Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ayy çok güzeelll.. ama bebekler ilk doğunca böyle mi oluyor.. ben hep doğduktan bir kaç gün sonra görmüşüm.. böyle kanlı yaa.. yıkadılar mı canımm son andaa senin yanına verirken.. kocaman bi bebekmiş MAŞAALLAHH.. Allah nazarlardan korusun.. Allah hep mutlu mesut huzur sağlık içinde yaşamanızı kısmet etsin inşAllah..

buyur burdan yak bugun kaygısız bir uyku uyyacaktım komşunun eşeği kuyruksuz dogdu diyorumda başka bişe demiyorum aklıma takacak yeni birsey daha

YAA SEN Bİ DOKTORA GİT Bİ BAK Kİ NE OLUYODA ONDAN SONRA..TÖVBE YAVV..BEDİŞİ GEÇTİN HAA

buketim yerleri yalayan birinden ne beklersin, bizimkinden farklı düşünüyo işte

ayy bukett çok komiksinn

ama nazan yazdı ya rahmini kötü kullanmış mısın bişey dedi ya.. ben de o sırada bilmiş bilmişş hemmen nazana hak verdimm çok merak ediyorumm acaba nazan mı daha korkaaaakkk, ben mii... [/QUOTE]

BEDİŞİ GEÇTİN DİYORDUM Kİİİ..BEDİŞ HAKKINI VERDİ..AFERİM SİZE..

3310 gram canım 52 cm

oyyi maşallah tosuncuk

ayy bediş resimlere bakarken seni düşündüm ,bu sahnede bedriye ne yapardı kesin heyecandan bayılırdı dedim

gerçekten maşallah hepinize:)
oku oku bitiremedim yahuuuu..
zeynepcim oğluşun çok tatlı maşallah,Allahım esirgesin ve sen de hoşgeldin tabi..
burcum yaa benim için çözümlerde bulmuşşşş:)
ya zeten gören görsün amaannnnnnn moduna bağlamak üzereyim :)
yasemincim sonucu sabırsızlıkla bekliyoruzzzzz?

çnceden yeni doğanları hergün yıkayın diyodular..şimdi göbeği düşene kadar yıkamayın diyolar..ıslak bezle sişlin..ama olmaz kii pişer o çocuk...yıkamak gerek ohh misss..cennet kokar oo:))

BEDİŞİ GEÇTİN DİYORDUM Kİİİ..BEDİŞ HAKKINI VERDİ..AFERİM SİZE..[/QUOTE]
ilacın adını yaz diyorum ya boşunamı diyorum dün birie sinirlendim basit bişeydi ama kafaya takmaktan uykuyu yitirdim 2,5 sonra sızmışım yazsana kızım adını beni ankaraya getirtme

oyyi maşallah tosuncuk

ayy bediş resimlere bakarken seni düşündüm ,bu sahnede bedriye ne yapardı kesin heyecandan bayılırdı dedim

ayyy Allah hepimize kısmet etsin inşAllah.. ben muhtemelen o sahnelerde olamadan çokdaaaannn narkozuunnn etkisinde yüzüyor olurumm.. ama var ya eminim müthiişşş bir heyecandırr.. Allah hepimize nasip kısmet etsin inşAllah.

ilacın adını yaz diyorum ya boşunamı diyorum dün birie sinirlendim basit bişeydi ama kafaya takmaktan uykuyu yitirdim 2,5 sonra sızmışım yazsana kızım adını beni ankaraya getirtme[/QUOTE]
KIZIM ADINI YAZMAKLA ANTİDEPRESAN ALINIRMI..DOKTOR VERECEK ONU SANA..KIZ BAK BEN SANA NE DİYİMM BEN TAKINTILI BİRİ OLDUĞUMU BİLE YENİ ÖĞRENDİM ÖNCEDEN HİÇ ÖYLE BİŞEYDE DEMİYODUM, AŞİMLE KAVGA EDİYODUK UFAK ŞEYLER YÜ<ÜNDEN ÇÜNKÜ BEN UFAK VE SAÇMA ŞEYLERİ TAKARIM O İSE GENİŞ Bİ ADMDIR..BEN TAKDIKÇA O KIZAR O GENİŞ DAVRANDIKÇA BEN İYİCE SİNİR OLURDUM..AMA ŞU İLAÇ BENİM BEYİNDEKİ DENGELERİ YAVAİŞ YAVAŞ KURMAMI SAĞLADI..YANİ KİŞİ KENDİNİ BİLKECEK.BAK EĞER ONU TAKIĞIN İÇİN UYUYAMADIĞINI DÜŞÜNÜYORSAN BU SORUNU ÇÖZMELİSİN..HANGİSİSNİ DAHA ÖNEMLİ OLDUĞUNAKARAR VERMELİSİSN SSAĞLIĞIN MII YOKSA UFAK ŞEYLERİ DÜŞÜNÜP DURMAK MI..MİSAL BURAYA TAŞINIRKEN, YAPILACAK İŞLERİ KAFAMDA SIRALADIMYA ŞİMDİ, EŞİME DEDİMKİ(EVİ HİÇ GÖRMEDİMYA) OCAK ANKASTREMİYDİ YOKSA NORMALMİ..ODA DİKKAT ETMEDİM DEDİ..GİT BAK DEDİM BAŞKA İŞLER VARDI O ARA GİDEMEDİ..BİDE DE İKİ OCAK TA VAR..BEN KAFAYA KOYMUŞUMYA HANGİSİ VARSA ONU GETİREYİM DİYE..DİRETTİM YOOOK GİT BAK...BU SEFER ADAM ÇILDIRDI..HAA ONUNDA Bİ HATASI VAR HİÇ TOLERE EDEMEZ SABIRSIZDIR HEMEN ÇILDIRIR..BİR SÜRÜ KAVGA..LAFI ORADAN ALDIDAAA TAAA ESKİ MESELELERE GÖTÜRDÜ, ONDAN SONRADA BİZ GEÇİNEMİYORUZ DEDİ ÇIKTI İŞİN İÇİNDEN..ŞİMDİ KARŞISINDA ONU TOLERE ETMEYEN BİRİ OLSA OLAY BÜYÜYECEK..MADEN GEÇİNEMİYORUZ BENDE GELMİYIORUM DİYECEK..HANİ KAVGA ANINDA O SİNİRLE BÖYLE LAFLAR ÇIKAR AĞIZZDAN Kİ EŞİMİN ÇIKTI..AMA BENİM ÇIKMAZ..BEN SUSARIMM..BU ÖEZELLİĞİM SAYESİNDE BU GÜNE KADAR GELDİK..AMA SUSMAKLA SORUN ÇÖZÜLMÜŞ OLMADI..

DEVAMI AZ SONRA...

ilacın adını yaz diyorum ya boşunamı diyorum dün birie sinirlendim basit bişeydi ama kafaya takmaktan uykuyu yitirdim 2,5 sonra sızmışım yazsana kızım adını beni ankaraya getirtme

nazan ben hastane aşığıyım, bi yerim ağrısın hemen koşar giderim, ama Allah biliyoya Burdur'da sadece sıradan bir devlet hastanesi var , kadın doğum imkanları kısıtlı,özel hast yok, ıspartada bir tane adam akıllı özel hastane var ve ben çalıştığım için hergün ıspartaya gidemiyorum..şimdi kayseride miss gibi hastaneler var, ben orda olsam kamp kurardım önlerinde..buket haklı kalk bir git..baştan sona göster heryerini..bak taş yerim ha beni sinirlendirmeeee

Son düzenleme:
ilacın adını yaz diyorum ya boşunamı diyorum dün birie sinirlendim basit bişeydi ama kafaya takmaktan uykuyu yitirdim 2,5 sonra sızmışım yazsana kızım adını beni ankaraya getirtme[/QUOTE]

hani doktor demiş ya buket 8.aya kadar içebilrisin die bana desen bende alıp içsem olur mu? hemen rahatlatıcı etkisi vardır

ayy kızlar geldim çok şükür değerim yükselmiş maşallah subhanallah Allahım sana çok şükür diye diye indim merdivenlerden gelirken
Rabbim ALlahım en büyük duam hepinize yaza kadar bebeklerle donatsın hepinizi sağlıkla hayırlısıyla inşallah.

bide kızlar demin okudum aklıma geldi, dr bana yataktan sabaha kadar kalkma ayaklarını dikip yat diyordu. bende öyle yaptım, tabi salla titret olayınıda yapmıştım.
kesin bi 2 saat ayaklarımı duvara yada altına minderleri doldurup dikip yatıyordum, sonra artık geç vakit atıp o minderleri normal yatıyordum, sabah duş alıyordum, bu çok önemli dr bana ısrarla böyle yapmamı söyledi çünkü.

zeynepcim (naz elmascım) maşallah senin oğluna hakkaten kocaman çıkmış Allahım nazarlardan koruusun. varya doğum fotoğrafçısı tutasım geldi çok heveslendim senin resimlerinden. sanada maşallah çok tatlısın

Kızlar damla gelirse bana özelden mesaj atsın olurmu söyleyin, merak ediyorum

KIZIM ADINI YAZMAKLA ANTİDEPRESAN ALINIRMI..DOKTOR VERECEK ONU SANA..KIZ BAK BEN SANA NE DİYİMM BEN TAKINTILI BİRİ OLDUĞUMU BİLE YENİ ÖĞRENDİM ÖNCEDEN HİÇ ÖYLE BİŞEYDE DEMİYODUM, AŞİMLE KAVGA EDİYODUK UFAK ŞEYLER YÜ<ÜNDEN ÇÜNKÜ BEN UFAK VE SAÇMA ŞEYLERİ TAKARIM O İSE GENİŞ Bİ ADMDIR..BEN TAKDIKÇA O KIZAR O GENİŞ DAVRANDIKÇA BEN İYİCE SİNİR OLURDUM..AMA ŞU İLAÇ BENİM BEYİNDEKİ DENGELERİ YAVAİŞ YAVAŞ KURMAMI SAĞLADI..YANİ KİŞİ KENDİNİ BİLKECEK.BAK EĞER ONU TAKIĞIN İÇİN UYUYAMADIĞINI DÜŞÜNÜYORSAN BU SORUNU ÇÖZMELİSİN..HANGİSİSNİ DAHA ÖNEMLİ OLDUĞUNAKARAR VERMELİSİSN SSAĞLIĞIN MII YOKSA UFAK ŞEYLERİ DÜŞÜNÜP DURMAK MI..MİSAL BURAYA TAŞINIRKEN, YAPILACAK İŞLERİ KAFAMDA SIRALADIMYA ŞİMDİ, EŞİME DEDİMKİ(EVİ HİÇ GÖRMEDİMYA) OCAK ANKASTREMİYDİ YOKSA NORMALMİ..ODA DİKKAT ETMEDİM DEDİ..GİT BAK DEDİM BAŞKA İŞLER VARDI O ARA GİDEMEDİ..BİDE DE İKİ OCAK TA VAR..BEN KAFAYA KOYMUŞUMYA HANGİSİ VARSA ONU GETİREYİM DİYE..DİRETTİM YOOOK GİT BAK...BU SEFER ADAM ÇILDIRDI..HAA ONUNDA Bİ HATASI VAR HİÇ TOLERE EDEMEZ SABIRSIZDIR HEMEN ÇILDIRIR..BİR SÜRÜ KAVGA..LAFI ORADAN ALDIDAAA TAAA ESKİ MESELELERE GÖTÜRDÜ, ONDAN SONRADA BİZ GEÇİNEMİYORUZ DEDİ ÇIKTI İŞİN İÇİNDEN..ŞİMDİ KARŞISINDA ONU TOLERE ETMEYEN BİRİ OLSA OLAY BÜYÜYECEK..MADEN GEÇİNEMİYORUZ BENDE GELMİYIORUM DİYECEK..HANİ KAVGA ANINDA O SİNİRLE BÖYLE LAFLAR ÇIKAR AĞIZZDAN Kİ EŞİMİN ÇIKTI..AMA BENİM ÇIKMAZ..BEN SUSARIMM..BU ÖEZELLİĞİM SAYESİNDE BU GÜNE KADAR GELDİK..AMA SUSMAKLA SORUN ÇÖZÜLMÜŞ OLMADI..

DEVAMI AZ SONRA...[/QUOTE]

ben aşağıyaa o ilacın adını bana da yazar mısın die saçma bi cümle kurmuşumm okumadan geçersen sevinirim.. amma dersen ki kızım sana yazarım o gebeler için uygun ona da çok sevinirimm

buketcim sen bunlara bir hap ismi yaz, şöyle heves verenden , istek arttırıcı, anlarsın ya yataktan çıkamasınlar...anam..bu ne internet üzerinden muayene olmak istiyor bunlar valla alıcam elime sizi

yaseminnnimmmm gözün aydınnn Allah tamamına erdirsinn.. örnek, sabırlı, dayanıklı insansın maşaAllah.. hiç heyecana kapılmadan, vesveseye düşmedinn helal olsun sana inşAllah.. gıpta ile bakıyorum şu an sana..

BEN EŞİME DEDİM Kİ sen hemen bağırıyosun sinirleniyosun, oda dediki ben aslında relaks bi insanım ve güleçtirde neşeli dir gülerde güldürür ama bi sinirlendimi yanında durma yanii eser gürler kükrer resmen..
o dediki beni germeyecek bi üst seslerden bağırtmayacak olayı tırmandırmayacak biri olsa karşımda pekalada bağırıp çağırmam dedi..bende dedimki, benim bu ısrarımı gereksiz bulan ve buna takılıp kaldığımı düşünen karşımdaki kişi de eğer beni o anda gereksiz olduğuna ikna ederse(Kİ mantıksız biri değilim evet basit ve gereksiz bişey farkındayım ama takılıp kalmışım) bende ısrarımın gereksiz olduğunu hemen anlar ve tartışmanın tırmanmasına izin vermem..

ve ne yazık ki benim kendimle ilgili istediğim bu şeyi anlamam 15 sene mi almış..15 senedir ben kocamla hep eksik anlaşmışım..bişey olmuş çözememişiz..aslında iki taarafta haklı, sadece ölçeklerin ayarlanması gerekli ama sonuç ne bir bağırır diyeri susar..sorun çözülmüş olurmu hayırr..bazen düşünüyorum nasıl devam etmiş bu ilişki bu kadar uzun zaman, mecburiyetler mi evet, alışkanlık mı evet var kolay değil ama beri yandan birbirimizin özünü görmüşüz..bağırmış çağırmış yanlış anlamışız ama aslında öyle olmadığını içi güdüsel olarak bilmişiz..

oysaki dile dökmek gerek..zaten anlaşmak demek bu demek.sonuçta evlilik bi ortaklıktır..ortaklıkta şartları belirlemek gerekli..tabi bunu yaparken ticari antlaşma imzaklamıyorsun ama karşıda ki neye ne tepki veriri durumunu kağıda olmasa bile kafa ya yazmak ve ona göre davranmak gerekir..

derim ben
bitti..

anaaaam kürtajladamı oluyomuş üçüncüyüde bu sebeple kaybetmesek bari:18:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…