- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #21.501
burcu sen iyi alıştın herkese ödev verip yolluyon yakında karnede verirsin şimdiden hal ve hareketlerimize dikkat etsek iyi olur(öğretmeniiiim buket çok konuşuyo yaramazlıkta yapıyo )
kız maşallah hamilelik sana yaradı şekerliğine şekerlik tatlılık eklenmiş cnm bu halimde bile gülme krizine soktun beni görümcem diyor ne oldu kiİnanamıyorum kızlar yaa şurda 2 dakka yemek yedik namaz kıldık kuran okuduk geldik, çeneniz düşmüş vay arkadaş yaaa, yok çamaşır suyuna işemeler, yok karbonatları kabartmalar, yok bu konuda beni denek ilan etmeler, yok buketin ateşli ankara geceleri, yok özlemin kırmızı tüllü dantelli gecelikleri, yok burcunun çift çizgili rüyaları.... vay anam vay
kız sen ne akıllısın ve bende bir okadar kazmayım arkadaş, aklıma bile gelmedi varya tabaktaki susamları yalayarak yedim resmen
afferim kuşum performansını ayakta alkışlıyorum
he hee ayıpmış, biz bunları kimden öğrendik acaba
gebelik testinde son nokta :))))))))))) desene boşuna verdik birsürü paraları testlere hey gidi hey, teknloji neleri icat etmiş arkadaş
ayy canım benim, şaun ikinizde kendinize göre okadar hassas noktalardasınız ki, şuan sen canından bir can kaybettin, eşin ise canının kaynağını yani annesini kaybetti
ikinizinde birbirinize anlayışlı olması çok zor gibi görünüyor canım benim, ikinizinde üzüntüsü kederi çok büyük çünkü.
Allahım ikinizede sabır ve dayanma gücü versin
arkadaş şurda 15 ay sornra zar zor bir susam tanesi elde etmişim, onuda çamaşır sularına batıramam, banane yaa
pedlerimi aslıya gönderdim yaaa bende kalmadıki, yerlere bornoz çarşaf filan mı sersem
zaten bizim başımız büyük anasını satiyim:))
demin bende eşime dedim ki acaba bizim torunlarımız olacak mı??tabi bana verdiği cevap şu olduçünkü maç izliyo.. o değilde benden ne babanne ne anane olur yaff..düşünsene..buket nene ..hiç oluyomu??toruna soruyolar seneler sonra babannenin adı ne..buket nene..buket babaanne..pehh.addan kaybediyorum anacım ben
Ayyy cok kızdım..size disiplin cezası veriyorum..iki gün iki gece yataktan cıkmak yok..ayrica üzerinize kırmızı giyeceksiniz...ona göre gelip not vereceğim
acaba yediğindemi var bi sorun yoksa içtiğindemi
Ayyy cok kızdım..size disiplin cezası veriyorum..iki gün iki gece yataktan cıkmak yok..ayrica üzerinize kırmızı giyeceksiniz...ona göre gelip not vereceğim
benim yediğimi içtiğimi mi sorguluyorsunuz acaba..annamadımda...
beni soruyosanız akşamları bi bardak domestos içiyorum ben ..çok güzel kafa yapıyo..tavsiye ederim..
yok yaa denetleyecen mi bide..peki sayın hocam..puan tablosu nasıl acaba..hanpozisyon ay pardon soru kaç puan??
OOOO YASEMİN HANIMLARDA TEŞRİF BUYURMUŞŞÇÇHOŞGELDİNİZ EFENİM HOŞ GELDİNİZ..ŞÖYLE BUYRUN MASANIZ HAZIR..EN ÖNDEN YER AYIRDIK SİZE..EE NEDE OLSA HAMİŞİNİZ..BU AKŞAM KEYİFLER NASIL...NE ÇALALIM SİZİN İÇİN...
kocacım yarım saattir peşimde banyo yapacam kirletsene beni diye bende ağır takılıyorum nasıl olsa rahatım diye ama sonunda o kazanacak biliyorum ama
ee ne yapayım bi sen bi ben bide burcu var konuşan e burcu öörtmen olduğuna göre ben şikayet eden konumundayım mecburen sende şikayet edilen olacaksın bu işler böyleee
ben de burda habire gülüyorum bizimki bana bakıyo kızlara gülüyorum diyorum sonra bana deli işareti yapıyooo
yuuuuh başımızdamı bekliycen
Tabiki de başınızda bekleyecegım buket ve sen kopya çekme diyepuanlama ve performans değerlendirmesini hakkıyla yapmam lazım, ben işimi seviyorum arkadaş!
ayy canım benim çok sağol kuşum, ama sen benden de şekermişsin baksana kocan dayanamamış peşinde koşuyor, ayy hani bunun acısı vardı ben anlamadım bu adamıkız maşallah hamilelik sana yaradı şekerliğine şekerlik tatlılık eklenmiş cnm bu halimde bile gülme krizine soktun beni görümcem diyor ne oldu ki
senin Allah iyiliğini versin emi topiğimizin ümit beseni :)))))) gldürdün ebni Allahta seni güldürsün emi, ayağımın altına kramp girdi onun için yazamadım deminden beri, gerçi ayağımın altındaki kramp ile elimin ne alakası varsaOOOO YASEMİN HANIMLARDA TEŞRİF BUYURMUŞŞÇÇHOŞGELDİNİZ EFENİM HOŞ GELDİNİZ..ŞÖYLE BUYRUN MASANIZ HAZIR..EN ÖNDEN YER AYIRDIK SİZE..EE NEDE OLSA HAMİŞİNİZ..BU AKŞAM KEYİFLER NASIL...NE ÇALALIM SİZİN İÇİN...
Jasmin karbonatı dene lüfeeen, ama camasirsuyuna yaklaşma bile okey bebek? Elimizdeki en taze denek sensin mecbur :)))
Burcu Nene ne çirkin bir hitap..buket nene...
ayy canım benim çok sağol kuşum, ama sen benden de şekermişsin baksana kocan dayanamamış peşinde koşuyor, ayy hani bunun acısı vardı ben anlamadım bu adamı
senin Allah iyiliğini versin emi topiğimizin ümit beseni :)))))) gldürdün ebni Allahta seni güldürsün emi, ayağımın altına kramp girdi onun için yazamadım deminden beri, gerçi ayağımın altındaki kramp ile elimin ne alakası varsa
tamam peki peki yarın iş dönüşü yapıcam peki gerçekten sizin bu deneylerinize ailet olucam, ama köpürüp gidersem karışmam he, eşime söyleyin bana su tutsun öyle br durumda :1
ayyy namusum bozulacak bu topikte benim yaaa
kiminin kocası banyoda kıstırır, kimininki kırmızı geceliklerle basar, kimi bu sohbetten sonra dayanamayıp kocasının tepesine atlamaya gider, kimi aganigi naganigi yapanları gözetler not veriyorum bahanesi ile
arkadaş burda yapan var yapamayan var, kocam 9 ay bana bişey yapmıycakmış, beni gaza getirmeyin
ben uyuyim en iyisi bu topik beni bozarAllah rahatlık versin diycem ama, bukadar şey muhebbetinden sonra Allah size rahatlık vermez, yorgunluk verir bence :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?