Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Buket bukeeeeeeeeeeeeeet kızım seni öpmek istiyoruuuuuuuuuuuuum kızim kesin ikiz Allahım ağlıcam dayanamıyorummmmmmmmm maşallah mşallah

Buket bu sabah senin tespihini cektim ve öyle yürekten dua ettimki Allahım inşallah buket hamiledir diye, ya Rabbim ,sen ne büyüksün, tubaya da dua ettim o da hamilemi, dersteyim gecmişi okuyamıyorum biri yazsın, ellerim titriyor

bu ayda ovulasyon testi yapayım sonra giderim teste kaçıncı gü başlıyosunuz birde kızlar çok afedersiniz regl kanamam sefafla birlikte geliyo hem regl olup hemde yumurtlama akıntısı görmüyorumdur değilmi çok saçma bi sorumu oldu yoksa

İnşallah canımm valla buranın gücüne inanıyorm ben dualarımız içten dileklerimiz yerini elbet bulacak baksana az birşey değil yani aşılama ve tüple gelmeen bebek zorlaştırmadan normal yoldan geldi maşallahh.. Ben tüple bile olsa gebe kaabileceğime inanıyorum bu haberle nasıl bir pozitiflik geldi bana anlatamam ama normalde denicem tabii yaza kadar..

valla çok yükske rakam ya bya gecikmişti reglisi ya da beşiz falan bu yanii Maşallahhh sağlıklı olsunda canımm.. Ayy Buketi beşizle düşünemiyorum

yalan söylüyosun yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bukettttttttt seni parçalarım yada parçalayamam bilmiyorum çok heyecanlandım kız dogrumu

Öncelikle not:)BENİM KARGOMDAHA GELMEDİİİİİİ (((
Bukete gelince bence de Buketin ikizi olacak ve biri kız biri erkekkkkk

acanım kan testlerini hemen istemiyorlar ilerleyen haftalarda istiyorlar.

bukeeet ağlayacağım gözlerim doldu nasılda veda eder gibi yazmışsın, bu değere göre bence ikiz geliyo hadi inşallah canım,çok şükürrabbim normal yollarla nasip etti Allah inşallah bu mutluluğunu daim eder,çok şükür artık önümüzde açıldı tek tek hamile haberleri alıyoruz rabbim dualarımızın karşılığını veriyor.

Canım arkadaşlarım çok sağolun çok teşekkür ederimm

allah herkese versin isteyen..allah hepinizden razı olsun

ben ensıon 16 şubatta adet oldum 23 ünde yıkandıktan sonra 23 şubat 4 mart arası ilişki oldu.. Sonra eşim giit..sonra işte tam günümde hatta iki gün önece leke oldu, sonra bulaştı felan derken 1 hafta öyle geçti..yani ben en sonki yumurtlama hesabına göre zaten adetin peşine yumurtlayanlardanım..ama çatlamıyo diyoduk demekki çatlamışta patlamışta..:))yani nede baktım 5-6 hafta aralığı diyo..ben nasılanlamadım nasıl hiissetmedim bilmiyorum işte..taşınma maşınma derken o ay..ne bileyim yavv..ya kızlar ben ilaç içtim,
kali sırtladıımm, dolapların tepesine çıktımm , ondan sonra bilmediğimiz için biz şeyttikte:)

Off çok tuhafım yavv..adet olacakmış gibi göğüslwrim acıyo ve bediş akıntı var demişya bende 1 haftadır var..

Dün akşam Buketin duaasıydı ayrıca dimi ben de tüm duları okudum bu zamana kadar olan Buketi okurken de çok içimden dua ettim. Yani her tesbihten sonra o kişinin adıyla dua da ediyorum Buket için sağlıklı gebelik geçirir inşalah sağlıkla alır kucağına diye dedim bende farkettim sonra gebe olmayanlara genelde hayırlı zamanda hayırlsıı nasip et diyorum. Allah söyletmiş bana da demek ki.

bukeeet bende geçen gün sana dua ederken inşallah normal yolla hamile kalır tüpe gerek kalmaz demiştim,kocacınla aranız iyi olsun diye dua etmiştim, çok şükür rabbim duyuyor bizleri

kübracım duanı okumuştum bu arada buketin müjdesinden unuttum güme gidiyordu :)

Rabbim gönlüne göre versin inş..

Gül'cüm canım öncelikle lohusa geceliklerine bayıldım canım, inşallah huzur içinde sağlıkla giymeni nasibetsin rabbim.
Ayrıca nereni sürttün diye sormuştun sürtmediğim yerim kalmadı, her hamileye, her çocuğu olana, her önüme gelene sürttüm kendimi, demek okadar fazla sürtündüm ki artık topiğe kadar etkisi geldi maşallah
Nazancım ilk defa duyuyorum şeffafla birlikte regl, valla ilginç bir durum, bak sen şuan tam dr'luksun
Sedaaaa sıra sende umutlarım tavan yaptı, ama mart bitmeden 1 hamile haberi daha gelecek öyle geçiyor içimden, ne ben ilkim, nede buket son olacak gibime geliyor

Ha yok pazartesiymiş Buket'in tabi ben bir haftasını duasını bir günde okuyunca karıştırdım ama gerçekten öyle dua ettim hamileymiş gibi Rabbim malum ediyor demek ki.

canım kolileri falan düşünme bişeycik olmaz,ilaçta çok yeni olduğu için zarar vermez sanırım ilerleyen haftalarda zarar veriyor

canım bu ay benden yok o kesinn. Benim normal yoldan çok umdum olmasa bile neden olmasın dimi. Tüple bile olsa buranın gücüne dualarına samimiyetine olan güvenim sonsuz o yüzden tüp bebekte umudum oldukça yüksek yine d Rabbim bilir ama aşılamada olduğu gibi çok iyi bir psikolojiyl yaptırmak istiyorum onu da.

canım normal normal, benimde göğüslerim çok fena ne dokunabiliyorum ne biyere sürtebiliyorum
ayrıca adetime yakın akıntılarım başlamıştı az az , halada devam ediyor ama az. normal durumdasın yani ALlahın izni ile, sıkıtı yok oyy maşallah
Öncelikle not:)BENİM KARGOMDAHA GELMEDİİİİİİ (((
Bukete gelince bence de Buketin ikizi olacak ve biri kız biri erkekkkkk

anammmm ne nazlı kargoymuş yaaa, insan ortadan ikiye çatlari, zaten gelince sen açana kadar yine yarın olur, seninkini sedanınkinden çok daha fazla sarıp sarmaladım çünkü :)))))))))

Maralım burcu bu topikin tonnın yanaklisi en tatlısı Rabbim gönlüne göre verdin Rabbim Hayirli bı evlat nasip etsin tez zamanda once seda sonra burcu hafi bakalım

Nartanem hoş geldin kuzum darısı senin basına yeni habislere sürtün bak Mart kedileri arttı :)

Bedriyecim senin arkandan söküldü bravo cok uğurlu bı ayağın varmış ama mucize Rabbim hepimizin yüzünü güldürüyor yavaş yavaş :))

Yaseminim rica ederim tatlim iste o büyük hayal gercek oldu cok şükür Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı da nasip etsin görürsün insallah kiz olursa soz kızına elbise itip gönderecek :)

Kiz buket maşallah harbi cok yüksek çıktı kesin cogul gebesin ha :))) cifter cifter veriyor büyük Rabbim masallAh sırayı aksatmayın kizlar sıradaki gelsin:))

Tuğba sende guzel haberler getir insallah

Amiiin canım inşallah, çok sağol, daha iyileri sizin olsun inşallah Rabbimin izniyle
Maşallah maşallah Topik güzel ilerliyo, demirbaşlarımız tek tek hamile kalıyo, darısı inşallah hayırlısı ile burcuya, sedaya, tuğbaya, özleme, tümaya, ayşeye, nazana, bircana, merveye, esraya, deryaya adını daha sayamadığım tüm topik arkadaşlarımıza inşaaalllllllaaahhhhhhhh

Son düzenleme:
ay allahım saa binlerce sükür buketttttttttttttttttttttttttttttt zırıl zırıl aglayasım var sevinçten yemin ederimmm allahım sen dualarımızı bin şükür inş. hersey yolunda gidicek takma aklına birsey rabbim korur sen meraketme doktora sordugundada bişey olmaz dicektir. millet igne bile oluyo bişey olmuyo takma bukettttttt çok mutlu oldummm tadını çıkarrrrrrrrrrrrr

Valla Yasooo bende anlamadım ne kadarrrr nazlıymış yawwww verdiğin takip numarasına bakıyim dedim ama kuzum numarayı yanlış vermişsinnnn hamilelikten olsa gerekkkk
Ama ben iyice sinirleniyorum gelsin artık gelsin gelsinnnnnnnnnnnnnnnnnn

Mesdecim oyyy canımın içi, sen ozamana doğum yapmış olursun bana nasıl örüp yollıycan kuzum benim,i ama örmüş kadar oldun inan çok sağol canım arkadaşım, söylemen düşünmen yeter, sen ozamanlar miniğin ile uğraşıyor olursun
Aslı kız valla sedada dedi yanlış verdin diye dur bakim anam al bide bunu dene bakim: 111468767419

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…