- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #21.601
bu arada sıpam tekmeliyordu ama elimi koymaya yetişemiyordum bugün ilk defa tutturdum elimle de hissettim oğluşumun tepiğini
buketim günaydın, çatlatma iğpnesi oluncada mı çatlamıyor??
gamzeee canım daha sık gel ya seni merak ediyorum , en doktora ne zaman gittin sonra ne zaman gideceksin, rapor please :) canım son satırlarda yazdığın şey umarım BUKET için aynı gelişme olur, sabah test yapacaktı ne olduki acep? ya sen trabzon'dasın bende burdur'da bende çok kıskandımmmmmm
bukettt naptın yaptın mı test...
buket canım
seviyosan kuru incir ye günde 3-4 tane yada çörek otu bal karışımı 2side yumurta çatlatmak için birebir...
ayy bediş valla kargoyla san kuru pasta yollayacağım, yemin ederim bana özelden iş adresini yaz, 2 günde gelir, artık limonatayıda kendin al, bak canın çekmiş, çaycıya falan para verde hemen bakkaldan alsın (bakkal mı? tanrım ne geriyim)BURCUU kurupastada yaaapp yanınaa.. limonata da alın ama o hani cam bişeylerin içinde oluyor ya.. bardağa dolduruyorlar hani büfelerde onlardan al iç.. ayyyy çok
ebruuu ayyy yerim ben onun tepikleriniyok gözüm burdayım yaaabu aralar çok doluyum canım gelen giden falan çok oluyo amaaaaa sizleri çok özlediğimden girip bakıyorum yine de takip ediyorum yani sizleri bol bol dua ediyorum. ben iyiyim şükürler olsun miniğimin hareketlerini hissediyorum atrık çok heyecan verici ama teyzesi yaaa bi türlü pipisini göstermio çok utangaç annesi gibi. hala cinsiyeti öğrenemedik valla bu arada bi de ders çalışıyorum canım sınav zamanı yaklaşıyo öle işte canım ya sende kırmızıları gördün bu ay gerçekten üzülme rabbim inşallah hakkında hayırlısını nasip etsin pes etmek yok her zaman yola devam diyoruz inş en güzel zamanda gelecek bebişin canım
canım bizim topikte sadece iki kişi doğum yaptı "oflu" o da sezeryan bide "hapsu" arkadaşımız var o nasıl doğurdu bilmiyorum diğerleri şimdilik hamile yani senin soruna bizim burdan cevap çıkmazslm kızlar bende yeni sayılırım biraz sohbet etmiştik kızımla tatildeydik yeni döndük ben ve doğum korkularım tabitecrübeli anneler çok acımıyo dimi gitmeden sormuştum ama çok vakit geçti cvp yazdıysanızda hakkınızı helal edin artık
anam bi yerim şişecekkuşum bende kargoyla sana pasta yollayayım mıhemde meyveli (elmalı)
Gunaaydiiin
Oh vallaha kargolar gecelikler testler pedler havalarda ucusmus bende istiyom kargoooo almanyaya lutfen:::)))
Bu arada saafaak 4. Benimki gelmezse 1nisan test yapiyorum hatta ayni gun yapacak olan varmi kendime test arkadasi ariyorum. Ikizim sen nezaman test yapcan gel beraber yapalim ki ikizligimiz yerini bulsun
ayy bediş valla kargoyla san kuru pasta yollayacağım, yemin ederim bana özelden iş adresini yaz, 2 günde gelir, artık limonatayıda kendin al, bak canın çekmiş, çaycıya falan para verde hemen bakkaldan alsın (bakkal mı? tanrım ne geriyim)
ebruuu ayyy yerim ben onun tepikleriniayy bencede çok güzel bir histir
sen ne sınavına hazırlanıyordum kuzum?
canım bizim topikte sadece iki kişi doğum yaptı "oflu" o da sezeryan bide "hapsu" arkadaşımız var o nasıl doğurdu bilmiyorum diğerleri şimdilik hamile yani senin soruna bizim burdan cevap çıkmaz
anam bi yerim şişecek
hayırrr:))
ya sabah kalktım..dün gece çok zor bi geceydi..uzun zamandır hastalık sinyali veriyordum zaten dün gecede öksürüklere boğuldum..1 saat uyumuştum kalktım pekmez şerbeti zencefil yatım içtim..yinede yatana kadar zor oldu uykuya geçmek..sabah da perişan bişekilde uyandım tuvalete gittim işedim gitti..naapiyim yani..kocamda diyoki dün bişeyin yoktu yoksa bana naz mı yapıyosun:))hee dedişmm..öksürerek naz yaparım nben
karıiım yapamam da inciri severim:)) olabilir işyerine getiririm..en azından kolay olur..umudum yok benim..benim anca tüple çocuğum olur biliyorum:))[/QU
ya şimdi hastayım numarasıyla, ödevimi yapamadım bahaneleri duymak istemiyorum, hemen akşama iyileş, görevini yerine getir akıllım tamam mı?
bediş canım tansiyon ve nabzının normal çıkması çok iyiyani demek ki senin bu sıkıntıların büyük olasılıkla psikolojik, anksiyeteden kaynaklanır ama ben sana çok hak veriyorum canım ,son aylarda yaşadıkların..ama unutma ki bu bebek rahmetli babandan sonra Allah'ın sana bir hediyesi, san cumartesi dua ederim , ama sende bi ara bir psikiyatriye git tatlım, mutlaka doktorun sana önereceği bir şey vardır, bide nefesi burundan al ağzından ver, yavaş yavaş ver, gün içinde dene yapabilirsen seni bir lokmada olsa rahatlatır
ebruuu ayyy yerim ben onun tepikleriniayy bencede çok güzel bir histir
sen ne sınavına hazırlanıyordum kuzum?
adalet okuyorum canım bakalım hayırlısıyla bitirim de evde oturma faslı da bitsin inşallah bu kadar tembellik yeter dimi ama
neyse bekleriz artık ne yapalım doğuran paylaşsın bari daha bir 4 ayım var moral olur en azındanacemi anneler topiği oluruz artık
emredersiniz örtmenim..başüstüne..
burcu yaa bugun bide çok duygusalımm ilk turda neyde ağladım biliyor musunuz.. takvimde yazıyor ya hani anneler artık gebelik kıyafetleri giymeye başlayabilirsiniz.. Allah ım dedimm hepimiz giyelim hayırlısıyla.. hepimiz.. hiç birimiz hiç birimize özenmeyelimm ayy hüngürdeyimm resmenn..
şimdi de baban demişsin ya.. işte orda kalıyorumm.. ilerleyemiyorum.. çok doluyum.. aslında benim şikayetim bir anda çıktı sağlık ocağında test sonucuma çok üzüldümm, o zaman tıkandığımı hissettim ilk sonra kayınbabam hast yatınca çok fena oldumm.. babamın süreci başladı sanki benim için.. Ama kendimi telkin ediyorum..
açıkcası tansiyonla nabzıma çok çok sevindim çünkü ölçtürdüğüm anda kötü hiseettiğim bi andı.. demek ki tamamıyla psıkolojik..
Cumartesi gününe Rabbim inşAllah güzel haberler verdittirirde belki güçlenirim..
Psikiyatriye gidiceğimde bi doktorla konuşayım ctesine..
bediiişşş..benim yerimede hamile bahçivan pantolonu al..kot olsun:))
bu psikitayri işinide sallama ciddi ciddi düşün..
ayy bediş valla kargoyla san kuru pasta yollayacağım, yemin ederim bana özelden iş adresini yaz, 2 günde gelir, artık limonatayıda kendin al, bak canın çekmiş, çaycıya falan para verde hemen bakkaldan alsın (bakkal mı? tanrım ne geriyim)
oo çaycıyaa para vermeler, bakkala göndermeler ooooo bizim burada dükkanlarla, toptancılar varr (tüccarlar)
limonatayı da sen göndericeenn..
canımm benimm yüzü gibi gönlü güzel arkadaşımm benimm çok sağoll minik keklerden (top kek) söyledim de yedim şimdi.. bi yandan ağlıyorumm, bide kekleri yiyorumm.. işyerindekiler kesin deli diyorlardır..
inşallah canım sınavalrın cok iyi gecer, ve mezun olur olmaz atanırsın, karnındaki kuzunun kısmeti bol olsun inşallah
canım sen buraya takılmaya devam et senden daha önce doğuracaklar var burda :)
burcu yaa bugun bide çok duygusalımm ilk turda neyde ağladım biliyor musunuz.. takvimde yazıyor ya hani anneler artık gebelik kıyafetleri giymeye başlayabilirsiniz.. Allah ım dedimm hepimiz giyelim hayırlısıyla.. hepimiz.. hiç birimiz hiç birimize özenmeyelimm ayy hüngürdeyimm resmenn..
şimdi de baban demişsin ya.. işte orda kalıyorumm.. ilerleyemiyorum.. çok doluyum.. aslında benim şikayetim bir anda çıktı sağlık ocağında test sonucuma çok üzüldümm, o zaman tıkandığımı hissettim ilk sonra kayınbabam hast yatınca çok fena oldumm.. babamın süreci başladı sanki benim için.. Ama kendimi telkin ediyorum..
açıkcası tansiyonla nabzıma çok çok sevindim çünkü ölçtürdüğüm anda kötü hiseettiğim bi andı.. demek ki tamamıyla psıkolojik..
Cumartesi gününe Rabbim inşAllah güzel haberler verdittirirde belki güçlenirim..
Psikiyatriye gidiceğimde bi doktorla konuşayım ctesine..
elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum ben bu ay çok şiştim kızlar ya bacaklarım falan sizinde öyle mi
kısçeler ben kaçıyorum biraz etrafı toparlim yine gelirim
oo çaycıyaa para vermeler, bakkala göndermeler ooooo bizim burada dükkanlarla, toptancılar varr (tüccarlar)
limonatayı da sen göndericeenn..
canımm benimm yüzü gibi gönlü güzel arkadaşımm benimm çok sağoll minik keklerden (top kek) söyledim de yedim şimdi.. bi yandan ağlıyorumm, bide kekleri yiyorumm.. işyerindekiler kesin deli diyorlardır..
ZATEN SULU GÖZÜN BİRİYDİN BİDE HAMİLE KALDIN HORMONLARI N COŞTU İYİCE MUSLUĞA BAĞLADIN SEN:))
ağzını yirim ben senin kıyamam sana, tamam bugün izin kağıdı yazdım ama fazla uzatma..
buketim sende tüp yaptırırken antidepresan almıştın dimi, hani şu hamilelerinde kullanabildiğnden????
EVET EVET..BİZZAT KADIN DOĞUMCU VERDİ..STRES ÖNEMLİ Bİ FAKTÖR, STRESİNİ YÖNETMEMİ< GEREKLİ DEDİ..8 AYINA KADAR HAMİLELER İÇEBİLİYOR..ENERJİ VE DİNÇLİK VERİYOR BU İLAÇLAR..O SENİ AŞAĞILARA ÇEKEN RUH HALİNDEN KURTARMAYA ÇALIŞIYOR..
şuan kendimden nefret ettim sana babanı hatırlattığım için...ben en iyisimi sana hem kuru pasta hemde el yapımı limonata yollayayım ancak öyle yaptığım eşşekliği toparlarım
ZATEN SULU GÖZÜN BİRİYDİN BİDE HAMİLE KALDIN HORMONLARI N COŞTU İYİCE MUSLUĞA BAĞLADIN SEN:))
EVET EVET..BİZZAT KADIN DOĞUMCU VERDİ..STRES ÖNEMLİ Bİ FAKTÖR, STRESİNİ YÖNETMEMİ< GEREKLİ DEDİ..8 AYINA KADAR HAMİLELER İÇEBİLİYOR..ENERJİ VE DİNÇLİK VERİYOR BU İLAÇLAR..O SENİ AŞAĞILARA ÇEKEN RUH HALİNDEN KURTARMAYA ÇALIŞIYOR..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?