Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

oooo burcu hanımlar bugun tatiller.. ayy ne güzel yaa.. demle bi güzel çayy, yada nescafe, yada limonata.. (canım limanota istiyor da ) tv de açç, ekranda da bizler oohhhh maşaAllah.. MaşaAllah..

Tuba canım sen demişsin 1 hafta geçti adetimm gebelik olsa belirtileri gelir diye.. benimm ilk haftalardaki durumumu okumadın sanırım hiç (sanki sonradan inanılmaz değişmiş gibi).. belirtiye takılma, tamam çok da ümitlenmeyelim elbetde ama hayal kırıklığı yaşamamak adına.. ayrıca sen bu kadar gecikip de gebe değilsen yumurtlama testinden takip etmelisin bence.. asıl o zaman özel günlerini yakalama fırsatın olur..

ayyy burcu limonatanın yanına kuru pastada yersin... caaanıımmm isttiiiyoorr.. ama bunun gebelikle alakası yoktur ben genelde hep bu tarz şeyler istiyorumm.. bi düğüne gideyimm salona bari ben, pastaneye gidip para vermenin alemi yok

kuşum iyiyim canım saolasın senin ve bebeğinin pozitifliği daha iyi geliyor...

canımcım istediğin dua olsun tabi ki dualarımız seninle olur da endişelenme canım sanırım 2 li test için gideceksin doktora o testler hep ihtimal hesaplıyor bunu sakın unutma çok kişinin canı yanıyor çünkü canım...

canlar ya benim hormonlar fena ota b.ka ağlıyorum inanamazsınız eşim yazık şaka bile yapamıyor artık bana başlıyorum zırlamaya hayır farkındayım durumun saçmalığının ama durduramıyorum kendimi çok tuhaf... prenses aylarını depresif geçiriyorum resmen...

kızz hadi bakalım..ama benim normal yollarla olmaması durumunu zorlayamıyorum bile..çünkü benim yumoşlar çatlaya mıyo..hayırlısı..

günaydın herkese

günaydın buketim, senin bu yumoşları çatlatmak için bir formül bulmalıyım, şuan tuzruhu ve porçöz üzerindeki çalışmalarım devam ediyor, lütfen ısrar etme testler bitmeden sonucu söyleyemem..ıhh ıhh..lütfen

ayy canım pasta çekti, ama meyvelii..hemde ev yapımı

sedacım o da bişeymi benim lisede okutupta mezun ettiğim öğrencilerim evlenir evlenmez doğurdu, facebooktan görüyorum, bak "öğrencim" diyorum ...Rabbim biliyor...

bu arada sıpam tekmeliyordu ama elimi koymaya yetişemiyordum bugün ilk defa tutturdum elimle de hissettim oğluşumun tepiğini

anaaam maşallah bide alkış mı yapıyor adı "sahil" mi ben mi yalnış okudum eğer öyleyese süper bir isim böyle isimlere bayılırım...

benim bir arkadaşımın kızının ismi "kumsal" ayyy çok şeker bir isim

buket canım

seviyosan kuru incir ye günde 3-4 tane yada çörek otu bal karışımı 2side yumurta çatlatmak için birebir...

bediş canım tansiyon ve nabzının normal çıkması çok iyi yani demek ki senin bu sıkıntıların büyük olasılıkla psikolojik, anksiyeteden kaynaklanır ama ben sana çok hak veriyorum canım ,son aylarda yaşadıkların..ama unutma ki bu bebek rahmetli babandan sonra Allah'ın sana bir hediyesi, san cumartesi dua ederim , ama sende bi ara bir psikiyatriye git tatlım, mutlaka doktorun sana önereceği bir şey vardır, bide nefesi burundan al ağzından ver, yavaş yavaş ver, gün içinde dene yapabilirsen seni bir lokmada olsa rahatlatır

BURCUU kurupastada yaaapp yanınaa.. limonata da alın ama o hani cam bişeylerin içinde oluyor ya.. bardağa dolduruyorlar hani büfelerde onlardan al iç.. ayyyy çok

anamm yerim ben onu bende artık hareketlerini hissedebiliyorum canım ya muhteşem bişi inş tekme attığı günleri de görürüm ya çok sabırsızlanıyorum valla

az kalmış canım 19. haftada başladı tepikler bende ki benim plasenta öne yerleştiği için geç ve daha az hissedersin demişti doktorum bana...

annaaam bak bak hemen bir görünüp kayboldu, neler yapıyorsun canım nasılsın yoksun bayaaaaaaadır

yok gözüm burdayım yaaa bu aralar çok doluyum canım gelen giden falan çok oluyo amaaaaa sizleri çok özlediğimden girip bakıyorum yine de takip ediyorum yani sizleri bol bol dua ediyorum. ben iyiyim şükürler olsun miniğimin hareketlerini hissediyorum atrık çok heyecan verici ama teyzesi yaaa bi türlü pipisini göstermio çok utangaç annesi gibi. hala cinsiyeti öğrenemedik valla bu arada bi de ders çalışıyorum canım sınav zamanı yaklaşıyo öle işte canım ya sende kırmızıları gördün bu ay gerçekten üzülme rabbim inşallah hakkında hayırlısını nasip etsin pes etmek yok her zaman yola devam diyoruz inş en güzel zamanda gelecek bebişin canım

günaydın kızlarr hayırlı sabahlar herkese...

günaydın canım, yoğun akıntın devam ediyor mu?

canım ağladım rahatladım valla bugün bomba gibiyim, haah super vitamin, folik asit, balık yağı takviyesi seni rahatlatır, bende hep senin gibiydim, 6 ay balıkyağı içtim (marincape) 1 ay magnezyum içtim, ve sebzeye dadandım bide abur cubura bayılırım ben onları kestim çok zor oldu ama sonra biraz toparladım ,inşallah sana da iyi gelir ikizim

slm kızlar bende yeni sayılırım biraz sohbet etmiştik kızımla tatildeydik yeni döndük ben ve doğum korkularım tabi tecrübeli anneler çok acımıyo dimi gitmeden sormuştum ama çok vakit geçti cvp yazdıysanızda hakkınızı helal edin artık

bedişşş ay kıyamam inan ki mümkün olsa alır gelirim iş yerine ellerimle yediririm sana valla, oyyi kuzu benimde canım kuru pasta çekti bak şimdi..bide benim boğazım büyük ne görsem yemek isterim, bircan'da pasta yapmış zaten

kuşum bende kargoyla sana pasta yollayayım mı hemde meyveli (elmalı)

amann dert ettiğin şeye bak, boşver ağla küs şimar, senin kide böyle olsun, hem bu dönem geçer önümüzdeki ay başka birşey başlar, en güzel olanı ne biliyormusun: bütün bunların altında yatan çok kıymetli bir sebep var, ne hastalıktan ne psikolojik bozukluktan kaynaklanan bir şey değil...ohh ya böyle düşününce insan ne güzel olur....hadi sende güzel ol emi

az kalmış canım 19. haftada başladı tepikler bende ki benim plasenta öne yerleştiği için geç ve daha az hissedersin demişti doktorum bana...

inş canım benim şimdi 18 haftalık şimdi çok yogun hissedebiliyorum ay ya sende de oluyo mu bilmiyorum çok sabırsızlanıyorum. senin minnakın cinsiyeti belli mi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…