Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Bende de durum farklı değil en büyükleri benim ailede tabii anneannemin ilk eşinden olan kızı yani teyzemin benden büyük oğulları var o ayrı da pek sk görüşmezdik o zamanlar kızlar he benden küçük teyzemin kızı yok zaten. Benden 5 yaş küçük kuzenlerim evlendi hemen de yapıverrdiler hele bir kuzenim daha birkaç ay olmuş olmamış düğüne gidiyor bir güzel oynuyor sonra gebe olduğunu öğreniyor gerçi 7.5 aylık doğum yaptı çocuğu çok zorluıklar yaşadı ameliyatlar oldu ama şimdi tosun gibi teyzemin gelini bile doğurdu benlen yaşıt erkek kuzenim evlendi oğlu 5 yaşında. Herkes haliyle benden bekliyor bende nasip diyorum neyseki sık görüşmüyoruz bayramlarda gidiyoruz ayrıca sorsalarda artık canımı acıtmıyor Rabbim bilir zamanını diyorum çekiliyorum kenara.

sedacım bende merakla bekliyorum yaaa, sen zaten paketi açana kadar 1 saat geçer , saat gece 12 olur anca açarsın, hele aslınınkini daha çok sarıp sarmaladım pedler görünüpte resil olmayalım diye

[/QUOTE]

o kadar mı sardın kız ayy alemsinn açıp durucam yanii.. Kız az sarsaydın görünmeyecek şekilde zaten kargonunda paketi var sıkı sıkı eve gdince açarım zaten öğleden sonra geliyor buraya kargolar öğle tatilne yetişmez akşam görürüm ancak hemen yazarım sana açınca tabi açabilirsemm

kızz hadi bakalım..ama benim normal yollarla olmaması durumunu zorlayamıyorum bile..çünkü benim yumoşlar çatlaya mıyo..hayırlısı..

günaydın herkese

o işler hiç belli olmaz tatlım belki çatlayacağı tutmuştur dimi amaa..

canım ani hareketlerden kacınmalısın ağrı yapar ani hareket ve tabii bebiş için zararlı. sahil iyi büyüyor dün biraz ateşi yükseldi diş çıkartıyor henüz dişimiz yok ama :) oyun oynamaya başladık abay bay yapmayı öğrendi durup durup bay bay yapıyor arkasına birde alkış patlatıyor. büyüdükce daha da güzelleşiyor :)

gamzeee canım daha sık gel ya seni merak ediyorum , en doktora ne zaman gittin sonra ne zaman gideceksin, rapor please :) canım son satırlarda yazdığın şey umarım BUKET için aynı gelişme olur, sabah test yapacaktı ne olduki acep? ya sen trabzon'dasın bende burdur'da bende çok kıskandımmmmmm

tubii şu karbonat deneyini sende yap, ayrıca bak hamileliğin kesin negatifse, lütfen şu şeker hapına tekrar başla, bak Yasemin hem şeker hapı, hem folik asit, hem balık yağı içti, şimdi kalk bir foilk asit al, bide balık yağı al(marincape) hadi durma!

Son düzenleme:
kızlar ben çıkıyorum... doktora sıpayı görmeye gidiyoruuummm lütfen bana dua edin...
hepinizi seviyooorruuuummmmmmm:)

Merhaba;
Yeni gelmişssin tanışamadık bedriye ben.. ve doktora gidiyormuşsunn:18: inşAllah güpgüzell kesenizi görüpte gelmek nasip kısmet olur inşAllah..

Yaseminnn senin de bebişin kocamaaannn olmuş maşaAllah..

Bende de bi değişiklik yok kızlar. sizleri çok özledim gelip bakayım bi dedim.. canlarım benim geçmişe genel bi baktım sıkıntı yok inşAllah.

Tuba, kan testine gitti mi?

ya bişey söyliicemm size.. şimdi şu meşhur kırmızı seksi gecelik var yaben onu gebe kalmadan önceki ay giymiştimm.. bence her kadının dolabında surpriz bir kırmızı geceliği olmalı.. isteyen olursa bende gönderirimm hageceliğimi ama ben gebe kaldığım ay o olmadığı için o yüzden sesimi çıkarmadım..

sonraaaa nefesim yok kızlar.. ne yaparsam yapayımm yok.. neyse ki dün akşam tansiyon nabız ölçtürdüm Allah a şükür herşey normal.. melisa çayı demiştin ya yaso onu doktora gidicem ya sorayım da öle içeyim dedim..

kızlar sizden kendim için dua isticem ctesi günü doktora gitmeden çünkü çok stresli bir dönem geçiyor ve geçmekte bebeğin durumu ne fikrim yok ama kanama falan çok şükür yok diye iyidir değil mi? inşAllah ..

hepinizi seviyorumm..

zeynep canım öncelikle bugün bizim tatil günümüz oleyyyy yazdıklarının hepsi benimde çok kez düşündüğüm şeyler ayrıca dün eve gittim böğüre böğüre ağladım (tam nazan'ın tahmin ettiği gibi oldu) gözlerim şişti sonra biraz daha ağladım, sonra normale döndüm akşamda topiğe girince ohh miss gibi rahatladım, ama elimizden gelen ne varsa onları yapıp gerisini Allah'a bırakmaktan başka çaremiz yok Rabbim sabır versin

günaydın kızlar...

günaydın canlar...
Tubacım duanı okudum Allahım kabul etsin canım...

günaydın canlarııım, şimdi geçmişi okuyorum, malum akşam ki muhabbetin etkisi devam ediyor

canım senin bu baş ağrıların ne olacak yahu, en azından biraz hafifletecek birşeyler bulsan, benimde reglim yarın bitiyor inşallah, bende de dualar birikti, inşallah okurum, vitamin takviyesi falan mı alsan ikizim?

günaydın canlarım nasılsınız bakalımmm

günaydın nazanım dün senin dediğin herşeyi yaşadım ağladım böğürdüm ama akşama şoklanıp kendime geldim, şimdi evdeyim ,cine 5 te kendine iyi bak diye bir program var erken doğumdan bahsediyor, rahim ağzı genişliği olanların erken doğum riski varmış, yani ben

kızz adam diyo ki hamile kalmadan önce kesinlikle sigarayı bırakmalılar...ayyy ilk defa duydum şok oldum

gamzeeee hadi anam bize müjdeli haberi ver inşallah,Rabbim pozitif görmeyi nasip etsin

buket, seda, tuba dualarınızı okudum rabbim kabul etsin inşallah

herkese günaydınnnnn

canımm Allah razı olsunnn

Canımm sakin biraz daha sakin mormal hayatını yaşamaya devam et takma bu kadar kafanı ayy ben ne yapıcam kimbilir benim bebiş tüple gelirse 9 ay belki bende böyle olurum kıymetli bebe olacak ne de olsa. Ederiz tabii ki canımm inşallah güzel haberlerle gelip ferahlayacaksın

ikizimm ağlamak yok tevekkül var sabır var. Şükredelim ne halde olan çaresiz insanlar var bak ben tüpe kaldım artık ama şükür kü hiç olmazsa tedavi olabiliyorum sağlığım iyi gelecek diyorum sabrediyorum evet moral bozukluğu oluyor ama günlük hayat meşgaleleriyle unutmaya çalışıyoruz benim olayım daha da stresli çünkü son şansım arkası yok başka tedavi yok ama ben ya olmazsa diye düşünürsem ölürüm stresten canımm.. Elimizden geleni yapıcaz gerisini Rabbime bırakıcaz.

canım senin bu baş ağrıların ne olacak yahu, en azından biraz hafifletecek birşeyler bulsan, benimde reglim yarın bitiyor inşallah, bende de dualar birikti, inşallah okurum, vitamin takviyesi falan mı alsan ikizim?

canım valla ya başım ağrıyor, ağrımasa halsizlik oluyor uyku isteği böyle rehavet var üzerimde. Şimdilerde tek bir yer sol gözümün üst tarafı ağrıyor sancı gibi özellkle sabahları giriyor. Dün başım ağrımadı ama uyku bastırdı uzandığım yerde uyumuşum. Hava değişikliklerinden sanırım belki de psikolojik işte ben iyi olmaya çalışsam da vücut stres içinde belki de bilinçaltı olayı. Vitamin başladım canım içiyorum regl olduğumdan beri bir de folik içiyorum gerçi bu sabah unuttum bunları içmeyi. Eşimde badem fındık koyuyor yanıma yiyorum arada.

günaydın tatlışlar..

haftasonu annem gelecek inşallah ve bu haber moralimi güzel etti :)

sizler nasılsınız?

Tubacım duanı okudum,Rabbim gönlünce versin inş..

güldeeen günaydın gözün aydın, bizim sayfayı küçült (en küçük halini yap_bir satır görünse yeter)ekranın en alt sağ köşesine yerleştir , ordan çaktırmadan yazarsın artık, gece gündüz sana bir çözüm bulmaya çalışıyorum

hayır için 10000 adet

ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA VENEBİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ MUHAMMED çekilmesi gerekiyomuş

çekmek isteyenler ne kadar çekerse kardır.. çekince bana kaç adet çektiğini MESAJLA atabilirler mi..şimdiden ALLAH RAZI OLSUN..

RABBİM TÜM DUALARIMIZI KABUL ETSİN..

10-15 gün içinde okunması gerekiyormuşş...

Canı regl ancak bitti iki gündür de vakit bulamadım bu akşam başlıcam inşallah 5 günde 1000 tane biter haber vericem sana bitince..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…