Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

cnm geçmişte yaşananlardan dolayı konuşmaya kalkınca başlıyor burda kalmaya başladık diye böylesin buraya geldik burnumdan getirmesen olmaz onun için sesimi çıkarmıyorum ama

canım o zaman birazcık sabır evinize geçince konuşur anlaşırsınız şimdi onada hak vermek lazım

bu işte bi yanlışlık var demekki köpürmezse hamilesin
Valla canım bir ay yaptım köpürdü bir ay yaptım köpürmedi bende anlamadım, belki senin dedigin gibi düşük oldu haberim bile olmadı,vay arkadaş bu ay sen hem karbonati hem camasir suyunu dene bizede rapor ver mutlaka

tamam cnm onu anlıyorum annesi için destek oldum oluyorum da ama insan gelir yanına oturur konuşur ama yok ailesi yeni değerli oldu neyse

Canim ölümlerde insanlar birbirine yaklaşır ailelerdeki küsler barışır ama inanki bu kisa sürer, bir süre sonra herkes eski hayatina geri döner,eşine biraz sabır göster canım, anne bu kolay degil, bebekte kolay degil yaşadim bilirim, ama annenle yılların paylaşımı var alışmak daha zor gelir

amin canım amın sağolasın inşaallah. :)) Sen suan hangı hastaneye gıdıyorsun kuzum?

Burcuuuu benide rüyanda gör kızzz :)))) Darılırım bak sonraaa:) bende gecenlerde bır rüa gördüm hamıleydım dogum yaptım gercek gibi yaşadım o anı resmen.
nedir bu yalancı çift çizgileeerr yahuu insanı gıccık ediyorr. hamıle degılsek neden cıft cızgı goruruz anlamıyorum kımyasal gebelık oldu demkki Masaallah kuzum ben senn gıbı yapamıyorum bır gun yesem ertesı gunu unuturum devamlı olmuyor bnmkılerr:)))))) sormaaa bnmde hayatımda fazlasıyla adranailin var her gun bırımız hastanelık oluyorz sabahlıyoruz hastanelerde.. :)))))) Mutlaka ev halkının rengini değiştirecek olaylar mevcutt:)))

anacım iki dakka çamaşır katladık iki sayfa yazmışsınız...

Anaaaam özlem buket bizi gebertecek...ama ne yapiiim ateşli gecelere hepimiz şahit olduk
terbiyesiz
tek kale maç yapıyoruz
yok buketim sen bizi yanlış anladın
Allahım sen bizi buketin gazabından koru yarabbim Amiiin:18:

buket sen yarın burcunun gergedanlı testinden yap

deniycem..karbonatta ilginç geldi..hem öz sermaye kullanıyoz

hah evet evet köpürürse demişti karbonatlada yapıyorlarmış, çok ilginç geldi kızlaaar bundan sonra testlere para vermiyoruz 1 çay kaşığı karbonat yeter

canım zor zamanlar..sabır dileme lazım seninde..

eveeet topikcek hepimiz şahidiz

terbiyesiz 2

Ben karbonati yaptim biraz köpürdü ama hamile degildim :26::26:

kız harbimi yaptın..nasıl oldu..bardağa işedin sonra içine karbonat mı kattın?
tarifi ver hemen..limonda sıkıyomuyuz..bide unu eliyip mi katıyoun çişine:))tövbe yavv nimet çarpacak beni..

Anaam yirim ben senin yaptığın bilimsel çıkarımı dişi einstaine :) olabilir tatlım karbonatta verdigi etkide ph dan kaynaklaniyor sanirim ama ben iki kez denedim birinde köpürdü ama hamile degildim niyekine???????

özleeeeem aklıma super bir fikir geldi, YAsemin Yeni hamiş ya, yarın iki bardağa işesin,birine karbonat birine camasirsuyu döksün bakalım ne olacak böylece tezim doğrulanmış olur YASEMIN YASEMIN duy bizi, fen bilgisi dersinden sana ödev veriyorum yarına kadar yap gel yavrucuğum okey??????

evet denek üzerinde de kanıtlamış oluruz..ama karbonatı denesin çamaşır suyuna gerenk yok...
onunki taşar şimdi anacım..15 aydan sonra geldiyaa..altına ped tabak koy baride taşıpta batırmasın yaso:))

yaa bu çamaşır suyuyla ilgili yazılan bi kaç yorum okudum anladığım kadarıyla ota b.... her şeye kabarıyor, bundan iş çıkmaz ııı ıııh

Son düzenleme:
Mervecim hoşgeldin canım, anam ne bu hastane olayı, üzerinizde nazar mı var? Oku üfle anacım

Buketim bir plastik bardağa bak 'plastik' diyorum olay orda zati :)) işe üzerine azıcık karbonat dök bekle bakalım,kak şimdi yap kı :)

özlem Yaseminle ilgili planım nassıl?????

bukeeet bi gün senin yazdıklarını okurken ölüp kalıcam buralarda gülmekten
Allah korusun neden ölesinki..ölme daha...daha çcuğun bile yok..bi tane doğurda ondan sonrası seninle azrail arasında..gerçi doğurupta bırakmak olmaz..erkekler hemen evlenir biliyosun..karılarının cenazesinde etrafa bakarmış taziyeye gelenlere..varmı uygun biri diye..bu nedenle çocuğu analık eline bırakmakta olmaz..biraz büyüsün ondan sonra..ama sonrada okula felan başlayacak okulda çocuk sefil olur annesiz, dersde çalışamaz okul bitsin ondan sonra..ama sonrada üniv varr..bir sürü para lazım..hemm ergen çocuk delikanlıhırsızı arsızı var başında onu denetleyecek biri lazımm..o şi de halletde ondan sonra...haa..ama sonrada askerlik var..anasızmı kalsın asker ocağında(bu arada söylemişmiydim, oğlun olacak...)..askerden gelene kadar beklede ondan sonra...ama sonrada işe girecek evlenecek mürüvetini görmeden mi gidecen..dur bi evlensin bi kaynanalık yapta sonra..ooo sonrada torun oldu..gelin çalışıyo toruna kim bakacak..bakıcı eline mi bırakacan torununu..sen ona baktaa okula gidene kadar((haydaaa başa mı döndük nee..e ne ara ölecen sen:))????))

burcu sen iyi alıştın herkese ödev verip yolluyon yakında karnede verirsin şimdiden hal ve hareketlerimize dikkat etsek iyi olur (öğretmeniiiim buket çok konuşuyo yaramazlıkta yapıyo)

gönüllü ollurmu dersin bundan sonra bütün ilginç denemelerimizi yaseminin üzerinde kullanırız hee heee ne güzel

Son düzenleme:
evet denek üzerinde de kanıtlamış oluruz..ama karbonatı denesin çamaşır suyuna gerenk yok...
onunki taşar şimdi anacım..15 aydan sonra geldiyaa..altına ped tabak koy baride taşıpta batırmasın yaso:))

Anaaam he NO camasirsuyu YES KARBONAT :) bence leğene işesin, ortalık batmaz :))))))

ooooo böyle giderse ölmeye zaman bulamayız tövbe yarabbi yaa bu ket biz o zamanları görürmüyüzki ben hiç ihtimal veremiyorum, bu arada demek oğlum olacak ayyy çok sevindim

Terbiyesiz 1'den Kartal 1'e... Sen ne yedin..tamam..cok güldüm....tamam..

İnanamıyorum kızlar yaa şurda 2 dakka yemek yedik namaz kıldık kuran okuduk geldik, çeneniz düşmüş vay arkadaş yaaa, yok çamaşır suyuna işemeler, yok karbonatları kabartmalar, yok bu konuda beni denek ilan etmeler, yok buketin ateşli ankara geceleri, yok özlemin kırmızı tüllü dantelli gecelikleri, yok burcunun çift çizgili rüyaları.... vay anam vay

Jasmin susamlı poğaçanı yerken üzerindeki susamları sevseydin öpseydin
kız sen ne akıllısın ve bende bir okadar kazmayım arkadaş, aklıma bile gelmedi varya tabaktaki susamları yalayarak yedim resmen
baştan sona dantelli zaten arkası ipli falan ama bağlamalı alırken pek utandım kız başka gösteriyo şunlar çok güzel bence bunlardan al diyo yok dedim ben kırmızı alıcam gülüyo bana kız yaaa
afferim kuşum performansını ayakta alkışlıyorum

he hee ayıpmış, biz bunları kimden öğrendik acaba
burda topiği var ben duymuştum eğer köpürürse hamilesin demekmiş yok köpürmezse değilmişsin karbonat gibi
gebelik testinde son nokta :))))))))))) desene boşuna verdik birsürü paraları testlere hey gidi hey, teknloji neleri icat etmiş arkadaş
ayy canım benim, şaun ikinizde kendinize göre okadar hassas noktalardasınız ki, şuan sen canından bir can kaybettin, eşin ise canının kaynağını yani annesini kaybetti
ikinizinde birbirinize anlayışlı olması çok zor gibi görünüyor canım benim, ikinizinde üzüntüsü kederi çok büyük çünkü.
Allahım ikinizede sabır ve dayanma gücü versin
arkadaş şurda 15 ay sornra zar zor bir susam tanesi elde etmişim, onuda çamaşır sularına batıramam, banane yaa
pedlerimi aslıya gönderdim yaaa bende kalmadıki, yerlere bornoz çarşaf filan mı sersem

burcu sen iyi alıştın herkese ödev verip yolluyon yakında karnede verirsin şimdiden hal ve hareketlerimize dikkat etsek iyi olur (öğretmeniiiim buket çok konuşuyo yaramazlıkta yapıyo)

zaten bizim başımız büyük anasını satiyim:))

Anaaam he NO camasirsuyu YES KARBONAT :) bence leğene işesin, ortalık batmaz :))))))

sesli güldümm..güzel fikir..,

ooooo böyle giderse ölmeye zaman bulamayız tövbe yarabbi yaa bu ket biz o zamanları görürmüyüzki ben hiç ihtimal veremiyorum, bu arada demek oğlum olacak ayyy çok sevindim

demin bende eşime dedim ki acaba bizim torunlarımız olacak mı??tabi bana verdiği cevap şu olduçünkü maç izliyo.. o değilde benden ne babanne ne anane olur yaff..düşünsene..buket nene ..hiç oluyomu??toruna soruyolar seneler sonra babannenin adı ne..buket nene..buket babaanne..pehh.addan kaybediyorum anacım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…