Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

yasemiiiin hadi yeter artık geçmişi okuyup beğendiğin azıcık yorum yaz, bak seninle ilgili planlarımız var

burcu sen iyi alıştın herkese ödev verip yolluyon yakında karnede verirsin şimdiden hal ve hareketlerimize dikkat etsek iyi olur (öğretmeniiiim buket çok konuşuyo yaramazlıkta yapıyo)

Ayyy cok kızdım..size disiplin cezası veriyorum..iki gün iki gece yataktan cıkmak yok..ayrica üzerinize kırmızı giyeceksiniz...ona göre gelip not vereceğim

kız maşallah hamilelik sana yaradı şekerliğine şekerlik tatlılık eklenmiş cnm bu halimde bile gülme krizine soktun beni görümcem diyor ne oldu ki

ee ne yapayım bi sen bi ben bide burcu var konuşan e burcu öörtmen olduğuna göre ben şikayet eden konumundayım mecburen sende şikayet edilen olacaksın bu işler böyleee

ben de burda habire gülüyorum bizimki bana bakıyo kızlara gülüyorum diyorum sonra bana deli işareti yapıyooo

Ayyy cok kızdım..size disiplin cezası veriyorum..iki gün iki gece yataktan cıkmak yok..ayrica üzerinize kırmızı giyeceksiniz...ona göre gelip not vereceğim

yuuuuh başımızdamı bekliycen

yasemiiiin çenemiz açıldı , gündüz sen yazıyon habire ben yetişemiyorum şimdide sen geriden takip et oooh yakında ağırlaşırsında hiç takip edemezsin

acaba yediğindemi var bi sorun yoksa içtiğindemi

benim yediğimi içtiğimi mi sorguluyorsunuz acaba..annamadımda...

beni soruyosanız akşamları bi bardak domestos içiyorum ben ..çok güzel kafa yapıyo..tavsiye ederim..

yok yaa denetleyecen mi bide..peki sayın hocam..puan tablosu nasıl acaba..hanGİ pozisyon ay pardon soru kaç puan??

OOOO YASEMİN HANIMLARDA TEŞRİF BUYURMUŞŞÇÇHOŞGELDİNİZ EFENİM HOŞ GELDİNİZ..ŞÖYLE BUYRUN MASANIZ HAZIR..EN ÖNDEN YER AYIRDIK SİZE..EE NEDE OLSA HAMİŞİNİZ..BU AKŞAM KEYİFLER NASIL...NE ÇALALIM SİZİN İÇİN...

Son düzenleme:
Jasmin karbonatı dene lüfeeen, ama camasirsuyuna yaklaşma bile okey bebek? Elimizdeki en taze denek sensin mecbur :)))

Burcu Nene ne çirkin bir hitap..buket nene...

kocacım yarım saattir peşimde banyo yapacam kirletsene beni diye bende ağır takılıyorum nasıl olsa rahatım diye ama sonunda o kazanacak biliyorum ama

oooh yarasın için dışın tertemiz oluyordur
bukeet güzel soru puanlama nasıl olcek hadi burcu cevapla bakiiim

cıstak cıstak

kocam epey zorlayıcı çıktı bir gidip geliyorum yer yok banyoda yapacaz anam ne azgınız adama ilgi dedim ne anladı ya

bizim bi öğretmen vardı adı kadriye küçükken adımı hiç sevmezdim ama şimdi seviyorum düşünsenize dedi kübra nine buse nine hiç yakışmıyor ama kadriye nine nasıl yakışıyor demişti.

kocacım yarım saattir peşimde banyo yapacam kirletsene beni diye bende ağır takılıyorum nasıl olsa rahatım diye ama sonunda o kazanacak biliyorum ama

kız hani sen küsmüştün kırgındın haa:)) adam iki dakkada aldı senin gazını..olum maden dayanamıyon iki dakkada teslim oluyon küsmede direnmede bari:))))hadi bakalım has geceler..

kızlar ben kaçar yavaş yavaş..çamaşırımı asıp yatayım..uykum mu geldi nee...(yalan..burcu öle diyince birden şeyoldum..bi bakim bakim=))

hadi byee

Tabiki de başınızda bekleyecegım buket ve sen kopya çekme diye puanlama ve performans değerlendirmesini hakkıyla yapmam lazım, ben işimi seviyorum arkadaş!

kız maşallah hamilelik sana yaradı şekerliğine şekerlik tatlılık eklenmiş cnm bu halimde bile gülme krizine soktun beni görümcem diyor ne oldu ki
ayy canım benim çok sağol kuşum, ama sen benden de şekermişsin baksana kocan dayanamamış peşinde koşuyor, ayy hani bunun acısı vardı ben anlamadım bu adamı
senin Allah iyiliğini versin emi topiğimizin ümit beseni :)))))) gldürdün ebni Allahta seni güldürsün emi, ayağımın altına kramp girdi onun için yazamadım deminden beri, gerçi ayağımın altındaki kramp ile elimin ne alakası varsa
Jasmin karbonatı dene lüfeeen, ama camasirsuyuna yaklaşma bile okey bebek? Elimizdeki en taze denek sensin mecbur :)))
Burcu Nene ne çirkin bir hitap..buket nene...

tamam peki peki yarın iş dönüşü yapıcam peki gerçekten sizin bu deneylerinize ailet olucam, ama köpürüp gidersem karışmam he, eşime söyleyin bana su tutsun öyle br durumda :1

kız yasemiiin sen köpürmeyecen çişin köpürecek zaten sen köpürürsen bu işte bi yanlışlık var demektir

ayyy namusum bozulacak bu topikte benim yaaa
kiminin kocası banyoda kıstırır, kimininki kırmızı geceliklerle basar, kimi bu sohbetten sonra dayanamayıp kocasının tepesine atlamaya gider, kimi aganigi naganigi yapanları gözetler not veriyorum bahanesi ile
arkadaş burda yapan var yapamayan var, kocam 9 ay bana bişey yapmıycakmış, beni gaza getirmeyin

ben uyuyim en iyisi bu topik beni bozar Allah rahatlık versin diycem ama, bukadar şey muhebbetinden sonra Allah size rahatlık vermez, yorgunluk verir bence :))))

özlem ,bak buket ödevini yapmaya gidiyor aferin, otur 5! Hatta burcu bile ödeve gitmiş :))) bende gidiyorum ama yatmaya :)) valla , biliyon benim dükkan musait degil :))))

Jasmin sende ödevini yapmayı unutma :))

özlem,buket,yasmin ve burcu kocaaaman öptüm, tatlı rüyalarrrrr

haahhaaayyyytt sevsinler birrazzor durur 9 ay ahan da şuraya yazıyorum:126:

Son düzenleme:
sedacım canım benim bu arada abdestim varken senin duanıda okuyorum.
Allahım mucizelerini göstersin kendiliğinden hamile kal inşallah bu hiç ummadığın dönemde
Allah rahatlık versin herkeseee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…