Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

hoş geldin..resimdeki sen ve oğlunsuun heralde..Allah bağışlasın..

canım valla seni en iyi ben anlarım,şimdi ne desem boş, amam Rabbimin bizim için düşündüğü layık gördüğü çok güzel planları var, bizim bir bebeğimiz olacak çok inanıyorum ama zamanına sadece Allah biliyor, sende yada eşinde bir sorun sıkıntı varmı kuzum?

yokk bee göndermiiceemm pasta içinn canımm benimm, oturmaya gelicezz ttoplaşıp sana güç vermeye derseniizzz direk evin adresini, işte olursam diye anahtarları da gönderirim yeminle

ayy gönlü güzelim, sen iyi ol, nefesin iyi olsun, bebişin iyi olsunda ben başka birşey istemem senin için

hor kullanmışsın anacım sen seninkini

gel kız gel, hoşgeldin, resimdeki sen ve oğlun mu maşallah ayy adıda ömür
bak burası bağımlılık yapar, misal beni işler bekliyor ben hala internetin başından ayrılamadım

kalk kalk insan yattıkça dahada halsizleşiyo aç pencereyii güzel güzel hav girsi kızz bende olsaydım türk kahvesi içerdik karşılıklı

anladım canım Hakan beyin tecrübesi beni çok rahatlatıyor canım ya başka doktorlar hep kötü ihtimallerle moralimi bozdular açıkcası son örneği anlatayım sana pazartesi sağlık ocağına gittim daha önce hiç gitmemiştim neyse orda tansiyonumu ölçtüler elektronik bi aletle ve kazağımın üstünden 14 çıktı tabi ben şok işte takip et bu çok önemli hergün gel ölçelim falan hemen gidip tansiyon aleti aldım ama bittim tabi bu arada ağla ağla ölçüyorum düzenli evde yok en fazla 11.5 tansiyon hey allam dedim Hakan beyi aradım dedim 14 çıktı tansiyonum sağlık ocağında- direk yanlış ölçmüşlerdir dedi yapıyorlar hep bunu siz rahat olun ölçüme devam edin burada kontrol ederiz ama gayet normal 12 tansiyon dedi nasıl rahatladım anlatamam... ilk ayımda lekelenmem olduğunda Hakandan önce başka doktora gitmiştim 5. haftamda o doktor da boş gebelik olabilir herşeye hazırlıklı olun 2 hafta sonra bakalım bebek oluşacak mı dedi... o 2 hafta nasıl geçti bana sorun bi de... neyse canım anlatmak istediğim doktor çok önemli bu hassas konularda rahat olmak çok önemli çünkü...

allah analı babalı büyütsün inş tatlım işte bir tane doğum yapan anne buldum yaşasın normalmiydi tatlım seninki nasıl geçti doğumun bize anlatırmısın özellillede şu korkak anneye
canım tıbben normal doğuma uygun özellikler taşısam da insanları gereğinden fazla dinleme hamilelik psikolojisi vs yanlıs yönlendirmelerden dolayı sezeryan oldum . genel anesteziyi kabul etmedim spinal sezeryan oldummm. güzel geçti 45 dakika da dogum yaptım
sarkı söyleye söyleye doğum yaptım güle oynaya . dogum yapmak cok kolay canım sana cok samimi söylüyorum
ama dogum yapıp eve geldiğinde bebege alısma ruhsal degısıklıkler acayıp farklı durumlar . ben o kadar korkuyordum kiiii anlatamam bi kramp girerdi kocamıo aradım ahmetttt yetiş ben doguruyorum ölüyorum falan telefonun ilk hafızasına hastaneyı kaydttım dusun olursa bısey hemen ararım dıye ve o korkan kadın spınal sezeryan oldu . hayırlı dogumlar her turlu soruna cevap vermek isterım yardımcı olabılecegım bı durum varsa seve seve yardım ederımmm ilk bebek mi

hoş geldin..resimdeki sen ve oğlunsuun heralde..Allah bağışlasın..
cok tesekkur ederim Allah razı olsun . Rabbım herkese nasip eylesinnn

allah bagışlasın mevlam acısını göstermesin
Amin Rabbim Kimseye evlat acısı yasatmasın. Allah var ise sana bagıslasın bekliyorsan tez zamanda nasip etsinn

gel kız gel, hoşgeldin, resimdeki sen ve oğlun mu maşallah ayy adıda ömür
bak burası bağımlılık yapar, misal beni işler bekliyor ben hala internetin başından ayrılamadım
evet biziz . oğlumun adı ömür .. çünkü o benim ömrümmm.. huysuz virjindir o benim mutfak tezgahı bana bakıyor bulasıklar dişş çakıyoo amannnnn cocuk uyuyor sallaya sallaya ayaklarım koptu kızzzzz azcık dinlenimmm

canım benim 1 tüp bebek denemem var 2010 da.geçen yıl tekrar gittim ama tüplerde sıvı birikmesi olmuş önce ameliyatla tüpleri alıcaz(ikisinide) sonra ancak yapabilirz dedi.ben ameliyat olmak istemiyorum.ümit kesmek istemiyorum.bu şekilde yapalım dedim.doktor zaman ve para kaybı olur çünkü tutsada düşer dedi doktor.amaaaaaaaaaa ben hala bekliyorum.bi yıl daha beklicem.gene olmazsa kader napalım gider yatarım masaya

AAAYYYYY kalkamadım pc başından yaaa bi sürü işim var kızlar öğlen olmuş acıktım da hadi herkes dağılsın......

çooooooooooooooook teşekkür ederim inan çok rahatladım tatlım çokta sevindim iyi geçmesine ya işte bende de o korku var ama normal doğumu çok zorlayacağım sanırım ne kadar çevreden duysamda hemen hemen aynıymışız tek değilmişim en azından ya nasıl birşey insan bilmeyince teredddüt dışarıdan sözler falan çok etkiliyo zaten hassassın herşeye huy kapıyorsun ben evlenmeden öncede çok korkuturlardı çoğu safsataymış sonuçta bu doğal birşey rabbim kolaylığını verir elbet diye avutuyorum hep kendimi senin söylediklerinde gerçekten çok moral oldu çok sağol:) sen ne güzel almışsın bebişini eline darısı başımıza inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…