- 30 Kasım 2012
- 4.729
- 162
- 123
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #21.981
ay allahım saa binlerce sükür buketttttttttttttttttttttttttttttt zırıl zırıl aglayasım var sevinçten yemin ederimmm allahım sen dualarımızı bin şükür inş. hersey yolunda gidicek takma aklına birsey rabbim korur sen meraketme doktora sordugundada bişey olmaz dicektir. millet igne bile oluyo bişey olmuyo takma bukettttttt çok mutlu oldummm tadını çıkarrrrrrrrrrrrr
Eski gedikliler başta olmak üzere topiğimizin nadide elemanları, sevgili arkadaşlarım canlarım ciğerlerim,
sizlerle çıktığımız bu yolda kah güldük kah agladık,.dertlerimiz aynıydı sevinçlerimiz üzüntülerimizde..birbirimizi en iyi biz anladık nasrettin hoca misalii..
Kendimizin yapamadıklarını arkadaşlarımızaa tavsiye ettik, moral verdik teşvik ettik cesaretlendirdik..sonunda ne yaşadıysak yaşadık ben hepinizi çok sevdimm..hepinizle ayrı bir bağım oldu..benim hikayemi başından sonuna hepiniz biliyorsunuz, endometrioma+luf+haşimato+ilaç+iğne+2*aşılama+tüp bebek ve sonuçları da biliyorsunuz..
Sizinle çıktığımız bu uzun yola ne yazıkki artık bir son vermek durumundayım.böyle olsun istemezdim şartlar bunu gerektirdi..hayat bu herşey elimizde değil..hayat bizim dışımızda gelişiyor..geçen bir magazin programında kadının biri insanlar plan yapar, tanrı güler demişti..bunu bizim dilimize çevirirsek ne geldiyse allahtan dır başımız gözümüz üstüne..
Ama dediğim gibi artık bu muhabbetimize bi son vermemiz gerekli
çünküü
haaaaaaaaaaaaaaaaaamiiiiiiiiiiiileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm
ulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaann
Alllaaaaaaaahh topikte kutlama varBukeeet hayırlı olsun, çok ama çoook sevindim :118::118:
Kız Yasemin nereni sürttün merak ettim he harbiden söyle bi
Cnm darısı senin basına olsun en kısa zamanda iste inanmanın umut etmenin mükafatı asla vazgeçmeyin ve yeise ( ümitsizliğe ) düşmeyin inanıyorum ki burda herkes o duyguları tadacak er yasa geç hepinizin sonu bizim gibi olacak:)))
Buketin ve bedriye akıntı normal kuzular benimse ilk aylarda akıntım olmuştu sonra kesildi yine başladı akıntı kokuyorsa kaşıntı yapıyorsa bakteri vardır doktor ilac veriyor zaten:)
Ecrin07 tatlim cok duygusalsin kuzum sen kiyamam ne istiyorsun bakim sen kargodan:)
Gülüm güle güle kullan cicislerini bende alicam daha cok beğendim sanayiinin olmasıda iyi olmuş
Cnm darısı senin basına olsun en kısa zamanda iste inanmanın umut etmenin mükafatı asla vazgeçmeyin ve yeise ( ümitsizliğe ) düşmeyin inanıyorum ki burda herkes o duyguları tadacak er yasa geç hepinizin sonu bizim gibi olacak:)))
Buketin ve bedriye akıntı normal kuzular benimse ilk aylarda akıntım olmuştu sonra kesildi yine başladı akıntı kokuyorsa kaşıntı yapıyorsa bakteri vardır doktor ilac veriyor zaten:)
Ecrin07 tatlim cok duygusalsin kuzum sen kiyamam ne istiyorsun bakim sen kargodan:)
Gülüm güle güle kullan cicislerini bende alicam daha cok beğendim sanayiinin olmasıda iyi olmuş
anamm aslı kız gelmişler sen yokmuşsun geri gitmiş tüüü sana
Kargo Hareketleri
İşlem Sırası İşlem Tarihi İşlem Saati İşlem İşlem Detay İşlem Yapan Birim İlçe İl
1 26.03.2013 19:14 Gönderi Araca Yüklendi - Alba Bayrampaşa İstanbul
2 26.03.2013 20:39 Gönderi Araçtan İndirildi - Surdışı Transfer Merkezi Bağcılar İstanbul
3 26.03.2013 20:49 Gönderi Araca Yüklendi - Surdışı Transfer Merkezi Bağcılar İstanbul
4 27.03.2013 06:35 Gönderi Araçtan İndirildi - Ankara Transfer Merkezi Kazan Ankara
5 27.03.2013 07:10 Gönderi Araca Yüklendi - Ankara Transfer Merkezi Kazan Ankara
6 27.03.2013 09:44 Gönderi Araçtan İndirildi - Hoşdere Çankaya Ankara
7 27.03.2013 10:25 Teslim şubesi değişti - Hoşdere Çankaya Ankara
8 27.03.2013 11:13 Gönderi Araca Yüklendi - Hoşdere Çankaya Ankara
9 27.03.2013 13:17 Gönderi Araçtan İndirildi - Ankara Transfer Merkezi Kazan Ankara
10 27.03.2013 14:30 Gönderi Araca Yüklendi - Ankara Transfer Merkezi Kazan Ankara
11 27.03.2013 15:53 Gönderi Araçtan İndirildi - Gaziosmanpaşa Çankaya Ankara
12 27.03.2013 16:35 Gönderi Araca Yüklendi Gönderi Dağıtıma Çıktı Gaziosmanpaşa Çankaya Ankara
13 27.03.2013 17:23 Teslim Edilmedi / Bekletiliyor Şubede Müşteri kendi alacak Gaziosmanpaşa Çankaya Ankara
14 27.03.2013 19:13 Teslim Edilmedi / Bekletiliyor Şubede Alıcı yok / İhbar Notlu Gaziosmanpaşa Çankaya Ankara
15 28.03.2013 09:58 Gönderi Araca Yüklendi Gönderi Dağıtıma Çıktı Gaziosmanpaşa Çankaya Ankara
anamm aslı kız gelmişler sen yokmuşsun geri gitmiş tüüü sana
Kargo Hareketleri
İşlem Sırası İşlem Tarihi İşlem Saati İşlem İşlem Detay İşlem Yapan Birim İlçe İl
1 26.03.2013 19:14 Gönderi Araca Yüklendi - Alba Bayrampaşa İstanbul
2 26.03.2013 20:39 Gönderi Araçtan İndirildi - Surdışı Transfer Merkezi Bağcılar İstanbul
3 26.03.2013 20:49 Gönderi Araca Yüklendi - Surdışı Transfer Merkezi Bağcılar İstanbul
4 27.03.2013 06:35 Gönderi Araçtan İndirildi - Ankara Transfer Merkezi Kazan Ankara
5 27.03.2013 07:10 Gönderi Araca Yüklendi - Ankara Transfer Merkezi Kazan Ankara
6 27.03.2013 09:44 Gönderi Araçtan İndirildi - Hoşdere Çankaya Ankara
7 27.03.2013 10:25 Teslim şubesi değişti - Hoşdere Çankaya Ankara
8 27.03.2013 11:13 Gönderi Araca Yüklendi - Hoşdere Çankaya Ankara
9 27.03.2013 13:17 Gönderi Araçtan İndirildi - Ankara Transfer Merkezi Kazan Ankara
10 27.03.2013 14:30 Gönderi Araca Yüklendi - Ankara Transfer Merkezi Kazan Ankara
11 27.03.2013 15:53 Gönderi Araçtan İndirildi - Gaziosmanpaşa Çankaya Ankara
12 27.03.2013 16:35 Gönderi Araca Yüklendi Gönderi Dağıtıma Çıktı Gaziosmanpaşa Çankaya Ankara
13 27.03.2013 17:23 Teslim Edilmedi / Bekletiliyor Şubede Müşteri kendi alacak Gaziosmanpaşa Çankaya Ankara
14 27.03.2013 19:13 Teslim Edilmedi / Bekletiliyor Şubede Alıcı yok / İhbar Notlu Gaziosmanpaşa Çankaya Ankara
15 28.03.2013 09:58 Gönderi Araca Yüklendi Gönderi Dağıtıma Çıktı Gaziosmanpaşa Çankaya Ankara
ewet Mesude çok duygusalımmmm Buketin haberini aldığımdan beride ağlıyorum makyaj falan kalmadııı
Kargoya gelince Yasemincimden gelicek kargoyu bekliyorum Sedaya ulaştı ama bana inatla ulaşmıyo
GÜL RESMen parti vermiş ne güzell onlar ööleee havai fişekler patlatmışş..
Ayy tüh yaaa bulamayınca evde geri gitmiş gönderi. Ama saçmaık ya bu kargoların yaptığı da bir günde kargo geri gider mi hiç hayret birşey bulamadın evde o gün giti almadı öbür sabah patt geri gönder ne biçim iş bu benim bildiğim 2 gün bekletiliyor şubede öyle iş olmaz ki ama çalışan var akşam kağıdı görse bile sabah erkenden almaya gidememiş olabilir. Eee kağıt bırakıyorlar bulamayınca kapıya onuda mı görmemiş :26:
Ya Yasoooo bunlar delimi saat 19:13 de gelmişler olamm tabi ofistede kimse yok neyse dağıtıma çıkmış oleyyyyyyyyyyyyyyyyy sonunda geliyoooo yolu açık olsunnnn
Bebeğim senide uğraştırdım ama tez canlıyım napimmmm
Hakkını helal etttt kuzummmmm
Mesdecim oyyy canımın içi, sen ozamana doğum yapmış olursun bana nasıl örüp yollıycan kuzum benim,i ama örmüş kadar oldun inan çok sağol canım arkadaşım, söylemen düşünmen yeter, sen ozamanlar miniğin ile uğraşıyor olursun
Aslı kız valla sedada dedi yanlış verdin diye dur bakim anam al bide bunu dene bakim: 111468767419
senmi benmiii hakim olamıyorumm yemin ederim biri gelcek basılcam zırıl zırıl aglarken
canım acaba sanamı geliyor yoksa bana geri mi geliyor??????????????
bence sen o şubeye telefon aç bana gelsin geri göndermeyin sakın de bi sor hemen
İçimde bi coşku oluştuki sorma gitsin canımAslında her hamile haberine patlatmamız lazım bunlardan
Bu arada takviminde bugün yazılı olanları okudun mu?:)
canım acaba sanamı geliyor yoksa bana geri mi geliyor??????????????
bence sen o şubeye telefon aç bana gelsin geri göndermeyin sakın de bi sor hemen
dün akşam buketin duaasıydı ayrıca dimi ben de tüm duları okudum bu zamana kadar olan buketi okurken de çok içimden dua ettim. Yani her tesbihten sonra o kişinin adıyla dua da ediyorum buket için sağlıklı gebelik geçirir inşalah sağlıkla alır kucağına diye dedim bende farkettim sonra gebe olmayanlara genelde hayırlı zamanda hayırlsıı nasip et diyorum. Allah söyletmiş bana da demek ki.
aayy yaa..valla.benin ağlatacaksınız haa..valla temiz kalpli arkadaşlarım benimbukeeet bende geçen gün sana dua ederken inşallah normal yolla hamile kalır tüpe gerek kalmaz demiştim,kocacınla aranız iyi olsun diye dua etmiştim, çok şükür rabbim duyuyor bizleri
:))))ha yok pazartesiymiş buket'in tabi ben bir haftasını duasını bir günde okuyunca karıştırdım ama gerçekten öyle dua ettim hamileymiş gibi rabbim malum ediyor demek ki.
maralım burcu bu topikin tonnın yanaklisi en tatlısı rabbim gönlüne göre verdin rabbim hayirli bı evlat nasip etsin tez zamanda once seda sonra burcu hafi bakalım
nartanem hoş geldin kuzum darısı senin basına yeni habislere sürtün bak mart kedileri arttı :)
bedriyecim senin arkandan söküldü bravo cok uğurlu bı ayağın varmış ama mucize rabbim hepimizin yüzünü güldürüyor yavaş yavaş :))
yaseminim rica ederim tatlim iste o büyük hayal gercek oldu cok şükür rabbim hayırlısı ile kucağına almayı da nasip etsin görürsün insallah kiz olursa soz kızına elbise itip gönderecek :)
kiz buket maşallah harbi cok yüksek çıktı kesin cogul gebesin ha :))) cifter cifter veriyor büyük rabbim masallah sırayı aksatmayın kizlar sıradaki gelsin:))
tuğba sende guzel haberler getir insallah
ah canım yaa darısı başına inşallah..sen hele bi git doktora devamı gelecek inan ki..ay allahım saa binlerce sükür buketttttttttttttttttttttttttttttt zırıl zırıl aglayasım var sevinçten yemin ederimmm allahım sen dualarımızı bin şükür inş. Hersey yolunda gidicek takma aklına birsey rabbim korur sen meraketme doktora sordugundada bişey olmaz dicektir. Millet igne bile oluyo bişey olmuyo takma bukettttttt çok mutlu oldummm tadını çıkarrrrrrrrrrrrr
yaa dalgasına gırgırına kalkiyimde bi test yapiyim dedim çıktı..öle yani:))ayyy cnm çok sevindim allah tamamına erdirsin eee nasıl oldu nerden baktın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?