- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #2.181
oh iyi bari bugün yoğun bile geçse nasılsa yarının tatil olduğunu bilmek düşüncesiyle pek stres yapmazsın sedacım. aldınmı sen melisa çayını bakalım ihmal ediyorsun gibime geliyorMerhaba bayanlar. Dün inanılmaz yoğundu ve akslikler de çıkınca daha da setresli bir hal aldı ama atlattık çok şükür bugün daha sakiniz öğleden sonra ne olur bilemem tabii. Yarın zafer bayramı ve tatiliz uyumak istiyorum ama inşaatlar var çevremizde pek mümkün olmuyor ama evde olmak bilr mükemmel evde ütü dışında işim de yok oturucam tüm gün. Kanamam azalsa da devam ediyor ama bugün biter artık sanırım yarın tesbihlere devam ederim zaten iki kişiye okuyabilmiştim okuyamadıklarımın hepsini bitiricem..
Allah razi olsun canim. Agzina yüregine saglik.
yazdiklarindan anladimki dün baya germis bu konu seni ama bugün toparladin kendini Buket arkadasimiz sayesinde. Sagolsun cok iyi tavsiyelerde bulunuyor.
evet önemli olan bizim havamiz ve bizim havamiz nesemiz yerindeyse eslerimizinde havasini degistirebiliriz, gercekten onlarda mutlu olacaklar bu durumdan Insaallah.
ya aslinda sizinle yazismak istiyorum ama ben cikmam lazim yoksa ev isim, kendi bakimimkalacak. bide ise gitmeliyim fazla vaktim yok anlayacaginiz.
hepinizi öpüyorum. neseli mutlu olun Insaallah.
Biliyorsunuz cirkin kadin yokturhepimiz güzeliz e bide kalbimizde güzel oldumu deymeyin keyfimize.
Insaallah esleriniz sizleri daha cok sevsin, begensin, ilk günkünden daha cok asik olsun size. Ayni sekilde sizde eslerinize asik oldugunuzu onu sevdiginizi söyleyin,
Bende sizleri seviyorum unutmayin
Allah razi olsun gülcügüm. Agzina yüregine saglik.
aha ben sordum yasemin cevaplamis????
evet haydin kizlar gec kalmis degiliz
bende yemegimi simdiden hazirlayayim, giyecegim cicileri ayarlayayim, aynaya bakarak provami yapayim ve kapiyi actigimda
söylemi buyurayim: " hosgeldin evimin nesesi, günün nasil gecti?" yoksaa
" bitanem benim gelmiiiis, hosgeldiiin. coközledim seni." Budami olmadi ne???
"canim canim gel, hosgeldin gözümün nuruuu" diyemi acsam kapiyi?
YA içimizden geçeni dilimize dökmemiz gerekli...sevdiğimizi söylemezsek karşıdaki ne anlayacak nasıl anlayacak..nasıl ona değer verdiğimizi anlayacak...evet komik oluyo..niye ağzın alışmamışda ondan...bi alışsan hiç komik gelmeyecek.
hoşgeldin evimin direği gözümün bebeği gönlümün dileği, ömrümün meleği:))))))))))))) kefiye el verdiği kadar..ne kadar dilrubaz olursak o kadar iyi bence..benim de hayatımda bundan sonra bir sayfa açıllmıştır bende böyle yapacam..ama sizin gibi ona kapı açma şansım yok...( 43:
Buketim sen ne iş yapıyordun geç vakite kadarmı çalışıyorsun baya?
bankacıyım..çıkış saatlerimiz belli değil..en erken 7..
YA içimizden geçeni dilimize dökmemiz gerekli...sevdiğimizi söylemezsek karşıdaki ne anlayacak nasıl anlayacak..nasıl ona değer verdiğimizi anlayacak...evet komik oluyo..niye ağzın alışmamışda ondan...bi alışsan hiç komik gelmeyecek.
hoşgeldin evimin direği gözümün bebeği gönlümün dileği, ömrümün meleği:))))))))))))) kefiye el verdiği kadar..ne kadar dilrubaz olursak o kadar iyi bence..benim de hayatımda bundan sonra bir sayfa açıllmıştır bende böyle yapacam..ama sizin gibi ona kapı açma şansım yok...( 43:
ayşe ve aynur tesbihlerini okudum rabbim kabul etsin muradınızı versin inş.
bankacılıkta iyi hoş ama işte bu çıkış saati fena hakkaten ya
ama cumartesi pazar çalışmıyorsun dimi, 2 günde telafi edersin hafta içini ozaman
canim benim ya bak sende ne yap biliyormusun. bende bugün aynisini yapacagim cünkü benimkide bugün benden önce evde olacak.
yemegimi hazirliyorum suan, sonra bi not birakip " evimin diregi, hosgeldin......SENI SEVIYORUM" gibi not kagitlarini mutfagin kapisina yapistirabilirsin. her odanin kapisina farkli seyler, icinden gelen seyleri yazip yapistirabilirsin yaninada bi smilecizebilirsin
oh iyi bari bugün yoğun bile geçse nasılsa yarının tatil olduğunu bilmek düşüncesiyle pek stres yapmazsın sedacım. aldınmı sen melisa çayını bakalım ihmal ediyorsun gibime geliyor
kuşum bizde seni seviyorum, azıcık silkelendik işte toparlayalım kendimizi bakalım, buketin dediği gibi bu erkekler süs bebeği istiyorlar temizlik yemek vs ikinci pplanda
ahhh kızlar tam benlik seyler konuşmuşunuz eve gidip eşofmanları çekip işe girişmeler tıpkı ben hatta dün eşim 23:00 geldi eve ben mutfakta kapıyı açtım dogru mutfga geri döndüm regl siniri vardı elbette bana diyoki bu saatte ne işi yapıyosun dedi patladım evde yalnızlıktan işe giriştim dedim ama hala yüzüne bakmamışım adamın neyse geçtim tv başına yazık bikaç bişe koymuş tabaga yanınada içicek getirmiş aptalsın sen dedim kendi kendime çamaşırdı evin temizligiydi kocaları pek önemsemiyoruz ama dışarda fıstık gibi kızlar var haklı olarak kayabilir gönülleri çok dogru yaaaa napsakta vaz geçsek acaba
hepimiz aynıyız yaa, yakında "saçını süpürge edenler klubü" diye topik açarsak iyi reyting yaparız
yok yok hepimiz için iyi oldu bugünkü konuşmalarımız melekcim, heleki birde senin daha önceki topikte paylaştığın yazıyıda ilk sayfaya ekledim, okuyup okuyup kendime geliyorum resmen.
Hakkaten çok bakımlı hanımlar var, ben bile bakıyorum, ben bile imreniyorum keşke böyle olsam keşke bukadar kendime baksam diye, düşünün biz kadınken aynı cinsimizi beğeniyoruz, erkekler nekadar bakmıyoruz, nekadar beğenmiyoruz desede yalan olur çünkü herşey ortada yanionun için bizde şu paspal hallerimizden kurtulup, hayat tarzımızı elverdiğince değiştirmemiz lazım.
canım benim inşallah ALlah sana hayırlısıyla en yakın zamanda kendi evine çıkmayı nasibetsin eşinle çocuklarınla birlikte.gunaydın kızlar konunuz ılgımı cektı bende oyleyım ama ben mecburıyeten cunku kaynanamlarla otuuyorum sımdılık uzun kolu esorfman ve turban benımkı tam yanıhata grumcemler kızıyo neden bylesın dıye ee bende evde kaynım var ,kayınpeder var npım evımde yaparım dıyorum sankı bn cok memunmusum hayatımdan bu sene sıcaklarda evın ıcınde uzun kolularla dolastım.ama ben her sabah kalkar esımı yolcu ederım askım gule gıle gt operım aksamda işten gelınce aynı ben severım aslında adet oldum zamanlar makyajımı yaparım esımı beklerım ben sevıyorum bu tarz seylerı evım olsa ben hep yaparım sımdılık kendımı saldım
bizimkisi mobilya fabrikası o yüzden ben çok dikkat etmiyorum daha dogrusu renkli ve dikkat çekici seyler giymek istemiyorum ikide bir üretime indigim için amann neyse bakalım hayırlısı
canım benim inşallah ALlah sana hayırlısıyla en yakın zamanda kendi evine çıkmayı nasibetsin eşinle çocuklarınla birlikte.
Bravo valla bu sıcaklarda inşallah kat ve kat sevaplarını almışsınıdır bu sabrının. Aslında herşey bir yana insanın eşinin iyi bir insan olması dünyaya bedel, o iyi olunca insan herşeye sabrediyor değilmi? o yüzden Allah eşlerimizi ve bizi şeytani insanlardan kötülüklerden korusun. aramız hep iyi olsun. bir anlık sinir ile trip atmak küsmek yerine, kendimize ve hareketlerimize biraz özen göstersek herşey daha güzel olur.
öyle canım benim işyerimde öyle sosyetik bir bölgede değil.
zaten amaç işe giderken değil, eve geldiğimizde süslenip temiz olmak, dışardakiler avucunu yalasın
canım benim inşallah ALlah sana hayırlısıyla en yakın zamanda kendi evine çıkmayı nasibetsin eşinle çocuklarınla birlikte.
Bravo valla bu sıcaklarda inşallah kat ve kat sevaplarını almışsınıdır bu sabrının. Aslında herşey bir yana insanın eşinin iyi bir insan olması dünyaya bedel, o iyi olunca insan herşeye sabrediyor değilmi? o yüzden Allah eşlerimizi ve bizi şeytani insanlardan kötülüklerden korusun. aramız hep iyi olsun. bir anlık sinir ile trip atmak küsmek yerine, kendimize ve hareketlerimize biraz özen göstersek herşey daha güzel olur.
öyle canım benim işyerimde öyle sosyetik bir bölgede değil.
zaten amaç işe giderken değil, eve geldiğimizde süslenip temiz olmak, dışardakiler avucunu yalasın
amin söylediğin çok önemli...amin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?