Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

telefonumun azizligine ugrayip baska topige yazmisim yasemin video icin sag ol tesekkur ederim zevkli birseye benziyor tam benlik ...kizlar dualarinizi okuyorum ama okudum diye yazmadigim icin okumadigimi sanmayin.....Ben 16 sinda adet oldum 5 gun surdu ve dun tekrar bir leke geldi niye oyle oldu anlamadim canim sikildi.

Güünaydın herkeslere mutlu bir hafta ortası diliyorum...
İlk sayfaya melek arkadaşımızın eski bir yazısından alıntı yaparak bir yazı ekledim, eminmki çok beğeneceksiniz, okumanızı tavsiye ederim canlarım. O yazıyı her okuyuşumda hayatımda pozitif anlamda şeyler yapıyorum, tekrar tekrar diriliyorum kendime geliyorum sanki.

tümaycım hoşgeldin, senin bat tarihini değiştirdim 14 eylül yazdım listede aşağı yukarı bu tarihlerde olursun heralde.
hepimiz yamuk yumuk oluyoruz kuşum kafana takma, ya erken oluyoruz ya geç oluyoruz, sürekli lekelenme yaşıyoruz, ara kanamalar filan karmakarışığız yani

Buketim canım günaydın, ben dünkü 3 cm lik ceviz içlerimle kek yaptım süper oldu, cevizlerin dışı değil ama içi 3 cm di bak

Yasemin ilk sayfadaki yazı çok güzelmiş.. bunu çekim yasasıyla ilişkilendirmesi çok da ilginç..
sana bi itirafta bulunucam..yakın zamanda yaşadıklarmdan sonra bende vazgeçdim hayalimden..vazgeçtim demekten bile korkuyorum ama böyle dememe rağmende devam edeceğim..çünkü bi sürecin içine girdim..çıkmam lazım..şu an kendimi sadece bir prosesin parçası olarak görüyorum...çünkü yazıda anlatılandan farklı olarak ben normal yolla hamile kalamayacak biriyim..bu yüzden prosesi uygulamalıyım..dedim ya önemli olan sağlık mutluluk huzur..gerisi boş bomboş...

Son düzenleme:

afiyet olsun..benim kek yapacak kimsem yok..eşim burada değil..uzun bu zamanda malesef olmayacak...14:

Son düzenleme:

Canım arkadaşım evet haklısın sağlılık ve huzur herşeyin başında geliyor, ayrıca eşin şuanda yanında yok diye üzülmemeye çalış, hiç bilemediğimiz bir sebepten dolayı belki bunda bile bir hayır vardır, diye kendine telkin ver hep. Bak benim eşim burada ama bizde bir çalışma yapmıyoruz, dün bir deneme yapalım dedim binbir bahaneyle bezdirdi beni, bende küstüm gittim yattım, ne çocuk yapıcam sana yaa dedim, sanki kendime yapıyorum dedim, artık bundan sonra ben istemiyorum al sana dedim!!! döndüm totomu yattım. Bu n dir ya bunların nazları sazları yedi bitirdi bizi ya, bende bakarım keyfime, çocuğum yok diye üzülen kendisi banane, ben içerim melisa çayımı herkese güler yüzle "amannnnn boşver yapmıyorum" derim olur biter. Tepemin tasını attırdı yani, o ilk sayfada yazan hikaye gibi bende hayatıma bakıcam, en ufak bir şeyi bile ertelemiycem, gün bugündür arkadaşlar, yarına çıkacağımıza senedimiz mi var, hayatımızın tadını çıkaralım, olacağı zaman zaten Allah OL deyince biz istemesekte olacak. Geldiler bana valla dün akşam itibari ile kadınlık görevlerimi bıraktım, genç kız gibi yaşıycam artık lay lay lom

canım sen daha yolun başındasın..hemende küsme eşinede, dün dediğim gibi her yaklaştığında çocuk yapacaksınız diye bişey yok..ama nihayetinde geldiğin nokta güzel..kendimizi çıkılmaz bir yola sokmayalım..Allah Ol dedikten sonra hepsi olur..ama benim gibi problemli olanlar sadece doktor kapısı aşındırmak zorundalar..emeksiz yemek olmaz biliyorsun..
ama seni anlıyorum..kadın olarak reddedilince daha bi ağır oluyo yaa:)))bende çok reddedildim...(şu saatten sonrada bişey beklemiyorum..sağlık ve mutluluk istiyorum...eşimide mutlu edebiliyomuyum ona bakarım..edebiliorsam ne ala edemiyorsam da niyet hayır akibet hayır demişler..saygılar bacım..

benim uzman psikolojiğim yine ortalığı yıktın geçtin cümlelerinle. dediğn gibi niyet hayır akıbet hayır, salladım gitti, bugünden itibaren küste davranmıycam, çünkü küs davranınca benimde moralim bozuluyor, ama yani o manada da yaklaşmıycam kendisine, çok yüz verdik heralde, peşimizden koşturmadık böyle oldu
Allahım senide feraha çıkartsın kuşum, Allahın mucizeleri bitmek tükenmek bilmez, vardır hepimiz için birer mucizesi mutlaka, sabırla ve kendimizi sıkmayarak daraltmayarak bekleyelim.
Dün şöyle hissettim; acaba ben çirkinmiyim, yoksa kötü mü kokuyorum, yada bana karşı o manada bişey hissetmiyormu bu adam, çekici gelmiyormuyum diye üzüldüm açıkça kendi adıma. gittim aynaya baktım şu tipe bak paçoz dedim kendi kendime
ama sen gör bak ben bu akşamdan itibaren nasıl bir süs bebeğine dönüşüp kendime bakıyorum ama tabi bu seferde ben ona o manada yüz vermiycem, "lütfen karşımdaki koltuğa oturup avucunuzu yalarmısınız beyefendi" diycem
saçımızı süpürge ediyoruz, süpürge gibi olduğumuzla kalıyoruz valla, önce kendimizi düşünmemiz lazım onu anladım ben.

canım beniiiiiiimmm..reddedilmek adama bunları düşündürüyo..biliyorum..yaşadım..ama dünde bahsettim biraz..çektirmek lazım(kendini adama çektirmek)..saçını süpürge etmek lafına gelince..erkekler evi pırıl pırıl etmiş türlü türlü yemek pişirmiş ama bu arada da üstü başı çamaşır suyu ve kızartma kokan kadın istemez..sadece bi makarna yap ama süslen püslen karşısına geç otur bakki senden kıymetlisi var mı??erkek düzen ister ama, ev temizmiş halılar kirliymiş , perdeler yıkanacakmış anlamaz idrak edemez..bende çok yaptım bunları..yoğun çalışıyorum..akşamda eve gelince geçiriyorum eşofmanları işe güce sarılıyorum...üstelik ben eşimden 2 saat sonra eve geliyorum..benim bu yazdıklarımı başarmam imkansız..ama bir gün eşim bana dediki sana süslenme giyinme diyen mi var..ama evde niye eşofmanla dolanıyosun..süs se süss,..adam haklı mı haklı...çok isterdim bir gün sadece bir gün eşime kapıyı ben açıyım...bak sen şanslısın bu açıdan..bu şansını fırsata çevir...devir kötü..dışarda ne süs bebekleri var...:)))(Allah yaşatmasın) her açıdan boşlukları doldurmak gerek..

Kizlargunaydin kulaklarınızı okudum tesbihlerinizi cektim allah kabul etsin , ben eşimle iki günlük kaçamak yapıyorum amasra gidiyoruz yoldayız bugün ve yarın size eşlik edemeyeceğim kendinize iyi bakin

tesbihlerinizi çektim..Allah dileğinizi kabul etsin.

aynur sen nerelerdesin yahuu..

herkese hayirli neseli ve huzurlu bir gün diliyoruuuum

Rabbim razi olsun okuyan ve okumayan arkadaslarimdan. Agziniza yüreginize saglik.

doğru diyosun canım, bendeki salaklığa bak hergün eve ondan yarım saat veya 45 dk erken geliyorum, o vaktimide çeşit çeşit ve hergün başka başka yemekler yapmakla geçiriyorum. e tabi aynı dediğin gibi eşofmanlar üstümde, haliyle yemekte kokuyordur, saçımı bile taramaya fırsat bulamıyorum çoğu zaman, ıyyy kendimden iğrendim hakkaten dışarda dediğin gibi millet nasıl zaman buluyorsa kadın sabahın 7sinde saçları fönlenmiş, full makyaj yapılmış, yepyeni kıyafetler giyinmiş vaziyette çıkıp gidiyorlar işe veya hernereyeyse maşallah yani hakkaten takdir ediyorum onları, tabi eşlerimizde onları görüp sonra bizi beğenmiyorlardır büyük ihtimalle.

1- Bundan sonra 2-3 günlük yemek yapacağım, ve her akşam eve gelip yemek yapmak zorunda kalmayacağım.
2- Hergün eve gelince haliyle vaktim kaldığı için yaklaşık 30 dk koşu bandında sporumu yapıp, ardından duş alıp tertemiz olucam.
3- Eğer o gün çok vakit dar ise, o dar vaktimi yemek yapmakla değil yine kendi bakımımla geçirip yemek için dışardan bişey alıcam
4- Evdeki tüm paçoz picamalarımı ve kıyafetlerimi bugünden itibaren toparlayıp bir ihtiyaç sahibine vericem.
5- Önce Ben

aynen bende dediklerine katiliyorum. hani bi dügüne ve özel bi yere giderken giyinip süsleniyoruz ya, iste ayni o sekil tabi daha bi cekici guzel giyinip güzel kokular sürüp makyajimizida yapip esimizin karsisina cikip güzel görünmeliyiz. yani esler farkliliklari, yenilikleri severler haklilarda bütün gün calisip yorulup evdede devamli ev isiyle ilgilenen bir hanim görmek istemeyebilirler diye düsünüyorum. bence evde birbirimize az zaman ayiriyoruz kizlar. hele bayanda calisiyorsa kendine daha az zaman ayiriyor ki nasil esi icin hazirlansin dimi sözüm meclisten disari. ahh ahh bunu degistirmeliyiz. nasil????:26:

ayşecim ben bugünden itibaren değiştiriyorum ALlahın izniylei listemi yaptım bak yukarda yazıyor
yok ben çok kafama koydum bunu yapıcam, kendimizi yönetmek kendi elimizde, bundan öncede aklımdan hep geçiyordu ama ben dünkü ruh halimi birdaha yaşamak istemiyorum o yüzden kararlıyım. banane yaa dünyayı ben mi kurtarıcam , evimin genel temizliğine herzaman olduğu gibi dikkat edereim ama hergün dünyanın en güzel yemeklerini yapıcam diye kendimi bu durumda görmeye tahammül edemem artık. ne var 2 gün aynı yemeği yesin beyefendi, havalar nasıl olursa olsun, benim havam iyi olsun ama dimi

bu arada ayşecim ve aynurcum tesbihlerinizi çektim, hayırlısı ile şu aynur bi gelseydi bi haber bıraksaydı yaa meraktan öldük hepimiz

herkese hayırlı günler kızlar tesbihlerinizi çektim RABBİM kabul etsin İNŞALLAH..

Allah razi olsun gülcügüm. Agzina yüregine saglik.

aha ben sordum yasemin cevaplamis????

evet haydin kizlar gec kalmis degiliz

bende yemegimi simdiden hazirlayayim, giyecegim cicileri ayarlayayim, aynaya bakarak provami yapayim ve kapiyi actigimda
söylemi buyurayim: " hosgeldin evimin nesesi, günün nasil gecti?" yoksaa
" bitanem benim gelmiiiis, hosgeldiiin. coközledim seni." Budami olmadi ne???
"canim canim gel, hosgeldin gözümün nuruuu" diyemi acsam kapiyi?

hepsini sırala bence komik olur, neşelenir eve gelir gelmez

Merhaba bayanlar. Dün inanılmaz yoğundu ve akslikler de çıkınca daha da setresli bir hal aldı ama atlattık çok şükür bugün daha sakiniz öğleden sonra ne olur bilemem tabii. Yarın zafer bayramı ve tatiliz uyumak istiyorum ama inşaatlar var çevremizde pek mümkün olmuyor ama evde olmak bilr mükemmel evde ütü dışında işim de yok oturucam tüm gün. Kanamam azalsa da devam ediyor ama bugün biter artık sanırım yarın tesbihlere devam ederim zaten iki kişiye okuyabilmiştim okuyamadıklarımın hepsini bitiricem..

Allah razi olsun canim. Agzina yüregine saglik.
yazdiklarindan anladimki dün baya germis bu konu seni ama bugün toparladin kendini Buket arkadasimiz sayesinde. Sagolsun cok iyi tavsiyelerde bulunuyor.

evet önemli olan bizim havamiz ve bizim havamiz nesemiz yerindeyse eslerimizinde havasini degistirebiliriz, gercekten onlarda mutlu olacaklar bu durumdan Insaallah.

ya aslinda sizinle yazismak istiyorum ama ben cikmam lazim yoksa ev isim, kendi bakimim kalacak. bide ise gitmeliyim fazla vaktim yok anlayacaginiz.

hepinizi öpüyorum. neseli mutlu olun Insaallah.

Biliyorsunuz cirkin kadin yoktur hepimiz güzeliz e bide kalbimizde güzel oldumu deymeyin keyfimize.

Insaallah esleriniz sizleri daha cok sevsin, begensin, ilk günkünden daha cok asik olsun size. Ayni sekilde sizde eslerinize asik oldugunuzu onu sevdiginizi söyleyin,

Bende sizleri seviyorum unutmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…