- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #21.741
ayy çok güzeelll.. ama bebekler ilk doğunca böyle mi oluyor.. ben hep doğduktan bir kaç gün sonra görmüşüm.. böyle kanlı yaa.. yıkadılar mı canımm son andaa senin yanına verirken.. kocaman bi bebekmiş MAŞAALLAHH.. Allah nazarlardan korusun.. Allah hep mutlu mesut huzur sağlık içinde yaşamanızı kısmet etsin inşAllah..
canım iyi diyelim iyi olalım işte yarın 32. haftaya giriyoruz günler yaklaştıkca zor oluyo biraz başım ağrıyo nabzım yükselio halsizlik var ara ara baş dönmesi oluyo hiç olmamıştı..ara ara sancı gibi bişiler oluyo alttan alttan...bakalım 13 nisanda kntrol var nts ye gircez çıkar heralde sancıysa..öptüm bende canım bak sen oğluşuna görüşürüznartanesi seninle tanısıyor muyuzgul1982 canım ıyıyım sen nasılsın hamıslık nasıl gıdıyor
kızlar ben cıkmak zorundayım tekrar tanıstıgıma cok cok memnun oldum oğlum uyandı tekrar gelıcem cok cok optummmm
geçmişi bitirdim herkeşler gitmiş((( öncelikle damla we meral arkadaşımız hoşgemişsinizz.. inş tez wakitte meralcim seninde olur bebiişin rabbim hayırlı kılsın damlacımda sağ salim kucağına alırsın inşallah ... burcucum kanda hamilelik teorine bayıldım ama altına o notu eklemeseydin o an saflığıma geldi kaşımı çata çata okudum aaa gerçekmi diye inanıyodum :)))
yaseminin kargoları alıcılara hayırlı gelsiin inşallah ama ben içlerindeki diğer süprizi merak ettim :))) yasemin benimde eşim allah nasip ederse 9 ay yaklaşmıcam sana diyo ama bunun doğumdan sonrasıda war 1 yılı bulur :)) çok iradeli maşşallah kandıramıyorum gerçi bende istemiyorum korkudan yalanda yok...
duamnur burcucum ikiniz içinde en önemli dönem anlayış dönemi ama galiba bugün itibariylee anlaşmışsınız :)))
oh çoğunuz ankara istanbul . ben trabzonda yalnızım kimseyle görüşemicem ..sakın buluşmayın ha görmeyin birbirnizi kıskanırım sonra :)))
tubada hayırlısıyla kan testi yaptırsan bizimde meraklarımızı gidersen inşallah güzel haberlerle giderirsin..
. buketcim benimde en son gördüğüm adet 2 gün sürdü 3. gün leke geldi o kadar korkutmuştu beni normalde 6 gün falan sürerdi çok şaşırmıştım.. sonra malum hamiş kaldım ..inşallah sende öle olursun...nolurr hepinizz güzelcik habercikler wersinn aslı seda,buket,meral.burcular,,gamzede bayadır yok onuda merak ettim bütün topicimizzz inşallaaahhhhhhhhh
sağol canım benim..okudum daa yazamadım bişey..ya aslı dökülüyorum ama yaa..inşallah tabi hislerin gerçek çıkar..aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yasoooooo canım maşallahhhhYasoooo kargom daha gelmedi Kapı çalınca deli gibi koşuyorum ayyy delimiyim yoksam
Bukettttttttt ya ilk başta bişey yazdım sana görmedin heraldeNeyse... Nedense bugün buraya geldim ve senin hamilellik haberini alacağımı düşündümmm inşallah hislerimde yanılmam kuzum ayyyy ne güzel olurrrrr
burcuuu birizim nereye yawwwwwwww ben geldim sen gidiyosun oldumu hiçççç
canım okunuyormuş..Gul sorumu gordunmu cevaplarsan be okurum simdi cikiyom
Ikiziiiiiiiiiimmmmm nasilsin seker opuyoruuuuuum hepinizi
herkesde olmuyomuş tabikide , o yüzden gebelikten önce rahim ağzına bir baktırmak lazımmış bebek :)
sağol canım benim..okudum daa yazamadım bişey..ya aslı dökülüyorum ama yaa..inşallah tabi hislerin gerçek çıkar..
Yaseminn kargon gelmiş canımmm.. Tabii eşimin işyrinde hoş buraya da gelse öğrencilerin içinde bakamazdım. Akşam açıcam ayy çok sabırsızlanıyorum arkadaşımdan bana hediye geldi. Ayy kullanmasam da hatıra dye saklasam mı acep yaaa dermişimmmTeşekkürler kuzum akşam açınca bilare yazıcamm..
canımm ACVE HURMASI(PEYGAMBER HURMASIDA GETİRMİŞMİ SOR BAKALIM :)Kızlarrrr babannem bana umreden okunmuş elma getirmiş ayyyy sabırsızlanıyorum yemek için
Ben hiç duymadım böle bişe ama olsun Allahtan ümit kesilmezzz yarın gidip yicemmmm
canımm ACVE HURMASI(PEYGAMBER HURMASIDA GETİRMİŞMİ SOR BAKALIM :)
çünkü hamile olduğumu öğrendiğim ay annemler ümreden geldi bana ve eşime yedirdi çekirdeğinide yutmak gerekiyomuş yuttuk tamda yumurtlama zamanlarımdı :) sonra hamile olduğumu öğrendim :)
tatlımm önceende bahsetmiştim ben acve hurmasından ama sor belki getirmişlerdir tatlımm..Ya Güllll bu şimdimi söylenir canım yawww önceden söleseydinde getirtseydim keşkem neyse kısmet artık elmayla idare edicez
Gül bu arada salavatı çekiyorum 1bin tane fazla çekersemde haber veririm canımmm
canlarım sizden ayrıldıktan sonra hemen gittim ağdamı yaptırdım, ohh ışıl ışıl oldum :)) ben yokken neler yaptiniz bi okuyayım bakiim
Yaaaaa ama benimki neden gelmedi daha
Kızlarrrr babannem bana umreden okunmuş elma getirmiş ayyyy sabırsızlanıyorum yemek için
Ben hiç duymadım böle bişe ama olsun Allahtan ümit kesilmezzz yarın gidip yicemmmm
canımm ACVE HURMASI(PEYGAMBER HURMASIDA GETİRMİŞMİ SOR BAKALIM :)
çünkü hamile olduğumu öğrendiğim ay annemler ümreden geldi bana ve eşime yedirdi çekirdeğinide yutmak gerekiyomuş yuttuk tamda yumurtlama zamanlarımdı :) sonra hamile olduğumu öğrendim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?