- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #2.201
oo süper çok sevindim az kalmış yaa 1 ay sonra inşallah hayatındakji tüm kapılar açılacak belkide sana, yeni evinin kapısı, bebek kapısı, mutluluk kapısı aminnnnzaten dnımızde de var eslerınıze guzel gorunun dıye ona yapın yapacagınızı saol cnm işte bende 1ay sonra tasınacam nasıpse zaten ondan sonra pc gremıcem cunku RABBIM ızın verırse artık cemate gdıyordum yaz,ramazan dıye erteledım baslıcam ee aksamlarıda esle ılgılenmek lazım ama fırsat buldukca grerım
cnm sen kusmusun benle hoş hıc konuşmadık nasıl kusucez dımı merhaba ben kader kadersız kader derler bana 17 yasımda basladı da kadersızlım ondan
ayşe ve aynur tesbihlerinizi okudum Allah kabul eder inş
ya aranızda glifor kullanan var mı kullanmasam olur mu midemi çok fena bulandırıyo mecbur mu yani kullanmak
hoşgeldin tubacım allah kabul etsin dualarını.
o ne ilacı oluyor?
hoşbulduk glifor şeker ilacı dr hem adetlerimi düzenlesin diye hem de kilo vermem için vermişti galiba mutlaka kullan dedi ama çok fena midem bulanıyor
canım adetlerin düzenlenmesi için hayıt suyu iç, sabah akşam yarım çay bardağı iç bakalım 28 günde bir oluyormusun olmuyormusun süper bi doğal ilaç, kesinlikle tavsiye ederim. ben içiyorum şahsen, hemde düzenli yumurtlama sağladıüı için hamişlik şansın artıyor inşallah
cnm sen kusmusun benle hoş hıc konuşmadık nasıl kusucez dımı merhaba ben kader kadersız kader derler bana 17 yasımda basladı da kadersızlım ondan
mervecim kaç tane okuyacaksın nekadar okunuyor açıklamalı yazda bari belki senin gibi başlayan olur tontişimmrb arkadaşlar bu cumadan itibaren ya evvel e başlayacağım.bu sabah uyandığımda fena kasıklarım ağrıyordu.heralde benim yumoşlarım baya büyüdü.
aktarda satılıyodur dimi o da mide bulandırıyo mu ve ne zaman başlamak gerekiyo fark eder mi yani ve çok sağolonu da bi deneyeyim bakayım of artık çok sıkıldım ya göğüslerim ağrıyor keşke hemen adet olsam dr kontrolüne başlayacağım
kesinlikle küs felan değiliz..küslüğü sevmem olamam da..fırsat olmadı diyelim...
kişi adını yaşarmış yaşatırmış kader cim..belki seninde kader işte ne yapalım dediğin bir sürü olayın vardır..benim de var..geçmişe dönüp baktığımda.. ayrıca ev içindeki halinden ötürüde seni tebrik ederim..çok zor yaptığın..umarım karşı taraf kımetini biliyordur..
kaderde buluşuruz umarım kadercim..ortak kaderde..
mervecim kaç tane okuyacaksın nekadar okunuyor açıklamalı yazda bari belki senin gibi başlayan olur tontişim
tatlım evet her aktarda mutlaka vardır çok bilinen yaygın bişey artık. istediğin zaman başlayabilirsin onun için alır almaz başla ama ilaç gibi düzenli kullan, atlama yani kaçamaklar yapma o çok önemli. benim midemi bulandırmıyor, eğer ki hoşlanmazsan tadından burnunu tıka iç, ardından da yarım bardak su iç hiçbişey kalmaz ağzında.
RABBİM kabul eder İNŞALLAH..Gul1982 / Gül arkadaşımızdan bir dua tavsiyesi iletiyorum, hepimiz için hayırlara vesile olur inşallah.
Ben şahsen ilk olarak şu ev meselem için yapmayı düşünüyorum Allah kısmet ederse bu akşam.
Sizde eğer uygulamak isterseniz burdan okuyup yapabilirsiniz.
şu şekilde yapılıyor;
bu duayı yapan ve dileği olan kişi tesbih dağıtıyo ve o tesbihi alan kişi 2 rekat namaz kılıyo, ardından 99 tesbihte 3 ihlas 1 fatiha ve ya bedias semavati vel ard diyo dua ediyo, ne istiyosa mesela; RABBİM HAYIRLI SAĞLIKLI SIHATLİ BİR EVLAT NASİB EYLE DİE, sonra kıbleye doğru tesbihini asıyo dileği kabul olana kadar asılı kalıo kabul olunca oda adadığı adette tesbih dağıtıyo..
örnek 40 tesbih dileyebilirsiniz mesela...
tama çok sağol alınca başlarım inş bide onu deneyeyim ama maalesef bu tür düzenli kullanılması gerekne şeylerde çok kaçamak yapıyorum
selam tatlım hayırlısı olsun üzülme heryeni gün yeni bir umut..selamlar .ben adet oldum.üzülmekten gülüyorum .yeni adet tarihim 30 eylul yazarmısın. .
selamlar .ben adet oldum.üzülmekten gülüyorum .yeni adet tarihim 30 eylul yazarmısın. .
evet öyledir canım .içimden ağlamak geliyor sarılıb ağlamak istediğim kimse yok.dayanamıyorum artık kendimi teselli ediyorum ama olmuyor.selam tatlım hayırlısı olsun üzülme heryeni gün yeni bir umut..
canım benim snde üzülme .inşeallah bebişin göbüşündedir.ben çok kötüyüm şuan üzülmeyecem dyorum am yinede çok üzülüyorum.her şeyden hevesim ölüyor3 yıldır aynı şeyi yaşıyorum 1 hafta sonra adet günüm bakalım ne olacak ama sen üzme tatlı canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?