- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #21.721
Oyyy maşallah canımmmmBu arada hoşgeldinnn
Kızlarrrrrrrrrrrrrr ayyyyyyyyyy çeneniz düşmüş sizin yetişemiyorum ayollllll yavaş biraz zaten çok yorgunummmmm
ayy kızlar geldim çok şükür değerim yükselmiş maşallah subhanallahAllahım sana çok şükür diye diye indim merdivenlerden gelirken
Rabbim ALlahım en büyük duam hepinize yaza kadar bebeklerle donatsın hepinizi sağlıkla hayırlısıyla inşallah.
bide kızlar demin okudum aklıma geldi, dr bana yataktan sabaha kadar kalkma ayaklarını dikip yat diyordu. bende öyle yaptım, tabi salla titret olayınıda yapmıştım.
kesin bi 2 saat ayaklarımı duvara yada altına minderleri doldurup dikip yatıyordum, sonra artık geç vakit atıp o minderleri normal yatıyordum, sabah duş alıyordum, bu çok önemli dr bana ısrarla böyle yapmamı söyledi çünkü.
zeynepcim (naz elmascım) maşallah senin oğluna hakkaten kocaman çıkmış Allahım nazarlardan koruusun. varya doğum fotoğrafçısı tutasım geldi çok heveslendim senin resimlerinden. sanada maşallah çok tatlısın
Kızlar damla gelirse bana özelden mesaj atsın olurmu söyleyin, merak ediyorum
anaaaam kürtajladamı oluyomuş üçüncüyüde bu sebeple kaybetmesek bari:18:
ben aşağıyaa o ilacın adını bana da yazar mısın die saçma bi cümle kurmuşumm okumadan geçersen sevinirim..amma dersen ki kızım sana yazarım o gebeler için uygun ona da çok sevinirimm
BEN EŞİME DEDİM Kİ sen hemen bağırıyosun sinirleniyosun, oda dediki ben aslında relaks bi insanım ve güleçtirde neşeli dir gülerde güldürür ama bi sinirlendimi yanında durma yanii eser gürler kükrer resmen..
o dediki beni germeyecek bi üst seslerden bağırtmayacak olayı tırmandırmayacak biri olsa karşımda pekalada bağırıp çağırmam dedi..bende dedimki, benim bu ısrarımı gereksiz bulan ve buna takılıp kaldığımı düşünen karşımdaki kişi de eğer beni o anda gereksiz olduğuna ikna ederse(Kİ mantıksız biri değilim evet basit ve gereksiz bişey farkındayım ama takılıp kalmışım) bende ısrarımın gereksiz olduğunu hemen anlar ve tartışmanın tırmanmasına izin vermem..
ve ne yazık ki benim kendimle ilgili istediğim bu şeyi anlamam 15 sene mi almış..15 senedir ben kocamla hep eksik anlaşmışım..bişey olmuş çözememişiz..aslında iki taarafta haklı, sadece ölçeklerin ayarlanması gerekli ama sonuç ne bir bağırır diyeri susar..sorun çözülmüş olurmu hayırr..bazen düşünüyorum nasıl devam etmiş bu ilişki bu kadar uzun zaman, mecburiyetler mi evet, alışkanlık mı evet var kolay değil ama beri yandan birbirimizin özünü görmüşüz..bağırmış çağırmış yanlış anlamışız ama aslında öyle olmadığını içi güdüsel olarak bilmişiz..
oysaki dile dökmek gerek..zaten anlaşmak demek bu demek.sonuçta evlilik bi ortaklıktır..ortaklıkta şartları belirlemek gerekli..tabi bunu yaparken ticari antlaşma imzaklamıyorsun ama karşıda ki neye ne tepki veriri durumunu kağıda olmasa bile kafa ya yazmak ve ona göre davranmak gerekir..
derim ben
bitti..
BEN EŞİME DEDİM Kİ sen hemen bağırıyosun sinirleniyosun, oda dediki ben aslında relaks bi insanım ve güleçtirde neşeli dir gülerde güldürür ama bi sinirlendimi yanında durma yanii eser gürler kükrer resmen..
o dediki beni germeyecek bi üst seslerden bağırtmayacak olayı tırmandırmayacak biri olsa karşımda pekalada bağırıp çağırmam dedi..bende dedimki, benim bu ısrarımı gereksiz bulan ve buna takılıp kaldığımı düşünen karşımdaki kişi de eğer beni o anda gereksiz olduğuna ikna ederse(Kİ mantıksız biri değilim evet basit ve gereksiz bişey farkındayım ama takılıp kalmışım) bende ısrarımın gereksiz olduğunu hemen anlar ve tartışmanın tırmanmasına izin vermem..
ve ne yazık ki benim kendimle ilgili istediğim bu şeyi anlamam 15 sene mi almış..15 senedir ben kocamla hep eksik anlaşmışım..bişey olmuş çözememişiz..aslında iki taarafta haklı, sadece ölçeklerin ayarlanması gerekli ama sonuç ne bir bağırır diyeri susar..sorun çözülmüş olurmu hayırr..bazen düşünüyorum nasıl devam etmiş bu ilişki bu kadar uzun zaman, mecburiyetler mi evet, alışkanlık mı evet var kolay değil ama beri yandan birbirimizin özünü görmüşüz..bağırmış çağırmış yanlış anlamışız ama aslında öyle olmadığını içi güdüsel olarak bilmişiz..
oysaki dile dökmek gerek..zaten anlaşmak demek bu demek.sonuçta evlilik bi ortaklıktır..ortaklıkta şartları belirlemek gerekli..tabi bunu yaparken ticari antlaşma imzaklamıyorsun ama karşıda ki neye ne tepki veriri durumunu kağıda olmasa bile kafa ya yazmak ve ona göre davranmak gerekir..
derim ben
bitti..
ekrana bakmaktan gözlerim sulandı, benim bulandı,göz bebeklerim kasıldı, şimdilik gidiyorum gidiyorum ama bir yanım burda sizinle...ühüüüü...
buket , nazan ve bedriyeyye azdırıcı hapların birinin ismini yaz
sanırım bana katılıyorsun:))))))))))))))))çok doğru dedin canım..valla doğru...çok doğru........
ayy kızlar geldim çok şükür değerim yükselmiş maşallah subhanallahAllahım sana çok şükür diye diye indim merdivenlerden gelirken
Rabbim ALlahım en büyük duam hepinize yaza kadar bebeklerle donatsın hepinizi sağlıkla hayırlısıyla inşallah.
bide kızlar demin okudum aklıma geldi, dr bana yataktan sabaha kadar kalkma ayaklarını dikip yat diyordu. bende öyle yaptım, tabi salla titret olayınıda yapmıştım.
kesin bi 2 saat ayaklarımı duvara yada altına minderleri doldurup dikip yatıyordum, sonra artık geç vakit atıp o minderleri normal yatıyordum, sabah duş alıyordum, bu çok önemli dr bana ısrarla böyle yapmamı söyledi çünkü.
zeynepcim (naz elmascım) maşallah senin oğluna hakkaten kocaman çıkmış Allahım nazarlardan koruusun. varya doğum fotoğrafçısı tutasım geldi çok heveslendim senin resimlerinden. sanada maşallah çok tatlısın
Kızlar damla gelirse bana özelden mesaj atsın olurmu söyleyin, merak ediyorum
oooooo yorgun Aslı hanımlarda gelmişlerr, Allah yorgunluğunuzun karşılığını versin inşallah
günaydın canım, yoğun akıntın devam ediyor mu?
canım ağladım rahatladım valla bugün bomba gibiyim, haah super vitamin, folik asit, balık yağı takviyesi seni rahatlatır, bende hep senin gibiydim, 6 ay balıkyağı içtim (marincape) 1 ay magnezyum içtim, ve sebzeye dadandım bide abur cubura bayılırım ben onları kestim çok zor oldu ama sonra biraz toparladım ,inşallah sana da iyi gelir ikizim
belli olmaz canım dene bakalım hayırlısı olsun..hayırrr:))
ya sabah kalktım..dün gece çok zor bi geceydi..uzun zamandır hastalık sinyali veriyordum zaten dün gecede öksürüklere boğuldum..1 saat uyumuştum kalktım pekmez şerbeti zencefil yatım içtim..yinede yatana kadar zor oldu uykuya geçmek..sabah da perişan bişekilde uyandım tuvalete gittim işedim gitti..naapiyim yani..kocamda diyoki dün bişeyin yoktu yoksa bana naz mı yapıyosun:))hee dedişmm..öksürerek naz yaparım nben
karıiım yapamam da inciri severim:)) olabilir işyerine getiririm..en azından kolay olur..umudum yok benim..benim anca tüple çocuğum olur biliyorum:))
hoşgeldin tatlım..tecrübeli annemiz bizim nasılsın görüşmeyeli oğluşun nasıl..herkese merhaba topiğinizde yazmasamda muhabbetiniz cok hosuma gidiyor ben zeynep 8.5 aylık bir oğlum var Rabbım ısteyen herkese nasip etsin Rabbim yar,yardımcınız olsun
aranıza katılmak muhabbetınız de yer almak isterim müsadenizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?