- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #21.581
Tamam tatlım ALLAH razı olsun..Canı regl ancak bitti iki gündür de vakit bulamadım bu akşam başlıcam inşallah 5 günde 1000 tane biter haber vericem sana bitince..
kuşum iyiyim canım saolasın senin ve bebeğinin pozitifliği daha iyi geliyor...Herkeslere günaydınnnn,
hayatumuttur gamzecim valla benimkide iradelidir yaklaşmaz, ben kes,n kaşınırım diye düşünüyorum ama aynen senin gibi korkuyorum
Tubacım dualarını okudum Allah kabul etsin inşallah, burcunun rüyası tez zamanda hayırlısı ile çıksın inşallah.
bu arada kendini de rahibe teresa gibi namuslu olarak yazmışsın fakat, sessiz atın tekmesi pek olur der atalarımızi sen hepimizden betersindir belkim ne biliyoruz
zakkumx zeynepcim canım benim ohh ne güzel uzun uzun yazmışsın, tv ünitem sözde geçen cuma gelecekti, bu mobilyacıların ALlah 1 dedidiğinden başkası yalan sanırım, hergün bi umutla bekliyorum
gelince mutlaka çeker gönderirim uygun fiyatlı ünityemi,
ayrıca varya bende aynı senin gibi hamileyim diyenin hemen kaç zaman beklediğine ve birde sorununa bakardım, ayy pco lu biri hamiş olmuşsa benimde ümitlerim tavan yapardı.
Allahım tez vakitte daha fazla bekletmeden herkese ama herkese nasibeder inşallah yarabbim
Damlacım ayyyy dr a mı gidiceksin yoksa keseyi mi görecektin sen bugün oyyyyyyyyy merakımdan ölürüm ölürüm, gelir gelmez ilk işin buraya haber yazmak olsun kuşum, çişini bile yapmadan direk bilgisayarı aç bekliyorum
Çiğdemcim anam sende sağlık ocağından dönüşü hayırlı güzel haberlerle gel inşallah bakalım nezaman geliyor bizim minik kuş, belirtiler nasılmış ayy bugün hep merakla bekleyeceğim haberler var.
günaydın aylincim nasılsın iyimisin hamilelik nasıl gidiyor şikayetlerin varmı???
sedacım bende merakla bekliyorum yaaa, sen zaten paketi açana kadar 1 saat geçer , saat gece 12 olur anca açarsın, hele aslınınkini daha çok sarıp sarmaladım pedler görünüpte resil olmayalım diye
Günaydın kuşum nazanım, sen şu kahveyi bugün itibari ile en azından 1 bardak azalt, bak bıyıkların çıkar he, annanem bana öyle derdi, ben son aylarda inanki, ne etsuyu tablet kullandım, ne hazır meyve suyu içtim, ne hazır gıdalara yöneldim, hakkaten belkide onunda faydası vardır canım benim, beslemeye dikkat etmeye başla elinden geldiğince oldumu
Ayşecim oyyyy geri sayım başlamış süpersin demek son 4 güninşallah sende nisan ayının ilk hamişi olursun.
ayrıca bebeğim sana neyimi gönderim söyle hemen yarın kargoya veririm, artık orayada kargo parası 50-100 lira tutar heralde
Güldencim canım gözün aydın ohh relax, şimsi o sana hiçbi iş yaptırmaz ohhh
Merhaba;
Yeni gelmişssin tanışamadık bedriye ben.. ve doktora gidiyormuşsunn:18: inşAllah güpgüzell kesenizi görüpte gelmek nasip kısmet olur inşAllah..
Yaseminnn senin de bebişin kocamaaannn olmuş maşaAllah..
Bende de bi değişiklik yok kızlar. sizleri çok özledim gelip bakayım bi dedim.. canlarım benim geçmişe genel bi baktım sıkıntı yok inşAllah.
Tuba, kan testine gitti mi?
ya bişey söyliicemm size.. şimdi şu meşhur kırmızı seksi gecelik var yaben onu gebe kalmadan önceki ay giymiştimm.. bence her kadının dolabında surpriz bir kırmızı geceliği olmalı.. isteyen olursa bende gönderirimm hageceliğimi ama ben gebe kaldığım ay o olmadığı için o yüzden sesimi çıkarmadım..
sonraaaa nefesim yok kızlar.. ne yaparsam yapayımm yok.. neyse ki dün akşam tansiyon nabız ölçtürdüm Allah a şükür herşey normal.. melisa çayı demiştin ya yaso onu doktora gidicem ya sorayım da öle içeyim dedim..
kızlar sizden kendim için dua isticem ctesi günü doktora gitmedençünkü çok stresli bir dönem geçiyor ve geçmekte bebeğin durumu ne fikrim yok ama kanama falan çok şükür yok diye iyidir değil mi? inşAllah ..
hepinizi seviyorumm..
kızz hadi bakalım..ama benim normal yollarla olmaması durumunu zorlayamıyorum bile..çünkü benim yumoşlar çatlaya mıyo..hayırlısı..
günaydın herkese
günaydın kuzucuklar ne çok eğlenmişsiniz akşam keşke ben de geleydim ama çok işim vardı pasta yaptım görümcem geldi memleketten bir şeyler getirmiş 4 kg bezelye temizledik parmaklarım acıdı ben bezelye boğuşurken siz kaynatmışda kaynatmışsınız maşallah size.
Bende de durum farklı değil en büyükleri benim ailede tabii anneannemin ilk eşinden olan kızı yani teyzemin benden büyük oğulları var o ayrı da pek sk görüşmezdik o zamanlar kızlar he benden küçük teyzemin kızı yok zaten. Benden 5 yaş küçük kuzenlerim evlendi hemen de yapıverrdiler hele bir kuzenim daha birkaç ay olmuş olmamış düğüne gidiyor bir güzel oynuyor sonra gebe olduğunu öğreniyor gerçi 7.5 aylık doğum yaptı çocuğu çok zorluıklar yaşadı ameliyatlar oldu ama şimdi tosun gibi teyzemin gelini bile doğurdu benlen yaşıt erkek kuzenim evlendi oğlu 5 yaşında. Herkes haliyle benden bekliyor bende nasip diyorum neyseki sık görüşmüyoruz bayramlarda gidiyoruz ayrıca sorsalarda artık canımı acıtmıyor Rabbim bilir zamanını diyorum çekiliyorum kenara.
canım ani hareketlerden kacınmalısın ağrı yapar ani hareket ve tabii bebiş için zararlı. sahil iyi büyüyor dün biraz ateşi yükseldi diş çıkartıyor henüz dişimiz yok ama :) oyun oynamaya başladık abay bay yapmayı öğrendi durup durup bay bay yapıyor arkasına birde alkış patlatıyor. büyüdükce daha da güzelleşiyor :)
buket, seda, tuba dualarınızı okudum rabbim kabul etsin inşallah
herkese günaydınnnnn
bu arada sıpam tekmeliyordu ama elimi koymaya yetişemiyordum bugün ilk defa tutturdum elimle de hissettim oğluşumun tepiğini
Merhaba;
Yeni gelmişssin tanışamadık bedriye ben.. ve doktora gidiyormuşsunn:18: inşAllah güpgüzell kesenizi görüpte gelmek nasip kısmet olur inşAllah..
Yaseminnn senin de bebişin kocamaaannn olmuş maşaAllah..
Bende de bi değişiklik yok kızlar. sizleri çok özledim gelip bakayım bi dedim.. canlarım benim geçmişe genel bi baktım sıkıntı yok inşAllah.
Tuba, kan testine gitti mi?
ya bişey söyliicemm size.. şimdi şu meşhur kırmızı seksi gecelik var yaben onu gebe kalmadan önceki ay giymiştimm.. bence her kadının dolabında surpriz bir kırmızı geceliği olmalı.. isteyen olursa bende gönderirimm hageceliğimi ama ben gebe kaldığım ay o olmadığı için o yüzden sesimi çıkarmadım..
sonraaaa nefesim yok kızlar.. ne yaparsam yapayımm yok.. neyse ki dün akşam tansiyon nabız ölçtürdüm Allah a şükür herşey normal.. melisa çayı demiştin ya yaso onu doktora gidicem ya sorayım da öle içeyim dedim..
kızlar sizden kendim için dua isticem ctesi günü doktora gitmedençünkü çok stresli bir dönem geçiyor ve geçmekte bebeğin durumu ne fikrim yok ama kanama falan çok şükür yok diye iyidir değil mi? inşAllah ..
hepinizi seviyorumm..
günaydın buketim, senin bu yumoşları çatlatmak için bir formül bulmalıyım, şuan tuzruhu ve porçöz üzerindeki çalışmalarım devam ediyor, lütfen ısrar etme testler bitmeden sonucu söyleyemem..ıhh ıhh..lütfen
ayy canım pasta çekti, ama meyvelii..hemde ev yapımı
anamm yerim ben onu bende artık hareketlerini hissedebiliyorum canım ya muhteşem bişi inş tekme attığı günleri de görürüm ya çok sabırsızlanıyorum valla
annaaam bak bak hemen bir görünüp kayboldu, neler yapıyorsun canım nasılsın yoksun bayaaaaaaadır
günaydın kızlarr hayırlı sabahlar herkese...
canımm Allah razı olsunnn
ikizimm ağlamak yok tevekkül var sabır var. Şükredelim ne halde olan çaresiz insanlar var bak ben tüpe kaldım artık ama şükür kü hiç olmazsa tedavi olabiliyorum sağlığım iyi gelecek diyorum sabrediyorum evet moral bozukluğu oluyor ama günlük hayat meşgaleleriyle unutmaya çalışıyoruz benim olayım daha da stresli çünkü son şansım arkası yok başka tedavi yok ama ben ya olmazsa diye düşünürsem ölürüm stresten canımm.. Elimizden geleni yapıcaz gerisini Rabbime bırakıcaz.
canım valla ya başım ağrıyor, ağrımasa halsizlik oluyor uyku isteği böyle rehavet var üzerimde. Şimdilerde tek bir yer sol gözümün üst tarafı ağrıyor sancı gibi özellkle sabahları giriyor. Dün başım ağrımadı ama uyku bastırdı uzandığım yerde uyumuşum. Hava değişikliklerinden sanırım belki de psikolojik işte ben iyi olmaya çalışsam da vücut stres içinde belki de bilinçaltı olayı. Vitamin başladım canım içiyorum regl olduğumdan beri bir de folik içiyorum gerçi bu sabah unuttum bunları içmeyi. Eşimde badem fındık koyuyor yanıma yiyorum arada.
oooo burcu hanımlar bugun tatiller.. ayy ne güzel yaa.. demle bi güzel çayy, yada nescafe, yada limonata.. (canım limanota istiyor da) tv de açç, ekranda da bizler oohhhh maşaAllah.. MaşaAllah..
Tuba canım sen demişsin 1 hafta geçti adetimm gebelik olsa belirtileri gelir diye.. benimm ilk haftalardaki durumumu okumadın sanırım hiç (sanki sonradan inanılmaz değişmiş gibi).. belirtiye takılma, tamam çok da ümitlenmeyelim elbetde ama hayal kırıklığı yaşamamak adına.. ayrıca sen bu kadar gecikip de gebe değilsen yumurtlama testinden takip etmelisin bence.. asıl o zaman özel günlerini yakalama fırsatın olur..
ayyy burcu limonatanın yanına kuru pastada yersin... caaanıımmm isttiiiyoorr.. ama bunun gebelikle alakası yoktur ben genelde hep bu tarz şeyler istiyorumm.. bi düğüne gideyimm salona bari ben, pastaneye gidip para vermenin alemi yok
günaydın buketim, senin bu yumoşları çatlatmak için bir formül bulmalıyım, şuan tuzruhu ve porçöz üzerindeki çalışmalarım devam ediyor, lütfen ısrar etme testler bitmeden sonucu söyleyemem..ıhh ıhh..lütfen
ayy canım pasta çekti, ama meyvelii..hemde ev yapımı
canlar ya benim hormonlar fena ota b.ka ağlıyorum inanamazsınız eşim yazık şaka bile yapamıyor artık bana başlıyorum zırlamayahayır farkındayım durumun saçmalığının ama durduramıyorum kendimi çok tuhaf... prenses aylarını depresif geçiriyorum resmen...
az kalmış canım 19. haftada başladı tepikler bende ki benim plasenta öne yerleştiği için geç ve daha az hissedersin demişti doktorum bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?