Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Cnm darısı senin basına olsun en kısa zamanda iste inanmanın umut etmenin mükafatı asla vazgeçmeyin ve yeise ( ümitsizliğe ) düşmeyin inanıyorum ki burda herkes o duyguları tadacak er yasa geç hepinizin sonu bizim gibi olacak:)))

Buketin ve bedriye akıntı normal kuzular benimse ilk aylarda akıntım olmuştu sonra kesildi yine başladı akıntı kokuyorsa kaşıntı yapıyorsa bakteri vardır doktor ilac veriyor zaten:)

Ecrin07 tatlim cok duygusalsin kuzum sen kiyamam ne istiyorsun bakim sen kargodan:)

Gülüm güle güle kullan cicislerini bende alicam daha cok beğendim sanayiinin olmasıda iyi olmuş

ben hemen dualari okumaya gideyim Allahim ne güzel cok motive oldum Bomba gibiyim yaz gelmeden göbek tokusturacaz hadi bakalim her ay 2tane hamile cikiyordu kizlar sunu ikiye katlayalim bundan sonra her ay 4hamile ciksin lütfeeeennnn
ben bu ay kendimden ümitli degilim kizlar cünkü doktor spermler ulasmamis demisti bana o yüzden ama tubadan ümitliyim sanki tubada hamile hadi Insaallah

anamm aslı kız gelmişler sen yokmuşsun geri gitmiş tüüü sana

Kargo Hareketleri
İşlem Sırası İşlem Tarihi İşlem Saati İşlem İşlem Detay İşlem Yapan Birim İlçe İl
1 26.03.2013 19:14 Gönderi Araca Yüklendi - Alba Bayrampaşa İstanbul
2 26.03.2013 20:39 Gönderi Araçtan İndirildi - Surdışı Transfer Merkezi Bağcılar İstanbul
3 26.03.2013 20:49 Gönderi Araca Yüklendi - Surdışı Transfer Merkezi Bağcılar İstanbul
4 27.03.2013 06:35 Gönderi Araçtan İndirildi - Ankara Transfer Merkezi Kazan Ankara
5 27.03.2013 07:10 Gönderi Araca Yüklendi - Ankara Transfer Merkezi Kazan Ankara
6 27.03.2013 09:44 Gönderi Araçtan İndirildi - Hoşdere Çankaya Ankara
7 27.03.2013 10:25 Teslim şubesi değişti - Hoşdere Çankaya Ankara
8 27.03.2013 11:13 Gönderi Araca Yüklendi - Hoşdere Çankaya Ankara
9 27.03.2013 13:17 Gönderi Araçtan İndirildi - Ankara Transfer Merkezi Kazan Ankara
10 27.03.2013 14:30 Gönderi Araca Yüklendi - Ankara Transfer Merkezi Kazan Ankara
11 27.03.2013 15:53 Gönderi Araçtan İndirildi - Gaziosmanpaşa Çankaya Ankara
12 27.03.2013 16:35 Gönderi Araca Yüklendi Gönderi Dağıtıma Çıktı Gaziosmanpaşa Çankaya Ankara
13 27.03.2013 17:23 Teslim Edilmedi / Bekletiliyor Şubede Müşteri kendi alacak Gaziosmanpaşa Çankaya Ankara
14 27.03.2013 19:13 Teslim Edilmedi / Bekletiliyor Şubede Alıcı yok / İhbar Notlu Gaziosmanpaşa Çankaya Ankara
15 28.03.2013 09:58 Gönderi Araca Yüklendi Gönderi Dağıtıma Çıktı Gaziosmanpaşa Çankaya Ankara

ayyy cnm çok sevindim allah tamamına erdirsin eee nasıl oldu nerden baktın

ewet Mesude çok duygusalımmmm Buketin haberini aldığımdan beride ağlıyorum makyaj falan kalmadııı
Kargoya gelince Yasemincimden gelicek kargoyu bekliyorum Sedaya ulaştı ama bana inatla ulaşmıyo

Canım burdaki Gül benmiyim? Eğer bensem sanayinin olmasıda iyi olmuş demekle neyi kastedtin anlamadım

Ayy tüh yaaa bulamayınca evde geri gitmiş gönderi. Ama saçmaık ya bu kargoların yaptığı da bir günde kargo geri gider mi hiç hayret birşey bulamadın evde o gün giti almadı öbür sabah patt geri gönder ne biçim iş bu benim bildiğim 2 gün bekletiliyor şubede öyle iş olmaz ki ama çalışan var akşam kağıdı görse bile sabah erkenden almaya gidememiş olabilir. Eee kağıt bırakıyorlar bulamayınca kapıya onuda mı görmemiş :26:

aminnnnnn inş.. cümlesinee yaşatsın mevlam bu mutluluguu

Ya Yasoooo bunlar delimi saat 19:13 de gelmişler olamm tabi ofistede kimse yok neyse dağıtıma çıkmış oleyyyyyyyyyyyyyyyyy sonunda geliyoooo yolu açık olsunnnn
Bebeğim senide uğraştırdım ama tez canlıyım napimmmm
Hakkını helal etttt kuzummmmm

ewet Mesude çok duygusalımmmm Buketin haberini aldığımdan beride ağlıyorum makyaj falan kalmadııı
Kargoya gelince Yasemincimden gelicek kargoyu bekliyorum Sedaya ulaştı ama bana inatla ulaşmıyo

senmi benmiii hakim olamıyorumm yemin ederim biri gelcek basılcam zırıl zırıl aglarken

canım acaba sanamı geliyor yoksa bana geri mi geliyor??????????????
bence sen o şubeye telefon aç bana gelsin geri göndermeyin sakın de bi sor hemen

Son düzenleme:

var ya dedim ki benim akıntımla ilgili kimse yazamaz sevinçten ama mesudemm yazmışş sağolasINN.. çok sağolun hemdee.. mesude ben yeni idrar testi yaptırdımm çok az bakteri görüldü yazıyordu sonuç bölümünde sordum nedir diye doktorun ilaç içirmez bunun için de içmen gereken su mıktarı verir dedi.. inşAllah bişey olmaz ya.

Yok yok yaseminim benim ağzımdan çıkan hersey sozdir erine getiririm insallah Rabbimin izni ile ne var kiz iki günde örerim bişey olmaz oremezsem de ordururum :)) sende sagol tatlim ne demek biz o pitircigi az mı bekledik az mü dua ettik gelsin diye bı katkımız olsun minnakimiza:))

Nartanem duanın samimiyetin gücü bu iste birbirimizi görmeden tanımadan günahsız agizlarla dua ediyoruz Rabbim de cok şükür kabul ediyor eger senin icinde ol dediyse olur bakma sen bı tane sperm yeterli gebe olmaya hayırlısı olsun hakkında tatlim dualardasin sende

senmi benmiii hakim olamıyorumm yemin ederim biri gelcek basılcam zırıl zırıl aglarken

Nazanımmmmmm canımmmmm valla benim makyaj falan kalmdııı ağla ağla bi hal oldum koca aradı ağlamaktan konuşamadım
İnşşalh Rabbim bizlere de ve isteyen herkese nasip eder...
Gün gelicekkkkkk bizde burdan haberler vericezzz inşallahhhh

İçimde bi coşku oluştuki sorma gitsin canım Aslında her hamile haberine patlatmamız lazım bunlardan
Bu arada takviminde bugün yazılı olanları okudun mu? :)

merhaba nasılsın ? uzun zamandır karsılasmıyoruz 30. haftaya girmissin masallah. nasılgidyiyor hamişlik? cinsiyeti neydi?

canım acaba sanamı geliyor yoksa bana geri mi geliyor??????????????
bence sen o şubeye telefon aç bana gelsin geri göndermeyin sakın de bi sor hemen

valla bana da gönder, geri gdiyor gibi geldi ama çünkü şubeye gidince bir daha geri getirmiyorlar eve kağıt bırakıyorlar alıcı şubeden alıyor gönderiyi bak yanında yazıyor ya aşıcı şubeden teslim alacak diye ancak 2 gün bekletme süresi var diye biiiyorum inşallah eve teslim edeceklerdir geri gitmiyordur ama öyleyse eğer açıp şiklayet edin böyle iş olmaz.

ay canımsın yaa..kalbin temizmiş..

bukeeet bende geçen gün sana dua ederken inşallah normal yolla hamile kalır tüpe gerek kalmaz demiştim,kocacınla aranız iyi olsun diye dua etmiştim, çok şükür rabbim duyuyor bizleri
aayy yaa..valla.benin ağlatacaksınız haa..valla temiz kalpli arkadaşlarım benim

ha yok pazartesiymiş buket'in tabi ben bir haftasını duasını bir günde okuyunca karıştırdım ama gerçekten öyle dua ettim hamileymiş gibi rabbim malum ediyor demek ki.
:))))

sağol canımda ailede yok ikiz mikiz..kiminin yüksek olurmuş kandaki değeri..ben hep sıfırın altında eksi sonsuzu gördüğümden birirkti birikti patladı herhal:))

ah canım yaa darısı başına inşallah..sen hele bi git doktora devamı gelecek inan ki..
ayyy cnm çok sevindim allah tamamına erdirsin eee nasıl oldu nerden baktın
yaa dalgasına gırgırına kalkiyimde bi test yapiyim dedim çıktı..öle yani:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…