- 13 Haziran 2012
- 21.116
- 28.156
- 598
- 36
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
kızlar ben 2saatlik bir idrarla test yaptım,önce çok silik,sonra gözle görünen silik çizgiyi gördüm ben yaaaaaa.....:18::18::18::18::18::18:
ne dersiniz???hiç biriniz de yoksunuz ki çatlarım ben ya....
canım çok sevindim.inşallah hamişsindir canımcım.
yarın sabah tekrar yap testi sabah idrarıyla daha net anlaşılıyormuş.
gözün aydın canım.çok sevindim.
yarın diyil de o bürü gün yapmayı düşünüyorum,aslında tırsıyorum bir az ya yine kimyasal gebelik olursa diye,umutlanmak istemiyorum ama elde deyil anlarsın,Allah bu şaşkınlığı hepinize yaşatır inşallah...
Kız Aynur hadi inşallah hamissindir.ay cok sevindirik oldum.bu topik uğurlu gelecek ins herkese.ay cok sevindim.ya karnıma ağrılar girdi bak Yasemin'den sonra bide seni bekliyecem ya.yarın diyil de o bürü gün yapmayı düşünüyorum,aslında tırsıyorum bir az ya yine kimyasal gebelik olursa diye,umutlanmak istemiyorum ama elde deyil anlarsın,Allah bu şaşkınlığı hepinize yaşatır inşallah...
kızlar ben 2saatlik bir idrarla test yaptım,önce çok silik,sonra gözle görünen silik çizgiyi gördüm ben yaaaaaa.....:18::18::18::18::18::18:
ne dersiniz???hiç biriniz de yoksunuz ki çatlarım ben ya....
Kız Aynur hadi inşallah hamissindir.ay cok sevindirik oldum.bu topik uğurlu gelecek ins herkese.ay cok sevindim.ya karnıma ağrılar girdi bak Yasemin'den sonra bide seni bekliyecem ya.Hadi hayirlisi
aynur merhaba, silik milik çizgiyi görmüşsün ya yeter hamilesin işteee
gelmemişsiniz daha,o kadar eminm ki mesajimi okuduktan sonra hepiniz çok mutlu olucaksınız,evvveeeeeeeeeeet,şimdi ben hamile olduğuma eminim nerdeyse,Allahın izniyle,sadece kimyasal olmasından çok ama çok korkuyorum,benim için dua edin canlarım.veeee,bu sabah itibatiyle de miyde bulantılarım başladı ve hala da devam ediyor.hadi kızlarım gelin hadi,gelin de dertleşelim....
gelmemişsiniz daha,o kadar eminm ki mesajimi okuduktan sonra hepiniz çok mutlu olucaksınız,evvveeeeeeeeeeet,şimdi ben hamile olduğuma eminim nerdeyse,Allahın izniyle,sadece kimyasal olmasından çok ama çok korkuyorum,benim için dua edin canlarım.veeee,bu sabah itibatiyle de miyde bulantılarım başladı ve hala da devam ediyor.hadi kızlarım gelin hadi,gelin de dertleşelim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?