- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #21.701
3310 gram canım 52 cmanaaaaaaaaaaaaaam maşallah
kaç kilo doğdu oğlun hey maşallah
buyur burdan yak bugun kaygısız bir uyku uyyacaktım komşunun eşeği kuyruksuz dogdu diyorumda başka bişe demiyorum aklıma takacak yeni birsey daha
buketim yerleri yalayan birinden ne beklersin, bizimkinden farklı düşünüyo işte
3310 gram canım 52 cm
ayy çok güzeelll.. ama bebekler ilk doğunca böyle mi oluyor.. ben hep doğduktan bir kaç gün sonra görmüşüm.. böyle kanlı yaa.. yıkadılar mı canımm son andaa senin yanına verirken.. kocaman bi bebekmiş MAŞAALLAHH.. Allah nazarlardan korusun.. Allah hep mutlu mesut huzur sağlık içinde yaşamanızı kısmet etsin inşAllah..
hatta sigaradan sonra evin duvarlarını ve fayanslarını yalamak istiyorum..resmen fayansa aşerdim şuan...
hemen sonucu rapor et..tamam..anlaşıldı..tamam..
kız allah seni napmasın sesli güldüm millet bakıyoAma bence fayans ve alçını tadı iyi deildir tecrübe ile sabit
YAA SEN Bİ DOKTORA GİT Bİ BAK Kİ NE OLUYODA ONDAN SONRA..TÖVBE YAVV..BEDİŞİ GEÇTİN HAA
ayy bukett çok komiksinn
ama nazan yazdı ya rahmini kötü kullanmış mısın bişey dedi ya.. ben de o sırada bilmiş bilmişş hemmen nazana hak verdimmçok merak ediyorumm acaba nazan mı daha korkaaaakkk, ben mii...
oyyi maşallah tosuncuk
ayy bediş resimlere bakarken seni düşündüm ,bu sahnede bedriye ne yapardı kesin heyecandan bayılırdı dedim
ilacın adını yaz diyorum ya boşunamı diyorum dün birie sinirlendim basit bişeydi ama kafaya takmaktan uykuyu yitirdim 2,5 sonra sızmışım yazsana kızım adını beni ankaraya getirtme[/QUOTE]BEDİŞİ GEÇTİN DİYORDUM Kİİİ..BEDİŞ HAKKINI VERDİ..AFERİM SİZE..
ilacın adını yaz diyorum ya boşunamı diyorum dün birie sinirlendim basit bişeydi ama kafaya takmaktan uykuyu yitirdim 2,5 sonra sızmışım yazsana kızım adını beni ankaraya getirtme
ilacın adını yaz diyorum ya boşunamı diyorum dün birie sinirlendim basit bişeydi ama kafaya takmaktan uykuyu yitirdim 2,5 sonra sızmışım yazsana kızım adını beni ankaraya getirtme[/QUOTE]BEDİŞİ GEÇTİN DİYORDUM Kİİİ..BEDİŞ HAKKINI VERDİ..AFERİM SİZE..
KIZIM ADINI YAZMAKLA ANTİDEPRESAN ALINIRMI..DOKTOR VERECEK ONU SANA..KIZ BAK BEN SANA NE DİYİMM BEN TAKINTILI BİRİ OLDUĞUMU BİLE YENİ ÖĞRENDİM ÖNCEDEN HİÇ ÖYLE BİŞEYDE DEMİYODUM, AŞİMLE KAVGA EDİYODUK UFAK ŞEYLER YÜ<ÜNDEN ÇÜNKÜ BEN UFAK VE SAÇMA ŞEYLERİ TAKARIM O İSE GENİŞ Bİ ADMDIR..BEN TAKDIKÇA O KIZAR O GENİŞ DAVRANDIKÇA BEN İYİCE SİNİR OLURDUM..AMA ŞU İLAÇ BENİM BEYİNDEKİ DENGELERİ YAVAİŞ YAVAŞ KURMAMI SAĞLADI..YANİ KİŞİ KENDİNİ BİLKECEK.BAK EĞER ONU TAKIĞIN İÇİN UYUYAMADIĞINI DÜŞÜNÜYORSAN BU SORUNU ÇÖZMELİSİN..HANGİSİSNİ DAHA ÖNEMLİ OLDUĞUNAKARAR VERMELİSİSN SSAĞLIĞIN MII YOKSA UFAK ŞEYLERİ DÜŞÜNÜP DURMAK MI..MİSAL BURAYA TAŞINIRKEN, YAPILACAK İŞLERİ KAFAMDA SIRALADIMYA ŞİMDİ, EŞİME DEDİMKİ(EVİ HİÇ GÖRMEDİMYA) OCAK ANKASTREMİYDİ YOKSA NORMALMİ..ODA DİKKAT ETMEDİM DEDİ..GİT BAK DEDİM BAŞKA İŞLER VARDI O ARA GİDEMEDİ..BİDE DE İKİ OCAK TA VAR..BEN KAFAYA KOYMUŞUMYA HANGİSİ VARSA ONU GETİREYİM DİYE..DİRETTİM YOOOK GİT BAK...BU SEFER ADAM ÇILDIRDI..HAA ONUNDA Bİ HATASI VAR HİÇ TOLERE EDEMEZ SABIRSIZDIR HEMEN ÇILDIRIR..BİR SÜRÜ KAVGA..LAFI ORADAN ALDIDAAA TAAA ESKİ MESELELERE GÖTÜRDÜ, ONDAN SONRADA BİZ GEÇİNEMİYORUZ DEDİ ÇIKTI İŞİN İÇİNDEN..ŞİMDİ KARŞISINDA ONU TOLERE ETMEYEN BİRİ OLSA OLAY BÜYÜYECEK..MADEN GEÇİNEMİYORUZ BENDE GELMİYIORUM DİYECEK..HANİ KAVGA ANINDA O SİNİRLE BÖYLE LAFLAR ÇIKAR AĞIZZDAN Kİ EŞİMİN ÇIKTI..AMA BENİM ÇIKMAZ..BEN SUSARIMM..BU ÖEZELLİĞİM SAYESİNDE BU GÜNE KADAR GELDİK..AMA SUSMAKLA SORUN ÇÖZÜLMÜŞ OLMADI..ilacın adını yaz diyorum ya boşunamı diyorum dün birie sinirlendim basit bişeydi ama kafaya takmaktan uykuyu yitirdim 2,5 sonra sızmışım yazsana kızım adını beni ankaraya getirtme
ilacın adını yaz diyorum ya boşunamı diyorum dün birie sinirlendim basit bişeydi ama kafaya takmaktan uykuyu yitirdim 2,5 sonra sızmışım yazsana kızım adını beni ankaraya getirtme
hani doktor demiş ya buket 8.aya kadar içebilrisin die bana desen bende alıp içsem olur mu? hemen rahatlatıcı etkisi vardır
ayy kızlar geldim çok şükür değerim yükselmiş maşallah subhanallahAllahım sana çok şükür diye diye indim merdivenlerden gelirken
Rabbim ALlahım en büyük duam hepinize yaza kadar bebeklerle donatsın hepinizi sağlıkla hayırlısıyla inşallah.
bide kızlar demin okudum aklıma geldi, dr bana yataktan sabaha kadar kalkma ayaklarını dikip yat diyordu. bende öyle yaptım, tabi salla titret olayınıda yapmıştım.
kesin bi 2 saat ayaklarımı duvara yada altına minderleri doldurup dikip yatıyordum, sonra artık geç vakit atıp o minderleri normal yatıyordum, sabah duş alıyordum, bu çok önemli dr bana ısrarla böyle yapmamı söyledi çünkü.
zeynepcim (naz elmascım) maşallah senin oğluna hakkaten kocaman çıkmış Allahım nazarlardan koruusun. varya doğum fotoğrafçısı tutasım geldi çok heveslendim senin resimlerinden. sanada maşallah çok tatlısın
Kızlar damla gelirse bana özelden mesaj atsın olurmu söyleyin, merak ediyorum
canım benim annemimde rahim ağzı geniş, benimkide ganişmiş, gecen bir muayenede ortaya çıktı, evet canım senin dediğin gibi doktor hamile kalınca hemen gel rahim ağzına bir dikiş atıcaz dedi, bakalım hayırlısı, bazen kürtajdan da olabiliyormuş, ama sanırsam benimki genetik (tamamen benim koyduğum bir teşhis)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?