Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Ne demek tatlim ya gördüğüm zaman herkese laf yetiştiriyorum bide telden dudunun artikin:))
Tatlim cok az ise sorun yok dikkat et bol su iç ayaklarını sıcak tut üşütme birde ıslak kalmamasına dikkat et iç çamaşırını sık değiştir benimde ilk aylarda az vardı sonra gecti bı kac gündür yine akıntım var Pazartesi doktora güdüden bı test yaptırayım var mı birsey eğer rahatsız edecek derecede çıksa ve kaşıntı yapıyorsa ilac kullanmak istemiyorsan fitil veya krem kullanırsın cnm önemli doguma kadar iyileşmedi lazım bebek doğarken mikrop kalmamadı icin dikkat et kendine gecer tatlim

aminn amin amin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

merhaba nasılsın ? uzun zamandır karsılasmıyoruz 30. haftaya girmissin masallah. nasılgidyiyor hamişlik? cinsiyeti neydi?

Canımm unutmamışsın ne mutlu bana :) Çok sevindim, iyiyim Allaha şükür, evet 30 haftalık olduk :) Günler çabuk geçiyo, senin minik büyümüştür iyice Cinsiyetimiz erkek dedi doktorumuz bakalım ne çıkacak :)
Sen nasılsın, nasıl geçiyor günlerin ?? =)

ewet Mesude çok duygusalımmmm Buketin haberini aldığımdan beride ağlıyorum makyaj falan kalmadııı
Kargoya gelince Yasemincimden gelicek kargoyu bekliyorum Sedaya ulaştı ama bana inatla ulaşmıyo

Bende ağlamak istiyorum ama iş yerindeyim hatta şu an kendimi sıkıyorum ağlamamak için ama engel olamadım, Allahım sen kadar büyüksün.

bukeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttttttttttttttt
bana neden cevap vermiyorsun yaaaaaaaaaaaaaaa :)
görmedin sanırım dikkatini çekmeye çalışıyorum da :)
hangi hastaneye gideceksin?????????????????????????????????????????????????

Allah razi olsun mesudecim Rabbim gönlüne göre versin sagol beni motive ediyorsun.
beni sadece gücendiren durum ne biliyormusun bu zamana kadar sperm süper denildi saglam bi yerde lab.tüpmerkezine ayit olan bi yerde yaptirdik bu sefer 33milyon cikmis sayi hareket vs yüzde 50 olmasi gerekirken yüzde 40cikti. benim troit var yani yavas calisiyor esimin spermde sorun var tabiki bulusamiyorlar. buzamana kadar sorun yok diyen doktorlar meger sorun varmis ve sekreterin dedigine dgöre basit bi tedaviyle güzel bi sonuca ulasabilirmisiz. ah ah neyse yaaaaaaaaaaaaaa ben cikiyorum

OYYY YERİM BEN SENİ DESENE OZAMAN SENİNLEDE KARGO ALIŞVERİŞLERİMİZ BAŞLAYACAK, SEDA VE ASLI İLE GÖNDERİLERE BAŞLADIK ZATEN DEMEK SIRA SENDE CANIMM
tabi vereceksiniz, şu doktorlarınıza bi gitseniz hemen vereceksiniz ama yok anammm ben kime söylüyorum
Benim anladığım bana geliyo gop yazıyoyaaa bide hangi şubeyi arıyacamki ben????
gaziosmanpaşa yurtiçi kargo şubesini arıycan bebeğim
merhaba nasılsın ? uzun zamandır karsılasmıyoruz 30. haftaya girmissin masallah. nasılgidyiyor hamişlik? cinsiyeti neydi?
canımmm hoşgeldin, kızının yeni resimleri varmı merak ediyorum ne tatlı olmuştur kimbilir

bUKETT Yaseminn canlarım benim gebelikte akıntı normalmiş zaten hatta ben akıntım neden yok diyede üzülmüştüm.. ama benim akıntım 2 gündür renk aldı Allah korusun kanamam olucak diye korkuyorum.. var ya herşey psikolojik şimdi geldi aklıma ne nefes darlığıö oldu ne bişey sevindim ya.. uçtu gitti.. inşAllah da gider komple..

mesudee inan ben resmen sağ ayağımı yere sürttüm bütün yüreğimle diledimm.. kısmetse bizler de bu topikde hepimiz anne olup bebeklerimizden bahsediicezz.. ayy yaşlanana kadar ayrılmayalım kısmetse tmam mı?

Ecrin07; aylincim kiyamam ağlama tmm bak bende duygusalim zaten balık burcu bide üzerine hamileyim hormonlar malum bende ağlarım hic tutamam kendimi valla darısı senin basına sevinç gözyaşlarım olur insallah

Yediverengul; evet cnm sana dedim baska Gül yok şimdilik diger gülümüz uyuyor şincik sanayimi yazmisim ya sabahlikli olması iyi demiştim ama yine benim telin acizliğine uğradık kusura bakma artikin cnm:))

Nazanim amin insallah tatlim

Buketin fena mı iste sen ilk olursun hem o kadar bekledin birakta cifter olsun ne guzel olur ya hadi hayırlısı ama birikme degil bu söylim sana:)) sen once hamileliğe akis biz seni ikiz moduna sokarız nede olsa:))

Bu arada diger kizlar siz nasilsiniz

kızlar ben dün gece çok kötü bir gece yaşadım ya gece sizi okudum yattım yatağa eşim yatmakla yatmamak arasıydı benide şeytan dürtükledi kalktım telefonuna baktım duygu diye şubede bir kız var onun 2 gün aralıklarla ayın 20 sinden beri sürekli konuşmuş ama 20 sn 30 sn falan sonra eşim hadi yatalım dedi bende birsey soracam öyle yatalım dedim dedi ne oldu dedim sen duyguyla ne konuşuyorsun bu kadar sık dedi bugün poşetini unutmuş onu verdim falan dedim ya diğer günler ya dedi ne bileyim birsey olmuş konuşmuşuz hatırlamıyorum bende dedim şimdide hafıza kaybımı yaşıyorsun hatırlıyacaksın sonra eşimde çok sinirlendi bana iftira atamazsın diye sen benım günahımı alıyorsun hakkımı helal etmem falan dedi bende etmezsen etme hiçbir hakkın yok dedim ve biz sabah 8 de halen yatmamıştık sonra o işe gitmek için hazırlandı geldi sarıldı ben seni çok seviyorum asla aldatmam dedi senin için değil allah korkusundan aldatmam dedi sonra bende dedim sana güveniyorum ama sen yüz vermesen seni arayamaz konuşma muhattap olma isteği o zaten ara bozmak dedim sonra sarıldık işe gitti ama ben halen gidip o kızın saçını yolmak istiyorum normalmi

Bukett hala ağlatacaksınız beni diyorsun ya.. ağla yaa. sabahtan beri ka. posta ağladık be sende ağla.. böyle güzel günde hep sevinçten ağlamayı nasip etsin mevlam hepimize..
bide buket kız sen bilirsin ama kv falan sakın söyleme herşeyi görene dek ama annene söylesene sana doktora gidene kadar bi dua okusun ama sır şimdilik de he desene ne olur..

Canım aklımada geldi aslında sabahlık mı yazmak istedin ki diye yinede emin olamadım sorayım dedim Senin telefonda bir hoş yani

:: buket buket buket buket

41 kere maşallah canım Rabbimin mucizeleri herzaman var, valla hala şoktayım, antibiyotiği hi9 sorun etme canım ilk 4 haftada yedigin i9tiğin hicbirsey bebege geçmez, Rabbim onu koruda, maşallah, ya çocuklar tepemde her an giremiyorum yazdıklarını okudum, her türlü gelışmeyi yazın, arasıra girer okurum, bukeeeeeeet ayakların yere basmiyor dimi?????????? Canım canımmmmmmmm

bilmiyorum eşin diger sube arkadaşlarıyla e sıklıkla görüşrüz ama benim kocamda çalıştıgı yerdeki kızlarla konuşur aklına kötü seyler getirme kurtlama kızzz :)))))))

Cnm benim motive olman guzema gercekten söylüyorum doktor birsey yok Der olmaz imkansız Der olur cokta takmamak lazım nasip kısmet zamanı vardır belki bak zamanı gelen nasılda oluyor hemde kendiliğinden Rabbim ol dedin yeter ki sıkma tatli canını hayırlısı senin bebisininde zamanı vardır annesi belki hazirlaniyordur belki kapitadir belki Rabbim kargoya vermiştir kim bilir:)))
Kendine iyi bak dua et Alkah de ve bırak bizde dua edelim tatlim

Yaseminim cnm bizim neyimiz eksik tabi ya artık kim tutar bizi al Gül'ün ver gülüm yaparız ahh keske mümkün olsada görmeye de gelebilsem neyse tatlim aksam örgütüm elbisenin fotosunu atarım beğenirsen aynısından örerim yok beğenmezsen ornek at bana öreyim )

bilmiyorum eşin diger sube arkadaşlarıyla e sıklıkla görüşrüz ama benim kocamda çalıştıgı yerdeki kızlarla konuşur aklına kötü seyler getirme kurtlama kızzz :)))))))
benım eşim aramamış zaten kız aramış eşim benimle zor uğraşıyor başka birini aklından bile geçirmez ama kıza sinir oldum adi insan çok ya amaç huzur kaçırıp evden uzaklaşmasını sağlamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…