan anlaşılan hamilelik..ne doğuracazda sanki domestosun ana maddesini mi..
yoksa şu amniyotik sıvı çok antiseptikmişyaa,,ondan mı acep:))ne de olsa iki sıvıda mikrop barındırmıyo:)))
mantığım ve çıkarımım nasıl burcu???özlem bunu ablasına sorsun kesin öyle çıkar..bak görr
Anaaaam özlem buket bizi gebertecek...ama ne yapiiim ateşli gecelere hepimiz şahit olduk
burda topiği var ben duymuştum eğer köpürürse hamilesin demekmiş yok köpürmezse değilmişsin karbonat gibi
hah evet evet köpürürse demişti karbonatlada yapıyorlarmış, çok ilginç geldi kızlaaar bundan sonra testlere para vermiyoruz 1 çay kaşığı karbonat yeter
ya sinirlerim çok bozuk ağlamak istiyorum resmen ya sinir oluyorum kocama tamam annen vefat etti acını anlıyorum ama bende düşük yaptım ilgi göster demi yok umurunda değilim ya birde 1 haftadır kayınbabamlarda kalıyoruz hafta sonuna kadar burdaymışız
Ben karbonati yaptim biraz köpürdü ama hamile degildim :26::26:
tamam cnm onu anlıyorum annesi için destek oldum oluyorum da ama insan gelir yanına oturur konuşur ama yok ailesi yeni değerli oldu neysecanım erkekler bizim hissettklerimizi hissedemiyor malesef aynı şeyleri bende yaşadım eşim hiç konuşmaz bahsetmezdi ama seninde anlayışlı olman lazım o annesini kaybetti ki bu hiç kolay değildir.,sen şimdi öfkelenip kendini yıpratma
one bee...öncesinden öğrenmek için mi çamaşır suyu dökülüyo..o nasıl iş..öyle öğrenince hamile olsan noolcak..çamaşır suyundan anlaşılan hamilelik..ne doğuracazda sanki domestosun ana maddesini mi..
yoksa şu amniyotik sıvı çok antiseptikmişyaa,,ondan mı acep:))ne de olsa iki sıvıda mikrop barındırmıyo:)))
mantığım ve çıkarımım nasıl burcu???özlem bunu ablasına sorsun kesin öyle çıkar..bak görr
tamam cnm onu anlıyorum annesi için destek oldum oluyorum da ama insan gelir yanına oturur konuşur ama yok ailesi yeni değerli oldu neyse
Anaam yirim ben senin taptığın bilimsel çıkarımı dişi einstaine :) olabilir tatlım karbonatta verdigi etkide ph dan kaynaklaniyor sanirim ama ben iki kez denemdim birinde köpürdü ama hamile degildim niyekine???????
off bilmiyorum belki bende bu durumdan dolayı aşırı duygusalda davrana bilirim ama onu dövmek geliyor içimdenhımm peki dile getirdinmi bu durumu belki üzüntüsünden düşünemiyordur, yeni değerli oldu derken belki pişmanlık yaşıyordur, diğerlerini de kaybetmekten korkuyordur
ya sinirlerim çok bozuk ağlamak istiyorum resmen ya sinir oluyorum kocama tamam annen vefat etti acını anlıyorum ama bende düşük yaptım ilgi göster demi yok umurunda değilim ya birde 1 haftadır kayınbabamlarda kalıyoruz hafta sonuna kadar burdaymışız
off bilmiyorum belki bende bu durumdan dolayı aşırı duygusalda davrana bilirim ama onu dövmek geliyor içimden
cnm geçmişte yaşananlardan dolayı konuşmaya kalkınca başlıyor burda kalmaya başladık diye böylesin buraya geldik burnumdan getirmesen olmaz onun için sesimi çıkarmıyorum amao zaman bence şöyle yap; al kocanı karşına konuş hissettiklerini anlat gerekiyorsa bağır çağır ağla ama içine atma bak, sonra sende rahatlarsın hem kocanda biraz durumunun farkına varır, hem kayınvalidenin vefatı senide etkiledi üstüne bide bebek eklendi eşin biraz olsun sana destek vermeli bunları anlat o da kendisine biraz çeki düzen verir sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?