Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

buyur burdan yak bugun kaygısız bir uyku uyyacaktım komşunun eşeği kuyruksuz dogdu diyorumda başka bişe demiyorum aklıma takacak yeni birsey daha

sen bigün kötek yiyecen bu aç kalmaların yüzünden haberin olsun kızım git doyur karnını hayret bişe
hooop kaçtım ben.....
AYYY geçmiş olsunn aylinimmm kıyamam ammaannn keşke kendimiz doktor olaydık da kendi kendimizi doğurtana kadar tedavi ederdik.. muayenelerimizi yapardık..
kontrollerimizi yapardıkk..

sorma canım ya walla kendimi geçtim bebeğime üzülüyorum yok yere bi sürü gerildi kuzucum diye ama yok artık sağlık ocağına bile gitmem arkadaş bi daha Hakancığıma gidicem bi tek...

iyi iyi dağılmayın bakalım hadi bana acımıyosunuz karnımdaki el kadar bebeciğe de mi acımıyorsunuz aç kaldı bebişim...
hemn bir sandwich yap, eline al hem ye hem yaz :) ayrılma bizdeeen

ya nazan inan ki biz çok iyi anlaşırız, küçükken de deliymişsin sen

kız sanki rahmine mi sokuyoki..kafaya bak nerelere çalışıyo..:))

buketim yerleri yalayan birinden ne beklersin, bizimkinden farklı düşünüyo işte

Arkadaş bu ne çenedir yarabbim, ben gidiyorum ya, maşallah çenenize bereket emi
süpersiniz kızlar, kk bize ödül verecek varya, ama sonradanda topiğimizin ismini değiştirecekler, çenesine vurmuş hamile adayları ve hamileler topluluğu diye

Aramıza yeni arkadaşlarda katılmış canlarım benim hoşgeldiniz, oyy o doğum fotoğrafları çok hoşuma gitti maşallah bide seni havin diye bi film karakteri vardı ona benzettim , ayy çok beğenirdim ben onu maşallah canım benim.

bEDRiyecim cumadan bana özel msj yaz ilk sayfaya not ekleyim sana dua edilmesi için olurmu lkuşum.
Ben şimdi sağlık kabinin arıycam değerim kaç çıkmış öğrenicem ayy çok korkuyorum ve çok merak edşyorum, yazarım sze

bende toprak.bildiğin kırmızı toprak.ama genede kendini biraz frenle canım.4-5 fazla.3te anlaşalım bak :) ay ya yakın olsaydık ne iyi anlaşırdık biz senle sık sık gider gelirdik

öncelikle söyleyeyım hamiş oldugumu bılmeden sızın gıbı bebek ısteyen arkadasların oldugu topıkte yazışıyordum ve her zaman soyluyorumm şu kürü bu karısımı yapmadım sadece cok rahattımm bebek istedıgı zaman gelıyor kimisini çok ugrastırıyor ama gercekten stres yapmassanız saglıksal olarak anne olmanıza hiçbir engel yoksa bir sonraki ayın anne adayı olabilirsiniz dikkat . birliktelikten sonra en az 1 saatte yataktan kalkmayınnn bu benım kısısel dusuncem

buketim yerleri yalayan birinden ne beklersin, bizimkinden farklı düşünüyo işte[/QUOTE]

ayy bukett çok komiksinn

ama nazan yazdı ya rahmini kötü kullanmış mısın bişey dedi ya.. ben de o sırada bilmiş bilmişş hemmen nazana hak verdimm çok merak ediyorumm acaba nazan mı daha korkaaaakkk, ben mii...

arkadaş kurbanı oldun seni kötü şeylere alıştırdım annen baban gelmesin kızzz anamm başıma bela olmayasın sonra kaç kurtul arkadaşım

hatta sigaradan sonra evin duvarlarını ve fayanslarını yalamak istiyorum..resmen fayansa aşerdim şuan...

hemen sonucu rapor et..tamam..anlaşıldı..tamam..

kızlar valla hiç istemesemde bende gidiyorum ev işleri bitmeyecek yoksa tatilden yeni geldim zaten her taraf toz hep off offff ben artık çıkayım iyi bakın kendinize çokj

canım tüp bebekte tüple işleri yok.yumurtayı alıp spermle dışarıda dölleyip rahime yerleştiriyorlar.ama tüpler alındıktan sonra solğal olma ihtimalin 0.oluncaya kadar tüp denemek zorundasın yada pes diceksin.

tesekkur ederım evet naz elmasa benzetıyorlar beni tesekkur ederım canım benım mınık pıt pıtın hayırlı olsunnn

biliyorum canım bilmemmi.ama evine yerleştin kocanın dibindesin.doktoruna yakınsın.hele yarın bi test yap sonra hemen git doktora hiç bekleme.bana ameliyat demeseydi belki şimdi kucağımda olurdu bebişim.nasip tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…