Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

yok be burcumm bee aşkolsunn.. aklımda zatenn.. canımsınn benimm.. seviyorumm senii benn..

ayy çok havaya girdim

adresini gönderecen mi kuru pastalar için??? valla çok ciddiyim ama sana ulaşana kadar kuru pastalar "kum" pastalar olurmu ki????:26:

sen daha güzel ol emi ikiz güzeli olasıca seni...
inş canım benim şimdi 18 haftalık şimdi çok yogun hissedebiliyorum ay ya sende de oluyo mu bilmiyorum çok sabırsızlanıyorum. senin minnakın cinsiyeti belli mi canım
olmaz mı canım çok iyi anlıyorum seni benim oğluşum olacak Allahın izniyle...

tatlım randevunu 12 gün önceden almaya çalış en aşağı Hakan bey çok yoğun evet biz de kendisiyle konuştuk acil bi durumda napıcaz bizi arayın dedi takip ettiğim hastalara öncelik veriyorum dedi benim acil bi durumum olmaı şükür muayene zamanından 12 gün önce arayıp alıyorum randevumu... 2 hastaya aynı anda bakmıyor canım şöyle ki adamın 3 bölümden oluşan bi odası var mesela senin ultrason odasında işin bitince soruların için ayrıbiyere alıyor o arada da sekreteri sonraki hastayı ultrason odasına alıp hazırlanmasını sağlıyor budur yani olay... canım özel hastanelerden kadın doğumu en iyi olan özel ısparta araştırdım ve yaşadım da... özel şifaya gebelik testi için gittim biliyorsun hem testi yanlış yaptılar hem de doktor yüzüme bile bakmadı bırak muayene etmeyi... özel ıspartada ümmügülsüm hanım varmış ben gitmedim ama iyidir deniyor... ama ben Hakanı öneririm canım senin durumun için...

canım benim inş. mutluluktan bögürdügümüz günlerde gelecek allah yardımcımız olsun rahi agzı genişligi evet erken dogum riski taşır onuda dikişle çözüyolar gülben ergen yaptırmıştı adıneydi o dikişin ama bizimkisi niye geniş olsunki dogum yapanlarda olmazmı o

ayy çok havaya girdim

adresini gönderecen mi kuru pastalar için??? valla çok ciddiyim ama sana ulaşana kadar kuru pastalar "kum" pastalar olurmu ki????:26:

yokk bee göndermiiceemm pasta içinn canımm benimm, oturmaya gelicezz ttoplaşıp sana güç vermeye derseniizzz direk evin adresini, işte olursam diye anahtarları da gönderirim yeminle

sabah 7 de kalktım bi heves test yapayım diye ama baktımki gerek kalmamış olmadığı resmileşmiş
başım çatlayacak gibi ağrıyor.canımın sıkıntısından yataktan çıkmak istemedim 11,30 a kadar kalkmadım ama yattıkçada kötüleşiyorum bari kalkim kızlara bakim dedim
herkese günaydın

bediş senin doktor olayı çözmüşşşşş

anladım canım hem ben aşılama için gideceğim zaten, ümmügülsüm hanım aşılama yapıyormu onu bir sorayım hastaneye, yani bu kadar yoğun birinin benim yumurta takibimi falan nasıl yapacak, bilemedim, ama tabiki bütün bunlara rağmen hayırlısı olacaksa Hakan Bey önceliğimiz, hem adam tüp bebekte yapmış ama ısparta özel'de mi yapmış başka bir mekanda mı bilemedim, gidince hepsini soracağım artık

karıiım yapamam da inciri severim:)) olabilir işyerine getiririm..en azından kolay olur..umudum yok benim..benim anca tüple çocuğum olur biliyorum:))

allah bilir buket böyle düşünme inş. rabbim dogal yolla nasip etsin şu bal çörek otu tarcını denedinmi canım onlar çatlamaya yarıyo sanırım

canım benim annemimde rahim ağzı geniş, benimkide ganişmiş, gecen bir muayenede ortaya çıktı, evet canım senin dediğin gibi doktor hamile kalınca hemen gel rahim ağzına bir dikiş atıcaz dedi, bakalım hayırlısı, bazen kürtajdan da olabiliyormuş, ama sanırsam benimki genetik (tamamen benim koyduğum bir teşhis)

herkese merhaba topiğinizde yazmasamda muhabbetiniz cok hosuma gidiyor ben zeynep 8.5 aylık bir oğlum var Rabbım ısteyen herkese nasip etsin Rabbim yar,yardımcınız olsun
aranıza katılmak muhabbetınız de yer almak isterim müsadenizle

cnm sen ayın ikisinden beri adetmisin beraber olmuştuk biz

ammmaaaaaaaaann boşver..takıl bize hayatını yaşa...

allah analı babalı büyütsün inş tatlım işte bir tane doğum yapan anne buldum yaşasın normalmiydi tatlım seninki nasıl geçti doğumun bize anlatırmısın özellillede şu korkak anneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…