- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #21.561
kız yasemin seninki tırtıl gibi olmuş buyumuş dünden bugune
Benim butun evli kuzenlerim dogurdu yani baba tarafimdan hepsi ve anne tarafindan ben enbuyukleriyim suan biri nisanli dayimin kizi haziranda dugunu temmuzda hamile haberi gelir onsan bi tuhaf oluyor ya gercekten evlenecek olanlara sakin korunma hemen cocuk dusun zaten bizim elimizde degil hemwn olmayabilir diyorum. Sevsigim bi arkadasim oda haziranda evlencek bir yil korunacaz diyor dedim bosver ne korunmasi ben korundumda ne oldu. Ama arkadas kendine guveniyo ben dogurganim hehalde benim kizkardesim ablam annem hemen kaldilar diyor desim bende hemen kaldim kurtaj oldum simdi bekliyom dedim. Anlayamaz kim ne derse desin yasamayan asla anlayamaz bunu
kızz hadi bakalım..ama benim normal yollarla olmaması durumunu zorlayamıyorum bile..çünkü benim yumoşlar çatlaya mıyo..hayırlısı..
günaydın herkese
canımmm hoşgeldin, çok şükür canım benim iyiyim hamdolsun. biraz hareket edince karnım ağrıyor hafiften hemen oturuyorum geçiyor.
minik prensen nasıl neler yapıyorsunuz birlikte ayy tam sevilmelik o şimdi yerim ebn onu
sana sonuna kadar katılıyorum evet evet evet
canımmm korkma korkma ayy ne güzel dr bakıp sana herşeyi söyleyecek, Allahın izni ile için rahatlamış olarak döneceksin.
bende cuma akşamı gidicem inşallah keseyi görmeye. bide dün akşam kan testi yaptırdım değerim artmışmı diye, bugün öğlen öğrenicem.
kasıklarımda değilde hareket edince karnımda hafif ağrı oluyor bugün, bide göğüslerim çok fena patlamaya hazır bomba gibi, el değmiyor:18:
geçmişi bitirdim herkeşler gitmiş((( öncelikle damla we meral arkadaşımız hoşgemişsinizz.. inş tez wakitte meralcim seninde olur bebiişin rabbim hayırlı kılsın damlacımda sağ salim kucağına alırsın inşallah ... burcucum kanda hamilelik teorine bayıldım ama altına o notu eklemeseydin o an saflığıma geldi kaşımı çata çata okudum aaa gerçekmi diye inanıyodum :)))
yaseminin kargoları alıcılara hayırlı gelsiin inşallah ama ben içlerindeki diğer süprizi merak ettim :))) yasemin benimde eşim allah nasip ederse 9 ay yaklaşmıcam sana diyo ama bunun doğumdan sonrasıda war 1 yılı bulur :)) çok iradeli maşşallah kandıramıyorum gerçi bende istemiyorum korkudan yalanda yok...
duamnur burcucum ikiniz içinde en önemli dönem anlayış dönemi ama galiba bugün itibariylee anlaşmışsınız :)))
oh çoğunuz ankara istanbul . ben trabzonda yalnızım kimseyle görüşemicem ..sakın buluşmayın ha görmeyin birbirnizi kıskanırım sonra :)))
tubada hayırlısıyla kan testi yaptırsan bizimde meraklarımızı gidersen inşallah güzel haberlerle giderirsin..
. buketcim benimde en son gördüğüm adet 2 gün sürdü 3. gün leke geldi o kadar korkutmuştu beni normalde 6 gün falan sürerdi çok şaşırmıştım.. sonra malum hamiş kaldım ..inşallah sende öle olursun...nolurr hepinizz güzelcik habercikler wersinn aslı seda,buket,meral.burcular,,gamzede bayadır yok onuda merak ettim bütün topicimizzz inşallaaahhhhhhhhh
kız siz bu kadar ayıp muhabbetten sonra karşılaşsanız birbirinizin yüzüne nasıl bakacaksınız.ohh ben çok terbiyeliyim hiç utanmicam,tabi ne kadar dayanabilirim sizin aranızda bilmiyorum.ya kızlar burası çok küçük yer sağlık ocağındaki herkes beni tanıyor çok utanıyorum artık, onun için yaptırmıyorum kan testi, ama zaten hamile olsam biraz anlardım herhalde, 1 haftadan fazla geçti günüm, ya burcu ne güzel rüya görmüşsün, senin çizgisiz testini ben gördüm. Kızlar telden yazıyorum sıra atlanmiyorhepinizi çok seviyorum, sürekli dualarimdasınız.bu kadar dua karşılıksız kalmaz biliyorum . .
kızlar ben çıkıyorum... doktora sıpayı görmeye gidiyoruuummm lütfen bana dua edin...
hepinizi seviyooorruuuummmmmmm:)
kızlar maşallah diyorum size valla.eve geldiğimde elektrikler yoktu.gelir gelmez açtım neti.anca okudum bitirdim geçmişi.şu muhabbeti hafta sonu yapsanızda bizde sebeplensek olmaz mı yani
Gülden ve Meral hoş geldiniz.
Burcu hakkaten depresyonun yarım günmüş.sabahki msjı okuyunca bana denen laflar geçti bir bir aklımdan.acaba şimdi nasılki diye merak ederek okudum ama buket aldı tüm kederini(maşallah)
sabah çıkmadan yazdığını okudum gittim hemen bi test daha aldım.offffffff offffffffffff ben nereye kadar böyle test yapıp durucam acaba?
buket ve tuba lütfen lütfen sizde yapın.valla çok merak ettim.
küçük burcuya gelince canım bizde kayınpederimi kaybettik bi kaç ay önce.benimkide seninki gibi bunalımdaydı(bende) ama onunki uzun sürdü o ayı maçsız kapattık düşün.seninki çabuk toparladı maşallah :)
yasemin sen tv ünitesininde resmini koycaktın.bak bende bekliyorum unutma sakın.
nazan varya yazdıklarını okurken ahada ben diyorum.kimse yanlış anlamasın lütfen ama bende hamilelik haberi aldığımda ilk baktığım ne kadar süredir istediği oluyor.süre ne kadar uzunsa o kadar çok seviniyorum.sebep belli onun olduysa benimde olabilir umudu.bi başka topikte arkadaşın biri dolu dolu yazmış ''BU AY TAM 5 AY OLDU HALA TIK YOK''
bi güldüm bi ağladım okuyunca.benim tam 5yıl oluyor bu aydüşününce 5 ayda ümitsiz olmak,olmuyor,tühtüh,vahvah demek çok komik geliyor bana.Tabiki 10-15 yıl usanmadan deneyenlere 5 yıl az geliyordur onun için Allah beterinden saklasın ne diyelim.
Kimdi bilmiyorum ama biriniz yazmışsınız ya 'damdan düşenin halinden damdan düşen anlar' doğru söze ne denir?
bi kaç ayda hamile kalan benim halimden anlamaz,ben tam bebeğini hissetmişken kaybedenin halinden,o kucağına alıp kaybedenin halinden,o doğduğu andan itibaren hastalıklarla boğusup yavrusunun gözünün önünde eriyenin halinden,diğeri tam bebeme kavuştum derken huzuru bozulup yuvası dağılanın halinden....
Beterin beteri var bugünümüzede şükür napalım
bi arkadaşım daha hamile kaldı(Allah tamamına erdirsin) denemeye başladığı 2. ayda! benim 5 yıldır uğraşıp yapamadığım şeyi birilerinin 2 ayda yapıyor olması canımı yaktı önce.sonra düşündüm düşündüm hayatta 2+2=4 değil dedim.bu işler çalışmayla,istemeyle,haketmeyle olmuyor,Rabbim kimine eza olsun,ceza olsun diye veriyor kimine sınav olsun diye vermiyor.Elbet verdır bi hikmeti.Bizi de analığa layık görür inşallah bir gün(AMİN)
Ben bu ara gene gelgitlerdeyim onun iin yazdıkça yaram kaşınıyor yatayım en iyisi(sanki uyuyabilcekmişim gibi)
yarın evdeyim inşallah bu güzel muhabbeti yarında edersinizde bende dahil olurum havam değişir :)
hepinize iyi geceler
kız yasemin seninki tırtıl gibi olmuş buyumuş dünden bugune
günaydın kızlar...
Günaydın herkesee;
Ben sağlıkocağına gidiyorum takip için, çağırdılar. Ordan da anneme kahvaltıya geçeceğim..
Çookk tatlısınız buket özlem burcu yasemin :))) çok güldüm okurken ..
Allah neşenizi bozmasın öpüldünüzz ;'))
günaydın canlar...
Tubacım duanı okudum Allahım kabul etsin canım...
kızlar birazdan doktora gidicem.. dualarınızı eksik etmeyin..
Kızlarr 1 haftadır duaları okuyamıyorum regli öncesi iki günüm vardı olacağımı umduğum günün akşamı çok feciydi başım onları okuyamadım regl oldum pazar bitti pazartesi de kötüydüm çok kaynanama da gitmemiştik hatta dünde koltukta uyuyakalmışım yemekten sonra. Eşim uyandurdu hadi yatağına diye ama ben duaları okucam diyormuşum ne duası gözlerin kapanıyor dedi bana. Bugğn hepsini bitiricem ve inşalah Gül arkadşaımın da dediği duayı okumaya başlıcam 1000 tane dedim 5 günde bitirebilirim sanırım ama bugğn duaları bitirirsem daha kısa zamanda da biter.
günaydın canlarım nasılsınız bakalımmm
Gunaaydiiin
Oh vallaha kargolar gecelikler testler pedler havalarda ucusmus bende istiyom kargoooo almanyaya lutfen:::)))
Bu arada saafaak 4. Benimki gelmezse 1nisan test yapiyorum hatta ayni gun yapacak olan varmi kendime test arkadasi ariyorum. Ikizim sen nezaman test yapcan gel beraber yapalim ki ikizligimiz yerini bulsun
bukettt naptın yaptın mı test...kızz hadi bakalım..ama benim normal yollarla olmaması durumunu zorlayamıyorum bile..çünkü benim yumoşlar çatlaya mıyo..hayırlısı..
günaydın herkese
buket, seda, tuba dualarınızı okudum rabbim kabul etsin inşallah
herkese günaydınnnnn
Merhaba;
Yeni gelmişssin tanışamadık bedriye ben.. ve doktora gidiyormuşsunn:18: inşAllah güpgüzell kesenizi görüpte gelmek nasip kısmet olur inşAllah..
Yaseminnn senin de bebişin kocamaaannn olmuş maşaAllah..
Bende de bi değişiklik yok kızlar. sizleri çok özledim gelip bakayım bi dedim.. canlarım benim geçmişe genel bi baktım sıkıntı yok inşAllah.
Tuba, kan testine gitti mi?
ya bişey söyliicemm size.. şimdi şu meşhur kırmızı seksi gecelik var yaben onu gebe kalmadan önceki ay giymiştimm.. bence her kadının dolabında surpriz bir kırmızı geceliği olmalı.. isteyen olursa bende gönderirimm hageceliğimi ama ben gebe kaldığım ay o olmadığı için o yüzden sesimi çıkarmadım..
sonraaaa nefesim yok kızlar.. ne yaparsam yapayımm yok.. neyse ki dün akşam tansiyon nabız ölçtürdüm Allah a şükür herşey normal.. melisa çayı demiştin ya yaso onu doktora gidicem ya sorayım da öle içeyim dedim..
kızlar sizden kendim için dua isticem ctesi günü doktora gitmedençünkü çok stresli bir dönem geçiyor ve geçmekte bebeğin durumu ne fikrim yok ama kanama falan çok şükür yok diye iyidir değil mi? inşAllah ..
hepinizi seviyorumm..
zeynep canım öncelikle bugün bizim tatil günümüz oleyyyyyazdıklarının hepsi benimde çok kez düşündüğüm şeyler ayrıca dün eve gittim böğüre böğüre ağladım (tam nazan'ın tahmin ettiği gibi oldu) gözlerim şişti sonra biraz daha ağladım, sonra normale döndüm akşamda topiğe girince ohh miss gibi rahatladım, ama elimizden gelen ne varsa onları yapıp gerisini Allah'a bırakmaktan başka çaremiz yok Rabbim sabır versin
canım senin bu baş ağrıların ne olacak yahu, en azından biraz hafifletecek birşeyler bulsan, benimde reglim yarın bitiyor inşallah, bende de dualar birikti, inşallah okurum, vitamin takviyesi falan mı alsan ikizim?
günaydın tatlışlar..
haftasonu annem gelecek inşallah ve bu haber moralimi güzel etti :)
sizler nasılsınız?
Tubacım duanı okudum,Rabbim gönlünce versin inş..
hayır için 10000 adet
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA VENEBİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ MUHAMMED çekilmesi gerekiyomuş
çekmek isteyenler ne kadar çekerse kardır.. çekince bana kaç adet çektiğini MESAJLA atabilirler mi..şimdiden ALLAH RAZI OLSUN..
RABBİM TÜM DUALARIMIZI KABUL ETSİN..
10-15 gün içinde okunması gerekiyormuşş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?