Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Benim butun evli kuzenlerim dogurdu yani baba tarafimdan hepsi ve anne tarafindan ben enbuyukleriyim suan biri nisanli dayimin kizi haziranda dugunu temmuzda hamile haberi gelir onsan bi tuhaf oluyor ya gercekten evlenecek olanlara sakin korunma hemen cocuk dusun zaten bizim elimizde degil hemwn olmayabilir diyorum. Sevsigim bi arkadasim oda haziranda evlencek bir yil korunacaz diyor dedim bosver ne korunmasi ben korundumda ne oldu. Ama arkadas kendine guveniyo ben dogurganim hehalde benim kizkardesim ablam annem hemen kaldilar diyor desim bende hemen kaldim kurtaj oldum simdi bekliyom dedim. Anlayamaz kim ne derse desin yasamayan asla anlayamaz bunu

aynen katılıyorum sana. ben de yeni evlenenlere kesinlikle korunmayın diyorum.. neyin ne zaman olacagı bilinmiyor.. ben korundum da noldu sanki..

günaydın tatlışlar..

haftasonu annem gelecek inşallah ve bu haber moralimi güzel etti :)

sizler nasılsınız?

Tubacım duanı okudum,Rabbim gönlünce versin inş..

Herkeslere günaydınnnn,
hayatumuttur gamzecim valla benimkide iradelidir yaklaşmaz, ben kes,n kaşınırım diye düşünüyorum ama aynen senin gibi korkuyorum

Tubacım dualarını okudum Allah kabul etsin inşallah, burcunun rüyası tez zamanda hayırlısı ile çıksın inşallah.
bu arada kendini de rahibe teresa gibi namuslu olarak yazmışsın fakat, sessiz atın tekmesi pek olur der atalarımızi sen hepimizden betersindir belkim ne biliyoruz

zakkumx zeynepcim canım benim ohh ne güzel uzun uzun yazmışsın, tv ünitem sözde geçen cuma gelecekti, bu mobilyacıların ALlah 1 dedidiğinden başkası yalan sanırım, hergün bi umutla bekliyorum
gelince mutlaka çeker gönderirim uygun fiyatlı ünityemi ,
ayrıca varya bende aynı senin gibi hamileyim diyenin hemen kaç zaman beklediğine ve birde sorununa bakardım, ayy pco lu biri hamiş olmuşsa benimde ümitlerim tavan yapardı.
Allahım tez vakitte daha fazla bekletmeden herkese ama herkese nasibeder inşallah yarabbim

Damlacım ayyyy dr a mı gidiceksin yoksa keseyi mi görecektin sen bugün oyyyyyyyyy merakımdan ölürüm ölürüm, gelir gelmez ilk işin buraya haber yazmak olsun kuşum, çişini bile yapmadan direk bilgisayarı aç bekliyorum

Çiğdemcim anam sende sağlık ocağından dönüşü hayırlı güzel haberlerle gel inşallah bakalım nezaman geliyor bizim minik kuş, belirtiler nasılmış ayy bugün hep merakla bekleyeceğim haberler var.

günaydın aylincim nasılsın iyimisin hamilelik nasıl gidiyor şikayetlerin varmı???

sedacım bende merakla bekliyorum yaaa, sen zaten paketi açana kadar 1 saat geçer , saat gece 12 olur anca açarsın, hele aslınınkini daha çok sarıp sarmaladım pedler görünüpte resil olmayalım diye

Günaydın kuşum nazanım, sen şu kahveyi bugün itibari ile en azından 1 bardak azalt, bak bıyıkların çıkar he, annanem bana öyle derdi, ben son aylarda inanki, ne etsuyu tablet kullandım, ne hazır meyve suyu içtim, ne hazır gıdalara yöneldim, hakkaten belkide onunda faydası vardır canım benim, beslemeye dikkat etmeye başla elinden geldiğince oldumu

Ayşecim oyyyy geri sayım başlamış süpersin demek son 4 gün inşallah sende nisan ayının ilk hamişi olursun.
ayrıca bebeğim sana neyimi gönderim söyle hemen yarın kargoya veririm, artık orayada kargo parası 50-100 lira tutar heralde

Güldencim canım gözün aydın ohh relax, şimsi o sana hiçbi iş yaptırmaz ohhh

Son düzenleme:

hamişim nasılsın ???? nasıl gidiyor hamilelik başladı mı bulantılar ?

gözün aydın canım :) keşke benim de annem gelse :)

anneler ne güzel şeyler yaaa :)
akşama yemek ne yapsam derdi yok,
sabah kalkıp kahvaltıyı hazırlıyor..
sıcacık bakışları yetiyor kendini iyi hissetmeye..
hoş kahvaltı işi kocamda,onun için en çok o seviniyor :)
herkesin annesi yakında olmalı

allahım kimseyi anne babasının acısıyla sınav yapmasın inşallah..

kızz hadi bakalım..ama benim normal yollarla olmaması durumunu zorlayamıyorum bile..çünkü benim yumoşlar çatlaya mıyo..hayırlısı..

günaydın herkese

hamişim nasılsın ???? nasıl gidiyor hamilelik başladı mı bulantılar ?
canımmm hoşgeldin, çok şükür canım benim iyiyim hamdolsun. biraz hareket edince karnım ağrıyor hafiften hemen oturuyorum geçiyor.
minik prensen nasıl neler yapıyorsunuz birlikte ayy tam sevilmelik o şimdi yerim ebn onu
sana sonuna kadar katılıyorum evet evet evet
yasemiiin doktora gidicem çok korkuyoruuumm :18: senin kasıklarda agrı var mı kuzum ?

canımmm korkma korkma ayy ne güzel dr bakıp sana herşeyi söyleyecek, Allahın izni ile için rahatlamış olarak döneceksin.
bende cuma akşamı gidicem inşallah keseyi görmeye. bide dün akşam kan testi yaptırdım değerim artmışmı diye, bugün öğlen öğrenicem.
kasıklarımda değilde hareket edince karnımda hafif ağrı oluyor bugün, bide göğüslerim çok fena patlamaya hazır bomba gibi, el değmiyor:18:

yasemin sanki adet olacakmışım gibi bi sızı var kasıklarımda, inşallah kötü bişey değildir :18: moral bozmak yok dimi yasemin :)
benim göğüsler var ya aton bombası gibi oldular :) nadide sultan gibi dolanıyorum ortalıkta

canım aynı aynı bende öyleyim, ama tecrübeli doğum yapmış kimle konuşsam ilk 3 ay olur diyorlar hep sanki adet olacakmış sanarsın kendini diyolar, onun için kalbini ferah tut tatlım.
benim karnım ağrıyor dedim ama kasıkta olabilir, ben o kasık kısımları ile karnımı genelde karıştırırım
heh nadide sultan benzetmesi süper yapıştı bize tebrik ediyorum dün valla eve gidince çıkarttım styeni, bu seferde ağırlıklarından taşıyamadım :))))))) inek gibi olucaz heralde yakında

günaydın kuzucuklar ne çok eğlenmişsiniz akşam keşke ben de geleydim ama çok işim vardı pasta yaptım görümcem geldi memleketten bir şeyler getirmiş 4 kg bezelye temizledik parmaklarım acıdı ben bezelye boğuşurken siz kaynatmışda kaynatmışsınız maşallah size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…