Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

oh iyi bari bugün yoğun bile geçse nasılsa yarının tatil olduğunu bilmek düşüncesiyle pek stres yapmazsın sedacım. aldınmı sen melisa çayını bakalım ihmal ediyorsun gibime geliyor

kuşum bizde seni seviyorum, azıcık silkelendik işte toparlayalım kendimizi bakalım, buketin dediği gibi bu erkekler süs bebeği istiyorlar temizlik yemek vs ikinci pplanda

YA içimizden geçeni dilimize dökmemiz gerekli...sevdiğimizi söylemezsek karşıdaki ne anlayacak nasıl anlayacak..nasıl ona değer verdiğimizi anlayacak...evet komik oluyo..niye ağzın alışmamışda ondan...bi alışsan hiç komik gelmeyecek.

hoşgeldin evimin direği gözümün bebeği gönlümün dileği, ömrümün meleği:))))))))))))) kefiye el verdiği kadar..ne kadar dilrubaz olursak o kadar iyi bence..benim de hayatımda bundan sonra bir sayfa açıllmıştır bende böyle yapacam..ama sizin gibi ona kapı açma şansım yok...(43:

Buketim sen ne iş yapıyordun geç vakite kadarmı çalışıyorsun baya?

canim benim ya bak sende ne yap biliyormusun. bende bugün aynisini yapacagim cünkü benimkide bugün benden önce evde olacak.

yemegimi hazirliyorum suan, sonra bi not birakip " evimin diregi, hosgeldin......SENI SEVIYORUM" gibi not kagitlarini mutfagin kapisina yapistirabilirsin. her odanin kapisina farkli seyler, icinden gelen seyleri yazip yapistirabilirsin yaninada bi smile cizebilirsin

bankacılıkta iyi hoş ama işte bu çıkış saati fena hakkaten ya
ama cumartesi pazar çalışmıyorsun dimi, 2 günde telafi edersin hafta içini ozaman

HAFTA SONU ÇALIŞTIĞMIZDA OLUYOR..NORMAL İDARİ TATİLLERDE BİZE TATİL YOK BİLİYORSUN..BANKALAR AÇIK KALIR..hele toplantılar olduğu zaman saat 9 u bulur..durum bu..ben kaçırdıklarıma üzülüyorum...

güzel fikir..olabilir..sağol..

evet o düşünce bile güzel bu hafta bir gün kardayım yani. yok almadım canım melisayı zamanım olmadı yarın ya da haftasonu çarşıya inip alabilirim ama alıcam mutlaka.

ahhh kızlar tam benlik seyler konuşmuşunuz eve gidip eşofmanları çekip işe girişmeler tıpkı ben hatta dün eşim 23:00 geldi eve ben mutfakta kapıyı açtım dogru mutfga geri döndüm regl siniri vardı elbette bana diyoki bu saatte ne işi yapıyosun dedi patladım evde yalnızlıktan işe giriştim dedim ama hala yüzüne bakmamışım adamın neyse geçtim tv başına yazık bikaç bişe koymuş tabaga yanınada içicek getirmiş aptalsın sen dedim kendi kendime çamaşırdı evin temizligiydi kocaları pek önemsemiyoruz ama dışarda fıstık gibi kızlar var haklı olarak kayabilir gönülleri çok dogru yaaaa napsakta vaz geçsek acaba

hepimiz aynıyız yaa, yakında "saçını süpürge edenler klubü" diye topik açarsak iyi reyting yaparız
yok yok hepimiz için iyi oldu bugünkü konuşmalarımız melekcim, heleki birde senin daha önceki topikte paylaştığın yazıyıda ilk sayfaya ekledim, okuyup okuyup kendime geliyorum resmen.
Hakkaten çok bakımlı hanımlar var, ben bile bakıyorum, ben bile imreniyorum keşke böyle olsam keşke bukadar kendime baksam diye, düşünün biz kadınken aynı cinsimizi beğeniyoruz, erkekler nekadar bakmıyoruz, nekadar beğenmiyoruz desede yalan olur çünkü herşey ortada yani onun için bizde şu paspal hallerimizden kurtulup, hayat tarzımızı elverdiğince değiştirmemiz lazım.

gunaydın kızlar konunuz ılgımı cektı bende oyleyım ama ben mecburıyeten cunku kaynanamlarla otuuyorum sımdılık uzun kolu esorfman ve turban benımkı tam yanıhata grumcemler kızıyo neden bylesın dıye ee bende evde kaynım var ,kayınpeder var npım evımde yaparım dıyorum sankı bn cok memunmusum hayatımdan bu sene sıcaklarda evın ıcınde uzun kolularla dolastım.ama ben her sabah kalkar esımı yolcu ederım askım gule gıle gt operımaksamda işten gelınce aynı ben severım aslında adet oldum zamanlar makyajımı yaparım esımı beklerım ben sevıyorum bu tarz seylerı evım olsa ben hep yaparım sımdılık kendımı saldım

bizimkisi mobilya fabrikası o yüzden ben çok dikkat etmiyorum daha dogrusu renkli ve dikkat çekici seyler giymek istemiyorum ikide bir üretime indigim için amann neyse bakalım hayırlısı

canım benim inşallah ALlah sana hayırlısıyla en yakın zamanda kendi evine çıkmayı nasibetsin eşinle çocuklarınla birlikte.
Bravo valla bu sıcaklarda inşallah kat ve kat sevaplarını almışsınıdır bu sabrının. Aslında herşey bir yana insanın eşinin iyi bir insan olması dünyaya bedel, o iyi olunca insan herşeye sabrediyor değilmi? o yüzden Allah eşlerimizi ve bizi şeytani insanlardan kötülüklerden korusun. aramız hep iyi olsun. bir anlık sinir ile trip atmak küsmek yerine, kendimize ve hareketlerimize biraz özen göstersek herşey daha güzel olur.
bizimkisi mobilya fabrikası o yüzden ben çok dikkat etmiyorum daha dogrusu renkli ve dikkat çekici seyler giymek istemiyorum ikide bir üretime indigim için amann neyse bakalım hayırlısı

öyle canım benim işyerimde öyle sosyetik bir bölgede değil.
zaten amaç işe giderken değil, eve geldiğimizde süslenip temiz olmak, dışardakiler avucunu yalasın

amin söylediğin çok önemli...amin..

zaten dnımızde de var eslerınıze guzel gorunun dıye ona yapın yapacagınızı saol cnm işte bende 1ay sonra tasınacam nasıpse zaten ondan sonra pc gremıcem cunku RABBIM ızın verırse artık cemate gdıyordum yaz,ramazan dıye erteledım baslıcam ee aksamlarıda esle ılgılenmek lazım ama fırsat buldukca grerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…