- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #21.481
cnm geçmişte yaşananlardan dolayı konuşmaya kalkınca başlıyor burda kalmaya başladık diye böylesin buraya geldik burnumdan getirmesen olmaz onun için sesimi çıkarmıyorum ama
Valla canım bir ay yaptım köpürdü bir ay yaptım köpürmedi bende anlamadım, belki senin dedigin gibi düşük oldu haberim bile olmadı,vay arkadaş bu ay sen hem karbonati hem camasir suyunu dene bizede rapor ver mutlakabu işte bi yanlışlık var demekki köpürmezse hamilesin
tamam cnm onu anlıyorum annesi için destek oldum oluyorum da ama insan gelir yanına oturur konuşur ama yok ailesi yeni değerli oldu neyse
amin canım amın sağolasın inşaallah. :)) Sen suan hangı hastaneye gıdıyorsun kuzum?ayyy bana uyar bana uyarbayılırım sabah kahvaltısı sohbetlerine.
ayrıca o akreplerin adı çıkmış, nazanında dediği gibi hiç düşkün değil aslında, çocuk olsun diye mecburen yaptık işte :)))))
ayyy varya bukadar olur, akşam eve dönerken bende kendime 2 tane susamlı poğaça aldım, eve gelir gelmez nasıl parmaklarımla birlikte yedim birini görsen, kıtlıktan çıkmış sanardın beni. hakkaten canımız çekmş yav
ayyy kuşum benim sen müdürmüsün ozaman lütfen hepimiz artık, "söz meclisten dışarı" diyerek konuşalım kızlar, oyyy damlacığıma yanlış yapmışız tü tü tü bize
tatlım oyyyyy yerim senin yaşlı yaşını nevar şurda 2 ay sonra bende 30 olucam kuşum, topiğimizin yaş ortalaması pek küçük değildir, aramıza hoşgeldin çıtır hatun
şimdi seni arkadaş listemize ekleyeceğim. inşallah buralar sana hem psikolojikmen, hemde uğurlu olmak bakımından iyi gelir tatlım. oh ne güzel bir sorunun yokmuş, sende benim gibi Allahın "ol" demesini bekleyenlerdensin.
aynen bende öyle düşünüyorum, bekarlara yokmu bir kısmet diye sorulmaz, evlilere yokmu bir bebek diye sorulmaz, hayatta bunu çok iyi öğrendim ben.
Rabbim kimseyi çaresiz bırakıp ağlatmasın, bizler gibi ağlayanlara üzülenlerede tez zamanda yardımcı olsun inşallah.
canım bak burcunun rüyasına göre sıra sende haa, bu ay değilse bile %100 önümüzdeki aya inşallah çok büyük ihtimal sensin kuşum. o yüzden kocanla küslüğü hemen bırak, artisliğin zaanı değil canımın içi, sen yemeğini yap evinin kadını ol bakim:)))
tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmm oyy mesajını okudum o an cevap yazamadım şu 10dk sınırı olduğu için, sonrada inan aklımdan çıkmış.
çok teşekkür ederim canım tebriklerin duaların için, Allah razı olsun, inşallah tez zamanda rabbim hayırlısı ile sanada nasibetsin, tüp bebek fikrini çok iyi düşünmüşsün canım benim. inşallah başarılı geçer ve hamiş olursun tek seferde hayırlısıyla.
Tubiiii bizim test yapacagimiz sabah gördüm rüyayı, üçümüzün test cubugunu gördüm yaseminiki cok net 2 cizgi, benimki bomboş cizgi bile yok seninki cift cizgi ama 2. Cizgin biraz silik, yaniiiiiiii bir kan testi yapiver,kacinci gün oldu gecikeli???
anladım canım nasıl istersen, inşallah her duamda burdaki arkadaşlara mutlaka dua ederim artık sende olursun Rabbim dualrimizi kabul etsin inşallah
merviiiiii kuzum ben ev-okul arası gidiyorum işte gecen ay bende cift cigi gördüm sonra test yaptirdim beta 2,5 cikti toplamda e gün hamile oldum sonra kırmızıları gördüm :)))))) onun dışında burda yazan bütün teknıkleri deniyorum bu aralar sabah ac karnına cörekotu yagı iciyorum hem akıntıma hemde romatizmama şifa olsun diye yani inanılmaz heyecanlı bir hayatım varhergün burdayım,cünkü burda olunca cok mutlu oluyorum :))))
terbiyesizAnaaaam özlem buket bizi gebertecek...ama ne yapiiim ateşli gecelere hepimiz şahit olduk
tek kale maç yapıyoruz
yok buketim sen bizi yanlış anladın
Allahım sen bizi buketin gazabından koru yarabbim Amiiin:18:
buket sen yarın burcunun gergedanlı testinden yap
hah evet evet köpürürse demişti karbonatlada yapıyorlarmış, çok ilginç geldi kızlaaar bundan sonra testlere para vermiyoruz 1 çay kaşığı karbonat yeter
ya sinirlerim çok bozuk ağlamak istiyorum resmen ya sinir oluyorum kocama tamam annen vefat etti acını anlıyorum ama bende düşük yaptım ilgi göster demi yok umurunda değilim ya birde 1 haftadır kayınbabamlarda kalıyoruz hafta sonuna kadar burdaymışız
eveeet topikcek hepimiz şahidiz
Ben karbonati yaptim biraz köpürdü ama hamile degildim :26::26:
Anaam yirim ben senin yaptığın bilimsel çıkarımı dişi einstaine :) olabilir tatlım karbonatta verdigi etkide ph dan kaynaklaniyor sanirim ama ben iki kez denedim birinde köpürdü ama hamile degildim niyekine???????
Valla canım bir ay yaptım köpürdü bir ay yaptım köpürmedi bende anlamadım, belki senin dedigin gibi düşük oldu haberim bile olmadı,vay arkadaş bu ay sen hem karbonati hem camasir suyunu dene bizede rapor ver mutlaka
hımm unutursam hatırlatında yapayım kendimi sizin için kobay olarak kullanayım, iyi de nasıl bakılıyormuş bilmiyorumki tam olarak ilk önce bardağa işiyoruz sonra içine çamaşır suyumu damlatıyoruz?
özleeeeem aklıma super bir fikir geldi, YAsemin Yeni hamiş ya, yarın iki bardağa işesin,birine karbonat birine camasirsuyu döksün bakalım ne olacak böylece tezim doğrulanmış olur YASEMIN YASEMIN duy bizi, fen bilgisi dersinden sana ödev veriyorum yarına kadar yap gel yavrucuğum okey??????
Allah korusun neden ölesinki..ölme daha...daha çcuğun bile yok..bi tane doğurda ondan sonrası seninle azrail arasında..gerçi doğurupta bırakmak olmaz..erkekler hemen evlenir biliyosun..karılarının cenazesinde etrafa bakarmış taziyeye gelenlere..varmı uygun biri diye..bu nedenle çocuğu analık eline bırakmakta olmaz..biraz büyüsün ondan sonra..ama sonrada okula felan başlayacak okulda çocuk sefil olur annesiz, dersde çalışamaz okul bitsin ondan sonra..ama sonrada üniv varr..bir sürü para lazım..hemm ergen çocuk delikanlıhırsızı arsızı var başında onu denetleyecek biri lazımm..o şi de halletde ondan sonra...haa..ama sonrada askerlik var..anasızmı kalsın asker ocağında(bu arada söylemişmiydim, oğlun olacak...)..askerden gelene kadar beklede ondan sonra...ama sonrada işe girecek evlenecek mürüvetini görmeden mi gidecen..dur bi evlensin bi kaynanalık yapta sonra..ooo sonrada torun oldu..gelin çalışıyo toruna kim bakacak..bakıcı eline mi bırakacan torununu..sen ona baktaa okula gidene kadar((haydaaa başa mı döndük nee..e ne ara ölecen sen:))????))bukeeet bi gün senin yazdıklarını okurken ölüp kalıcam buralarda gülmekten
özleeeeem aklıma super bir fikir geldi, YAsemin Yeni hamiş ya, yarın iki bardağa işesin,birine karbonat birine camasirsuyu döksün bakalım ne olacak böylece tezim doğrulanmış olur YASEMIN YASEMIN duy bizi, fen bilgisi dersinden sana ödev veriyorum yarına kadar yap gel yavrucuğum okey??????
Mervecim hoşgeldin canım, anam ne bu hastane olayı, üzerinizde nazar mı var? Oku üfle anacım
Buketim bir plastik bardağa bak 'plastik' diyorum olay orda zati :)) işe üzerine azıcık karbonat dök bekle bakalım,kak şimdi yap kı :)
özlem Yaseminle ilgili planım nassıl?????
evet denek üzerinde de kanıtlamış oluruz..ama karbonatı denesin çamaşır suyuna gerenk yok...
onunki taşar şimdi anacım..15 aydan sonra geldiyaa..altına ped tabak koy baride taşıpta batırmasın yaso:))
Allah korusun neden ölesinki..ölme daha...daha çcuğun bile yok..bi tane doğurda ondan sonrası seninle azrail arasında..gerçi doğurupta bırakmak olmaz..erkekler hemen evlenir biliyosun..karılarının cenazesinde etrafa bakarmış taziyeye gelenlere..varmı uygun biri diye..bu nedenle çocuğu analık eline bırakmakta olmaz..biraz büyüsün ondan sonra..ama sonrada okula felan başlayacak okulda çocuk sefil olur annesiz, dersde çalışamaz okul bitsin ondan sonra..ama sonrada üniv varr..bir sürü para lazım..hemm ergen çocuk delikanlıhırsızı arsızı var başında onu denetleyecek biri lazımm..o şi de halletde ondan sonra...haa..ama sonrada askerlik var..anasızmı kalsın asker ocağında(bu arada söylemişmiydim, oğlun olacak...)..askerden gelene kadar beklede ondan sonra...ama sonrada işe girecek evlenecek mürüvetini görmeden mi gidecen..dur bi evlensin bi kaynanalık yapta sonra..ooo sonrada torun oldu..gelin çalışıyo toruna kim bakacak..bakıcı eline mi bırakacan torununu..sen ona baktaa okula gidene kadar((haydaaa başa mı döndük nee..e ne ara ölecen sen:))????))
Allah korusun neden ölesinki..ölme daha...daha çcuğun bile yok..bi tane doğurda ondan sonrası seninle azrail arasında..gerçi doğurupta bırakmak olmaz..erkekler hemen evlenir biliyosun..karılarının cenazesinde etrafa bakarmış taziyeye gelenlere..varmı uygun biri diye..bu nedenle çocuğu analık eline bırakmakta olmaz..biraz büyüsün ondan sonra..ama sonrada okula felan başlayacak okulda çocuk sefil olur annesiz, dersde çalışamaz okul bitsin ondan sonra..ama sonrada üniv varr..bir sürü para lazım..hemm ergen çocuk delikanlıhırsızı arsızı var başında onu denetleyecek biri lazımm..o şi de halletde ondan sonra...haa..ama sonrada askerlik var..anasızmı kalsın asker ocağında(bu arada söylemişmiydim, oğlun olacak...)..askerden gelene kadar beklede ondan sonra...ama sonrada işe girecek evlenecek mürüvetini görmeden mi gidecen..dur bi evlensin bi kaynanalık yapta sonra..ooo sonrada torun oldu..gelin çalışıyo toruna kim bakacak..bakıcı eline mi bırakacan torununu..sen ona baktaa okula gidene kadar((haydaaa başa mı döndük nee..e ne ara ölecen sen:))????))
Terbiyesiz 1'den Kartal 1'e... Sen ne yedin..tamam..cok güldüm....tamam..
kız sen ne akıllısın ve bende bir okadar kazmayım arkadaş, aklıma bile gelmedi varya tabaktaki susamları yalayarak yedim resmenJasmin susamlı poğaçanı yerken üzerindeki susamları sevseydin öpseydin
afferim kuşum performansını ayakta alkışlıyorumbaştan sona dantelli zaten arkası ipli falan ama bağlamalı alırken pek utandım kız başka gösteriyo şunlar çok güzel bence bunlardan al diyo yok dedim ben kırmızı alıcam gülüyo bana kız yaaa
he hee ayıpmış, biz bunları kimden öğrendik acabaazgın şempanzeler sizi.giyiyosunuz kırmızıları herifleri ayartiyosunuz cocuk diye.bahanede hazır:)cocukmus:) heriflerin iflahini soktunuz nedir bu erkeklerin sizin gibi karılardan çektiği.çit çit çit çit.ayıpta bisey
gebelik testinde son nokta :))))))))))) desene boşuna verdik birsürü paraları testlere hey gidi hey, teknloji neleri icat etmiş arkadaşburda topiği var ben duymuştum eğer köpürürse hamilesin demekmiş yok köpürmezse değilmişsin karbonat gibi
ayy canım benim, şaun ikinizde kendinize göre okadar hassas noktalardasınız ki, şuan sen canından bir can kaybettin, eşin ise canının kaynağını yani annesini kaybettiya sinirlerim çok bozuk ağlamak istiyorum resmen ya sinir oluyorum kocama tamam annen vefat etti acını anlıyorum ama bende düşük yaptım ilgi göster demi yok umurunda değilim ya birde 1 haftadır kayınbabamlarda kalıyoruz hafta sonuna kadar burdaymışız
arkadaş şurda 15 ay sornra zar zor bir susam tanesi elde etmişim, onuda çamaşır sularına batıramam, banane yaaözleeeeem aklıma super bir fikir geldi, YAsemin Yeni hamiş ya, yarın iki bardağa işesin,birine karbonat birine camasirsuyu döksün bakalım ne olacak böylece tezim doğrulanmış olur YASEMIN YASEMIN duy bizi, fen bilgisi dersinden sana ödev veriyorum yarına kadar yap gel yavrucuğum okey??????
pedlerimi aslıya gönderdim yaaa bende kalmadıki, yerlere bornoz çarşaf filan mı sersemevet denek üzerinde de kanıtlamış oluruz..ama karbonatı denesin çamaşır suyuna gerenk yok...
onunki taşar şimdi anacım..15 aydan sonra geldiyaa..altına ped tabak koy baride taşıpta batırmasın yaso:))
burcu sen iyi alıştın herkese ödev verip yolluyon yakında karnede verirsin şimdiden hal ve hareketlerimize dikkat etsek iyi olur(öğretmeniiiim buket çok konuşuyo yaramazlıkta yapıyo )
Anaaam he NO camasirsuyu YES KARBONAT :) bence leğene işesin, ortalık batmaz :))))))
ooooo böyle giderse ölmeye zaman bulamayız tövbe yarabbiyaa bu ket biz o zamanları görürmüyüzki ben hiç ihtimal veremiyorum, bu arada demek oğlum olacak ayyy çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?