- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #21.621
yok be burcumm bee aşkolsunn.. aklımda zatenn.. canımsınn benimm.. seviyorumm senii benn..
hamişler birazdan toplanırlar canım :)
zaten çok kalmıştınhadi bye öptüm sizi
güzelim sen naslsın ??*
ZATEN SULU GÖZÜN BİRİYDİN BİDE HAMİLE KALDIN HORMONLARI N COŞTU İYİCE MUSLUĞA BAĞLADIN SEN:))
EVET EVET..BİZZAT KADIN DOĞUMCU VERDİ..STRES ÖNEMLİ Bİ FAKTÖR, STRESİNİ YÖNETMEMİ< GEREKLİ DEDİ..8 AYINA KADAR HAMİLELER İÇEBİLİYOR..ENERJİ VE DİNÇLİK VERİYOR BU İLAÇLAR..O SENİ AŞAĞILARA ÇEKEN RUH HALİNDEN KURTARMAYA ÇALIŞIYOR..
ayyy bukettiimmmm ayynennn dediğin gibi.. çok sulugözdümmm artık bir yada iki üst sınıfındayım sulugözlülüğünn..
bizim doktor da bir garip ben böyle ağlayıp edince hemmen beni üniversite araştırmaya göndermek istiyor ki pskiyatr eşliğinde devam et diyor oysa o kadarda abartmayada gerek yok diyorum ver bi sakinleştirici çekileyim kenara.. ohhh mis.. içeyim durayım..
sen daha güzel ol emi ikiz güzeli olasıca seni...amann dert ettiğin şeye bak, boşver ağla küs şimar, senin kide böyle olsun, hem bu dönem geçer önümüzdeki ay başka birşey başlar, en güzel olanı ne biliyormusun: bütün bunların altında yatan çok kıymetli bir sebep var, ne hastalıktan ne psikolojik bozukluktan kaynaklanan bir şey değil...ohh ya böyle düşününce insan ne güzel olur....hadi sende güzel ol emi
olmaz mı canım çok iyi anlıyorum seni benim oğluşum olacak Allahın izniyle...inş canım benim şimdi 18 haftalık şimdi çok yogun hissedebiliyorum ay ya sende de oluyo mu bilmiyorum çok sabırsızlanıyorum. senin minnakın cinsiyeti belli mi canım
oyyi yerim ben onu
aylin sana birkeç sorum olacak, şimdi ben yakında hakan bey'e gidecem ama adam çok yoğum randevu almak zormuş(sen daha iyi bilirsin) bide 2-3 kişi birden içeriye alıyormuş öylemi ?? şimdi esas sorum ıspartada hakan bey'den başka özel hastanelerde kim var iyi , gidilebilecek?????????
günaydın nazanımdün senin dediğin herşeyi yaşadım ağladım böğürdüm ama akşama şoklanıp kendime geldim, şimdi evdeyim ,cine 5 te kendine iyi bak diye bir program var erken doğumdan bahsediyor, rahim ağzı genişliği olanların erken doğum riski varmış, yani ben
kızz adam diyo ki hamile kalmadan önce kesinlikle sigarayı bırakmalılar...ayyyilk defa duydum şok oldum
ayyy bukettiimmmm ayynennn dediğin gibi.. çok sulugözdümmm artık bir yada iki üst sınıfındayım sulugözlülüğünn..
bizim doktor da bir garip ben böyle ağlayıp edince hemmen beni üniversite araştırmaya göndermek istiyor ki pskiyatr eşliğinde devam et diyor oysa o kadarda abartmayada gerek yok diyorum ver bi sakinleştirici çekileyim kenara.. ohhh mis.. içeyim durayım..
tatlım hormonlardan da oluyo o ben türk filmine ağladım geçen düşüngeçiyo ama biraz daha ilerlesin dahada az ağlarsın bence ilaç kullanma sakın ya minicik daha bebiş çokta takma kafana derim
ayy çok havaya girdim
adresini gönderecen mi kuru pastalar için??? valla çok ciddiyim ama sana ulaşana kadar kuru pastalar "kum" pastalar olurmu ki????:26:
kız olur mu hamileye sakinleştirici???tövbe yavv...azısama bu işi doktorun doğru diyo..psikiyatra git..bir insanın sağlıklı olabilmesi için fiziksel olarak bedensel olarak ve ruhsal olarak ta sağlıklı olması gerekir..yani bu üç bacak olacak..adamın kolu yok, sağlıklı mı hayır, böbrek hastası sağlıklı mı hayır, kafada kırıklık var,durmadan ağlıyo:)) sağlıklı mı hayır..annadınmı..ayyy bukettiimmmm ayynennn dediğin gibi.. çok sulugözdümmm artık bir yada iki üst sınıfındayım sulugözlülüğünn..
sen daha güzel ol emi ikiz güzeli olasıca seni...
olmaz mı canım çok iyi anlıyorum seni benim oğluşum olacak Allahın izniyle...
tatlım randevunu 12 gün önceden almaya çalış en aşağı Hakan bey çok yoğun evet biz de kendisiyle konuştuk acil bi durumda napıcaz bizi arayın dedi takip ettiğim hastalara öncelik veriyorum dedi benim acil bi durumum olmaı şükür muayene zamanından 12 gün önce arayıp alıyorum randevumu... 2 hastaya aynı anda bakmıyor canım şöyle ki adamın 3 bölümden oluşan bi odası var mesela senin ultrason odasında işin bitince soruların için ayrıbiyere alıyor o arada da sekreteri sonraki hastayı ultrason odasına alıp hazırlanmasını sağlıyor budur yani olay... canım özel hastanelerden kadın doğumu en iyi olan özel ısparta araştırdım ve yaşadım da... özel şifaya gebelik testi için gittim biliyorsun hem testi yanlış yaptılar hem de doktor yüzüme bile bakmadı bırak muayene etmeyi... özel ıspartada ümmügülsüm hanım varmış ben gitmedim ama iyidir deniyor... ama ben Hakanı öneririm canım senin durumun için...
tatlım hormonlardan da oluyo o ben türk filmine ağladım geçen düşüngeçiyo ama biraz daha ilerlesin dahada az ağlarsın bence ilaç kullanma sakın ya minicik daha bebiş çokta takma kafana derim
canım selamlar, bende nefes problemi var ilacı o yüzden konuşuyoruz da arkadaşlarla ilaçlar tabi tercih edilmemedir ama inan şu an da da çok sıkıntıdayım..
karıiım yapamam da inciri severim:)) olabilir işyerine getiririm..en azından kolay olur..umudum yok benim..benim anca tüple çocuğum olur biliyorum:))
canım selamlar, bende nefes problemi var ilacı o yüzden konuşuyoruz da arkadaşlarla ilaçlar tabi tercih edilmemedir ama inan şu an da da çok sıkıntıdayım..
hmm anladım tatlım çok geçmiş olsun o zaman ben duanın iyileştirici gücüne çok inanırım biraz denesene kasılmalarım olduğunda ayetelkürsü okuduğumda hep geçti mesela
canım benim inş. mutluluktan bögürdügümüz günlerde gelecek allah yardımcımız olsun rahi agzı genişligi evet erken dogum riski taşır onuda dikişle çözüyolar gülben ergen yaptırmıştı adıneydi o dikişin ama bizimkisi niye geniş olsunkidogum yapanlarda olmazmı o
cnm sen ayın ikisinden beri adetmisin beraber olmuştuk bizgünaydın nazanımdün senin dediğin herşeyi yaşadım ağladım böğürdüm ama akşama şoklanıp kendime geldim, şimdi evdeyim ,cine 5 te kendine iyi bak diye bir program var erken doğumdan bahsediyor, rahim ağzı genişliği olanların erken doğum riski varmış, yani ben
kızz adam diyo ki hamile kalmadan önce kesinlikle sigarayı bırakmalılar...ayyyilk defa duydum şok oldum
sabah 7 de kalktım bi heves test yapayım diye ama baktımki gerek kalmamış olmadığı resmileşmiş
başım çatlayacak gibi ağrıyor.canımın sıkıntısından yataktan çıkmak istemedim 11,30 a kadar kalkmadım ama yattıkçada kötüleşiyorum bari kalkim kızlara bakim dedim
herkese günaydın
ZATEN SULU GÖZÜN BİRİYDİN BİDE HAMİLE KALDIN HORMONLARI N COŞTU İYİCE MUSLUĞA BAĞLADIN SEN:))
EVET EVET..BİZZAT KADIN DOĞUMCU VERDİ..STRES ÖNEMLİ Bİ FAKTÖR, STRESİNİ YÖNETMEMİ< GEREKLİ DEDİ..8 AYINA KADAR HAMİLELER İÇEBİLİYOR..ENERJİ VE DİNÇLİK VERİYOR BU İLAÇLAR..O SENİ AŞAĞILARA ÇEKEN RUH HALİNDEN KURTARMAYA ÇALIŞIYOR..
adını msjlasana canım yaa bu aralar diplerde ruh halim
herkese merhaba topiğinizde yazmasamda muhabbetiniz cok hosuma gidiyor ben zeynep 8.5 aylık bir oğlum var Rabbım ısteyen herkese nasip etsin Rabbim yar,yardımcınız olsun
aranıza katılmak muhabbetınız de yer almak isterim müsadenizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?