- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #21.541
amanın sen benim doğum günümde evlenmişsin
aynen katılıyorum sana. ben de yeni evlenenlere kesinlikle korunmayın diyorum.. neyin ne zaman olacagı bilinmiyor.. ben korundum da noldu sanki..Benim butun evli kuzenlerim dogurdu yani baba tarafimdan hepsi ve anne tarafindan ben enbuyukleriyim suan biri nisanli dayimin kizi haziranda dugunu temmuzda hamile haberi gelir onsan bi tuhaf oluyor ya gercekten evlenecek olanlara sakin korunma hemen cocuk dusun zaten bizim elimizde degil hemwn olmayabilir diyorum. Sevsigim bi arkadasim oda haziranda evlencek bir yil korunacaz diyor dedim bosver ne korunmasi ben korundumda ne oldu. Ama arkadas kendine guveniyo ben dogurganim hehalde benim kizkardesim ablam annem hemen kaldilar diyor desim bende hemen kaldim kurtaj oldum simdi bekliyom dedim. Anlayamaz kim ne derse desin yasamayan asla anlayamaz bunu
gözün aydın canım :) keşke benim de annem gelse :)günaydın tatlışlar..
haftasonu annem gelecek inşallah ve bu haber moralimi güzel etti :)
sizler nasılsınız?
Tubacım duanı okudum,Rabbim gönlünce versin inş..
Herkeslere günaydınnnn,
hayatumuttur gamzecim valla benimkide iradelidir yaklaşmaz, ben kes,n kaşınırım diye düşünüyorum ama aynen senin gibi korkuyorum
Tubacım dualarını okudum Allah kabul etsin inşallah, burcunun rüyası tez zamanda hayırlısı ile çıksın inşallah.
bu arada kendini de rahibe teresa gibi namuslu olarak yazmışsın fakat, sessiz atın tekmesi pek olur der atalarımızi sen hepimizden betersindir belkim ne biliyoruz
zakkumx zeynepcim canım benim ohh ne güzel uzun uzun yazmışsın, tv ünitem sözde geçen cuma gelecekti, bu mobilyacıların ALlah 1 dedidiğinden başkası yalan sanırım, hergün bi umutla bekliyorum
gelince mutlaka çeker gönderirim uygun fiyatlı ünityemi,
ayrıca varya bende aynı senin gibi hamileyim diyenin hemen kaç zaman beklediğine ve birde sorununa bakardım, ayy pco lu biri hamiş olmuşsa benimde ümitlerim tavan yapardı.
Allahım tez vakitte daha fazla bekletmeden herkese ama herkese nasibeder inşallah yarabbim
Damlacım ayyyy dr a mı gidiceksin yoksa keseyi mi görecektin sen bugün oyyyyyyyyy merakımdan ölürüm ölürüm, gelir gelmez ilk işin buraya haber yazmak olsun kuşum, çişini bile yapmadan direk bilgisayarı aç bekliyorum
Çiğdemcim anam sende sağlık ocağından dönüşü hayırlı güzel haberlerle gel inşallah bakalım nezaman geliyor bizim minik kuş, belirtiler nasılmış ayy bugün hep merakla bekleyeceğim haberler var.
günaydın aylincim nasılsın iyimisin hamilelik nasıl gidiyor şikayetlerin varmı???
sedacım bende merakla bekliyorum yaaa, sen zaten paketi açana kadar 1 saat geçer , saat gece 12 olur anca açarsın, hele aslınınkini daha çok sarıp sarmaladım pedler görünüpte resil olmayalım diye
Günaydın kuşum nazanım, sen şu kahveyi bugün itibari ile en azından 1 bardak azalt, bak bıyıkların çıkar he, annanem bana öyle derdi, ben son aylarda inanki, ne etsuyu tablet kullandım, ne hazır meyve suyu içtim, ne hazır gıdalara yöneldim, hakkaten belkide onunda faydası vardır canım benim, beslemeye dikkat etmeye başla elinden geldiğince oldumu
Ayşecim oyyyy geri sayım başlamış süpersin demek son 4 güninşallah sende nisan ayının ilk hamişi olursun.
ayrıca bebeğim sana neyimi gönderim söyle hemen yarın kargoya veririm, artık orayada kargo parası 50-100 lira tutar heralde
Güldencim canım gözün aydın ohh relax, şimsi o sana hiçbi iş yaptırmaz ohhh
gözün aydın canım :) keşke benim de annem gelse :)
allahım kimseyi anne babasının acısıyla sınav yapmasın inşallah..anneler ne güzel şeyler yaaa :)
akşama yemek ne yapsam derdi yok,
sabah kalkıp kahvaltıyı hazırlıyor..
sıcacık bakışları yetiyor kendini iyi hissetmeye..
hoş kahvaltı işi kocamda,onun için en çok o seviniyor :)
herkesin annesi yakında olmalı
geçmişi bitirdim herkeşler gitmiş((( öncelikle damla we meral arkadaşımız hoşgemişsinizz.. inş tez wakitte meralcim seninde olur bebiişin rabbim hayırlı kılsın damlacımda sağ salim kucağına alırsın inşallah ... burcucum kanda hamilelik teorine bayıldım ama altına o notu eklemeseydin o an saflığıma geldi kaşımı çata çata okudum aaa gerçekmi diye inanıyodum :)))
yaseminin kargoları alıcılara hayırlı gelsiin inşallah ama ben içlerindeki diğer süprizi merak ettim :))) yasemin benimde eşim allah nasip ederse 9 ay yaklaşmıcam sana diyo ama bunun doğumdan sonrasıda war 1 yılı bulur :)) çok iradeli maşşallah kandıramıyorum gerçi bende istemiyorum korkudan yalanda yok...
duamnur burcucum ikiniz içinde en önemli dönem anlayış dönemi ama galiba bugün itibariylee anlaşmışsınız :)))
oh çoğunuz ankara istanbul . ben trabzonda yalnızım kimseyle görüşemicem ..sakın buluşmayın ha görmeyin birbirnizi kıskanırım sonra :)))
tubada hayırlısıyla kan testi yaptırsan bizimde meraklarımızı gidersen inşallah güzel haberlerle giderirsin..
. buketcim benimde en son gördüğüm adet 2 gün sürdü 3. gün leke geldi o kadar korkutmuştu beni normalde 6 gün falan sürerdi çok şaşırmıştım.. sonra malum hamiş kaldım ..inşallah sende öle olursun...nolurr hepinizz güzelcik habercikler wersinn aslı seda,buket,meral.burcular,,gamzede bayadır yok onuda merak ettim bütün topicimizzz inşallaaahhhhhhhhh
canımmm hoşgeldin, çok şükür canım benim iyiyim hamdolsun. biraz hareket edince karnım ağrıyor hafiften hemen oturuyorum geçiyor.hamişim nasılsın ???? nasıl gidiyor hamilelik başladı mı bulantılar ?
sana sonuna kadar katılıyorum evet evet evetanneler ne güzel şeyler yaaa :)
akşama yemek ne yapsam derdi yok,
sabah kalkıp kahvaltıyı hazırlıyor..
sıcacık bakışları yetiyor kendini iyi hissetmeye..
hoş kahvaltı işi kocamda,onun için en çok o seviniyor :)
herkesin annesi yakında olmalı
yasemiiin doktora gidicem çok korkuyoruuumm :18: senin kasıklarda agrı var mı kuzum ?
kızz hadi bakalım..ama benim normal yollarla olmaması durumunu zorlayamıyorum bile..çünkü benim yumoşlar çatlaya mıyo..hayırlısı..
günaydın herkese
yasemin sanki adet olacakmışım gibi bi sızı var kasıklarımda, inşallah kötü bişey değildir :18: moral bozmak yok dimi yasemin :)
benim göğüsler var ya aton bombası gibi oldular :) nadide sultan gibi dolanıyorum ortalıkta
kızlar ben çıkıyorum... doktora sıpayı görmeye gidiyoruuummm lütfen bana dua edin...
hepinizi seviyooorruuuummmmmmm:)
keseyi görcez kusumayyy hadi hayırlısı inşallah, keseyimi görecektin sen, yoksa kalp atışlarınımı şimdi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?