- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #21.641
herkese merhaba topiğinizde yazmasamda muhabbetiniz cok hosuma gidiyor ben zeynep 8.5 aylık bir oğlum var Rabbım ısteyen herkese nasip etsin Rabbim yar,yardımcınız olsun
aranıza katılmak muhabbetınız de yer almak isterim müsadenizle
sabah 7 de kalktım bi heves test yapayım diye ama baktımki gerek kalmamış olmadığı resmileşmiş
başım çatlayacak gibi ağrıyor.canımın sıkıntısından yataktan çıkmak istemedim 11,30 a kadar kalkmadım ama yattıkçada kötüleşiyorum bari kalkim kızlara bakim dedim
herkese günaydın
yokk bee göndermiiceemm pasta içinn canımm benimm, oturmaya gelicezz ttoplaşıp sana güç vermeye derseniizzz direk evin adresini, işte olursam diye anahtarları da gönderirim yeminle
canım benim annemimde rahim ağzı geniş, benimkide ganişmiş, gecen bir muayenede ortaya çıktı, evet canım senin dediğin gibi doktor hamile kalınca hemen gel rahim ağzına bir dikiş atıcaz dedi, bakalım hayırlısı, bazen kürtajdan da olabiliyormuş, ama sanırsam benimki genetik (tamamen benim koyduğum bir teşhis)
herkese merhaba topiğinizde yazmasamda muhabbetiniz cok hosuma gidiyor ben zeynep 8.5 aylık bir oğlum var Rabbım ısteyen herkese nasip etsin Rabbim yar,yardımcınız olsun
sabah 7 de kalktım bi heves test yapayım diye ama baktımki gerek kalmamış olmadığı resmileşmiş
başım çatlayacak gibi ağrıyor.canımın sıkıntısından yataktan çıkmak istemedim 11,30 a kadar kalkmadım ama yattıkçada kötüleşiyorum bari kalkim kızlara bakim dedim
herkese günaydın
cnm sen ayın ikisinden beri adetmisin beraber olmuştuk biz
bediş senin doktor olayı çözmüşşşşş
anladım canım hem ben aşılama için gideceğim zaten, ümmügülsüm hanım aşılama yapıyormu onu bir sorayım hastaneye, yani bu kadar yoğun birinin benim yumurta takibimi falan nasıl yapacak, bilemedim, ama tabiki bütün bunlara rağmen hayırlısı olacaksa Hakan Bey önceliğimiz, hem adam tüp bebekte yapmış ama ısparta özel'de mi yapmış başka bir mekanda mı bilemedim, gidince hepsini soracağım artık
hor kullanmışsın anacım sen seninkini
kalk kalk insan yattıkça dahada halsizleşiyo aç pencereyii güzel güzel hav girsi kızz bende olsaydım türk kahvesi içerdik karşılıklı
allah analı babalı büyütsün inş tatlım işte bir tane doğum yapan anne buldum yaşasınnormalmiydi tatlım seninki nasıl geçti doğumun bize anlatırmısın özellillede şu korkak anneye
cok tesekkur ederim Allah razı olsun . Rabbım herkese nasip eylesinnnhoş geldin..resimdeki sen ve oğlunsuun heralde..Allah bağışlasın..
kızzz olabilirmi anacım hiç aklıma gelmemişti, vay gadasını aldığım neler geliyor aklına
Amin Rabbim Kimseye evlat acısı yasatmasın. Allah var ise sana bagıslasın bekliyorsan tez zamanda nasip etsinnallah bagışlasın mevlam acısını göstermesin
gel kız gel, hoşgeldin, resimdeki sen ve oğlun mu maşallahayy adıda ömür
bak burası bağımlılık yapar, misal beni işler bekliyor ben hala internetin başından ayrılamadım
ayy canım türk kahvesi çekti, öküz boğazı var bende anladım..
canım valla seni en iyi ben anlarım,şimdi ne desem boş, amam Rabbimin bizim için düşündüğü layık gördüğü çok güzel planları var, bizim bir bebeğimiz olacak çok inanıyorum ama zamanına sadece Allah biliyor, sende yada eşinde bir sorun sıkıntı varmı kuzum?
canım tıbben normal doğuma uygun özellikler taşısam da insanları gereğinden fazla dinleme hamilelik psikolojisi vs yanlıs yönlendirmelerden dolayı sezeryan oldum . genel anesteziyi kabul etmedim spinal sezeryan oldummm. güzel geçti 45 dakika da dogum yaptım
sarkı söyleye söyleye doğum yaptım güle oynaya . dogum yapmak cok kolay canım sana cok samimi söylüyorum
ama dogum yapıp eve geldiğinde bebege alısma ruhsal degısıklıkler acayıp farklı durumlar . ben o kadar korkuyordum kiiii anlatamam bi kramp girerdi kocamıo aradım ahmetttt yetiş ben doguruyorum ölüyorum falan telefonun ilk hafızasına hastaneyı kaydttım dusun olursa bısey hemen ararım dıyeve o korkan kadın spınal sezeryan oldu . hayırlı dogumlar her turlu soruna cevap vermek isterım yardımcı olabılecegım bı durum varsa seve seve yardım ederımmm ilk bebek mi
cok tesekkur ederim Allah razı olsun . Rabbım herkese nasip eylesinnn
buyur gel bacı ikram edeyim bak bu sensin :125:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?