Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kızlar ben 2saatlik bir idrarla test yaptım,önce çok silik,sonra gözle görünen silik çizgiyi gördüm ben yaaaaaa.....:18::18::18::18::18::18:
ne dersiniz???hiç biriniz de yoksunuz ki çatlarım ben ya....

kızlar ben 2saatlik bir idrarla test yaptım,önce çok silik,sonra gözle görünen silik çizgiyi gördüm ben yaaaaaa.....:18::18::18::18::18::18:

canım çok sevindim.inşallah hamişsindir canımcım.
yarın sabah tekrar yap testi sabah idrarıyla daha net anlaşılıyormuş.
gözün aydın canım.çok sevindim.

canım çok sevindim.inşallah hamişsindir canımcım.
yarın sabah tekrar yap testi sabah idrarıyla daha net anlaşılıyormuş.
gözün aydın canım.çok sevindim.

yarın diyil de o bürü gün yapmayı düşünüyorum,aslında tırsıyorum bir az ya yine kimyasal gebelik olursa diye,umutlanmak istemiyorum ama elde deyil anlarsın,Allah bu şaşkınlığı hepinize yaşatır inşallah...

öncelikle duana AMİN diyeyim canım.
evet öbür gün yaparsan daha kesin sonuç alırsın.
sabredebilrsen beklemek en iyisi.
canım anladığım kadarıyla daha önce kimyasal gebelik geçirdin.
geçmiş olsun diyorum.ama aklına kötü şeyler getirme içini ferah tut.
bir kere kötü tecrübe yaşadın diye hep aynı olmak zorunda değil..
sen şimdi sabret bol bol dua et inşallah sonunda rabbim yüzünü güldürür...
aklıma geldikçe hep dua edicem canım sana...

Kız Aynur hadi inşallah hamissindir.ay cok sevindirik oldum.bu topik uğurlu gelecek ins herkese.ay cok sevindim.ya karnıma ağrılar girdi bak Yasemin'den sonra bide seni bekliyecem ya.Hadi hayirlisi

aynur merhaba, silik milik çizgiyi görmüşsün ya yeter hamilesin işteee

Kız Aynur hadi inşallah hamissindir.ay cok sevindirik oldum.bu topik uğurlu gelecek ins herkese.ay cok sevindim.ya karnıma ağrılar girdi bak Yasemin'den sonra bide seni bekliyecem ya.Hadi hayirlisi

inşallah tatlım benim,ben de sizin bana,bizim 1-1mize uğurlu geleceymize inanıyorum,sabah itabariyle miydemde bulantılar başladı,öyle bir bulantı ki afedersiniz ne öyüre biliyorum,ne kuza,öylece üşütmüşüm gibi bulanıyor...

gelmemişsiniz daha,o kadar eminm ki mesajimi okuduktan sonra hepiniz çok mutlu olucaksınız,evvveeeeeeeeeeet,şimdi ben hamile olduğuma eminim nerdeyse,Allahın izniyle,sadece kimyasal olmasından çok ama çok korkuyorum,benim için dua edin canlarım.veeee,bu sabah itibatiyle de miyde bulantılarım başladı ve hala da devam ediyor.hadi kızlarım gelin hadi,gelin de dertleşelim....

ayy çok sevindim valla Allahım sen hayırlısını nasip et, ay sanki kendi hamilelik haberimi aldım

günaydın canım olllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyy çok sevindim valla

kızlar benim sonuncu adetten 25gün geçti....yasemin hele bil gelsin inşallah onu da ısrar -mısrar test yapmaya gönderelim kızlar,hem ben dün akşam vakti 2saatlik bir idrarla yaptım.ya hani ben geldim de peşimden sizler geldiniz ya biu topiye,inşallah hamilelikte de öyle olur,bana çok uğurlu geldiniz,inşallah ben de size uğurlu gelirimm.şimdi hepinizin bat gününü sabırsızlıkla bekliyorum,inşallah burdan direk hamilelik topiyine geçeriz...

adet tarihi geçmeden o testler gösteriyormuymuş, ben hamileyken 32.günde yapmıştım sanırım çok silik çıkmıştı ama yine de çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…