- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #21.521
özlem ,bak buket ödevini yapmaya gidiyor aferin, otur 5! Hatta burcu bile ödeve gitmiş :))) bende gidiyorum ama yatmaya :)) valla , biliyon benim dükkan musait degil :))))
Jasmin sende ödevini yapmayı unutma :))
özlem,buket,yasmin ve burcu kocaaaman öptüm, tatlı rüyalarrrrr
eee acı ayrı yerde bu ayrı yerle ilişki cnmayy canım benim çok sağol kuşum, ama sen benden de şekermişsin baksana kocan dayanamamış peşinde koşuyor, ayy hani bunun acısı vardı ben anlamadım bu adamı
senin Allah iyiliğini versin emi topiğimizin ümit beseni :)))))) gldürdün ebni Allahta seni güldürsün emi, ayağımın altına kramp girdi onun için yazamadım deminden beri, gerçi ayağımın altındaki kramp ile elimin ne alakası varsa
tamam peki peki yarın iş dönüşü yapıcam peki gerçekten sizin bu deneylerinize ailet olucam, ama köpürüp gidersem karışmam he, eşime söyleyin bana su tutsun öyle br durumda :1
cnm bizim küsümüz en fazla 2 dk rahmetli kaynanam ilk o kadar üzülürdü kavga etsek kadın alıştı kavga ediyorduk sonra içeri gidiyorduk diyordu şimdi barışıp gelirlerkız hani sen küsmüştün kırgındın haa:)) adam iki dakkada aldı senin gazını..olum maden dayanamıyon iki dakkada teslim oluyon küsmede direnmede bari:))))hadi bakalım has geceler..
kızlar ben kaçar yavaş yavaş..çamaşırımı asıp yatayım..uykum mu geldi nee...(yalan..burcu öle diyince birden şeyoldum..bi bakim bakim=))
hadi byee
sedacım canım benim bu arada abdestim varken senin duanıda okuyorum.
Allahım mucizelerini göstersin kendiliğinden hamile kal inşallah bu hiç ummadığın dönemde
Allah rahatlık versin herkeseee
kızlar maşallah diyorum size valla.eve geldiğimde elektrikler yoktu.gelir gelmez açtım neti.anca okudum bitirdim geçmişi.şu muhabbeti hafta sonu yapsanızda bizde sebeplensek olmaz mı yani
Gülden ve Meral hoş geldiniz.
Burcu hakkaten depresyonun yarım günmüş.sabahki msjı okuyunca bana denen laflar geçti bir bir aklımdan.acaba şimdi nasılki diye merak ederek okudum ama buket aldı tüm kederini(maşallah)
sabah çıkmadan yazdığını okudum gittim hemen bi test daha aldım.offffffff offffffffffff ben nereye kadar böyle test yapıp durucam acaba?
buket ve tuba lütfen lütfen sizde yapın.valla çok merak ettim.
küçük burcuya gelince canım bizde kayınpederimi kaybettik bi kaç ay önce.benimkide seninki gibi bunalımdaydı(bende) ama onunki uzun sürdü o ayı maçsız kapattık düşün.seninki çabuk toparladı maşallah :)
yasemin sen tv ünitesininde resmini koycaktın.bak bende bekliyorum unutma sakın.
nazan varya yazdıklarını okurken ahada ben diyorum.kimse yanlış anlamasın lütfen ama bende hamilelik haberi aldığımda ilk baktığım ne kadar süredir istediği oluyor.süre ne kadar uzunsa o kadar çok seviniyorum.sebep belli onun olduysa benimde olabilir umudu.bi başka topikte arkadaşın biri dolu dolu yazmış ''BU AY TAM 5 AY OLDU HALA TIK YOK''
bi güldüm bi ağladım okuyunca.benim tam 5yıl oluyor bu aydüşününce 5 ayda ümitsiz olmak,olmuyor,tühtüh,vahvah demek çok komik geliyor bana.Tabiki 10-15 yıl usanmadan deneyenlere 5 yıl az geliyordur onun için Allah beterinden saklasın ne diyelim.
Kimdi bilmiyorum ama biriniz yazmışsınız ya 'damdan düşenin halinden damdan düşen anlar' doğru söze ne denir?
bi kaç ayda hamile kalan benim halimden anlamaz,ben tam bebeğini hissetmişken kaybedenin halinden,o kucağına alıp kaybedenin halinden,o doğduğu andan itibaren hastalıklarla boğusup yavrusunun gözünün önünde eriyenin halinden,diğeri tam bebeme kavuştum derken huzuru bozulup yuvası dağılanın halinden....
Beterin beteri var bugünümüzede şükür napalım
bi arkadaşım daha hamile kaldı(Allah tamamına erdirsin) denemeye başladığı 2. ayda! benim 5 yıldır uğraşıp yapamadığım şeyi birilerinin 2 ayda yapıyor olması canımı yaktı önce.sonra düşündüm düşündüm hayatta 2+2=4 değil dedim.bu işler çalışmayla,istemeyle,haketmeyle olmuyor,Rabbim kimine eza olsun,ceza olsun diye veriyor kimine sınav olsun diye vermiyor.Elbet verdır bi hikmeti.Bizi de analığa layık görür inşallah bir gün(AMİN)
Ben bu ara gene gelgitlerdeyim onun iin yazdıkça yaram kaşınıyor yatayım en iyisi(sanki uyuyabilcekmişim gibi)
yarın evdeyim inşallah bu güzel muhabbeti yarında edersinizde bende dahil olurum havam değişir :)
hepinize iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?