Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

bedriyee yıkamıyorlar canım sadece siliyorlar,göbeği düşene kadar yıkanmıyor

kızlar nisan ayı benim için pek kolay geçmiycek sanırım baş ağrısı bel ağrısı nabız yükselmesi baş dönmesi bebişimde aşağdan aşağdan tepio 2 büklüm geziyorum..İNŞALLAH siizinkiler kolay gecer oğluşumun canı sağolsun dayancaz tabi..

canım iyi diyelim iyi olalım işte yarın 32. haftaya giriyoruz günler yaklaştıkca zor oluyo biraz başım ağrıyo nabzım yükselio halsizlik var ara ara baş dönmesi oluyo hiç olmamıştı..ara ara sancı gibi bişiler oluyo alttan alttan...bakalım 13 nisanda kntrol var nts ye gircez çıkar heralde sancıysa..öptüm bende canım bak sen oğluşuna görüşürüz

A Canım beniiimmmm...ALLAH razı olsun sendeenn...Ben bugün azıcık bunalımdayım...dün gece regl oldum...bu ay inanılmaz umutla bekliyordum...neyse YARADAN ım bu ay da "OL" dememiş....hayırlısı...

sağol canım benim..okudum daa yazamadım bişey..ya aslı dökülüyorum ama yaa..inşallah tabi hislerin gerçek çıkar..

Yaseminn kargon gelmiş canımmm.. Tabii eşimin işyrinde hoş buraya da gelse öğrencilerin içinde bakamazdım. Akşam açıcam ayy çok sabırsızlanıyorum arkadaşımdan bana hediye geldi. Ayy kullanmasam da hatıra dye saklasam mı acep yaaa dermişimmm Teşekkürler kuzum akşam açınca bilare yazıcamm..

Yaaaaa ama benimki neden gelmedi daha

Kızlarrrr babannem bana umreden okunmuş elma getirmiş ayyyy sabırsızlanıyorum yemek için
Ben hiç duymadım böle bişe ama olsun Allahtan ümit kesilmezzz yarın gidip yicemmmm

Kızlarrrr babannem bana umreden okunmuş elma getirmiş ayyyy sabırsızlanıyorum yemek için
Ben hiç duymadım böle bişe ama olsun Allahtan ümit kesilmezzz yarın gidip yicemmmm
canımm ACVE HURMASI(PEYGAMBER HURMASIDA GETİRMİŞMİ SOR BAKALIM :)

çünkü hamile olduğumu öğrendiğim ay annemler ümreden geldi bana ve eşime yedirdi çekirdeğinide yutmak gerekiyomuş yuttuk tamda yumurtlama zamanlarımdı :) sonra hamile olduğumu öğrendim :)

Ya Güllll bu şimdimi söylenir canım yawww önceden söleseydinde getirtseydim keşkem neyse kısmet artık elmayla idare edicez
Gül bu arada salavatı çekiyorum 1bin tane fazla çekersemde haber veririm canımmm

Canlarım sizden ayrıldıktan sonra hemen gittim ağdamı yaptırdım, ohh ışıl ışıl oldum :)) ben yokken neler yaptiniz bi okuyayım bakiim

Ya Güllll bu şimdimi söylenir canım yawww önceden söleseydinde getirtseydim keşkem neyse kısmet artık elmayla idare edicez
Gül bu arada salavatı çekiyorum 1bin tane fazla çekersemde haber veririm canımmm
tatlımm önceende bahsetmiştim ben acve hurmasından ama sor belki getirmişlerdir tatlımm..

tamam canım ALLAH razı olsun bekliyorum haberini..

Yaaaaa ama benimki neden gelmedi daha

gelir canımm beşe kadar bekle bizimde 16-17.00 arası geliyor kampüse kargolar. Gelmiş işte meraklanma gelirr

elma olayını duydum ben canımmsen ve eşin yiyeceksiniz ama. Yarısını sen yarsını eşin ben öyle biliyorum. Sonra daaa

canım bende bugün başlıcam 4-5 günde okurum 1.000 taneyi herhalde ama bugün tpiğin duaları var bugün 200 yaparım dğer günler fazlaca okursam daha da alırım canım saana haberr veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…