Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

bak normal dogumda agrıyı acıyı o anda dogum yapana kadar cekıyorsun yapınca ohh cekıyorsun dogum sancısından korkuyorsan epidural normal olursunn
haa ben yapamam canım dersen sezeryan olursun . ama sonrası da var . agrıların yaranın acısı ama dayanılmıcak gibi mi tabiki hayır evladım için 40 defa daha yatarım bıcak altına ... sezeryan da neymiş dogum fotolarımdan koydum bak

aylincim çok haklısın canım bütün bunları bende düşündüm,şimdilik Hakan beyden başka alternatif yok zaten, ayrıca o nasıl bir hayvanlıktır kazağın üzerinden tansiyon mu ölçülür hay Allahım ya.. benimde bir arkadaşa kasık ağrısı var diye dış gebelik demişler kız yıkıldı halbuki 5 haftalık normal hamileymiş,sen bunları anlatınca ben iyice Hakan beyde gaza geldim

banada nolur.bayılırım bende kahve hastasıyım.ama ben dahiiye doktoruna sordum.3 fincana kadar içebilirsin günde dedi.kansızlıkta daha çok istiyor insanın canı.sizdede varmı demir eksikliği

bi ara baktırmıştım 9 çıkmıştı ilaç filan kullandım sonra gitmedim hemde nasıl istiyo 4 5 buluyo bazen ben küçükken taş yerdim bilimiyomusunuz şu tebeşirgibi yazı yazılanlar varya kefek taşımı nee ayy yutkunamam şuandada oldu bak şimdi annem yerleri silerdi önceden mozaikti yerler orayı yalamak isterdim iyide mikrop kapmamışım :))))))

ayy yerim ben onun dişini aman gelecek misafirin yoksa boşverrr yayıl, yayılmak biraz zor gerçi senin için işte ömür uyurken gel buralara,ayy ömür ismini çok severim maşallah

AYYY geçmiş olsunn aylinimmm kıyamam ammaannn keşke kendimiz doktor olaydık da kendi kendimizi doğurtana kadar tedavi ederdik.. muayenelerimizi yapardık..
kontrollerimizi yapardıkk..

normal olur inş tatlım ya katlanırım inş.
çok haklısın ama gerçekten sonuçta elin kesilse canın acıyo sonuçta kesiyorlar karnını tabiki ağrı sızı olur herşey bebişlerimiz için çok gaza geldim valla zeynepçim ya doğurasım geldi kız bi 4 ay daha bekleyeceğiz gerçi el mahkum
kızlar gerçekten arkadaşlara katılıyorum bi iki saat herkes dağılsın en az ya evin işi beni bekliyo aynen çıkamıyorum saat kaç oldu

buyur gel bacı ikram edeyim bak bu sensin :125:

ayy valla aynı ben...hatta benim yanımda rejim yapan biri gibi duruyor

not: bende senin canını yirim, Allahım nazan'ın bebek sahibi olabilmesi için ona kapılar aç yollar göster, hastaneye gitmesi gerkiyorsada güç kuvvet ver...amin..belki dilek kapım açıktır..hakkımı sana kullanayım

ayyy çok tatlısınnnn mikrop kapmamışsınn çok şükürde vucunun bağışıklık sistemi gelişmiştir senin haa..

zeynepcim , tabikide ümidini kesme, hangisi senin için iyi olacak kimse bilemez rabbim kolaylıklar versin ve yol göstersin , hiç tüpleri olmadan tüp bebek yöntemiyle gebe kalan varmıymış peki, benim çok yabancı olduğum bir konu? bide başka farklı doktorlarla görüştün mü?

Son düzenleme:

ay kıyamam yaaa..su birikmesi tüp bebekten sonra mı olmuş..tüp bebek ağza kolay geliyo ama bir sürü komplikasyonları var, tüp bebek iğneleri sırasında iç organları su toplayanlar bile var...anlayacağın zor..bende yaptırdım bi kere biliyosundur.. Bakalım ikincisi ne zaman olur..

banada nolur.bayılırım bende kahve hastasıyım.ama ben dahiiye doktoruna sordum.3 fincana kadar içebilirsin günde dedi.kansızlıkta daha çok istiyor insanın canı.sizdede varmı demir eksikliği

bende var..hatta sigara içmememe rağmen kahvenin yanında canım sigara cekti..ne oluyo bana arkadaşşşşşş

ayyy çok tatlısınnnn mikrop kapmamışsınn çok şükürde vucunun bağışıklık sistemi gelişmiştir senin haa..

ee yani okadar köpegin kedinin geçtigi taşları al ye saıyorumki öyle olmuştur heralde anacımmm utanmasam şimdi bile yerimde amann agzımda diş kalmadı o taşlardan

Işte içerisini bilmiyomya hacı bide korkuyomya biliyon öle dedim gitti :)))))))

LA HAVLE VELA KUVVET...

tüp bebek için tüplere gerek yok sanırım..yumurtaları yumurtalıkda geliştirip yumurtalıktan topluyolar..sonra dölleyip rahme koyuyolar..işte o tüp boyunca ilerleyemediği için zaten tüp bebek adı...haa tüpleri aldırırsanda tüp bebek yapınca normal yolla hamile kalanlar varya o ihtimal gidiyo..ama zaten binde bir..zaten ihtimalini kendin oluşturmak için tüp yapıyosun..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…