- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #21.661
AAAYYYYY kalkamadım pc başından yaaa bi sürü işim var kızlar öğlen olmuş acıktım da hadi herkes dağılsın......
bak normal dogumda agrıyı acıyı o anda dogum yapana kadar cekıyorsun yapınca ohh cekıyorsun dogum sancısından korkuyorsan epidural normal olursunnçooooooooooooooook teşekkür ederim inan çok rahatladım tatlım çokta sevindim iyi geçmesine ya işte bende de o korku var ama normal doğumu çok zorlayacağım sanırım ne kadar çevreden duysamda hemen hemen aynıymışız tek değilmişim en azından ya nasıl birşey insan bilmeyince teredddüt dışarıdan sözler falan çok etkiliyo zaten hassassın herşeye huy kapıyorsun ben evlenmeden öncede çok korkuturlardı çoğu safsataymış sonuçta bu doğal birşey rabbim kolaylığını verir elbet diye avutuyorum hep kendimi senin söylediklerinde gerçekten çok moral oldu çok sağol:) sen ne güzel almışsın bebişini eline darısı başımıza inş
pışıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
anladım canım Hakan beyin tecrübesi beni çok rahatlatıyor canım ya başka doktorlar hep kötü ihtimallerle moralimi bozdular açıkcası son örneği anlatayım sana pazartesi sağlık ocağına gittim daha önce hiç gitmemiştim neyse orda tansiyonumu ölçtüler elektronik bi aletle ve kazağımın üstünden 14 çıktıtabi ben şok işte takip et bu çok önemli hergün gel ölçelim falan hemen gidip tansiyon aleti aldım ama bittim tabi bu arada ağla ağla ölçüyorum düzenli evde yok en fazla 11.5 tansiyon hey allam dedim Hakan beyi aradım dedim 14 çıktı tansiyonum sağlık ocağında- direk yanlış ölçmüşlerdir dedi yapıyorlar hep bunu siz rahat olun ölçüme devam edin burada kontrol ederiz ama gayet normal 12 tansiyon dedi nasıl rahatladım anlatamam... ilk ayımda lekelenmem olduğunda Hakandan önce başka doktora gitmiştim 5. haftamda o doktor da boş gebelik olabilir herşeye hazırlıklı olun 2 hafta sonra bakalım bebek oluşacak mı dedi... o 2 hafta nasıl geçti bana sorun bi de... neyse canım anlatmak istediğim doktor çok önemli bu hassas konularda rahat olmak çok önemli çünkü...
banada nolur.bayılırım bende kahve hastasıyım.ama ben dahiiye doktoruna sordum.3 fincana kadar içebilirsin günde dedi.kansızlıkta daha çok istiyor insanın canı.sizdede varmı demir eksikliği
iyi iyi dağılmayın bakalım hadi bana acımıyosunuz karnımdaki el kadar bebeciğe de mi acımıyorsunuz aç kaldı bebişim...
Amin Rabbim Kimseye evlat acısı yasatmasın. Allah var ise sana bagıslasın bekliyorsan tez zamanda nasip etsinn
evet biziz . oğlumun adı ömür .. çünkü o benim ömrümmm.. huysuz virjindir o benim mutfak tezgahı bana bakıyor bulasıklar dişş çakıyoo amannnnn cocuk uyuyor sallaya sallaya ayaklarım koptu kızzzzz azcık dinlenimmm
anladım canım Hakan beyin tecrübesi beni çok rahatlatıyor canım ya başka doktorlar hep kötü ihtimallerle moralimi bozdular açıkcası son örneği anlatayım sana pazartesi sağlık ocağına gittim daha önce hiç gitmemiştim neyse orda tansiyonumu ölçtüler elektronik bi aletle ve kazağımın üstünden 14 çıktıtabi ben şok işte takip et bu çok önemli hergün gel ölçelim falan hemen gidip tansiyon aleti aldım ama bittim tabi bu arada ağla ağla ölçüyorum düzenli evde yok en fazla 11.5 tansiyon hey allam dedim Hakan beyi aradım dedim 14 çıktı tansiyonum sağlık ocağında- direk yanlış ölçmüşlerdir dedi yapıyorlar hep bunu siz rahat olun ölçüme devam edin burada kontrol ederiz ama gayet normal 12 tansiyon dedi nasıl rahatladım anlatamam... ilk ayımda lekelenmem olduğunda Hakandan önce başka doktora gitmiştim 5. haftamda o doktor da boş gebelik olabilir herşeye hazırlıklı olun 2 hafta sonra bakalım bebek oluşacak mı dedi... o 2 hafta nasıl geçti bana sorun bi de... neyse canım anlatmak istediğim doktor çok önemli bu hassas konularda rahat olmak çok önemli çünkü...
hor kullanmışsın anacım sen seninkini
bak normal dogumda agrıyı acıyı o anda dogum yapana kadar cekıyorsun yapınca ohh cekıyorsun dogum sancısından korkuyorsan epidural normal olursunn
haa ben yapamam canım dersen sezeryan olursun . ama sonrası da var . agrıların yaranın acısı ama dayanılmıcak gibi mi tabiki hayır evladım için 40 defa daha yatarım bıcak altına ... sezeryan da neymişdogum fotolarımdan koydum bak
buyur gel bacı ikram edeyim bak bu sensin :125:
hımmm anladım cnm bende hayret kaldım o zaman bu zamana insan kansızlıktan ölürooooo o bitti bu ikinci, benimki 24 günde bir olur ablası.. :)
bi ara baktırmıştım 9 çıkmıştı ilaç filan kullandım sonra gitmedim hemde nasıl istiyo 4 5 buluyo bazen ben küçükken taş yerdim bilimiyomusunuz şu tebeşirgibi yazı yazılanlar varya kefek taşımı nee ayy yutkunamam şuandada oldu bak şimdi annem yerleri silerdi önceden mozaikti yerler orayı yalamak isterdim iyide mikrop kapmamışım :))))))
kız sanki rahmine mi sokuyoki..kafaya bak nerelere çalışıyo..:))
canım benim 1 tüp bebek denemem var 2010 da.geçen yıl tekrar gittim ama tüplerde sıvı birikmesi olmuş önce ameliyatla tüpleri alıcaz(ikisinide) sonra ancak yapabilirz dedi.ben ameliyat olmak istemiyorum.ümit kesmek istemiyorum.bu şekilde yapalım dedim.doktor zaman ve para kaybı olur çünkü tutsada düşer dedi doktor.amaaaaaaaaaa ben hala bekliyorum.bi yıl daha beklicem.gene olmazsa kader napalım gider yatarım masaya
canım benim 1 tüp bebek denemem var 2010 da.geçen yıl tekrar gittim ama tüplerde sıvı birikmesi olmuş önce ameliyatla tüpleri alıcaz(ikisinide) sonra ancak yapabilirz dedi.ben ameliyat olmak istemiyorum.ümit kesmek istemiyorum.bu şekilde yapalım dedim.doktor zaman ve para kaybı olur çünkü tutsada düşer dedi doktor.amaaaaaaaaaa ben hala bekliyorum.bi yıl daha beklicem.gene olmazsa kader napalım gider yatarım masaya
banada nolur.bayılırım bende kahve hastasıyım.ama ben dahiiye doktoruna sordum.3 fincana kadar içebilirsin günde dedi.kansızlıkta daha çok istiyor insanın canı.sizdede varmı demir eksikliği
ayyy çok tatlısınnnn mikrop kapmamışsınn çok şükürde vucunun bağışıklık sistemi gelişmiştir senin haa..
Işte içerisini bilmiyomya hacı bide korkuyomya biliyon öle dedim gitti :)))))))
zeynepcim , tabikide ümidini kesme, hangisi senin için iyi olacak kimse bilemez rabbim kolaylıklar versin ve yol göstersin , hiç tüpleri olmadan tüp bebek yöntemiyle gebe kalan varmıymış peki, benim çok yabancı olduğum bir konu? Bide başka farklı doktorlarla görüştün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?