- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #21.961
canım benim, inan dr a gitmek hiçbirimizin içimden gelmiyor o dönemde, ama diyorum ya ağlayarakta olsa gittim, sende kendini zorlaman lazım canımın içi, zorlamadan olmuyor ne yazıkki, vucudumuz kendi kendine o açığı kapatamıyor demekki, napalım ALlah bizi böyle yaratmış, şifayıda vermiş ama arayın uğraşın buluş demiş, bizim kaderimizde bu şekilde bebek sahibi olmak kuzucum, çok şükür dr sana kesinlikle olmaz, sen ömrün boyu çocuksuz kalacaksın dememiş, her an bir ümit var, ama destek lazım, ne olur ihmal etme, nerdeyse yalvarıcam sana, çünkü bak önünüzde canlı örneğim, nezamanki dr ziyaretlerimi periyodik hale getirdim, dr da ozaman benim işleyiş sistemimi kesin olarak her ay düzenli takipte anladı ve ona göre tedaviye yöneltti beni. sende de öyle olacak, her yarım bırakışında mecburen baştan almak zorunda kalıyor dr lar, bikere dene bak en azından 6 ay sürekli her ay kontrolleri ihmal etme, bak Allah büyük neden olmasın, boşyere ümitsizce bekleyeceğine, böyle ümitlerinde artar hiç olmazsa. ne dersin?? tamam de ne olur
Yaseminim inan benimde aklıma ilk seda geldi bakalım insallah hislerim çikar kuvvetlidir hadi hayırlısı
Buket herkesin dediği çıktı yeni ev yeni ortam ve bebis hadi topikce gözümüz Aydın bugun kutlama yapalım biti pasta alsın kizlar:))
canım valla benimde aklıma o geldi, ben salı günü test yaptırdım 1900 çıktı maşallah, testi yapan adam dediki ikiz olabilir bu değerle dedi, ama ben ciddiye almadım. ama benimki ikiz ise buketinki beşiz ben sana diyim
yalan söylüyosun yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaEski gedikliler başta olmak üzere topiğimizin nadide elemanları, sevgili arkadaşlarım canlarım ciğerlerim,
sizlerle çıktığımız bu yolda kah güldük kah agladık,.dertlerimiz aynıydı sevinçlerimiz üzüntülerimizde..birbirimizi en iyi biz anladık nasrettin hoca misalii..
Kendimizin yapamadıklarını arkadaşlarımızaa tavsiye ettik, moral verdik teşvik ettik cesaretlendirdik..sonunda ne yaşadıysak yaşadık ben hepinizi çok sevdimm..hepinizle ayrı bir bağım oldu..benim hikayemi başından sonuna hepiniz biliyorsunuz, endometrioma+luf+haşimato+ilaç+iğne+2*aşılama+tüp bebek ve sonuçları da biliyorsunuz..
Sizinle çıktığımız bu uzun yola ne yazıkki artık bir son vermek durumundayım.böyle olsun istemezdim şartlar bunu gerektirdi..hayat bu herşey elimizde değil..hayat bizim dışımızda gelişiyor..geçen bir magazin programında kadının biri insanlar plan yapar, tanrı güler demişti..bunu bizim dilimize çevirirsek ne geldiyse allahtan dır başımız gözümüz üstüne..
Ama dediğim gibi artık bu muhabbetimize bi son vermemiz gerekli
çünküü
haaaaaaaaaaaaaaaaaamiiiiiiiiiiiileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm
ulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaann
Mesudecim çok teşekkür ederim, hamilelik takvimi en büyük hayalimdi , ALlah nasibetti çok şükür, ama yarın şu keseyide hayırlısı ile görsem rahatlıycam inşallah.
Bedriyecim yerim ben seni duygusal hormonların fırlamış senin kuşum ağla ağla. demek sen ayağını sürttün haa, demek topiğimizin uğurlu bacağı sensinşimdi uğur olarak saymaya başlarsam ben hiç bitiremem, benim birsürü uğurum var canlarım benim
anammm buket beşiz doğuracak çok sevinçliyim
yasemincim canım , ben de senin gelmeni bekliyordum. biz dün doktora gittik. keeyi gördük ama kalp atısını duymadık daha, 3 hafta sonra inşallah allahın izniyle onu da duyucaz teyzesi.. :) ya benim doktorum bana hiç kan tahlili falan yapmadı, sadece ultrasondan baktı, o yüzden cumartesi baska doktora gidicem tatlım
Eski gedikliler başta olmak üzere topiğimizin nadide elemanları, sevgili arkadaşlarım canlarım ciğerlerim,
sizlerle çıktığımız bu yolda kah güldük kah agladık,.dertlerimiz aynıydı sevinçlerimiz üzüntülerimizde..birbirimizi en iyi biz anladık nasrettin hoca misalii..
Kendimizin yapamadıklarını arkadaşlarımızaa tavsiye ettik, moral verdik teşvik ettik cesaretlendirdik..sonunda ne yaşadıysak yaşadık ben hepinizi çok sevdimm..hepinizle ayrı bir bağım oldu..benim hikayemi başından sonuna hepiniz biliyorsunuz, endometrioma+luf+haşimato+ilaç+iğne+2*aşılama+tüp bebek ve sonuçları da biliyorsunuz..
Sizinle çıktığımız bu uzun yola ne yazıkki artık bir son vermek durumundayım.böyle olsun istemezdim şartlar bunu gerektirdi..hayat bu herşey elimizde değil..hayat bizim dışımızda gelişiyor..geçen bir magazin programında kadının biri insanlar plan yapar, tanrı güler demişti..bunu bizim dilimize çevirirsek ne geldiyse allahtan dır başımız gözümüz üstüne..
Ama dediğim gibi artık bu muhabbetimize bi son vermemiz gerekli
çünküü
haaaaaaaaaaaaaaaaaamiiiiiiiiiiiileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm
ulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaann
elimde test salak salak içeri gittim ya fati dedim bu test yanlış heralde son kullanma tarihide 2015 ama, bi gidip eczaneden alalım mı yeni bi kaçtane daha..tamam yaa otur dedi alırız..oda cool güya..neyse salağımya ben otur dedi oturdum salak salak bakıyorum..
2 saniye sonra göz göze geldik, ya saçmalamadedim kalk gidelim alalım..derken konuşa konusa nöbetçi eczane arıyoruz saat 23,30:)))
devamı yaruın:))
bi taraftan dün aslı dediki içime doğuyo felan onu düşünüyorum..neyse aradık hastaneyi..eşimdediki ben arıycam..aradı laboratuardaki kadın dediki buket hanım hamile..değeri bayaaa yüksek ilk kez mi test yaptırıyorsunuz..evet dedik değer kaç..7700 dedi:)))nasıl yani nasıl nee kaaaaaaaçç.netten baktım 5-6 hafta ama kilşiden kişiye değişir ay ben nasıl hamile kaldım..ne ara kaldımm..nasıl anlamadım ..üstelik psikolojikmende hamileyim:)))aaaaaaaaaaayy
kızlar şoktayım hala..iki rekat şükür namazı kıldım akşam..bugün saat 4 de doktora gidecem:))
bakalım ne diycek..Allah hepinizden razı olsun..Allah herkese versin.:))
Canım arkadaşlarım çok sağolun çok teşekkür ederimm
allah herkese versin isteyen..allah hepinizden razı olsun
ben ensıon 16 şubatta adet oldum 23 ünde yıkandıktan sonra 23 şubat 4 mart arası ilişki oldu.. Sonra eşim giit..sonra işte tam günümde hatta iki gün önece leke oldu, sonra bulaştı felan derken 1 hafta öyle geçti..yani ben en sonki yumurtlama hesabına göre zaten adetin peşine yumurtlayanlardanım..ama çatlamıyo diyoduk demekki çatlamışta patlamışta..:))yani nede baktım 5-6 hafta aralığı diyo..ben nasılanlamadım nasıl hiissetmedim bilmiyorum işte..taşınma maşınma derken o ay..ne bileyim yavv..ya kızlar ben ilaç içtim,
kali sırtladıımm, dolapların tepesine çıktımm , ondan sonra bilmediğimiz için biz şeyttikte:)
Off çok tuhafım yavv..adet olacakmış gibi göğüslwrim acıyo ve bediş akıntı var demişya bende 1 haftadır var..
Gül'cüm canım öncelikle lohusa geceliklerine bayıldım canım, inşallah huzur içinde sağlıkla giymeni nasibetsin rabbim.
Ayrıca nereni sürttün diye sormuştunsürtmediğim yerim kalmadı, her hamileye, her çocuğu olana, her önüme gelene sürttüm kendimi, demek okadar fazla sürtündüm ki artık topiğe kadar etkisi geldi maşallah
Nazancım ilk defa duyuyorum şeffafla birlikte regl, valla ilginç bir durum, bak sen şuan tam dr'luksun
Sedaaaa sıra sende umutlarım tavan yaptı, ama mart bitmeden 1 hamile haberi daha gelecek öyle geçiyor içimden, ne ben ilkim, nede buket son olacak gibime geliyor
canım normal normal, benimde göğüslerim çok fena ne dokunabiliyorum ne biyere sürtebiliyorumCanım arkadaşlarım çok sağolun çok teşekkür ederimm
allah herkese versin isteyen..allah hepinizden razı olsun
ben ensıon 16 şubatta adet oldum 23 ünde yıkandıktan sonra 23 şubat 4 mart arası ilişki oldu.. Sonra eşim giit..sonra işte tam günümde hatta iki gün önece leke oldu, sonra bulaştı felan derken 1 hafta öyle geçti..yani ben en sonki yumurtlama hesabına göre zaten adetin peşine yumurtlayanlardanım..ama çatlamıyo diyoduk demekki çatlamışta patlamışta..:))yani nede baktım 5-6 hafta aralığı diyo..ben nasılanlamadım nasıl hiissetmedim bilmiyorum işte..taşınma maşınma derken o ay..ne bileyim yavv..ya kızlar ben ilaç içtim,
kali sırtladıımm, dolapların tepesine çıktımm , ondan sonra bilmediğimiz için biz şeyttikte:)
Off çok tuhafım yavv..adet olacakmış gibi göğüslwrim acıyo ve bediş akıntı var demişya bende 1 haftadır var..
Öncelikle not:)BENİM KARGOMDAHA GELMEDİİİİİİ(((
Bukete gelince bence de Buketin ikizi olacak ve biri kız biri erkekkkkk
Gül'cüm canım öncelikle lohusa geceliklerine bayıldım canım, inşallah huzur içinde sağlıkla giymeni nasibetsin rabbim.
Ayrıca nereni sürttün diye sormuştunsürtmediğim yerim kalmadı, her hamileye, her çocuğu olana, her önüme gelene sürttüm kendimi, demek okadar fazla sürtündüm ki artık topiğe kadar etkisi geldi maşallah
Nazancım ilk defa duyuyorum şeffafla birlikte regl, valla ilginç bir durum, bak sen şuan tam dr'luksun
Sedaaaa sıra sende umutlarım tavan yaptı, ama mart bitmeden 1 hamile haberi daha gelecek öyle geçiyor içimden, ne ben ilkim, nede buket son olacak gibime geliyor
canım normal normal, benimde göğüslerim çok fena ne dokunabiliyorum ne biyere sürtebiliyorum
ayrıca adetime yakın akıntılarım başlamıştı az az , halada devam ediyor ama az. normal durumdasın yani ALlahın izni ile, sıkıtı yok oyy maşallah
anammmm ne nazlı kargoymuş yaaa, insan ortadan ikiye çatlari, zaten gelince sen açana kadar yine yarın olur, seninkini sedanınkinden çok daha fazla sarıp sarmaladım çünkü :)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?