Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

bu arada sıpam tekmeliyordu ama elimi koymaya yetişemiyordum bugün ilk defa tutturdum elimle de hissettim oğluşumun tepiğini

oyyi yerim ben onu

aylin sana birkeç sorum olacak, şimdi ben yakında hakan bey'e gidecem ama adam çok yoğum randevu almak zormuş(sen daha iyi bilirsin) bide 2-3 kişi birden içeriye alıyormuş öylemi ?? şimdi esas sorum ıspartada hakan bey'den başka özel hastanelerde kim var iyi , gidilebilecek?????????

buketim günaydın, çatlatma iğpnesi oluncada mı çatlamıyor??

hayırrr:))

bukettt naptın yaptın mı test...

ya sabah kalktım..dün gece çok zor bi geceydi..uzun zamandır hastalık sinyali veriyordum zaten dün gecede öksürüklere boğuldum..1 saat uyumuştum kalktım pekmez şerbeti zencefil yatım içtim..yinede yatana kadar zor oldu uykuya geçmek..sabah da perişan bişekilde uyandım tuvalete gittim işedim gitti..naapiyim yani..kocamda diyoki dün bişeyin yoktu yoksa bana naz mı yapıyosun:))hee dedişmm..öksürerek naz yaparım nben

buket canım

seviyosan kuru incir ye günde 3-4 tane yada çörek otu bal karışımı 2side yumurta çatlatmak için birebir...

karıiım yapamam da inciri severim:)) olabilir işyerine getiririm..en azından kolay olur..umudum yok benim..benim anca tüple çocuğum olur biliyorum:))

BURCUU kurupastada yaaapp yanınaa.. limonata da alın ama o hani cam bişeylerin içinde oluyor ya.. bardağa dolduruyorlar hani büfelerde onlardan al iç.. ayyyy çok
ayy bediş valla kargoyla san kuru pasta yollayacağım, yemin ederim bana özelden iş adresini yaz, 2 günde gelir, artık limonatayıda kendin al, bak canın çekmiş, çaycıya falan para verde hemen bakkaldan alsın (bakkal mı? tanrım ne geriyim)

ebruuu ayyy yerim ben onun tepiklerini ayy bencede çok güzel bir histir
sen ne sınavına hazırlanıyordum kuzum?

canım bizim topikte sadece iki kişi doğum yaptı "oflu" o da sezeryan bide "hapsu" arkadaşımız var o nasıl doğurdu bilmiyorum diğerleri şimdilik hamile yani senin soruna bizim burdan cevap çıkmaz

kuşum bende kargoyla sana pasta yollayayım mı hemde meyveli (elmalı)
anam bi yerim şişecek

Kızlar günaydınnn
Geçmişi okumaktan yoruldum valla amma çeneniz düşmüş haaaa ama ne yalan söleyim merakla okudum ve sanki Buketin hamilelik haberini alacakmışım gibi hissettim neden bilmiyorum Buketttt inşallah canım güzel haberlerini alırızzz

Ayşem ikizimmm az kalmış teste hadi hayırlısı inşallahhhhh
Bende durum şu çalışmalara taz gaz devam bayılacam artıkkkk :) ama ben test yapmıyorum Ayşecim benimki sağolsun hemen geliyo umut bile edemiyorummm

Yaseminnnnn çok heyecalıyım kargo için biraz önce kapı çaldı kşarak gittim ama değilmilş neyse gözlerim yolda bekliyorummm

ebruuu ayyy yerim ben onun tepiklerini ayy bencede çok güzel bir histir
sen ne sınavına hazırlanıyordum kuzum?
[/QUOTE]

adalet okuyorum canım bakalım hayırlısıyla bitirim de evde oturma faslı da bitsin inşallah bu kadar tembellik yeter dimi ama

neyse bekleriz artık ne yapalım doğuran paylaşsın bari daha bir 4 ayım var moral olur en azından acemi anneler topiği oluruz artık

burcu yaa bugun bide çok duygusalımm ilk turda neyde ağladım biliyor musunuz.. takvimde yazıyor ya hani anneler artık gebelik kıyafetleri giymeye başlayabilirsiniz.. Allah ım dedimm hepimiz giyelim hayırlısıyla.. hepimiz.. hiç birimiz hiç birimize özenmeyelimm ayy hüngürdeyimm resmenn..

şimdi de baban demişsin ya.. işte orda kalıyorumm.. ilerleyemiyorum.. çok doluyum.. aslında benim şikayetim bir anda çıktı sağlık ocağında test sonucuma çok üzüldümm, o zaman tıkandığımı hissettim ilk sonra kayınbabam hast yatınca çok fena oldumm.. babamın süreci başladı sanki benim için.. Ama kendimi telkin ediyorum..
açıkcası tansiyonla nabzıma çok çok sevindim çünkü ölçtürdüğüm anda kötü hiseettiğim bi andı.. demek ki tamamıyla psıkolojik..

Cumartesi gününe Rabbim inşAllah güzel haberler verdittirirde belki güçlenirim..

Psikiyatriye gidiceğimde bi doktorla konuşayım ctesine..

inşallah canım sınavalrın cok iyi gecer, ve mezun olur olmaz atanırsın, karnındaki kuzunun kısmeti bol olsun inşallah

neyse bekleriz artık ne yapalım doğuran paylaşsın bari daha bir 4 ayım var moral olur en azından acemi anneler topiği oluruz artık

canım sen buraya takılmaya devam et senden daha önce doğuracaklar var burda :)

inşallah canım sınavalrın cok iyi gecer, ve mezun olur olmaz atanırsın, karnındaki kuzunun kısmeti bol olsun inşallah

canım sen buraya takılmaya devam et senden daha önce doğuracaklar var burda :)

elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum ben bu ay çok şiştim kızlar ya bacaklarım falan sizinde öyle mi

emredersiniz örtmenim..başüstüne..

bediiişşş..benim yerimede hamile bahçivan pantolonu al..kot olsun:))

bu psikitayri işinide sallama ciddi ciddi düşün..

Bukett bende göbek möbek çıkmadı.. o yüzden ben takılıcam böyle.. yaa canım benimm inşAllah hayırlısıyla sen gebesindir bana diyene kadar kendine aldığın bahçıvan kotun fotosunu atarsın bize.. inşAllah Yarabbim.. Allah ol demiştir..

ctesi doktorla konuşayım.. psikiyatrı ayarlıcaz

şuan kendimden nefret ettim sana babanı hatırlattığım için...ben en iyisimi sana hem kuru pasta hemde el yapımı limonata yollayayım ancak öyle yaptığım eşşekliği toparlarım

emredersiniz örtmenim..başüstüne..

bediiişşş..benim yerimede hamile bahçivan pantolonu al..kot olsun:))

bu psikitayri işinide sallama ciddi ciddi düşün..

ağzını yirim ben senin kıyamam sana, tamam bugün izin kağıdı yazdım ama fazla uzatma..

buketim sende tüp yaptırırken antidepresan almıştın dimi, hani şu hamilelerinde kullanabildiğnden????

anaaaaam super bişeymiş, ben de şuan kullanabilirim aslında ,BEDRİYE BEDRİYE DUY SESİMİZİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…