- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #21.681
bende var..hatta sigara içmememe rağmen kahvenin yanında canım sigara cekti..ne oluyo bana arkadaşşşşşş
yaa zeynep bunlar super birkaç tane daha koy ayyy ağlıcam, bebeğin çıktığı an varmı,maşallah
ay kıyamam yaaa..su birikmesi tüp bebekten sonra mı olmuş..tüp bebek ağza kolay geliyo ama bir sürü komplikasyonları var, tüp bebek iğneleri sırasında iç organları su toplayanlar bile var...anlayacağın zor..bende yaptırdım bi kere biliyosundur.. Bakalım ikincisi ne zaman olur..
yaa zeynep bunlar super birkaç tane daha koy ayyy ağlıcam, bebeğin çıktığı an varmı,maşallah
hooop kaçtım ben.....sen bigün kötek yiyecen bu aç kalmaların yüzünden haberin olsun kızım git doyur karnını hayret bişe
AYYY geçmiş olsunn aylinimmm kıyamam ammaannn keşke kendimiz doktor olaydık da kendi kendimizi doğurtana kadar tedavi ederdik.. muayenelerimizi yapardık..
kontrollerimizi yapardıkk..
hemn bir sandwich yap, eline al hem ye hem yaz :) ayrılma bizdeeeniyi iyi dağılmayın bakalım hadi bana acımıyosunuz karnımdaki el kadar bebeciğe de mi acımıyorsunuz aç kaldı bebişim...
bi ara baktırmıştım 9 çıkmıştı ilaç filan kullandım sonra gitmedim hemde nasıl istiyo 4 5 buluyo bazen ben küçükken taş yerdim bilimiyomusunuz şu tebeşirgibi yazı yazılanlar varya kefek taşımı nee ayy yutkunamam şuandada oldu bak şimdi annem yerleri silerdi önceden mozaikti yerler orayı yalamak isterdim iyide mikrop kapmamışım :))))))
kız sanki rahmine mi sokuyoki..kafaya bak nerelere çalışıyo..:))
bi ara baktırmıştım 9 çıkmıştı ilaç filan kullandım sonra gitmedim hemde nasıl istiyo 4 5 buluyo bazen ben küçükken taş yerdim bilimiyomusunuz şu tebeşirgibi yazı yazılanlar varya kefek taşımı nee ayy yutkunamam şuandada oldu bak şimdi annem yerleri silerdi önceden mozaikti yerler orayı yalamak isterdim iyide mikrop kapmamışım :))))))
hooop kaçtım ben.....
sorma canım ya walla kendimi geçtim bebeğime üzülüyorum yok yere bi sürü gerildi kuzucum diye ama yok artık sağlık ocağına bile gitmem arkadaş bi daha Hakancığıma gidicem bi tek...
hemn bir sandwich yap, eline al hem ye hem yaz :) ayrılma bizdeeen
ya nazan inan ki biz çok iyi anlaşırız, küçükken de deliymişsin sen
buketim yerleri yalayan birinden ne beklersin, bizimkinden farklı düşünüyo işte
arkadaş kurbanı oldun seni kötü şeylere alıştırdım annen baban gelmesin kızzz anamm başıma bela olmayasın sonra kaç kurtul arkadaşım
Arkadaş bu ne çenedir yarabbim, ben gidiyorum ya, maşallah çenenize bereket emi
süpersiniz kızlar, kk bize ödül verecek varya, ama sonradanda topiğimizin ismini değiştirecekler, çenesine vurmuş hamile adayları ve hamileler topluluğu diye
Aramıza yeni arkadaşlarda katılmış canlarım benim hoşgeldiniz, oyy o doğum fotoğrafları çok hoşuma gitti maşallahbide seni havin diye bi film karakteri vardı ona benzettim , ayy çok beğenirdim ben onu maşallah canım benim.
bEDRiyecim cumadan bana özel msj yaz ilk sayfaya not ekleyim sana dua edilmesi için olurmu lkuşum.
Ben şimdi sağlık kabinin arıycam değerim kaç çıkmış öğrenicem ayy çok korkuyorum ve çok merak edşyorum, yazarım sze
zeynepcim , tabikide ümidini kesme, hangisi senin için iyi olacak kimse bilemez rabbim kolaylıklar versin ve yol göstersin , hiç tüpleri olmadan tüp bebek yöntemiyle gebe kalan varmıymış peki, benim çok yabancı olduğum bir konu? bide başka farklı doktorlarla görüştün mü?
Arkadaş bu ne çenedir yarabbim, ben gidiyorum ya, maşallah çenenize bereket emi
süpersiniz kızlar, kk bize ödül verecek varya, ama sonradanda topiğimizin ismini değiştirecekler, çenesine vurmuş hamile adayları ve hamileler topluluğu diye
Aramıza yeni arkadaşlarda katılmış canlarım benim hoşgeldiniz, oyy o doğum fotoğrafları çok hoşuma gitti maşallahbide seni havin diye bi film karakteri vardı ona benzettim , ayy çok beğenirdim ben onu maşallah canım benim.
bEDRiyecim cumadan bana özel msj yaz ilk sayfaya not ekleyim sana dua edilmesi için olurmu lkuşum
Ben şimdi sağlık kabinin arıycam değerim kaç çıkmış öğrenicem ayy çok korkuyorum ve çok merak edşyorum, yazarım sze
bende toprak.bildiğin kırmızı toprak.ama genede kendini biraz frenle canım.4-5 fazla.3te anlaşalım bak :) ay ya yakın olsaydık ne iyi anlaşırdık biz senle sık sık gider gelirdik
ay kıyamam yaaa..su birikmesi tüp bebekten sonra mı olmuş..tüp bebek ağza kolay geliyo ama bir sürü komplikasyonları var, tüp bebek iğneleri sırasında iç organları su toplayanlar bile var...anlayacağın zor..bende yaptırdım bi kere biliyosundur.. Bakalım ikincisi ne zaman olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?