Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

benim amcamın kızı bana hactan fatma ananın otu getirmişti,tabiki onu da bikaç gün içtm bıraktım herşyhi olduğu gibi
güüülll ben 1000 tane salavat okudum dahada okuycm yazarım yine
kızlar kutlu doğum haftası geliyor peygamber efendimiziçin hatim yapalım mı okuyabilenler alsın gerisini ben okurum

ya bende ankarada ucuz bi lazerci bulsam keşkem..bitmedi benimki yarım kaldıı
Kuzum ben yaptırmadımm ama arkadaşım gidiyo detayları öğrenip sana haber veririm istersen

ayyyy o zaman biz bugün ara verelim yarın gidelim alalım akşam eve gelince de abdes alıp yiyelim sonrada hemde perşembe akşamı wawwww süper olurrrr sizde hepiniz yarın akşam bana dua edersiniz bi zahmettt sonrada gelsinn

Burjuu bana gamze dedin sen ama hosumada gitti hani guzel haberlerle gel dedin ya ayyyyyy yerim seniiiii
Ayşemmm malım ben :)) inşallah hamile olursunda sende bana osman de ödeşek :))))

Gül dogumu yaklaşan kişinin böyle alttan bir basıncı olurmüş büyük abdesti gelmişte yapamıyormuş gibi
Bu ben niye söyledim sana bilmiyorum

MERAL canim regl olmuşsun inşallah son reglin olur ve önümüzdeki ay hamile kalırsın

canım hani hastalanman yaklaşınca alttan bi ağrı bi dolgunluk hissedersin ya öyle hissediyorum..

ben zaten diyorum mayısa kalmaz biizmki nisan sonu doğar heralde bakalım hayırlısı..

Canım benim şuan 2 tane hatimim var tamamlanması gereknn anca onlar bitince okuyabilirim ama süper bi fikirrr

tamam canım ALLAH RAZI OLSUN...
ben arapça bilmiyorum yoksa okurdum canım..

Sedacım ayyy çok sevindim hadi bakalım akşamı sabırsızlıkla bekle, çatlada patla emi kuşum

Yaaaaa ama benimki neden gelmedi daha
anam aslıda kıskançlıktan çatlamış, hakkaten seninki neden gelmedi, ama sedanın verdiği adres ünv. ya torpillidir
Canlarım sizden ayrıldıktan sonra hemen gittim ağdamı yaptırdım, ohh ışıl ışıl oldum :)) ben yokken neler yaptiniz bi okuyayım bakiim
ışıl ışıl mı ayy gözümün önünde canlandırdım, böyle bakınca yıldızlar filan ışıldıyor kenarından ortasından
canım ben okurum 1 cüz memnuniyetle hemde. ben bunu ilk sayfaya yazim kızlar görsün.
Ayşemmm malım ben :)) inşallah hamile olursunda sende bana osman de ödeşek :))))

ayyy kıza malım benim demişsin resmen yaaa

Normal hurmanında cekirdegini yutsak aynı etki yapar mi?????

slm kızlar evimizi misler gibi kokuttuk geldik kızımla çok yoruldum daha mutfak var ama biraz size bakayım devam edeyim dedim kızlar ya ben ayrıntılıya gireceğim bu ay özele gidiyordum 175tlcikmiş geçmek üzere günümde yaptırmasam birşey olurmuki bebişe ya korkuyorum devletede gidesim yok ne yapsam ki ayrıntılı ultrasonda ne yapıyorlar hamişler

sende herşeyi yutmak istiyon canım benim ben sana ordan gelmiş hurma ile su gönderirim fıstık olurmu???

Yasoooooooooooooooooooooooooooooooooooo tabi çatlarımda patlarımmm daha gelmedi saat 5 oldu (( ne demek sedanın torpili var falan olmazki canımmm neyseeee......

canım bilmiorum ki.. ACVE HURMASI PEYGAMBER EFENDİMİZ (SAV) diktiği ağaçmış annem içinde ALLAH yazzıyomuş demişti öğütülüp suylada içebilirsin demişti yutabilirsinde demişti hemen yedim yuttum küçük zaten normal hurma gibi büyük diildi..ÜMREYE GİDEN GELEN OLURSA AKLINIZDA OLSUN canım..

tatlımm ben 13.haftada yaptırdım ayrıntılı 22.haftada da istediler onu yaptırmadım eğer herşey yolundaysa yaptırmana gerek yok ama yinede sen bilirsin..RABBİM SAĞLIKLI SIHATLİ KUCAĞINA ALMAYI NASİB ETSİN İNŞALLAH..

bebeğim sende kocanın işyeri adresin verseydin seninkide gelirdi, yazsaydım kargoya koçtaşın oralarda biyer diye, bak nasıl geliyor öyle büyük yerlere çabuk götürüyorlar ev adresi yazdığın zaman sallıyorlar ben öyle anlıyorum valla bunların işini

tatlım öncelikle aramıza hoşgeldin maşallah bebişin kocaman olmuş oy oy
istersen seni arkadaş hamiş listemize ekleyebilirim, sanırım sende abone oldun buraya
adını yaşını, yaşadığın şehri, evlilik yılını, ve hamilelik öncesi bir sorun yaşadıysan onu yaz, seni hamiler listesine kliyim sıralamaya göree

ne gıcıklar yaaa bizim istanbulda da şirket var onlardan da hep kargo gelir ama ertesi gün gelir gıcık şeyler bakalım inşallah 6 ya kadar gelir umarım,inşallah,hayırlısı,kısmettt Sedaaaa bak sinir oldum şimdi sana geldi bana gelmediiii

teşekkürler tatlım hepimizin inş benimde tüm değerlerime bakıldı aslında ya eşim işten ayrıldı bu aralar özele gidiyordum da şimdi 175 tl vermek istemiyorum devletin halide malum ama evlat herşeyden önemli tabi içimi rahatlattın tatlım çok teşekkürler
bir kaç ay sonra acemi anneler topiğide olacak burası valla her yerde bebek ağlamaları doğsalarda ısırsak azıcık popolarını yaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…