Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Oyyy maşallah canımmmm Bu arada hoşgeldinnn
Kızlarrrrrrrrrrrrrr ayyyyyyyyyy çeneniz düşmüş sizin yetişemiyorum ayollllll yavaş biraz zaten çok yorgunummmmm

oooooo yorgun Aslı hanımlarda gelmişlerr, Allah yorgunluğunuzun karşılığını versin inşallah

maşallah jasmin ve onun susamına

ee susam şimdi mercimek oldu desene

ben çıkıyorum kızlar.daha kahvaltı yapmadım.akşam tekrar girerim.kendimi toparlayabilirsem bide evi toplim

ben aşağıyaa o ilacın adını bana da yazar mısın die saçma bi cümle kurmuşumm okumadan geçersen sevinirim.. amma dersen ki kızım sana yazarım o gebeler için uygun ona da çok sevinirimm

yazamam..psikolojik bunların hepsi bedriye, ben sana bu ilaç beni düzeltti seni de düzeltir diye vitamin hapı versen ve sen onları bilmeden içsen inan ban panik manik kalmaz sende

yasssssssssssssssssssooooo
hadi gözün aydın..tebrik ederim..çok şükür adım adım sağlamlaştırıryorsun gebeliğini...inşallah kucağına aldığın günleri de görecez..kaç olmuş değerin?

çok doğru dedin canım..valla doğru...çok doğru........

ekrana bakmaktan gözlerim sulandı, benim bulandı,göz bebeklerim kasıldı, şimdilik gidiyorum gidiyorum ama bir yanım burda sizinle...ühüüüü...
buket , nazan ve bedriyeyye azdırıcı hapların birinin ismini yaz

hımmm ama ben sırf eşime karsı deilde genele böyle takıgım aslında bir psikologa görünmekte fayda var bakalım birde onu deneyelim bakalım

ihtiyacım yokki hayatım akrep kadını olarak her daim hazıroldayım

canım Maşallaahhh deidm ya sana kanama falan olmazsa korkma kalp atışı duyulaa kadar kesenin içinde bebek oluşana kadar eğer olumsuz bir durum varsa illa zaten kanama ie gösterir kendini Allah'ım korusun. Kucağına da alacaksın inşallah canım su gibi akacak 9 ay nasıl geçti anlamayacaksın Bende aşılamada 1 saat yattım masada bacaklar çatalda sonra eve geldiğimde de minderleri koydum ayağımın altına öyle yattım biraz yükselttim bacaklarımı yanii. Ama çatalda bir hapşırma geldi şiddetli hapşırdım içeriden de birşeyler aktı kalan menilerdi galibaa aaba ondan mı tutunmad aktı gitti bilmiyorum ki ama giden gitmiştir canım ilrlemiştir. Olmayınca olmuyor işte ben sana 4. ayında yetişicem canım aramızda bir 4 ay belki 5 ay olacak

Son düzenleme:
oooooo yorgun Aslı hanımlarda gelmişlerr, Allah yorgunluğunuzun karşılığını versin inşallah

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Yasoooooo canım maşallahhhh Yasoooo kargom daha gelmedi kapı çalınca deli gibi koşuyorum ayyy delimiyim yoksam

Bukettttttttt ya ilk başta bişey yazdım sana görmedin heralde neyse... Nedense bugün buraya geldim ve senin hamilellik haberini alacağımı düşündümmm İnşallah hİslerimde yanılmam kuzum AYYYY ne güzel olurrrrr

Burcuuu BİRİZİM NEREYE YAWWWWWWWW BEN GELDİM SEN GİDİYOSUN OLDUMU HİÇÇÇÇ

Yasemin Masaallah degerine hadi gozun aydin devamini bekleriz

Kizlar gulun bahsettigi salavati adetliykende cekilebilirmiiii bileniniz yardimci olsun

Benim bugun kemiklerim agriyor hep yatip uyumak ve yataktan kalkmamak istiyorum

akıntım devam edio canım ara ara ama su gibi diil yani zaten son haftalarda oluyomuşş..

belli olmaz canım dene bakalım hayırlısı olsun..
hoşgeldin tatlım..tecrübeli annemiz bizim nasılsın görüşmeyeli oğluşun nasıl..

Ben ise gidiyorum ama aklim sizde yaaa sohbet etseydim
Dun annemin komsu kizini sevdim kokladim optum mis gibi daha 3aylik ufacik bi ara nurefsan sevdigin cocuk sana abla demis biliyonmu dedim herzaman gulumseyen kiz agzini buzusturerek agladi ama ben suna yordum 4saatden beri bizdeydi anakucagini ozledigi icin aglamistir. Is cikisi daha kirki cikmamis arkadasin kizini yani bebegi ziyaret etcez esimle. Ah bide surtunsemmi bize bulassa yasemini yaptigi gibi

nartanesi seninle tanısıyor muyuz gul1982 canım ıyıyım sen nasılsın hamıslık nasıl gıdıyor
kızlar ben cıkmak zorundayım tekrar tanıstıgıma cok cok memnun oldum oğlum uyandı tekrar gelıcem cok cok optummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…