- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
ozaman sana kesin anlayış gösterir tatlım, dolapta ne varsa çıkar koy masaya , kalabalık görünsün ki bişey yapmadığın anlaşılmasıneşim oruç namaz konusunda çok hassastır ilk defa bu sene tutmuyor dr yasağı var böbreklerinde taş var çok kötü oluyor ameliyat oldu alındı vücüt tekrar yapıyor bol bol su içmesi lazım ilk 2 gün tuttu çok sancılandı susuzluktan dr gitti tutmaman lazım yoksa böreğini kaybedersindedi garibim utana sıkıla tutmuyor o yüzden tek ben oruçlu olunca halimden anlar galiba diyorumda gerçi yemek yemiyor gündüzleri sadece arada derede su içiyor
ayyy ben çatlarım şimdi ne zaman öğrenebilisin ayy çok merek ettim rabbim dualarını boş çevirmedi inşallah
Kızlar yaa benim adetim 7 temmuzda oldu en son, temmuz 31 çekmiş, yani 28. gün hangi güne denk geliyor kafam durdu, bugün mü yoksa????:18:
ayyy bende öyle sayıyorum şuanda takvime bakasım geldi, bi baktım 28 bugün. Allahım çok heyecanlandım, önceki döngülerimede baktım hepsi 28 gün, 26 gün, 1 tanede 29 gün var son 6 ay içinde. bakalım bu ay ne olacak . Amannn hiç tırnak yeme huyum yoktur ama tırnaklarımı yiyesim geldi heyecanımdan :18:bide herkes sen hamişsin galiba diyince daha bir önem kazandı bu regl durumu bu ay
biraz uzun derken yani daha cok okunacak dualarmi var diyorsun?:26:
olsun biz her türlüsüne raziyiz
daha önce burayami yazmistin??
zahmet olmazsa ve zamanin oldugu bir vakit rica etsem bidaha eklermisin??
bu topikte ise ben gecmisede bakabilirim
ben suan cikmaliyim. tekrar geldigimde bilgilerimi veririm Insaallah Allaha emanet olun kizlar ve herzaman böyle pozitif ve duaci olun
Tekrardan cumaniz mübarek olsun
acı gerçeklerrrrsenin günün yarın..
Gerçekten bugün benim için mucize bir gün oldu yasemincim, bende çok etkilendim bugün, yani adet olacaksam bile kendimi tutuyorumdur kesin psikolojik olarak şuandayasemin canım bu kadar kişinin bugün kalbine doğmuş üstelik sende batının yanlış olduğunu bugün fark ettin.
bence bugünde birşeyler var.hepimiz dua ettik senin için.imkanın varsa bi test yap canım.
allah hayırlısını versin inşallah müjdeli haberler verirsin.
bu mübarek cuma gününde rabbim yüzünü güldürsün inşallah...
oo evet çift rakamları da gördük bugün, ozaman ben kesin hamileyim buketcim dimi, çift rakam görmek demek, çift çizgi gibi bişey olsa gerekbu arada 10. sayfamız hayırlı uğurlu olsun..
yasemin bekle bence iyice tırnak yeme moduna girme....sürpriz olsun..pazartesi günüde yeni topiğimizin yeni hamişi inşallah sen olursun...
kız ben sana bekle diyom ama ben çoktan yapmıştım testi haa..kız barı şu aynurun dediği kontrolü yap yapabilirsen..ama neyse yapma bekle bekle..
ayy ben hele patladım emraktan, bide rahmimde bir dolgunluk var sormayın, yani adet olsam şakır şukur olacam heralde bu dolgunlukla, bide ince ince sızılar oluyor, ama öyle regl sancısı gibi değil, Ey Allahım iyice hamileliğe benzetmeye başladım belirtileri. Bu psikolojik hamilelik geçici heralde bizim topikte. hepimize buketten geçti benden söylemesitatlım ya evet bu gün kesinlikle,önce cerviksini kontrol et ve sonra da bir test yap,düşünsene bu gün diyer topiktede senin dua günün ve tesadüfen böyle oldu,bence bu gün sen iyi haberi alırsın ya,hadi bir şeyler yap kuzum ya,çatladım ben....
acı gerçeklerrrrkız gerçekten yarınmı ben bugün hesapladım, neyse zaten sabrediyorum dur yapmıycam hemen test.
Gerçekten bugün benim için mucize bir gün oldu yasemincim, bende çok etkilendim bugün, yani adet olacaksam bile kendimi tutuyorumdur kesin psikolojik olarak şuandaaminnn inşallah hepimizi sevindirecek güzel haberle gelirim hafta başı, gerçi pazar sabahı test yaparsam yazarım sonucu buraya
oo evet çift rakamları da gördük bugün, ozaman ben kesin hamileyim buketcim dimi, çift rakam görmek demek, çift çizgi gibi bişey olsa gerekyapim mi yapmiyimmi ne yapacağımı şaşırdım şimdi sen bile çelişkide kalmışsın ben ne yapayım peki
ayy ben hele patladım emraktan, bide rahmimde bir dolgunluk var sormayın, yani adet olsam şakır şukur olacam heralde bu dolgunlukla, bide ince ince sızılar oluyor, ama öyle regl sancısı gibi değil, Ey Allahım iyice hamileliğe benzetmeye başladım belirtileri. Bu psikolojik hamilelik geçici heralde bizim topikte. hepimize buketten geçti benden söylemesi
zahmet olmaz arkadaşım..adını henüz bilmiyorum ama seve seve yazarım..ben şuan bu yazacağım duayı uyguluyorum..ama biraz uzun dediğim gibi..aksamalar oluyor..
99 kabe hurmasının herbirine meryem süresi okunacak..herbirini başka bir kişi okuyacak..
sonra o hurmalara kişiler
hud süresinin 53. ayetini 100 defa(galü diye başlıyor)
700 tane estağfirullah elazim
100 tane selavat
700 tane lailahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin okunacak..
okunan dualar her akşam 2 tane hurmaya üflenip karı koca beraber yenilecek..99. yada aynı dualar okunup ortadan ikiye bölünüp yiyilecek..
canım allah razı olsun.epey bi uzunmuş ama bende bu ay adet olursam (inşallah olmam,inşallah hiçbirimiz olmayız)adetim bittikten sonra başlamak istiyorum inşallah.
sadece eşimizle okusak olmazmı??
99 kişi bulamam ki ben.bir de canım kabe hurması bildiğimiz hurmadan farklımı?
kabe hurması diyerek mi almalıyız??
valla canım benim, benim öğrendiğim o şekilde..maksat niyetin halis olması..başkasının ettiği dua kabul olunur biliyorsun.. ne kadar çok kişi isterse o kadar geniş bir sinerji halkası oluşur.. 99 ununda farklı olmasının amacı budur bence..yoksa Allah'ın emri değildir..ben kur an kursuna verdim ve annemler komşulardan yardım istedi 99 farklı kişi buldum.. kabe hurmasından kasıt, hac dan gelen hurma olması..tekrar ediyorum, önemli olan niyetttir,yapılacak olan duaların ve tesbihatın muhlis ağızla, ihlasla yapılmasıdır. ulaşamıyorsan yapacak birşey yok..ne kadar bulabiliyorsan okadar yaparsın, Allah'da inşallah niyetini ve dualarını kabul eder..
evet canım önemli olan niyet tabiki. Ameller niyetlere göredir.çok doğru söylüyorsun.
Ama kuran kursu iyi fikir.benim aklıma gelmemişti.belki öyle bulabilirim bende.
Bir de canım 99 kişi sadece meryem suresini okuyacak diğer dualrı biz eşimizle okuyacağız.
Ben böyle anladım ama doğru anlamış mıyım??
Tekrardan çok teşekkür ederim.allah razı olsun.
evet doğru anlamışsın. 99 tane meryem suresini başkaları okuyacak..
Siz yemeden önce her gün diyer tesbihatları yapacaksınız..ama her biriniz 700 er değil..toplam 100 galu 700 estagfirullah 100 salavat 700 ente subhaneke..
Anlatabildimmi acaba?
Ben çıkıyorum.her kese iyi iftarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?