- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #21.761
tamam tatlım sağolasıncanım bende bugün başlıcam 4-5 günde okurum 1.000 taneyi herhalde ama bugün tpiğin duaları var bugün 200 yaparım dğer günler fazlaca okursam daha da alırım canım saana haberr veririm
Kuzum ben yaptırmadımm ama arkadaşım gidiyo detayları öğrenip sana haber veririm istersenya bende ankarada ucuz bi lazerci bulsam keşkem..bitmedi benimki yarım kaldıı
gelir canımm beşe kadar bekle bizimde 16-17.00 arası geliyor kampüse kargolar. Gelmiş işte meraklanma gelirr
elma olayını duydum ben canımmsen ve eşin yiyeceksiniz ama. Yarısını sen yarsını eşin ben öyle biliyorum. Sonra daaa
canım bende bugün başlıcam 4-5 günde okurum 1.000 taneyi herhalde ama bugün tpiğin duaları var bugün 200 yaparım dğer günler fazlaca okursam daha da alırım canım saana haberr veririm
canım kaçıncı seanstasın..ya bende ankarada ucuz bi lazerci bulsam keşkem..bitmedi benimki yarım kaldıı
Ayşemmm malım ben :)) inşallah hamile olursunda sende bana osman de ödeşek :))))Burjuu bana gamze dedin sen ama hosumada gitti hani guzel haberlerle gel dedin ya ayyyyyy yerim seniiiii
Gül dogumu yaklaşan kişinin böyle alttan bir basıncı olurmüş büyük abdesti gelmişte yapamıyormuş gibikızlar nisan ayı benim için pek kolay geçmiycek sanırım baş ağrısı bel ağrısı nabız yükselmesi baş dönmesi bebişimde aşağdan aşağdan tepio 2 büklüm geziyorum..İNŞALLAH siizinkiler kolay gecer oğluşumun canı sağolsun dayancaz tabi..
canım hani hastalanman yaklaşınca alttan bi ağrı bi dolgunluk hissedersin ya öyle hissediyorum..Ayşemmm malım ben :)) inşallah hamile olursunda sende bana osman de ödeşek :))))
Gül dogumu yaklaşan kişinin böyle alttan bir basıncı olurmüş büyük abdesti gelmişte yapamıyormuş gibi
Bu ben niye söyledim sana bilmiyorum
MERAL canim regl olmuşsun inşallah son reglin olur ve önümüzdeki ay hamile kalırsın
benim amcamın kızı bana hactan fatma ananın otu getirmişti,tabiki onu da bikaç gün içtm bıraktım herşyhi olduğu gibi
güüülll ben 1000 tane salavat okudum dahada okuycm yazarım yine
kızlar kutlu doğum haftası geliyor peygamber efendimiziçin hatim yapalım mı okuyabilenler alsın gerisini ben okurum
tamam canım ALLAH RAZI OLSUN...benim amcamın kızı bana hactan fatma ananın otu getirmişti,tabiki onu da bikaç gün içtm bıraktım herşyhi olduğu gibi
kızlar kutlu doğum haftası geliyor peygamber efendimiziçin hatim yapalım mı okuyabilenler alsın gerisini ben okurum
anam aslıda kıskançlıktan çatlamış, hakkaten seninki neden gelmedi, ama sedanın verdiği adres ünv. ya torpillidirYaaaaa ama benimki neden gelmedi daha
ışıl ışıl mıCanlarım sizden ayrıldıktan sonra hemen gittim ağdamı yaptırdım, ohh ışıl ışıl oldum :)) ben yokken neler yaptiniz bi okuyayım bakiim
canım ben okurum 1 cüz memnuniyetle hemde. ben bunu ilk sayfaya yazim kızlar görsün.benim amcamın kızı bana hactan fatma ananın otu getirmişti,tabiki onu da bikaç gün içtm bıraktım herşyhi olduğu gibi
Ayşemmm malım ben :)) inşallah hamile olursunda sende bana osman de ödeşek :))))
canımm ACVE HURMASI(PEYGAMBER HURMASIDA GETİRMİŞMİ SOR BAKALIM :)
çünkü hamile olduğumu öğrendiğim ay annemler ümreden geldi bana ve eşime yedirdi çekirdeğinide yutmak gerekiyomuş yuttuk tamda yumurtlama zamanlarımdı :) sonra hamile olduğumu öğrendim :)
Normal hurmanında cekirdegini yutsak aynı etki yapar mi?????
canım bilmiorum ki.. ACVE HURMASI PEYGAMBER EFENDİMİZ (SAV) diktiği ağaçmış annem içinde ALLAH yazzıyomuş demişti öğütülüp suylada içebilirsin demişti yutabilirsinde demişti hemen yedim yuttum küçük zaten normal hurma gibi büyük diildi..ÜMREYE GİDEN GELEN OLURSA AKLINIZDA OLSUN canım..Normal hurmanında cekirdegini yutsak aynı etki yapar mi?????
tatlımm ben 13.haftada yaptırdım ayrıntılı 22.haftada da istediler onu yaptırmadım eğer herşey yolundaysa yaptırmana gerek yok ama yinede sen bilirsin..RABBİM SAĞLIKLI SIHATLİ KUCAĞINA ALMAYI NASİB ETSİN İNŞALLAH..slm kızlar evimizi misler gibi kokuttuk geldik kızımla çok yoruldum daha mutfak var amabiraz size bakayım devam edeyim dedim kızlar ya ben ayrıntılıya gireceğim bu ay özele gidiyordum 175tlcikmiş geçmek üzere günümde yaptırmasam birşey olurmuki bebişe ya korkuyorum devletede gidesim yok ne yapsam ki ayrıntılı ultrasonda ne yapıyorlar hamişler
sende herşeyi yutmak istiyon canım benim ben sana ordan gelmiş hurma ile su gönderirim fıstık olurmu???
Yasoooooooooooooooooooooooooooooooooooo tabi çatlarımda patlarımmm daha gelmedi saat 5 oldu(( ne demek sedanın torpili var falan olmazki canımmm neyseeee......
gül dünürüm seninde dua tesbih talebin vardı ya onu yazsana ilk sayfaya yazim unutmadan hep unutoyurm
slm kızlar evimizi misler gibi kokuttuk geldik kızımla çok yoruldum daha mutfak var amabiraz size bakayım devam edeyim dedim kızlar ya ben ayrıntılıya gireceğim bu ay özele gidiyordum 175tlcikmiş geçmek üzere günümde yaptırmasam birşey olurmuki bebişe ya korkuyorum devletede gidesim yok ne yapsam ki ayrıntılı ultrasonda ne yapıyorlar hamişler
bebeğim sende kocanın işyeri adresin verseydin seninkide gelirdi, yazsaydım kargoya koçtaşın oralarda biyer diye, bak nasıl geliyoröyle büyük yerlere çabuk götürüyorlar ev adresi yazdığın zaman sallıyorlar ben öyle anlıyorum valla bunların işini
tatlımm ben 13.haftada yaptırdım ayrıntılı 22.haftada da istediler onu yaptırmadım eğer herşey yolundaysa yaptırmana gerek yok ama yinede sen bilirsin..RABBİM SAĞLIKLI SIHATLİ KUCAĞINA ALMAYI NASİB ETSİN İNŞALLAH..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?